Jebediah Objavljeno Maj 1, 2003 Deli Objavljeno Maj 1, 2003 heh..kr med vožnjo slikal :D http://users.volja.net/jebediah/Page/skuter.htm moj skuter, slike so bolj boge ker smo slikal z eno predpotopno kamerco :D skuter gre 100 po števcu, s tem da je samo odblokiran pa auspuh je drug gor jrkec: če bi tm polcaji pršli kej pregledvat, pa kazni pisal, mislim da bi zaslužil za celo leto :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Maj 1, 2003 Deli Objavljeno Maj 1, 2003 Zanimiva dodatna osvetljava :rolleyes: Aja, pa še to. Pr nes mamo eno bogo knjigarno k še enga belga markerja nimajo, za kej druzga pa rajš nisem sprašval :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Maj 1, 2003 Deli Objavljeno Maj 1, 2003 http://users.volja.net/jebediah/Page/skuter.htm moj skuter gre okoli 100 po števcu, nič menjanega samo odblokiran + auspuh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Maj 2, 2003 Deli Objavljeno Maj 2, 2003 Jst sm tut bel alko flomaster iskov pa ga nikjer nimajo. Nekje me je takmčudn pogledala ko sem jo vprašu... :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Maj 2, 2003 Deli Objavljeno Maj 2, 2003 Jst sm tut bel alko flomaster iskov pa ga nikjer nimajo. Nekje me je takmčudn pogledala ko sem jo vprašu... :blink: ja potem pa vpraši če majo kaki edigs naret tak kao da je pisalo :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Maj 2, 2003 Deli Objavljeno Maj 2, 2003 http://users.volja.net/jebediah/Page/skuter.htm moj skuter gre okoli 100 po števcu, nič menjanega samo odblokiran + auspuh no da ti kar povem nekaj kar te bo žiher zanimalo ko smo meli zadni skuter meeting, je bil en tip tam tudi z ditechom + gianelli in mu je šlo isto kot tebi 100 :blink: po števcu, ampak tip si je dal gor števec od bicikla in mu je zmerlo 80 ;) pa še neke, meni gre aerox + leovince 85 po števcu pa sn ga prehitel :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Maj 2, 2003 Deli Objavljeno Maj 2, 2003 kot sem reku..100 po števcu ; vem da lažejo, drgač tega ne bi omeu ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Maj 2, 2003 Deli Objavljeno Maj 2, 2003 ja potem pa vpraši če majo kaki edigs naret tak kao da je pisalo :D :D Sam k s tistem ne morš nč natančno nardit :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jason Objavljeno Maj 2, 2003 Deli Objavljeno Maj 2, 2003 Evo, še jaz svoj skuter na ogled postavim. Slikano danes na Pavličevem sedlu, medtem ko je policaj preverjal moje podatke. pogosto se mi zgodi, da sem na mejnih prehodih precej sumljiv. Danes sem bil celo brez podkape, tako da nisem zgledal kot lopov. Takole pa izgleda, kadar če imam Maxio gor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Maj 2, 2003 Deli Objavljeno Maj 2, 2003 Aerox pa bo edigs zdržal? Jst ne mislm vsak dan barvat. Po mojem se začel luščit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Maj 2, 2003 Deli Objavljeno Maj 2, 2003 Pol pa že rajš z majonezo namažem :D Jst tut mislem de edigs nav zdržu :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Maj 2, 2003 Deli Objavljeno Maj 2, 2003 Jason, kaj maš 180ccm Runnerja? Ker namreč jas hočem zaj v kratkem enega kupit. Sej preden bom mojega prodal ga bom še prakrat slikal, tak da nebo motosvet preveč "pust" :) Samo morn prej digitaliča iz servisa dobit (ja foter je nerodn, ker se mu tace pajtlajo). No, sej zadnjič ste meli pa kuj vlki miting. Lepo to. Pohvalno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Maj 3, 2003 Deli Objavljeno Maj 3, 2003 Aerox pa bo edigs zdržal? Jst ne mislm vsak dan barvat. Po mojem se začel luščit. ja meni drži, zaj po enem mescu