zivijo Objavljeno September 29, 2003 Deli Objavljeno September 29, 2003 jst to nc nebi homologiru Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PSI_Hunter Objavljeno September 29, 2003 Deli Objavljeno September 29, 2003 jst to nc nebi homologiru in potem vecne jebe z policijapress Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno September 29, 2003 Deli Objavljeno September 29, 2003 ma ni nujno! jest ze vec ko pol leta nisem srečal policije, razen ko se pelem v iz šole pa ga gonm okol 105-110 po števcu pa se zmerj ob isti uri pelejo v nasprotno smer :D :D idino 1x pa me je civilni policaj ustavu in mi je hotu motor dat na tehničnega, samo me je pol naš vaški šerif (Gabrc) rešu, kse pozna s mojmum fotrm :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PSI_Hunter Objavljeno September 29, 2003 Deli Objavljeno September 29, 2003 jstmamparegularjebapolicijapress Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 3, 2003 Deli Objavljeno Oktober 3, 2003 evo neki mojga kuko sm ga ustimov z vodoodporci :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 3, 2003 Deli Objavljeno Oktober 3, 2003 se en :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 3, 2003 Deli Objavljeno Oktober 3, 2003 mal ideje :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 3, 2003 Deli Objavljeno Oktober 3, 2003 evo tiste grde velke praske se na daleč sploh ne vidi, pa še 54 sm malo porpravu :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 3, 2003 Deli Objavljeno Oktober 3, 2003 pa to sem tudi malo popravu, da se na daleč ne vid tako grdo :D to je ubistvu vse na bliz slikan, na dalec se pa skorj nc ne vid :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno Oktober 3, 2003 Deli Objavljeno Oktober 3, 2003 LOL Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Oktober 3, 2003 Deli Objavljeno Oktober 3, 2003 Zej mas pa prov sexy skutr :yea2: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 3, 2003 Deli Objavljeno Oktober 3, 2003 LOL ??? kaj mislš s temu? še zmerj bol kokr pa da bi biu popraskan kokr je biu a ni res Glede smajlija, pač ni mi dano in nisem umetnik <_< <_< , ampak meni je všeč :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 3, 2003 Deli Objavljeno Oktober 3, 2003 Zej mas pa prov sexy skutr :yea2: :OK: :OK: a je dobr ustiman a? :D :D no saj en k prau da je kr uredu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Oktober 3, 2003 Deli Objavljeno Oktober 3, 2003 Dobr si naredu ... edin un smajli je mal out (ampak useen zaziga pa se mn se praske na deklcu vidjo) :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 3, 2003 Deli Objavljeno Oktober 3, 2003 drugace pa je na strani 42 cist dol celotna slikca skuterja kuko zej zgleda :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno Oktober 3, 2003 Deli Objavljeno Oktober 3, 2003 ??? kaj mislš s temu? še zmerj bol kokr pa da bi biu popraskan kokr je biu a ni res Glede smajlija, pač ni mi dano in nisem umetnik <_< <_< , ampak meni je všeč :) s tem mislim da si ga uredu popravu! :naughty: :OK: :P pomoje nima še noben smajlija na unem pokrovu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Oktober 3, 2003 Deli Objavljeno Oktober 3, 2003 bonzy je mev preveč cajta poj se je pa pokazal kakšn umetnik v resnici je :lol1: a to si šravbe dol vzev k si jih barvov a si jih kr tko :hmm: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno Oktober 3, 2003 Deli Objavljeno Oktober 3, 2003 pomoje da jih je gor barvu k je tko mal cudn okol vijakov kr poglej pr pokrovu masine Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 3, 2003 Deli Objavljeno Oktober 3, 2003 ma ne koj tko sm jih farbu kse mi ni dal sraufat, pa itaq če bi sraufe uzeu dol bi s5 mal barve slo dol zarat navoja pa kluca :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Italjet Dragster Objavljeno Oktober 3, 2003 Deli Objavljeno Oktober 3, 2003 No še moj sesalc :P Vem da ni veliko ampak ga ta trenutek ne bi menjal za noben drug scooter Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gloga Objavljeno Oktober 3, 2003 Deli Objavljeno Oktober 3, 2003 Men se pa tale skuter prov dopade, take odstekane oblike je. Vodno hlajen? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Italjet Dragster Objavljeno Oktober 3, 2003 Deli Objavljeno Oktober 3, 2003 Jap vodno hlajenje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Oktober 3, 2003 Deli Objavljeno Oktober 3, 2003 Bonzy, hudo si ga spedenu. Sploh se ne porajta tolk. Jest sem mel tut enkrat preveč cajta in sem prebarvu mrežico na hladilniku in glavice šravfov na platiki za noge. Vse z belo :) Pa tut un dragstar je ful hud. Tako noro obliko ma :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Italjet Dragster Objavljeno Oktober 3, 2003 Deli Objavljeno Oktober 3, 2003 Hehe ja ma kar vredi obliko (naked bike style) :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 3, 2003 Deli Objavljeno Oktober 3, 2003 Bonzy, hudo si ga spedenu. Sploh se ne porajta tolk. Jest sem mel tut enkrat preveč cajta in sem prebarvu mrežico na hladilniku in glavice šravfov na platiki za noge. Vse z belo :) Pa tut un dragstar je ful hud. Tako noro obliko ma :) hvala hvala :D :D :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se