Jerry_exc Objavljeno September 24, 2003 Deli Objavljeno September 24, 2003 :kva1: :OK: kr nekej lepih stvari je tm k bi jih rad mev pa jih ne bom :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno September 24, 2003 Deli Objavljeno September 24, 2003 Moj bo enkrat tak: ne manjka mu še velik :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno September 24, 2003 Deli Objavljeno September 24, 2003 ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno September 24, 2003 Deli Objavljeno September 24, 2003 ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gloga Objavljeno September 24, 2003 Deli Objavljeno September 24, 2003 Heh.. Pa se moja kritika: Auspuh je sigurn đianeli, res da je lep ampak tega k mas ti zdj gor je sigurn bolj, pragove si lahko sam nardis, gres pa po dve taki kovinski plati v bauhausa.. Zmogovce pa prefarbas z ediksom. Voila :D lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno September 24, 2003 Deli Objavljeno September 24, 2003 ja sej tiste aluminjaste si bom res kupu v kakem bauhausu. žmigavce pa luč pa zdaj že imam bele :) samo še nimam slike. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno September 24, 2003 Deli Objavljeno September 24, 2003 oz. ena slika pa je :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 24, 2003 Deli Objavljeno September 24, 2003 P.S Tehnicni mam 2005 :lol1: J da ne ki res jaz bi ga tudi mogo met drugo leto pa sn leto na crno naredo tak da sploh motora niso vidli tam :) :) Ker po nekem novem zakonu majo vsi tehnicnega pa ce je cisto novi al pa star 2 leti njih to ne zanima Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno September 25, 2003 Deli Objavljeno September 25, 2003 ja sej tiste aluminjaste si bom res kupu v kakem bauhausu. žmigavce pa luč pa zdaj že imam bele :) samo še nimam slike. :hmm: Jst sm aluminjaste podloge kre sam naredu!! Mam pa glih tko runnerja! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno September 25, 2003 Deli Objavljeno September 25, 2003 Eh Roba, meni v prometni pise prvi T.P 2005, pa naj se poserejo nekam. :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno September 25, 2003 Deli Objavljeno September 25, 2003 ja jaz sn letos tui brez motora podalso registracijo pa to. sej ti v prometni pise, samo tisto ne, ko pise kdaj je prvi teh. pregled se mi zdi ampak tam cisto spodi na prometni ko pise neko cifro, mensezdi da je od tistega tam odvisno, mislim da če maš tam prvo A........... pol mas komaj po treh letih drugač pa že prej, tak je vsaj meni oni tam razložo to, sn mu prometno pokazo pa je tisto cifro pogledo pol pa komaj kdaj je prvi t.p. tak da nevem, kaj so zaj to nekak zakomplicirali (sicer pa tak nič drugega nena delajo) :xx: :fight2: :huh: :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno September 25, 2003 Deli Objavljeno September 25, 2003 Lej: men zadaj na prometni pod opombe pise: PRVI T.P. : APR 2005 In me boli kurac za naslednje 2 leti :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno September 25, 2003 Deli Objavljeno September 25, 2003 sej, tja pač idi vedno brez skute, pa se delaj neumnega :huh: :huh: :huh: če bojo gnjavli :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 25, 2003 Deli Objavljeno September 25, 2003 (popravljeno) Eh Roba, meni v prometni pise prvi T.P 2005, pa naj se poserejo nekam. :yea2: Ja meni je tudi to pisalo pa bi ga vseeno mogo it delat.....Od lanskega maja al nekak tak ze velja novi zakon ki doloca da morejo vsa kolesa z motorjem na tehnicni pregled ceprav bi ga morali imeti cez 2 leti..... Tak so meni povedali in to pri nas drzi....kak pa je pri vas pa nevem.... Popravljeno September 25, 2003. Popravil _Roba_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno September 26, 2003 Deli Objavljeno September 26, 2003 Jaz ze zdaj vem, da ga ke nebom pelu... Neumnega se bom naredu... Ker zablokirat se mi ga ne da, oz. je kar dosti dela... RAzen tisti obrocek v avsupuhu, ali pa omejevalc. Sam kaj ko zdaj nimam za omejevalc... sem vceraj prve 3 ure mel z revivalom (kak me je blo sram ). In to je prislo 13k :wacko: Eh, neki bom ze pogruntal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno September 26, 2003 Deli Objavljeno September 26, 2003 Mah, naj grejo v tri pičke materne! Če piše 2005 prvi tehnični, tak piše, kaj on meni začne tam nekaj srat me ne zanima. Sicer pa, meni je baba rekla: "A 2005 je prvi tehnični? Pol pa samo tam k pultu stopite, smo vas rešli dveh jurijev." In ostalih 20.000 sit :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno September 27, 2003 Deli Objavljeno September 27, 2003 Dons sm skutr oprav k sm mu cajt k se ne nmorm z gipsm vozt pol sm pa se mal poslikov O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno September 27, 2003 Deli Objavljeno September 27, 2003 ... tazadn konc sm mal rastavu :devil: ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno September 27, 2003 Deli Objavljeno September 27, 2003 ... kilometre sm kr pridno delov :yea2: ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno September 27, 2003 Deli Objavljeno September 27, 2003 zakwa si pa zadn konc rastavu?? :D sam hudo zgleda, bi blo bol ceb se samo tko vozu :P :P :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mc m Objavljeno September 27, 2003 Deli Objavljeno September 27, 2003 beno:ka maš to za en auspuh? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno September 27, 2003 Deli Objavljeno September 27, 2003 ... brez besed ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno September 27, 2003 Deli Objavljeno September 27, 2003 to je doma narejen auspuh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno September 27, 2003 Deli Objavljeno September 27, 2003 sam je dobr auspuh, ceprov je doma narjen :P :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno September 27, 2003 Deli Objavljeno September 27, 2003 :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se