_OKI_ Objavljeno Oktober 3, 2003 Deli Objavljeno Oktober 3, 2003 Alo Italjet, tale luč bi tebi lepo pasala ko maš črniga :OK: drugač pa je ta luč superca :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Oktober 3, 2003 Deli Objavljeno Oktober 3, 2003 Ludi, kupite mi pa air-brush, naučite me kak se spreja, talenta mam nekaj na zalogi. Pa vam za poceni dnar naredim kaj hočete :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 3, 2003 Deli Objavljeno Oktober 3, 2003 Ludi, kupite mi pa air-brush, naučite me kak se spreja, talenta mam nekaj na zalogi. Pa vam za poceni dnar naredim kaj hočete :D A torej ono kaj si delav v "risaru" nekoc bo zdaj resnicnost postala :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno Oktober 3, 2003 Deli Objavljeno Oktober 3, 2003 (popravljeno) točno, ti si še mi enega photo-styling speedfighta dolžn ne,Tomozuki, tak da ves kaj te čaka ko boš mel cajt :) :) :OK: Popravljeno Oktober 3, 2003. Popravil Ciko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Italjet Dragster Objavljeno Oktober 4, 2003 Deli Objavljeno Oktober 4, 2003 Ej grega kje je pa ta dobu to luč, ker jst jo tud iščem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 4, 2003 Deli Objavljeno Oktober 4, 2003 Ej grega kje je pa ta dobu to luč, ker jst jo tud iščem? z tunescoot si je naroco :) Se jih bos lahko spomladi v slo dobo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Italjet Dragster Objavljeno Oktober 4, 2003 Deli Objavljeno Oktober 4, 2003 z tunescoot si je naroco :) Se jih bos lahko spomladi v slo dobo :) Komi čakam :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Oktober 4, 2003 Deli Objavljeno Oktober 4, 2003 točno, ti si še mi enega photo-styling speedfighta dolžn ne,Tomozuki, tak da ves kaj te čaka ko boš mel cajt :) :) :OK: Povej, kaj bi rad mel gor :) Vsaj približno barve pa to. Bom si enkrat cajt vzel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno Oktober 4, 2003 Deli Objavljeno Oktober 4, 2003 kaj te vem, sej si mel ti do zdaj kr dobre ideje, barve pa bi blo vredu neka kombinacija črne pa rdeče :) kot sf iz pekla :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Oktober 4, 2003 Deli Objavljeno Oktober 4, 2003 kaj te vem, sej si mel ti do zdaj kr dobre ideje, barve pa bi blo vredu neka kombinacija črne pa rdeče :) kot sf iz pekla :P :P Boš dobo hudiča pubec! :devil: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[rain] Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 Evo se mojga, koncno sm naredu slike :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[rain] Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 še ena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PoŽiG Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 lepo lepo :naughty: zdaj še je itq vse original :doze: kaj nisi rekel da boš modrega kupo? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 hm to je peugeot letnik 03 an? k ma tak originalni auspuh kot ga ima novi peugeot speedfight 206WRC replica?? :OK: drugace pa kar lep skutercek :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[rain] Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 (popravljeno) lepo lepo :naughty: zdaj še je itq vse original :doze: kaj nisi rekel da boš modrega kupo? :) ko sem videl takega rdecega, je modri poniknil v pozabo :D :P Jp, je letnik '03 (saj se vidi za sprednjim kolesom datum izdelave (al neki) :D) Popravljeno Oktober 9, 2003. Popravil [rain] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[rain] Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 (popravljeno) evo, z belo napisano (oni r) Popravljeno Oktober 9, 2003. Popravil [rain] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PoŽiG Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 pa tote žmigavce na črno pošprejaj da bo še lepše :kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 zgleda, da bom mogo jaz mojega poslikat :) da vidite, jaz mam že na črno blinkere, pa je 10000%lepše :) jaz mam drugač enako skoro barvno kombinacijo, samo maš ti neko rdečo bol svetlo, moja je bol bordo. M|t3k še velja, da pridem enkrat do tebe pa poslikama :) :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 Lepo lepo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 lepo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 lepo lepo :OK: pa koko se svet :blink: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 Ja lepo zgleda, sveti se pa zato ker ga je poba ful zglencu pa :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 sej je prov nkol ne veš kok cajta bo folk to sliko gledov more bit saj motor fajn zgloncan :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GP ditech Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 ja lepo lepo :D :) a si ga ti gdaj sploh umazu :wacko: :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[rain] Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 ja lepo lepo :D :) a si ga ti gdaj sploh umazu :wacko: :wacko: par dni nazaj sem ga pucal, ker sem se fural po dezju (sej se vidi se usrana zadnja guma in vse spodaj pospricano). Sem ga pa spoliral z mokro cunjo in suho cunjo centimeter za centimetrom (mal z mokro, pa kuj obrisat s suho, da ni flekov). Za pnevmatiko + ono pizdarijo spodaj je zmanjkal volje pa cajta, se bo ze samo ocistilo... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se