simonsi Objavljeno Januar 6, 2007 Opozori Objavljeno Januar 6, 2007 Na moji makini je baje Rizoma balanca. Široka je pa 72cm.
gregor46 Objavljeno Januar 6, 2007 Opozori Objavljeno Januar 6, 2007 Res je original balanca kot od kakega ponya .. ;) bom tud jaz menjal... Kdaj pa greš v Padovo? Kaj pa tam dogaja? Kake trgovine...show? LP Grem 20. jan. Sejem motoopreme. :grim http://shrani.si/files/boazona2qkt4.gif http://www.bike-expo.it/inglese/ :topic: Pa hvalaza info, bo treba nabavit .) Lp, Gregor Na moji makini je baje Rizoma balanca. Široka je pa 72cm. Je dosti ralik med originalom in rizoma-o?
simonsi Objavljeno Januar 6, 2007 Opozori Objavljeno Januar 6, 2007 Je dosti ralik med originalom in rizoma-o? Ne bi vedu, nimam hornetke.
MarduK Objavljeno Januar 23, 2007 Opozori Objavljeno Januar 23, 2007 Rabi mogoče kdo original rore za Hornet900 :D ? Skoraj novi, prodam... B) ugodno...
Miha Z. Objavljeno Januar 23, 2007 Opozori Objavljeno Januar 23, 2007 Rabi mogoče kdo original rore za Hornet900 :D ? Skoraj novi, prodam... B) ugodno... ja jest jih tud prodam.......
T Objavljeno Januar 24, 2007 Opozori Objavljeno Januar 24, 2007 (popravljeno) ja jest jih tud prodam....... Ja, ja jest mam tud še kakšne na largčku :kva2: Popravljeno Januar 24, 2007. Popravil thonda
Enduro Objavljeno Januar 24, 2007 Opozori Objavljeno Januar 24, 2007 Hoj! Dajte mi povedat kere rore se sploh splača dat na Hornetko da niso ravno totaln klump, da so street legal, da je tudi kaj od njih ne da se samo dere potem. Na nemški strani www.hornet-home.de je videt svašta ... Verjetno vas večina z menjanimi rori vozi akrote, kako ste zadovolni? Kolk to sploh pride (900€? je dost :? ) Kaj pa kakšne alternative, recimo slovenski wings? LP :)
bna Objavljeno Januar 24, 2007 Opozori Objavljeno Januar 24, 2007 wingsa ne moreš homologirati :BUA: sam pa vozim na 600 ki leovinci :OK:
MarduK Objavljeno Januar 24, 2007 Opozori Objavljeno Januar 24, 2007 (popravljeno) Hoj! Dajte mi povedat kere rore se sploh splača dat na Hornetko da niso ravno totaln klump, da so street legal, da je tudi kaj od njih ne da se samo dere potem. Na nemški strani www.hornet-home.de je videt svašta ... Verjetno vas večina z menjanimi rori vozi akrote, kako ste zadovolni? Kolk to sploh pride (900€? je dost :? ) Kaj pa kakšne alternative, recimo slovenski wings? LP :) Ja jst mam Akrapote, pa po dynochartih nej bi dal 4 konje, kar pa sploh nima veze, blazne razlike ne boš opazil. Preglej še Leovince, Arrow in podobno, ne seri ga pa z raznimi Wingsi brez homologacije, ker te bo na koncu prišlo še dražje, kot če bi kupil Akrapote... Zadovoljni? Jaz sem jih montiral zaradi izgleda in zvoka, moram reči, da je zvok nekaj boljšega kar lahko slišiš na današnjih motorjih, izgled pa je subjektivna stvar (nekomu je všeč črno, nekomu belo) Alternativna rešitev:Kupiš moje originalne, jih predelaš, cena pa ne bo sitnica kot pri Akrapotih :D Popravljeno Januar 24, 2007. Popravil MarduK
Miha Z. Objavljeno Januar 24, 2007 Opozori Objavljeno Januar 24, 2007 Kupiš moje originalne, jest ti jih prodam ceneje :devil:
T Objavljeno Januar 25, 2007 Opozori Objavljeno Januar 25, 2007 (popravljeno) Jest mam gor Akrapote in imam :D vedno na obrazu ko se oglasi! Po drugi strani sem pa bratrancu zrihtal Levince za 1/3 manj denarja pa je prav tako :D Tako da če imaš denar si kupi Akrapote če pa imaš omejen proračun vrž pa oko na Leovince. Definitivno pa moraš kupit z homologacijo, ker lahko itak tulce odmontiraš ven! lp P.S. Svoje originale sem pa že prodal :devil: :devil: Popravljeno Januar 25, 2007. Popravil thonda
gregor46 Objavljeno Januar 25, 2007 Opozori Objavljeno Januar 25, 2007 Če koga zanima kak poje hornetka z akrapotom: http://video.google.com/videoplay?docid=2120415454772395051 :grim :cry: :cry: Lp, Gregor
Miha Z. Objavljeno Januar 25, 2007 Opozori Objavljeno Januar 25, 2007 :cry: :cry: na kompu je slišat vse drgač...svojih še nisem montiral gor tko da ne vem kak je v živo.... sicer se pa sigurno da naštmat da zadeva bolj poje. morebiti thonda kaj ve :?
