T Objavljeno December 4, 2007 Opozori Objavljeno December 4, 2007 (popravljeno) Sm mel Akrapote, sosed je mel Leovince z obema je lep zvok, kaksen hud prirastek moči ali navora ni opazen. Se pa zdi da lepše vleče, ampak to je lahko samo občutek. Spremembe na motorju niso potrebne, zaganja se ne. xr800 me je prehitu za par sekund... Popravljeno December 4, 2007. Popravil T
NX650 Objavljeno December 4, 2007 Opozori Objavljeno December 4, 2007 Hvala za odgovore. Bom dal leovince, akrapoviča raje ampak cena huda.. :whistle: Zvok mora imet... da mu dam malo duše.. :naughty: Še nekaj.. so se vama lonci (akrapovič, leo vince) kaj greli..? imam torbe ki se dajo čez sedež, pa se naslonijo na izpuh. Originalne zaščite ostanejo hladne oz. se ne grejejo.. :rolleyes:
xr800 Objavljeno December 4, 2007 Opozori Objavljeno December 4, 2007 Hvala za odgovore. Bom dal leovince, akrapoviča raje ampak cena huda.. :whistle: Zvok mora imet... da mu dam malo duše.. :naughty: Še nekaj.. so se vama lonci (akrapovič, leo vince) kaj greli..? imam torbe ki se dajo čez sedež, pa se naslonijo na izpuh. Originalne zaščite ostanejo hladne oz. se ne grejejo.. :rolleyes: Nope..... torb pa nisem dajal preko,......ker jih nimam..... :closedeyes:
Frips Objavljeno December 4, 2007 Opozori Objavljeno December 4, 2007 NX pa rekel ti že, da ni straha, če daš titan ali karbon :rolleyes:
MarduK Objavljeno December 4, 2007 Opozori Objavljeno December 4, 2007 Hvala za odgovore. Bom dal leovince, akrapoviča raje ampak cena huda.. :whistle: Zvok mora imet... da mu dam malo duše.. :naughty: Še nekaj.. so se vama lonci (akrapovič, leo vince) kaj greli..? imam torbe ki se dajo čez sedež, pa se naslonijo na izpuh. Originalne zaščite ostanejo hladne oz. se ne grejejo.. :rolleyes: Tudi jaz imel Akrapovič izpuhe na Horneti :) In razlike (razen tega, da je baje na valjarju 3 konje prirastka) v moči in navoru motorja tudi jaz nisem opazil. Zvok je pa tak, da se ti vedno pod čelado smeji :) Mislim, da se niso kaj pretirano greli (imel titan SP verzijo)
gregor46 Objavljeno December 4, 2007 Opozori Objavljeno December 4, 2007 Hvala za odgovore. Bom dal leovince, akrapoviča raje ampak cena huda.. :whistle: Zvok mora imet... da mu dam malo duše.. :naughty: Še nekaj.. so se vama lonci (akrapovič, leo vince) kaj greli..? imam torbe ki se dajo čez sedež, pa se naslonijo na izpuh. Originalne zaščite ostanejo hladne oz. se ne grejejo.. :rolleyes: Lonci se ne grejejo do take temp. da bi ogrozili tekstilne ali katere druge torbe. Da o zvoku sploh ne govorim,ko štartam se okolica trese :evilgrin: :evilgrin: :krneki: Pri moči pa ni neke velike razlike, se pa pozna (minimalno). Mogoče samo občutek zaradi zvoka :whistle: PS:Akrapovič je zakon :worship: Lahko gdo preveri kak ma pritrjen hladilnik? Na desni spodnji strani je vijak, spodaj levo pa nevem če sem vijak zgubo ali je puša :? :blush: Lp, Gregor
Wobewt Objavljeno December 4, 2007 Opozori Objavljeno December 4, 2007 Lahko gdo preveri kak ma pritrjen hladilnik? Na desni spodnji strani je vijak, spodaj levo pa nevem če sem vijak zgubo ali je puša :? :blush: Lp, Gregor Podobno je pri moji 1300-tki, sem mislil, da sem desni vijak izgubil z rahlim padcem, pa ni tako... Izgleda, da je en vijak dovolj. B)
Miha Z. Objavljeno December 4, 2007 Opozori Objavljeno December 4, 2007 (popravljeno) Lahko gdo preveri kak ma pritrjen hladilnik? Na desni spodnji strani je vijak, spodaj levo pa nevem če sem vijak zgubo ali je puša spodaj levo v smeri vožnje(pri cevi) je samo ene vrste puša. ni vijaka :grrr Popravljeno December 4, 2007. Popravil Miha Z.
Miha Z. Objavljeno December 4, 2007 Opozori Objavljeno December 4, 2007 (popravljeno) Hvala za odgovore. Bom dal leovince, akrapoviča raje ampak cena huda.. :whistle: Zvok mora imet... da mu dam malo duše.. :naughty: Še nekaj.. so se vama lonci (akrapovič, leo vince) kaj greli..? imam torbe ki se dajo čez sedež, pa se naslonijo na izpuh. Originalne zaščite ostanejo hladne oz. se ne grejejo.. :rolleyes: mislim ,da ima akrapo mal bolj oster zvok kot leo. :grim jest bom naredu (in seveda ,da bo vse v stilu :devil: dal kromirat)še en nosilec za stranske torbe.Ti vsaj ne bojo torbe drsale in gulile ob ror...(sem vseeno dal mal dosti za rore,de bi jih zdej zdrsale torbe) pa še grelo ti jih ne bo tolk. ;) Popravljeno December 4, 2007. Popravil Miha Z.
