Skoči na vsebino

Honda CB 900 hornet

Priporočene objave

Objavljeno

MarduK hudo upimpana zverinca .) res jo je škoda blo prodat :cry: Tale balanca mi je zlo všeč. A je to LSL? Kako si pa zmontiral uteži (one notranje in zunanje)? Ker se mi zdi da je pri teh aftermarket balancah malo manjši notranji fi. Kje si pa špegle nabavu? so mi tud cool ;) Bom čist tvojo skopiral .) namreč jaz imam tud črno 9ko.

Za višje cilje so včasih potrebne žrtve, tudi nedolžne...

Balanca je ABM aluminijasta, dobiš v Hein Gericke, uteži tudi (montaža 2min brez problema), ali pa narediš tako kot je že Thonda v enem prejšnjem postu napisal. Špegli Louis.

P.S. najprej je bila gor stahl LSL balanca, pa se je nekako zvila :blink: :blush:

Objavljeno

ej a so se špegli obnesli??jih je kupu prjatu pa jih je nazaj dol montiral k so pri večji hitrosti začel

trest.tko d se ni nč več vidl nazaj.....(škart roba)

Objavljeno

ej a so se špegli obnesli??jih je kupu prjatu pa jih je nazaj dol montiral k so pri večji hitrosti začel

trest.tko d se ni nč več vidl nazaj.....(škart roba)

Ja odvisno katere je kupil. Mislim, da eni podobni oz. enaki samo manjši tudi obstajajo, seveda brez E-štempla. Jaz sem imel te z E-štemplom in so bili čisto v redu, mogoče še boljši kot original, saj so prišli bolj ven in si nisem gledal v ramena.

Enkrat sem jih naštimal in tako so ostali do konca. (razen enega top-speed izleta po avtocesti :kva2: , kjer so se minimalno premaknili)

Morda je tvoj kolega spregledal matico pod plastičnim pokrovčkom za fiksiranje ogledal :hmm:

Objavljeno

Prosim, da se tisti, ki nimate Hornet 900 odstranite iz te teme. :evilgrin: Me delate nervoznega! Namreč prav živčno iščem temo TW125. .)

Drgač pa so tisti špegli z E certifikatom, kakršne vidite na Mardukovi sliki zelo pregledni. Meni so bili zaradi te preglednosti tako všeč, da če bi svojega ZRX-a slačil, bi sigurno ravno te špegle montiral. Priporočam. Lepi in uporabni!

Objavljeno

HHV!! briši!!! :devil: :P

zdele me je prjel še neki.in to da bi dal Xenon žarnico not.....pa ne zaradi šminkerije

ampak bolj zaradi varnosti k me dosti krat ulovi tema pa..... :hmm:

sam $ je problem..... :krneki:

Objavljeno

Evo tkole pa zgleda z Leoti Hornet od bratranca :kva2:

Je mal več dela z montažo in nosilce je treba narest da paše Givi kovček ampak za tak dnar je čist :OK:

post-2720-1172081732_thumb.jpg

Objavljeno

... in nosilce je treba narest da paše Givi kovček ampak za tak dnar je čist :OK:

Koliko mu pa balanco trese (shimmy) ko ima kovček gor?

Objavljeno

Koliko mu pa balanco trese (shimmy) ko ima kovček gor?

Ni moteče.

Pravi da se zdaj ko ima Bridgestone gume gor velko bolj pozna (prej je imel Dunlop)

lp

Objavljeno (popravljeno)

Evo zmontirana balanca in novi špigli :OK:

Sem pa mal bolj pregledal balance in ugotovil da se razlikujejo v debelini stene .)

Tako da je logično: debelejša je stene trdnejša in dražja balanca.

Jest sm uzel LSL bratranc pa ABN(se mi zdi)

Mojo sm skrajšal za 15mm na vsakem koncu tako da je zdej 71cm njegova je pa po moje 80cm :blink:

Zdej pa nardim še puse za uteži pršraufat... :glare:

post-2720-1172400414_thumb.jpg

post-2720-1172400441_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil thonda
Objavljeno

80 cm :eek: ka ste nori! a ni to mal preveč :?

T v jutr dobiš paket! :D

lp

Objavljeno

Jaz sem včeraj namontiral 81cm ABN, pa bom po vsej verjetnosti krajšal, vsaj za 1cm na vsaki strani. Se mi zdi res kar malo too much... bom pavidu kako se v vožnji obnese.

