manjak Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 Slike te runnerce sem dons med informatiko gledu. Ful je huda :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 lepa je ja :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 poglejte jo od spredaj!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 kakšna se vm zdi tale runerca? :naughty: jst sm jo letos na morju u zivo vidu in mi je zlo ušec :) sedez ma od Gilere Runner replica Poggialli pa se Savske gume ma! serpav je to tele nek bliz ns tale runnerca? :D :D kje si pa dobu sliko? dvomim da je tole nek od bliz, zarad tistga url-ja, pa se savine gume se tut v tujini dobijo, sedeza pa itak ni problem dobit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 I'm in love :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 Pa še is strani... BTW, lastnik je iz zagreba... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 ufffffff :wub: :wub: , a mas se ksne podatke od tuninga? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 sam tega motorja je pa še bol škoda če se stoučeš kpa mojga poggiallija :unsure: :wacko: :mellow: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 evo, manijak, dobo si svojo farbo za zdaj ko bos na novo skuter pobarval, tomozuki je reko da poceni naredi airbrush, samo opremo rabi :P samo če bi mel tak pofarbanega pa bi bil res B) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 Pa kaj mi vsi manijak govorite, to je čist en drug :P Če bo tomozuki res kej airbrashu bi blo pa super. Pol bi si lahko karkoli zmislu :) Pa še podatki o tuningu une gilerce: Malossi kit, Malossi Delta Clutch, Malossi Multivar2000, Malossi Prijenos, Malossi Red Sponge, Malossi Kevlar Belt, Polini For Race Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 nekdo ma ful dnarja in mu ga ni škoda vložit v motor :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 če hočeš met lepo pobarvan motor, nerabiš velik denarja. samo talent pa airbrush! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Italjet Dragster Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 Jao zdej sem se spomnu. Pejt na avtomobilizem.com forum, pa tam kontaktiraj airbrusha. On obvlada zadevo, pa se z njim zmeni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mc m Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 ta rannerca ma ful hud zvok pa ful dobre pospeške :OK: sm se na lastne oci prepricou :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Italjet Dragster Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 Sam če maš tako zrihtan motor se sekiraš za vsako mikroskopsko praskico :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 Kolko vidim po masini je to bil prej zgleda poggiali :) manjak orangino kupi pa plastike do mene pa tomozukija pripelji pa ti midva to z airbrushama :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 _Roba_: joke, ne?? Ker če res misliš maš že jutr 5 skuterov tam :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 _Roba_: joke, ne?? Ker če res misliš maš že jutr 5 skuterov tam :) Ne res mislim :naughty: :naughty: Samo to bi se med prazniki decembra lahko komaj odvijalo prej nebo cajta :) Al pa mogoce :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 _Roba_ en kolega z Speedyjom 1 ko je bil tut na zadnime meetingu.. tako zeleno celo sčohano ma. Pa si jo bo dal prek zime štrihnit. Bi to ti prevzel, pa še kaki brush gor naredo? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Oktober 14, 2003 Deli Objavljeno Oktober 14, 2003 Roba, mogoče pa res. Bomo vidl kaj se bomo odločil :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 14, 2003 Deli Objavljeno Oktober 14, 2003 _Roba_ en kolega z Speedyjom 1 ko je bil tut na zadnime meetingu.. tako zeleno celo sčohano ma. Pa si jo bo dal prek zime štrihnit. Bi to ti prevzel, pa še kaki brush gor naredo? :) Ja cuj lahko ne boma z tomazom v komapaniji skup delala 50:50 :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno Oktober 14, 2003 Deli Objavljeno Oktober 14, 2003 kaj maš airbrush doma al kaj :? :? :blink: :OK: :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 14, 2003 Deli Objavljeno Oktober 14, 2003 Ma lahko jaz to dobim ja :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno Oktober 14, 2003 Deli Objavljeno Oktober 14, 2003 te pa tak reči, se bom jaz kaj pozimi oglaso pri tebi, pa z plastiko v rokah, da ti še one igrce prinesem, pa mi bomo malo ogn gor naštrihali :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 15, 2003 Deli Objavljeno Oktober 15, 2003 to se splača kkšn rablen skutr kje že mal spraskan poštrihat, cist nove ne, idin mogoče kakšen majhen detaljl :) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se