gregor46 Objavljeno December 4, 2007 Opozori Objavljeno December 4, 2007 Podobno je pri moji 1300-tki, sem mislil, da sem desni vijak izgubil z rahlim padcem, pa ni tako... Izgleda, da je en vijak dovolj. B) spodaj levo v smeri vožnje(pri cevi) je samo ene vrste puša. ni vijaka :grrr Hvala za obrazložitev .) Se mi je tak tudi zdelo,......itak malo čudno da bi blo pri hondi kaj narobe :krneki: Lp, Gregor
Vanga Objavljeno December 4, 2007 Opozori Objavljeno December 4, 2007 Hvala za obrazložitev .) Se mi je tak tudi zdelo,......itak malo čudno da bi blo pri hondi kaj narobe :krneki: Lp, Gregor In kak lahko sploh podvomiš v HONDO? :P
NX650 Objavljeno December 5, 2007 Opozori Objavljeno December 5, 2007 Lonci se ne grejejo do take temp. da bi ogrozili tekstilne ali katere druge torbe. Da o zvoku sploh ne govorim,ko štartam se okolica trese :evilgrin: :evilgrin: :krneki: Pri moči pa ni neke velike razlike, se pa pozna (minimalno). Mogoče samo občutek zaradi zvoka :whistle: PS:Akrapovič je zakon :worship: Sem nabavil.. :whistle: Upam na bolj rezek zvok.. :rolleyes: Mislim da mora biti razlika.. zraven dobil še krivino, ki se montira namesto originalne v kateri je katalizator. Je pri Akrapoviču isto zraven še ta krivina, ali so samo lonci? To je Y kos cevi in dve cevi do loncev.. :rolleyes:
T Objavljeno December 5, 2007 Opozori Objavljeno December 5, 2007 Pri Akrapoviču ni Y cevi. Samo slip on lonca z kakih 100mm cevi. lp
T Objavljeno December 8, 2007 Opozori Objavljeno December 8, 2007 Na tejle strani kliknite na Hornet 900... Fant je imel čas http://www.alexa72.com/
suhi Objavljeno December 8, 2007 Opozori Objavljeno December 8, 2007 Na tejle strani kliknite na Hornet 900... Fant je imel čas http://www.alexa72.com/ ta se je prodajala pred neki časa na moto.it za 4000€ - zanimivo - se :headbang: da je nism šou iskat - huda je, sam ne vem če res tok lepa - hehe ajd
ZaskA Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 zdravo. a kdo proda akrapovića za 900 hornet 06 :whistle:
Miha Z. Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 zdravo. a kdo proda akrapovića za 900 hornet 06 :whistle: če bi tole spisal par mesecev prej bi jih dobil....in to komplet iz titana! :naughty: zdej sam si pa premislu in ne dam ne motorja, še manj pa akrapotov :krneki: trenutono ne vem za nobene.žal .)
ZaskA Objavljeno Februar 4, 2008 Opozori Objavljeno Februar 4, 2008 lp.A je že kdo menjal krmilo na 900tki.Jaz bi dal mal nižje,širše pa malenkost ravnejše krmilo.Katere znamke so ok.Pa kšna fotka nebi bla odveč...
MarduK Objavljeno Februar 4, 2008 Opozori Objavljeno Februar 4, 2008 (popravljeno) lp.A je že kdo menjal krmilo na 900tki.Jaz bi dal mal nižje,širše pa malenkost ravnejše krmilo.Katere znamke so ok.Pa kšna fotka nebi bla odveč... Pobrskaj po temi nazaj, o tem smo se (bivši) lastniki omenjenih motorinov dosti pogovarjali, jaz sem pa objavil (no, verjetno ne samo jaz) tudi fotke hornetke z širšim krmilom...no pa še kakšna stvar zraven je bila :whistle: Tukaj... Popravljeno Februar 4, 2008. Popravil MarduK
Miha Z. Objavljeno Februar 9, 2008 Opozori Objavljeno Februar 9, 2008 še vedno moja :D po dveh sezonah jih šteje že 37k km B) med zimskim spanjem :cry:
T Objavljeno Februar 9, 2008 Opozori Objavljeno Februar 9, 2008 še vedno moja :D po dveh sezonah jih šteje že 37k km B) med zimskim spanjem :cry: Eh, kakšn spanje? Zbud packo pa požen... :naughty:
Miha Z. Objavljeno Februar 15, 2008 Opozori Objavljeno Februar 15, 2008 Zbud packo pa požen... :naughty: premraz je še :doze: enkrat maja O:-)
Robertos664 Objavljeno Februar 15, 2008 Opozori Objavljeno Februar 15, 2008 premraz je še :doze: enkrat maja O:-) Maja???????? si ded al nisi? :naughty:
Miha Z. Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 Maja???????? si ded al nisi? :naughty: :grrr
gregor46 Objavljeno Marec 22, 2008 Opozori Objavljeno Marec 22, 2008 Kaj zdaj lastniki sršenov, spite zimsko spanje skupaj z njimi :slap: Moj je že letos kar nekaj keslov "spožr" :evilgrin: Klko km naredite z enim tankom (poln tank,.......pa do prižgane lučke) :hmm: :hmm: Aja......mogoče ve kdo za kakšnega razbitega sršena.......rabil bi nosilec tablce :ninja: Če ima kdo kakšne info ali ve kje bi se dalo to dobit (poceni), se priporočam .) Lp, Gregor
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se