Kako ste pa ostali naredil vložke za uteži prišraufat? Jaz bom kar original vložke dal podrejat na ustrezen fi pa not zabil.

LP,

Miran :)

80 cm :eek: ka ste nori! a ni to mal preveč :?

T v jutr dobiš paket! :D

lp

Objavljeno

Ma kaj pa vem men je itak najbolš da je balanca nizka in ozka :blush:

Mater dons sm čist pozabu da nimam nosilcev tačk in sm že s čelado sedu na motor pol sm pa šele ugotovu da bo bolj težka :headbang: :krneki:

Objavljeno

Sosed je zmontiral balanco (81cm :grrr )

Pa mi je čist predolga, se vpraša človek če bo šlo skozi cestninsko postajo :fredy:

Objavljeno

Sosed je zmontiral balanco (81cm :grrr )

Pa mi je čist predolga, se vpraša človek če bo šlo skozi cestninsko postajo :fredy:

Jaz sem imel tudi 81 gor pa sem jo snel dol in požagal na vsaki strani za 4cm .. :D zdaj je pa ravno prava ... :P

To je res mal too much, maš čist vstran stegnjene roke pa taka čudna pozicija je.. pomoje če fajn založiš gre balanca po tleh ;)... :grim

Objavljeno

Jaz sem imel tudi 81 gor pa sem jo snel dol in požagal na vsaki strani za 4cm .. :D zdaj je pa ravno prava ... :P

To je res mal too much, maš čist vstran stegnjene roke pa taka čudna pozicija je.. pomoje če fajn založiš gre balanca po tleh ;)... :grim

Maš kakop fotko z dolgo in kratko bilanco :photo:

Objavljeno

Evo montirane tudi uteži!

Naredil puse jih zabil v balanco, ter izvrtal M4 navoj in vstavil navojni zatič.

Miha ena slika je zate :P

post-2720-1172854594_thumb.jpg

post-2720-1172854625_thumb.jpg

post-2720-1172854646_thumb.jpg

Objavljeno

V louisu dobiš take uteži, ki imajo gumijast vložek, in ko zašraufaš utež, se razširi in fiksira utež tudi v balanco brez navoja.

Objavljeno

V louisu dobiš take uteži, ki imajo gumijast vložek, in ko zašraufaš utež, se razširi in fiksira utež tudi v balanco brez navoja.

Preverjeneo :D

Niso 100% men so ze padle vn :cry:

Tiste so primerne za lahke Al uteži, za tezje so neuporabne .)

Objavljeno

Preverjeneo :D

Niso 100% men so ze padle vn :cry:

Tiste so primerne za lahke Al uteži, za tezje so neuporabne .)

Tudi jaz sem naredil tako kot thonda, podrejal original notranjo utež pa zabil v balanco. Samo se mi je ena malo pregloboko posedla, pa mi zdaj zunanja utež preveč stisne grip na desni strani, pa gas ne teče tako kot bi moral :angry: . Bom moral nekako bolj vn jo spravit.

Še nekaj katero olje vlivate v sršene? Jaz bom menjal kar sam, kupil pa sem Motul 5100 15w - 50

Objavljeno

Še nekaj katero olje vlivate v sršene? Jaz bom menjal kar sam, kupil pa sem Motul 5100 15w - 50

samo Motul 300v.enkrat sem dal 300v 10w-40 sam je menjalnik ropotal k sto mater..... :blink:

tko da not vlivam 300v 15w -50. dela menjalnik boljše (vsaj za moje pojme) :blush:

@T

:eek: sej ni polica nč kriva..... :grrr

:topic: že šibam.....

Objavljeno

samo Motul 300v.enkrat sem dal 300v 10w-40 sam je menjalnik ropotal k sto mater..... :blink:

tko da not vlivam 300v 15w -50. dela menjalnik boljše (vsaj za moje pojme) :blush:

@T

:eek: sej ni polica nč kriva..... :grrr

:topic: že šibam.....

Lašku notr nali pa boš vidu kako to dela :kva2: :lol1: ropota sploh ni neč :devil:

Objavljeno

no u glavnem...dones montiru akrapota.....NORO!!!!! :eek: :eek: :devil: :devil: :evilgrin: :evilgrin:

joj ka to dela!!! :wub: :wub: :wub:

lp

Objavljeno

Zivjo!

Zanima me katero olje naj dam v hornetko 900.

Hvala za odgovor.

Objavljeno

lohk tud olje zvezda k je zdej v akciji v Tušu!

hec :P

po servisih dajejo po večini Motul 300v al 5100

lp

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!