igralec Objavljeno Julij 8, 2003 Deli Objavljeno Julij 8, 2003 Gloga in njegov sesalec ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno Julij 8, 2003 Deli Objavljeno Julij 8, 2003 Pa še moja jajca :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Julij 9, 2003 Deli Objavljeno Julij 9, 2003 :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Julij 9, 2003 Deli Objavljeno Julij 9, 2003 a poj pa vsakič k se greš pelat špegle morš naštimat :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Julij 9, 2003 Deli Objavljeno Julij 9, 2003 lepe rože.....pa ceker... :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Julij 9, 2003 Deli Objavljeno Julij 9, 2003 lepe rože.....pa ceker... :D :D super so ja B) povsod okol taka lepota da se motor skor spregleda :P :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gloga Objavljeno Julij 9, 2003 Deli Objavljeno Julij 9, 2003 Najprej seenkrat hvala Igralec, jst bi tole bl tezko spravu na net.. :) Ja ucala morm pa vsakic gor dat k se pelem, pa cez celado napet, dost zamudn sam, podnev ful bols vidm skoz te spegle kot pa skoz navadn sirm. Pa se kul se mi to zdi k pr tej kros celadi mas to strehco zgorj pa ce ti sonce sije v glavo sam mal nagnes pa je kul.. Drugace mam navaden ror gor, tukj mam od nrg mc3 leovinceta gor, pa taspodn nosilc(tm pr veternic) ne pride fajn gor.. Sicer pa nc posebnga, v breg gre za 5km/h bolj pa koncna za 10km/h, nc tacga :) :) zj ste vidl mojo skuto oblubm pa da pridejo se kksne druge slike v nemirnem stanju skozi ovinek :D lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremšnitar Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 Evo vam dve sliki... Edn je od Manijaka, drug pa moj :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 špeglov nisem naštelu že dva tedna :) Rože prodam za 300.000 Ceker za 70.000 Rsko za 20.000 :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 Evo 50k ti dam za cekr pa RS-ko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 vredu rsko kupim jo prodam naprej in poj bom lahko odkupu tvoje rože :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 Koncno sn sliko svoj picikl :lol: Ce kupi kdo se da kaj zmenit :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 sej je lep B) sam se mi zdi mav preveč poliman <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
McMatko Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 Kazalc za obratomer zgleda ko narisan na podlagi :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 sej je lep B) sam se mi zdi mav preveč poliman <_< Se morem pri nalepkah malo racije naret enih par more it bek :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
McMatko Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 Neki me zanima na un slik k je prikazana armaturka, je levo zgorej nad obratomerjem nek kabl ki pride na kapco, na sred kapce je pa rdeča pikca. A je to ksn senzor al kaj?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 Kaj je to? R1? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 špeglov nisem naštelu že dva tedna :) Rože prodam za 300.000 Ceker za 70.000 Rsko za 20.000 :P Babica se ti ne boji, da bi ji rože povozo? Jas sem čopera (od fotra bivši motor) na dvorišču kurblal pa je rekla, da ji bom flančke povozo od endivije pa sem bil 10m stran :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 ja drugi tedn! grem po gumo pa jo fsmodim do amena:) jebes kuplungo...saj itak jo je treba malo skurcat:D Uuuuuuuuuu...te bomo ze slikali pa snemali ko biki :D :D :D :D :D Lahko še meni keri slikice od mojega gor spravi? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
McMatko Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 Kaj je to? R1? :D Ja po tanovem je R1 skuter :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 tomozuki, kar pošlji :) wau, kdaj bo taka R6 :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 Kaj je to? R1? :D Ja po tanovem je R1 skuter :lol: ...te pa sn mel tak al tak prav :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 Neki me zanima na un slik k je prikazana armaturka, je levo zgorej nad obratomerjem nek kabl ki pride na kapco, na sred kapce je pa rdeča pikca. A je to ksn senzor al kaj?? Oni "senzor" je led dioda od alarma :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mjemec Objavljeno Julij 11, 2003 Deli Objavljeno Julij 11, 2003 Ej a si zadnje žmigavce nove dal a so taki že bli? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mjemec Objavljeno Julij 11, 2003 Deli Objavljeno Julij 11, 2003 wau, kdaj bo taka R6 :D Lahko pa namesto R6 kupiš kar TZR 50 :D :D . Sej razlike v moči skor ni R6 je samo 12-krat močnejša :D :P zgleda pa tud skoraj isto :D :D Pa še cnejš boš skoz pršu :D ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se