Skoči na vsebino

Honda CB 900 hornet

Priporočene objave

Objavljeno

pozdravljeni,

a bi imel kdo voljo podrobneje poslikati avspuhe od horneta 900 letnik 2002 naprej ali povedat ali se ga da kak preprosto razstavit ali je vsepovsod zošvasan

lp

Objavljeno
pozdravljeni,

a bi imel kdo voljo podrobneje poslikati avspuhe od horneta 900 letnik 2002 naprej ali povedat ali se ga da kak preprosto razstavit ali je vsepovsod zošvasan

lp

vse kr lohk raztaviš sta tista dva pleha na vsakem loncu.

Če jih misliš pa odpret pa fleksarca in gas!

Objavljeno (popravljeno)
Kaj zdaj lastniki sršenov, spite zimsko spanje skupaj z njimi :slap:

Moj je že letos kar nekaj keslov "spožr" :evilgrin:

Klko km naredite z enim tankom (poln tank,.......pa do prižgane lučke) :hmm: :hmm:

Aja......mogoče ve kdo za kakšnega razbitega sršena.......rabil bi nosilec tablce :ninja:

Če ima kdo kakšne info ali ve kje bi se dalo to dobit (poceni), se priporočam .)

Lp, Gregor

:blush: :grim

Rekord je bil verjameš al ne 370km pol se je šele lučka prižgala O:-) (šel na zbor v Ljutomer)

Tega ne bom nikol pozabu...sm mislu,de mi je lučka za rezervo pregorela.pa se je nasledni dan le prižgala :alien1:

Drugači pa se mi prižge pa od 270 kilometrih in naprej..odvisno od vožnje,enkrat se je zgodilo že pri 220 kilometrih od zadnjega polnjenja :devil:

enkrat preizkušal rezervo...naredu 70km pol pa je hudič ugasnu. Kilometer pred petrolom :wacko:

lp

Popravljeno . Popravil Miha Z.
Objavljeno
vse kr lohk raztaviš sta tista dva pleha na vsakem loncu.

Če jih misliš pa odpret pa fleksarca in gas!

hmmm, torej se ne splača kupit takih rorov za predelat na drug motor,razen ce bi se posrecilo pri švasanju da bi bilo vizualno vredi

Objavljeno

Bivši lastnik moje HORNETKE pravi da mu je pila pri živi vožnji z akrapovići 7.5 l pri turistični pa nekje 6 l . No nisem letos vspel še testirati porabo , če pa je res toliko bi bil kr zadovoljen . :rolleyes:

Objavljeno

jst mam pa eno težavo...

Hondica je čist normalno užgala in je lepo laufala...ko smo jo pa domov pripeljali, pa je neki hecno zalaufala, potem pa več ni hotla primt, pa smo jo mal porinl, pa noče primit za boga isusa ne :(

se je komu kaj podobno zgodilo, pa me zanima, ka je potrebno narest?

predvidevam da je bencin nateku, pa da bo treba svečke dat ven.....al obstaja kaj druzga še?

je pa hornet l.05

Objavljeno
hmmm, torej se ne splača kupit takih rorov za predelat na drug motor,razen ce bi se posrecilo pri švasanju da bi bilo vizualno vredi

Bi bilo vredi, saj prideta čez goli ror za zaščito pleha na zunanji strani, tako, da se vara sploh ne bi videlo...

P.S. Glej ZS

Objavljeno
je pila pri živi vožnji z akrapovići 7.5 l pri turistični pa nekje 6 l .

pa kva jo med turisično vožnjo držite na 6000rpm al ka??meni mi žre 5l pri taki vožnji...pri živi vožnji pa 6l...zdej al se moja hornet kej razlikuje od vaših al sm jest izumu kak nov način vožnje... :unsure:

Objavljeno

Z mojo je očitno nekaj narobe :cry:

Rekord je bil 310 km,...vendar je lučka že nekaj časa svetla (turistična vožnja v srbijo v skupini).

Ob normalni vožnji se mi prižge pri 220, 230 (potem še cepam do 260km in tankam).

Ob tiščanju pa se je že pri 190 prižgala.

PS: očitno še ena pijandura pri hiše :evilgrin: :unsure:

Lp, Gregor

Objavljeno

Hoj Sršen rajderji :rolleyes: !

Tudi moja prižiga lučko pri cca 240km pri recimo temu zmerno dinamični vožnji ... mislim da je poraba okoli 6..7.5l ..nek šparovc tale sršen ravno ni...

lp,

m

Z mojo je očitno nekaj narobe :cry:

Rekord je bil 310 km,...vendar je lučka že nekaj časa svetla (turistična vožnja v srbijo v skupini).

Ob normalni vožnji se mi prižge pri 220, 230 (potem še cepam do 260km in tankam).

Ob tiščanju pa se je že pri 190 prižgala.

