manjak Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 Pa z zobno ščetko umazanijo drgnu pa z paličicami za ušesa pucat prasku blato vn. Poznamo mi to :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PuBeC Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 Za pnevmatiko + ono pizdarijo spodaj je zmanjkal volje pa cajta, se bo ze samo ocistilo... saj tak fejst pa ga tut ne rabiš pucat!!! :P :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno Oktober 10, 2003 Deli Objavljeno Oktober 10, 2003 @Ciko ja ce nikol nic ne reces... sem mislo da si se vstraso :) :) Reci mi enkrat @ school pa se boma zmenla.. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
..::NRG::.. Objavljeno Oktober 10, 2003 Deli Objavljeno Oktober 10, 2003 saj tak fejst pa ga tut ne rabiš pucat!!! :P :D :D Treba treba je pucat, dokler je še vesele :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 10, 2003 Deli Objavljeno Oktober 10, 2003 @Ciko ja ce nikol nic ne reces... sem mislo da si se vstraso :) :) Reci mi enkrat @ school pa se boma zmenla.. :) Se jaz prileti z one strani ceste pa naredimo foto sesion@druga :D :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno Oktober 10, 2003 Deli Objavljeno Oktober 10, 2003 ok, ni problema, pa damo naše modele gor pol :) M|t3k, kaj tisto ko ga mas po desni pošobanega malo, to je ono ko so ti ga prevrgli :hmm: :? :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno Oktober 10, 2003 Deli Objavljeno Oktober 10, 2003 Ja... najprej so mi ga prevrgli pol pa sem mel prometno, pa sem še malo podrsal po strani... <_< <_< tako je življenje :-/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno Oktober 10, 2003 Deli Objavljeno Oktober 10, 2003 pa kdo ti je to prevrgo?? sploh veš? ker jaz če bi zvedo pol :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Oktober 11, 2003 Deli Objavljeno Oktober 11, 2003 men so ga prevrnil, pa še vedu sem kdo :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno Oktober 11, 2003 Deli Objavljeno Oktober 11, 2003 in kaj si naredo glede tega pol :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Oktober 11, 2003 Deli Objavljeno Oktober 11, 2003 kapse klicau :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 11, 2003 Deli Objavljeno Oktober 11, 2003 in kaj je blo pol? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Oktober 11, 2003 Deli Objavljeno Oktober 11, 2003 moja stvar B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 11, 2003 Deli Objavljeno Oktober 11, 2003 pru si policaju reku da mas di-tech oz. ajnspric in da ti nkamr ne leti! :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 11, 2003 Deli Objavljeno Oktober 11, 2003 .....in da si bo v bljizni prihodnosti kupo variator in kuplongo za 70ko pa se neve.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 11, 2003 Deli Objavljeno Oktober 11, 2003 :lol1: :lol1: :lol1: in kaj bo pridobu s variatorjem pa kuplungo?? nc!! samo stroške si bo delu! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Oktober 11, 2003 Deli Objavljeno Oktober 11, 2003 ja na ditechu pa res Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 11, 2003 Deli Objavljeno Oktober 11, 2003 Kaj te vi2 veta jaz pa se majn kak to kaj dela mamo diteche?nimamo torej mi nic ne vemo :lol1: ...to ni isto ko nasi masini to je napredna tehnologija ki je mi ne razumemo :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Oktober 12, 2003 Deli Objavljeno Oktober 12, 2003 je pa res, da določenih ljudi jz ne bom nikoli razumel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 12, 2003 Deli Objavljeno Oktober 12, 2003 :naughty: :naughty: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mc m Objavljeno Oktober 12, 2003 Deli Objavljeno Oktober 12, 2003 kakšna se vm zdi tale runerca? :naughty: jst sm jo letos na morju u zivo vidu in mi je zlo ušec :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Oktober 12, 2003 Deli Objavljeno Oktober 12, 2003 ful je lepa :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 12, 2003 Deli Objavljeno Oktober 12, 2003 kakšna se vm zdi tale runerca? :naughty: jst sm jo letos na morju u zivo vidu in mi je zlo ušec :) sedez ma od Gilere Runner replica Poggialli pa se Savske gume ma! serpav je to tele nek bliz ns tale runnerca? :D :D kje si pa dobu sliko? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
..::NRG::.. Objavljeno Oktober 12, 2003 Deli Objavljeno Oktober 12, 2003 kakšna se vm zdi tale runerca? :naughty: jst sm jo letos na morju u zivo vidu in mi je zlo ušec :) Lepo lepo pobarvana, ni kj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 12, 2003 Deli Objavljeno Oktober 12, 2003 Kewl :OK: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se