MarduK Objavljeno Januar 25, 2007 Opozori Objavljeno Januar 25, 2007 na kompu je slišat vse drgač...svojih še nisem montiral gor tko da ne vem kak je v živo.... sicer se pa sigurno da naštmat da zadeva bolj poje. morebiti thonda kaj ve :? Zgleda maš bl slabe zvočnike. :blink: Drgač pa zadeva verjemi da poje, ornk poje in seka seveda brez nepotrebnih dušilcev. Zmontiraš še K&Nca pa je paket popoln :kva2:
T Objavljeno Januar 26, 2007 Opozori Objavljeno Januar 26, 2007 OOOOOOOOO! :eek: Seka k pr norcih! :devil: :evilgrin: Za moje pojme je pre hudo za daljše vožnje brez tulckov. Za kratke(2-3ure) je pa hudo! Dobil nov stabilizator, dans našraufam in pripopam slike! lp T
Miha Z. Objavljeno Januar 26, 2007 Opozori Objavljeno Januar 26, 2007 OOOOOOOOO! :eek: Seka k pr norcih! :devil: :evilgrin: Za moje pojme je pre hudo za daljše vožnje brez tulckov. Za kratke(2-3ure) je pa hudo! Dobil nov stabilizator, dans našraufam in pripopam slike! lp T a tolk da zadeva ropota :? v 5 letih me policaji niso z motorjem niti enkrat ustavli (če izkjučim nesrečo) motor je bil tko tih da so bli zmeraj presenečeni k sem užgal mino :naughty: :devil: zdej me bo pa šlišal k ga bom že na dvorišču užga :hmm: :blink: :cry: :cry: T ! rajši ne!ne slik!! :devil: d ne bom tud jest kaj začel sanjat o novem...
gregor46 Objavljeno Januar 26, 2007 Opozori Objavljeno Januar 26, 2007 na kompu je slišat vse drgač...svojih še nisem montiral gor tko da ne vem kak je v živo.... sicer se pa sigurno da naštmat da zadeva bolj poje. morebiti thonda kaj ve :? Suze na oči ( :cry: ) sem dobo zato ker lahko zvok poslušam samo preko računalnika. Vendar verjamem da bo kaj kmalo brnelu tudi na dvorišču :grim ps: zvok je svetovn, vse se kar trosi :devil:
xr800 Objavljeno Januar 26, 2007 Opozori Objavljeno Januar 26, 2007 Mi je hči povedala, da ko jo vžgem v garaži, se pri njej nadstropje više, tresejo šipe...... :grim :grim :grim
gregor46 Objavljeno Januar 26, 2007 Opozori Objavljeno Januar 26, 2007 Mi je hči povedala, da ko jo vžgem v garaži, se pri njej nadstropje više, tresejo šipe...... :grim :grim :grim Joooooj, nena me rajcaj pa živčnega delaj, še bolj ko sem že! :angry: :OK:
Enduro Objavljeno Januar 27, 2007 Opozori Objavljeno Januar 27, 2007 Na ebay-u že nekaj časa ogledujem tele Leovionce rore. Cena za karbon sploh ni tolk nizka. Al se motim? :? Leovince SBK lp
bna Objavljeno Januar 27, 2007 Opozori Objavljeno Januar 27, 2007 ne vem . koliko pa stanejo lonci od akrapoviča ?
gregor46 Objavljeno Januar 27, 2007 Opozori Objavljeno Januar 27, 2007 ne vem . koliko pa stanejo lonci od akrapoviča ? Mislim da nekaj čez 900 EUR, karbonski pa okrog 1200 EUR. :grim :blush: Lp, Gregor
MarduK Objavljeno Januar 27, 2007 Opozori Objavljeno Januar 27, 2007 Mislim da nekaj čez 900 EUR, karbonski pa okrog 1200 EUR. :grim :blush: Lp, Gregor Oktobra 2005 sem dal za njih 170000 SIT (20%popust) SP verzija titanium. Se pravi, da res okoli 900EUR. Je pa to SP verzija, razlika je v tem, da so malce težji, ker niso kompletni iz titana, ampak so priključitvene cevi in izpušni prinetan konec iz (mislim da) rostfrei-a. Da pa se jih dobiti le s titanium ovojem. Imajo pa tudi drugačno nalepko :D Navadna verzija pa okoli 1200 EUR, res je. Dobiti pa se da ne samo karbonskega, ampak tudi titanium. LP P.S. Če pa se motim, pa ne prevzemam nikakršne odgovornosti :P
bna Objavljeno Januar 27, 2007 Opozori Objavljeno Januar 27, 2007 potem pa je leovici za 500 eur dober nakup
Miha Z. Objavljeno Januar 27, 2007 Opozori Objavljeno Januar 27, 2007 (popravljeno) Oktobra 2005 sem dal za njih 170000 SIT (20%popust) SP verzija titanium. Se pravi, da res okoli 900EUR. Je pa to SP verzija, razlika je v tem, da so malce težji, ker niso kompletni iz titana, ampak so priključitvene cevi in izpušni prinetan konec iz (mislim da) rostfrei-a. Da pa se jih dobiti le s titanium ovojem. Imajo pa tudi drugačno nalepko :D Navadna verzija pa okoli 1200 EUR, res je. Dobiti pa se da ne samo karbonskega, ampak tudi titanium. LP P.S. Če pa se motim, pa ne prevzemam nikakršne odgovornosti :P :eek: drago! :evilgrin: evo po teh cenah jih dobim jest; SLIP-ON, carbon lonec…947,60 EUR+DDV SLIP-ON, titan lonec…947,60 EUR+DDV tela dva dobim za 850eu ---------------------------- SLIP-ON, SP serija titan lonec…685,40 EUR+DDV tegale pa za 650eu poceni??! še vedno drago ampak vseeno precej ceneje..... tele sem pa kupu prejšni teden!! [attachmentid=90637] B) B) Popravljeno Januar 27, 2007. Popravil Miha Z.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se