je še vedno ok barva gor lepše bi blo da bi spet gor šel z barvo, samo sn KKS-u posodo ta edigs pa še mi ga ni vrno, pujs :angry: :angry: :angry: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Maj 3, 2003 Deli Objavljeno Maj 3, 2003 Jst sem neki cajta nazaj štrihnu z kredo, de bi vidu kuko se odnese, de ne bi brez zveze kupvov če bi grdo zgledal. Pa se še kr gor drži. Niti po pranju ni šlo dol :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mimixtz Objavljeno Maj 3, 2003 Deli Objavljeno Maj 3, 2003 Fantje, a je kdo pomislil na tisto kredo, s katero vulkanizerji cahnajo gume, katera je bila na katerem kolesu? Vam povem, da po mnogo pranjih ne gre dol. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno Maj 3, 2003 Deli Objavljeno Maj 3, 2003 http://pub165.ezboard.com/fapriliaforumfrm...picID=163.topic da ne bom tlele 13 slik limu :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno Maj 3, 2003 Deli Objavljeno Maj 3, 2003 http://pub165.ezboard.com/fapriliaforumfrm...picID=163.topic evo mojih slik... če bo post se prikazal :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_strudl_ Objavljeno Maj 3, 2003 Deli Objavljeno Maj 3, 2003 (popravljeno) mimixtz: jesm lih zanc pucou zimske gume paj use slo koj dol. poj pa se fotko neki pizdiv dasm mu gume zamixou:)) Popravljeno Maj 3, 2003. Popravil _strudl_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Maj 4, 2003 Deli Objavljeno Maj 4, 2003 Jst sem neki cajta nazaj štrihnu z kredo, de bi vidu kuko se odnese, de ne bi brez zveze kupvov če bi grdo zgledal. Pa se še kr gor drži. Niti po pranju ni šlo dol :rolleyes: Jst sm pa z edigsom pobarvu pa zelo dobr zgleda. Tut stran ne bo šu tok hiter, kot sem mislu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Maj 4, 2003 Deli Objavljeno Maj 4, 2003 Jst sm pa z edigsom pobarvu pa zelo dobr zgleda. Tut stran ne bo šu tok hiter, kot sem mislu. Pol ga grem pa jutr tut jst nabavt. A to si kupu un svinčnik? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Maj 4, 2003 Deli Objavljeno Maj 4, 2003 http://pub165.ezboard.com/fapriliaforumfrm...picID=163.topic da ne bom tlele 13 slik limu :) Dobre fotke. Lepo poštrihane gume. A tist ko si padu si že porihtu? Na slikah ni nč videt! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
firefox f-15 Objavljeno Maj 4, 2003 Deli Objavljeno Maj 4, 2003 Itak da se vid :rolleyes: , pod zicom je zjeban... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno Maj 4, 2003 Deli Objavljeno Maj 4, 2003 (popravljeno) ja po desni je letel po tleh... plastike so bolj boge, kot se vidi. Problem je ključavnica, ker je zjebana in ključa sploh ne rabim :rolleyes: P.S. a vam je všeč perilo? :D Popravljeno Maj 4, 2003. Popravil igralec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Maj 5, 2003 Deli Objavljeno Maj 5, 2003 Jst sm pa z edigsom pobarvu pa zelo dobr zgleda. Tut stran ne bo šu tok hiter, kot sem mislu. Pol ga grem pa jutr tut jst nabavt. A to si kupu un svinčnik? JA tist svinčnik. Pa z belo barvo za makete revel gre tut fino sam fin čopič morš met! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Maj 5, 2003 Deli Objavljeno Maj 5, 2003 (popravljeno) ja po desni je letel po tleh... plastike so bolj boge, kot se vidi. Pa res, sam nisem porajtu. Spomnem se, de si enkrat neki sprašvov, če se da zic pretapicirat... Problem je ključavnica, ker je zjebana in ključa sploh ne rabim :rolleyes: A na žičke vžigaš al kaj :rolleyes: P.S. a vam je všeč perilo? :D Men so bl plastični stoli všeč... :P Popravljeno Maj 5, 2003. Popravil manjak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se