lordz Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 Čist mimo grede če koga zanima mi je pri prodaji Hornete ostalo kar nekaj dodatne opreme. :whistle: Mene zanima, kaj imaš. Mam pa še eno prošnjo za vse na tem foromu. Sem friški lastnik Hornetke 900 :worship: pa me zanima če obstaja kak link, kje bi se dalo dol potegnit navodilo za uporabo oziroma vzdrževanje. Mogoče tudi ono komletno navodilo o popravilu in vzdrževanju. :rolleyes: Mogoče obstaja tudi kaka dobra duša, :worship: ki bi mi jo posodil da si jo skopiram, ali odkupim.
Enduro Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 Mene zanima, kaj imaš. Mam pa še eno prošnjo za vse na tem foromu. Sem friški lastnik Hornetke 900 :worship: pa me zanima če obstaja kak link, kje bi se dalo dol potegnit navodilo za uporabo oziroma vzdrževanje. Mogoče tudi ono komletno navodilo o popravilu in vzdrževanju. :rolleyes: Mogoče obstaja tudi kaka dobra duša, :worship: ki bi mi jo posodil da si jo skopiram, ali odkupim. Hej! lordz lahko ti pošljem service manual Hornet 900 v pdf obliki na mail če želiš ... je pa 180Mb tako da če imaš gmail mislim da bo šlo ... če te zanima mi javi mail ... čaw
T Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 Bom mal pogledal, moral bi imeti se navodila od novega motorja. Če najdem ti javim.
lordz Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 Kot mogoče veste je na levi zgornji strani motorja en prozorni žlauhec ki je speljan iz ohišja zračnega filtra, na koncu je zadelan. Ponavadi je prazen toda moj je napol napolnjen z oljem :unsure: . Kaj storiti :headbang: ?? Je mel gdo isti primer??
bna Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 Kot mogoče veste je na levi zgornji strani motorja en prozorni žlauhec ki je speljan iz ohišja zračnega filtra, na koncu je zadelan. Ponavadi je prazen toda moj je napol napolnjen z oljem :unsure: . Kaj storiti :headbang: ?? Je mel gdo isti primer?? to je namenjno za olje . izprazni ga to je to
2Bad Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 Glede na to, da je zunaj nova Hornetka 600 a se pojavljajo kaj govorice o prenovljeni 900-tki? :smoke:
ICE_MAN Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 Glede na to, da je zunaj nova Hornetka 600 a se pojavljajo kaj govorice o prenovljeni 900-tki? :smoke: Pomoje bo verjetno 1000ka, spremenjen motor od 1000rr
2Bad Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 OK tud, če bo 1000-ka samo glede na to, da so novo 600 zelo pozitivno ocenil me res zanima kaj bodo s taveliko naredil, ker me malo vleče, da bi močnejšega nakeda nabavil! (sedaj imam Hornetko 600) .)
T Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 OK tud, če bo 1000-ka samo glede na to, da so novo 600 zelo pozitivno ocenil me res zanima kaj bodo s taveliko naredil, ker me malo vleče, da bi močnejšega nakeda nabavil! (sedaj imam Hornetko 600) .) Prihajajoče leto 1000 Hornet ne bo! Mogoče v letu 09 :naughty: :whistle:
2Bad Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 Mogoče malo off topic! Kaj bi pa potem priporočali od nakeda, da je ~ 1000ccm z dobrimi voznimi lastnostmi! Sicer je dost nad 1k ... mogoče MT01? Al kaj!? S3 se mi ne dopade spredaj! :devil:
T Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 Mogoče malo off topic! Kaj bi pa potem priporočali od nakeda, da je ~ 1000ccm z dobrimi voznimi lastnostmi! Sicer je dost nad 1k ... mogoče MT01? Al kaj!? S3 se mi ne dopade spredaj! :devil: CB 1300 :unsure:
simonsi Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 Mogoče malo off topic! Kaj bi pa potem priporočali od nakeda, da je ~ 1000ccm z dobrimi voznimi lastnostmi! Sicer je dost nad 1k ... mogoče MT01? Al kaj!? S3 se mi ne dopade spredaj! :devil: Z1000, fz1
Ice Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 Mogoče malo off topic! Kaj bi pa potem priporočali od nakeda,.......... si ze sam ugotovil: :topic:
lordz Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 Nujno rabim odgovor, Bil včeraj na HONDA servisu in kupil 4l MOTUL 15W 50 olja, maister tam zatrjuje da je to olje ki ga vlivajo v vse te mašine :unsure: . Ima gdo izkušnje z tem oljem, glede na to da mora po papirih v HORNET 900 bit 10W 40 :headbang: . Lahko res to vlijem not mirne duše. :rolleyes: Če ne grem nazaj in kupim 10W40.
