T Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 de mal obudim temo... a je kdo že montiral powercommander na cb 900 :unsure: pa kolk bi kej iztisnu iz nje :unsure: Stisnu, kvečjemu vodo :evilgrin: Resno, po mojem, da bi z PC zvišal obrate?? oziroma dvignil moč v visjih obratih, saj je motor v spodnjem območju ze tako ali tako zelo močan. http://www.alexa72.com/ Probaj tale link, dec je hornet spimpal, do konca. Men je bla prav za vzor, še dobro, da sem jo prej prodal... :krneki:
MarduK Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 de mal obudim temo... a je kdo že montiral powercommander na cb 900 :unsure: pa kolk bi kej iztisnu iz nje :unsure: Ne kej dost, nekje sem videl neke dyno charte z akrapovic slip-on in powercommander : razlike je bilo za vsega mislim, da 9 HP. Se je pa nek anglež skeširu in namontiral druge odmične, kompleten izpušni sistem, PC in verjetno še kaj. Rezultat :126 HP na kolesu :naughty: Če bom še kje našel bom kasneje prilepil kak link, trenutno se mi mudi
T Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 (popravljeno) Aja drugač sm imel tud idejo da bi zamenjal kompleten agregat s tistim iz CBR 900RR 98-99 Zunanja oblika agregata je ista, zamenjane odmične, glava,menjalnik, vbrizg(RR ima fergazarje)... Konjev 135 pa najceneje sigurno. :naughty: Popravljeno Julij 30, 2007. Popravil T
psemek1981 Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 Mogoce kdo ve kaj je narobe z mojo hornetko 900? Pri 2000 do 3000 vrtljajih jo obcasno zacne dusiti, kot bi zmanjkalo bencina. Pri vecjih vrtljajih pa se dusenje ne pojavlja vec. Servis je bil narejen ( filtri, olje, svecke )
Miha Z. Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 pelji na servis.... mogoče je z elektroniko kaj narobe :unsure:
bna Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 Mogoce kdo ve kaj je narobe z mojo hornetko 900?Pri 2000 do 3000 vrtljajih jo obcasno zacne dusiti, kot bi zmanjkalo bencina. Pri vecjih vrtljajih pa se dusenje ne pojavlja vec. Servis je bil narejen ( filtri, olje, svecke ) moja 600 ka ima popolnoma isti problem pri 3000 obrati 3x cukne potem pa gre uredo . če boš rešil problem prosim če objaviš rešitev tukaj hvala ,ker jaz se pred zimo nebom kaj zajebaval . sicer pa se osebno tudi poznava :naughty:
Miha Z. Objavljeno Avgust 25, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2007 Stisnu, kvečjemu vodo :evilgrin: eh zadost je močna....ne rabim več O:-) T! a krbon maš še :huh:
T Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 eh zadost je močna....ne rabim več O:-) T! a krbon maš še :huh: Čaka :krneki: Itak, kar T reče... :rolleyes: Mam še Luč(zadnjo LED), in diske (Braking) Nikakor noče v promet.
MarduK Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 Čaka :krneki: Itak, kar T reče... :rolleyes: Mam še Luč(zadnjo LED), in diske (Braking) Nikakor noče v promet. To pa zato, ker smo sam mi taki iracionalni bučmani, da se v take predelave spravljamo :)
gregor46 Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 Mam še Luč(zadnjo LED), in diske (Braking) Nikakor noče v promet. Klko hočeš met za luč, če nisi previsok :whistle: , jo jaz spravim v promet-vpopolnempomenubesede. Ps: lahko na PM.
metalbike Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 To pa zato, ker smo sam mi taki iracionalni bučmani, da se v take predelave spravljamo :) Ah kje, takih pa mi že ne poznamo :evilgrin: :evilgrin: :whistle: :whistle:
T Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 (popravljeno) Ah kje, takih pa mi že ne poznamo :evilgrin: :evilgrin: :whistle: :whistle: Ja ja :naughty: :topic: VFR se že pripravlja... :whistle: Klko hočeš met za luč, če nisi previsok :whistle: , jo jaz spravim v promet-vpopolnempomenubesede. Ps: lahko na PM. 182cm :whistle: 30€ (pol nove... ) Popravljeno Avgust 27, 2007. Popravil T
Miha Z. Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 Čaka :krneki: obljubim ,de pridem iskat ...sam ne vem kdaj :unsure: dej če mi rata nasledji teden enkrat med tednom.te bom kak dan prej poklical :D za diske počaki ,de jih te prej znucam :devil:
T Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 za diske počaki ,de jih te prej znucam :devil: Diske ti dam tolk pocen, da boš originalne s fleksarco pobrusu sam da boš mel razlog za menjavo :naughty:
lordz Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 Je že gdo probal dat :evilgrin: 190 gumo :evilgrin: na hornet 900, kakšne so potem vozne lastnosti?