PS: očitno še ena pijandura pri hiše :evilgrin: :unsure:

Lp, Gregor

Objavljeno
:blush: :grim

Rekord je bil verjameš al ne 370km pol se je šele lučka prižgala O:-) (šel na zbor v Ljutomer)

Tega ne bom nikol pozabu...sm mislu,de mi je lučka za rezervo pregorela.pa se je nasledni dan le prižgala :alien1:

Drugači pa se mi prižge pa od 270 kilometrih in naprej..odvisno od vožnje,enkrat se je zgodilo že pri 220 kilometrih od zadnjega polnjenja :devil:

enkrat preizkušal rezervo...naredu 70km pol pa je hudič ugasnu. Kilometer pred petrolom :wacko:

lp

Vedno pri okrog 240 km.......... :rolleyes:

Objavljeno

Okrog 270 km, vožnja po predpisih.. :whistle: sem samo nekaj rezervarjev pokuril do zdaj..

Do zdaj je bilo to dobrih 5 l. zadnji 5.3 l/100km

Meni se zdi kar v redu poraba.. Verjetno je veliko odvisno od načina vožnje.. :rolleyes:

Objavljeno
..nek šparovc tale sršen ravno ni...

Ma za dobrih 900 kubikov in 110 konjev se mi zdi povprečna poraba 5,2 super!

Pa tist k me pozna ve,da ne vozim počasi in po pravilih :whistle: poraba je pa vedno na max ampak res max 5,5l/100km.

Ej Grgor!

A si ti kdaj podiral rezervoar oz. si kdaj pumpo bencina ven odšraufu??

Tisti senzor za nivo goriva je na eni žici ,ki se lohk mimogrede zvije pri demontaži/montaži črpalke....

Objavljeno
Ej Grgor!

A si ti kdaj podiral rezervoar oz. si kdaj pumpo bencina ven odšraufu??

Tisti senzor za nivo goriva je na eni žici ,ki se lohk mimogrede zvije pri demontaži/montaži črpalke....

Ja ko sem svečke menjaval,....samo pumpe nisem nič "šraufal".....samo kable in cevi odklopo.

Je možno da sem kaj zaje.. :blush:

Bom enkrat probal skurit kesl do nule :ninja:

Objavljeno (popravljeno)

Men je zmeri posvetl tam okoli 270... (ponavadi dva gor).

Če si samo odklopu tank nimas kej premaknt, ker je senzor not v tanku in ga

lahko samo če pumpo ven tlačiš skriviš.

Mam pa podobn primer na Vfr, lučka mi začne svetit (oz. zadnja črtica utripat) zelo prehitro.

Lan sem šel čez Vršic in mi je ze daleč pred vrhom začelo utripat pa sem prišel v Kranjsko in natočil samo 18L :krneki:

Popravljeno . Popravil T
Objavljeno

Tudi jaz sem s hornet 900, naredil okrog 270 km. V dvoje ponavadi še več, sem moral bolj počasi voziti.

Objavljeno
Bom enkrat probal skurit kesl do nule :ninja:

ni treba ga "skurit" do konca...napolni ga do vrha,naredi 100km in pejt še enkrat tankat.Tolk kukr boš not natanku tam nekje je poraba tvoje hornete.

lp

Objavljeno
Mam pa podobn primer na Vfr, lučka mi začne svetit (oz. zadnja črtica utripat) zelo prehitro.

zanič senzor??

Objavljeno

Pumpa je bila nedotaknjena v keslu.

No bom pa probal 100km nažgat in dotankat :krneki:

Javim rezultate .)

Objavljeno
zanič senzor??

Na VFR kej zanič??? :whistle: :evilgrin:

Ne najbrž sm pri odstranjevanju pumpe mal prekrivil tist senzorcek, oziroma

žico na kateri je...

Ti a karbon... :unsure:

Objavljeno
mal prekrivil tist senzorcek, oziroma

žico na kateri je...

Ti a karbon... :unsure:

:slap:

U jeb***!!

Mal pozabu...

Se slišiva naslednji teden kej.Itak se vozim vsak dan mimo tebe :krneki:

Objavljeno
:slap:

U jeb***!!

Mal pozabu...

Se slišiva naslednji teden kej.Itak se vozim vsak dan mimo tebe :krneki:

Prou zdi se mi da sm te eneparkrat ze vidu...

Mam še vse zapakirano doma na polici (pa ne tisti grdi polici :naughty: )

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

A ma kateri od vas gor namontirane stranske kovčke?

Pa če je kateri tak nej prosim poslika tiste stranske nosilce za kovček.

Mislim, da ma Kappa in Givi isti patent tko,da nima veze glede znamke...

hvala

Lp M.

Objavljeno
Pa če je kateri tak nej prosim poslika tiste stranske nosilce za kovček.

od zadaj... :whistle:

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

Kaj zdaj hornetovci, spite ali ste na sršenih :D

Ve kdo na koliko kg (oz. Nm) se more zategnt kolo (predaj-zadaj) :hmm:

Lp,Gregor

Popravljeno . Popravil gregor46

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!