Fabo Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 Nujno rabim odgovor, Bil včeraj na HONDA servisu in kupil 4l MOTUL 15W 50 olja, maister tam zatrjuje da je to olje ki ga vlivajo v vse te mašine :unsure: . Ima gdo izkušnje z tem oljem, glede na to da mora po papirih v HORNET 900 bit 10W 40 :headbang: . Lahko res to vlijem not mirne duše. :rolleyes: Če ne grem nazaj in kupim 10W40. Ni problema lahko brez skrbi nalijes... ;)
Miha Z. Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 (popravljeno) z Motulom 15w-50 v Horneti sem prevozil do zdaj cca. 50.000km. enkrt sm dal 10w-40 pa menjalnik za moje pojme preveč tolče.... ti kr dej 15w-50 ne bo nč narobe.....garantirano.... lp Popravljeno Julij 10, 2007. Popravil Miha Z.
lordz Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 Torej uporablja :worship: HORNET :worship: motorno olje tudi v menjalniku.
simonsi Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 (popravljeno) poleg hornert še skoraj vsi štiritaktni agregati za motocikle. :whistle: Popravljeno Julij 10, 2007. Popravil simonsi
lordz Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 Pozdravljeni Pripravljam se na menjavo verige z zobniki vred, pa me zanima če je potrebno vijake na zadnjem vijaku eventuelno zalepit, je še kaj druga na kaj je treba pazit razen tega da more met 30mm lufta. Je razlika med verigami za 2003 letnik in 2004 letnik. Kakšna je razlika med 2003 in 2004 letnikom.
Miha Z. Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 ne rabiš lepit....stisneš jih 50Nm pa ti zobnik nima kam jit.... kake 3 mm lufta?! zadnji ne sme imet lufta. :grrr za razliko med letniki pa....pojma nimam menda so enaki,ka pa vem :unsure:
bna Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 upam da se zavedaš da je potrebno sneti kompletno zadnjo nihalko .razen če boš verigo kovičil ali montiral členek z zaponko . verige ki se sedaj prodajajo so vse neskončne se pravi tovarniško zakovičene . sravfov ne rabiš lepit ker so vse matice varovalne . najprej odtegni sprednji zobnik in šele potem snemi verigo dol zato da se ti pri odtegovanju masina ne prevrti si lahko pomagaš z zadnjo zavoro .
lordz Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 upam da se zavedaš da je potrebno sneti kompletno zadnjo nihalko .razen če boš verigo kovičil ali montiral členek z zaponko . verige ki se sedaj prodajajo so vse neskončne se pravi tovarniško zakovičene . sravfov ne rabiš lepit ker so vse matice varovalne . najprej odtegni sprednji zobnik in šele potem snemi verigo dol zato da se ti pri odtegovanju masina ne prevrti si lahko pomagaš z zadnjo zavoro . Kaj ne rabiš odšraufat dekla na levi in na desni na deklu odviješ vijak na osi vilice? Potegneš levi dekl malo vun (os je še vedno vilici) in lahko demontiraš in montiraš verigo, brez da bi vilco doj jemal!!! :rolleyes: Hvala za odgovor!
bna Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 (popravljeno) Kako pa jo boš dobil mimo osi . os je potrebno izvleči celo nihajka pa lahko ostane na svojem mestu. vsaj pri moji hornetki je bila matica osi na desni strani .če pa je matica pri tebi na levi strani potem pa res ni problema sploh. Popravljeno Julij 11, 2007. Popravil bna
lordz Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 Kako pa jo boš dobil mimo osi . os je potrebno izvleči celo nihajka pa lahko ostane na svojem mestu.vsaj pri moji hornetki je bila matica osi na desni strani .če pa je matica pri tebi na levi strani potem pa res ni problema sploh. Zamnejal verigo z zobniki :naughty: , osi ne rabiš do konca izvleč ampak samo za kakih 50mm tolko da spraviš ketno prek. Mam pa še eno vprašanje, zamenjal sem zobnike in verigo ker mi je serviser zatrdil da je hin :headbang: . Veriga je res že ružla. valjčki niso bili več trdni. Ampak zobniki pa isti kot novi :eek: , ni bilo razlike med novimi in starimi :wacko: . No če bi hotu videt kteri je novi in kteri stari bi vido. Sicer malo nelogično ampak tak je. :slap:
Miha Z. Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 de mal obudim temo... a je kdo že montiral powercommander na cb 900 :unsure: pa kolk bi kej iztisnu iz nje :unsure:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se