MarduK Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 Je že gdo probal dat :evilgrin: 190 gumo :evilgrin: na hornet 900, kakšne so potem vozne lastnosti? Na koncu lanske sezone sem dobil za šenk eno 190/50-17 Dunlopko...Ker se mi za tistih par dni lepega vremena ni splačalo kupovat nove gume sem namontiral kar to. Vozi se slabše, ker pride guma bolj stisnjena, zato tudi radij ni več tak kot bi moral bit, tudi cele ne boš mogel več izkoristit. Izgleda pa ravno tako široka...V glavnem ne delaj tega, ker je popolnoma brezveze
Guest zkuna Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 V spominu imam, da sem sliko že objavil; pa je čudežno izginila ...? Zasledil sem eno slikco Horneta 1000 l.2008. ((Kdor se je, če se je, se je fajn potrudil s fotošopom.))
Miha Z. Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 ehh...čist so zjeb**l te nove hornete.... hornet brez rorov pod ritjo ni več hornet...AMEN!!! :closedeyes: pa temu agregatu tud nič ne manjka....ziher bo mela mela ta nova manj navora kot ta zdejšna :wub: itd.... O:-)
Guest zkuna Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Meni je kar všeč. Kar je pa sigurno, so stara kromirana 4-oglata ogledala VELIKO lepša in sexi.
xr800 Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 (popravljeno) Meni je kar všeč. Kar je pa sigurno, so stara kromirana 4-oglata ogledala VELIKO lepša in sexi. Misliš okrogla (600 ima 4-oglata)......ker meni niso bila niti najmanj všeč, kaj šele sexi....... :evilgrin: Popravljeno September 7, 2007. Popravil xr800
Guest zkuna Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 (popravljeno) Misliš okrogla (600 ima 4-oglata)......ker meni niso bila niti najmanj všeč, kaj šele sexi....... :evilgrin: Da, da. V mislih sem imel tista 4-oglata od 600-tke. Sicer pa je to stvar okusa ... Popravljeno September 9, 2007. Popravil zkuna
seinfeld Objavljeno September 14, 2007 Opozori Objavljeno September 14, 2007 Če dovolite vprašanje. Menjujem pnevmatike na moji hornet 900, imam gor originalne bridgestone B56R in sem zadovoljen z njimi. Prevozil sem 12000km, je pa zadnja že precej gladka. Sem imel namen kar enake gume namontirati, sedaj pa mi je mehanik predlagal dunlop QUALIFIER, češ, da je po sredini trda ob straneh mehkejša. Sedaj sem pa v dilemi, ima kdo kakšno izkušnjo, oziroma predlog? Hvala.
Stric Burek Objavljeno September 14, 2007 Opozori Objavljeno September 14, 2007 Če dovolite vprašanje. Menjujem pnevmatike na moji hornet 900, imam gor originalne bridgestone B56R in sem zadovoljen z njimi. Prevozil sem 12000km, je pa zadnja že precej gladka. Sem imel namen kar enake gume namontirati, sedaj pa mi je mehanik predlagal dunlop QUALIFIER, češ, da je po sredini trda ob straneh mehkejša. Sedaj sem pa v dilemi, ima kdo kakšno izkušnjo, oziroma predlog? Hvala. Verjetno ne boš naredil niti pol toliko km. Qualifier je dokaj športna guma, in če se ne voziš nekoliko hitreje je ne rabiš. Forumovci zelo hvalijo sport touring gumo Metzeler Z6
Miha Z. Objavljeno September 14, 2007 Opozori Objavljeno September 14, 2007 Če dovolite vprašanje. Menjujem pnevmatike na moji hornet 900, imam gor originalne bridgestone B56R in sem zadovoljen z njimi. Prevozil sem 12000km, je pa zadnja že precej gladka. Sem imel namen kar enake gume namontirati, sedaj pa mi je mehanik predlagal dunlop QUALIFIER, češ, da je po sredini trda ob straneh mehkejša. Sedaj sem pa v dilemi, ima kdo kakšno izkušnjo, oziroma predlog? Hvala. meni je qualifer zdržala cca. 6000km.dokaj fanj guma.... tole je pa maslo gume Z6....odbrušene tačke mejalnika in zadnje zavore.... :whistle: za moje pojme zelo dobre gume...pa zdržala mi je cca. 10000km pa še bo za 1000km z zmerno vožnjo :evilgrin:
gregor46 Objavljeno September 14, 2007 Opozori Objavljeno September 14, 2007 meni je qualifer zdržala cca. 6000km.dokaj fanj guma.... tole je pa maslo gume Z6....odbrušene tačke mejalnika in zadnje zavore.... :whistle: za moje pojme zelo dobre gume...pa zdržala mi je cca. 10000km pa še bo za 1000km z zmerno vožnjo :evilgrin: :kva2: :kva2: :kva2: :worship: to blo na piste ali na stezi. Si na gumi prišo do roba gume, si slončku bruso noge ali mogoče samo rilec?? PS: predvidevam da po brušenju tačk,... NI sledil kreš, "potrdi" :blush: jaz niti do kolene nena pridem :xx: :surrender: Lp, Gregor
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se