PuBeC Objavljeno December 15, 2003 Deli Objavljeno December 15, 2003 in???a ga je dobo ven?? :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
romans1 Objavljeno December 15, 2003 Deli Objavljeno December 15, 2003 koncno sem resu zadevo no ubistvu jo je moj kolega.nova klucavnica cena 18000tisocakov ter 45minut cajta. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PSI_Hunter Objavljeno December 15, 2003 Deli Objavljeno December 15, 2003 koncno sem resu zadevo no ubistvu jo je moj kolega.nova klucavnica cena 18000tisocakov ter 45minut cajta. :) uff, no vazn da se zdej pele :) hmm kaj si pa pol z uno klucavnco naredu.........ce se ti da mas zdej lohk happy destruktion..........pa probas vn dobit un delcek kluca.....flex trademark......... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno December 16, 2003 Deli Objavljeno December 16, 2003 ja a zej mas pa dva razlicna kljuca?!?(kontakt/prtljaznik/tank) :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
romans1 Objavljeno December 16, 2003 Deli Objavljeno December 16, 2003 ne kupu sem komplet :rolleyes: . tastara klucavnica je v prafaktorjih.tko da je neuporabna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno December 17, 2003 Deli Objavljeno December 17, 2003 ne kupu sem komplet :rolleyes: . tastara klucavnica je v prafaktorjih.tko da je neuporabna. in za komplet si dal 18k sit? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
romans1 Objavljeno December 17, 2003 Deli Objavljeno December 17, 2003 (popravljeno) tocno tolk pa nc vec pa nc men. no sej prejsna klucavnica za kontakt je unicena za pritljaznikje pa se cist cela tko da ce jo kaksen rab nej posle pm pa se bomo zmenil . :) drugac ti pa pr klucavnicarju rece da se mu ne splaca s tem ukvarjat.. Popravljeno December 17, 2003. Popravil romans1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GP ditech Objavljeno December 17, 2003 Deli Objavljeno December 17, 2003 a to maš original kjučavnico in ključ a ti piše gor aprilia :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
romans1 Objavljeno December 18, 2003 Deli Objavljeno December 18, 2003 ni uriginal ker ga dobavitelj aprilia nima na zalogi :BUA: .cena je pa ista. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno December 19, 2003 Deli Objavljeno December 19, 2003 ni uriginal ker ga dobavitelj aprilia nima na zalogi :BUA: .cena je pa ista. sej pol cena nit ni tko grozno visoka, kr jst sem si predstavljal, da je tam okol 25k SIT :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
romans1 Objavljeno December 19, 2003 Deli Objavljeno December 19, 2003 no sej men se tud ne zdi pretirano draga. samo kontaktna pride pa 15 tisocakov org aprilia ce bi jo mel na zalogi tko je pa nima.to je pa ze mal prevec :o pol sem pa seveda raje kupil komlet. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno December 19, 2003 Deli Objavljeno December 19, 2003 no sej men se tud ne zdi pretirano draga. samo kontaktna pride pa 15 tisocakov org aprilia ce bi jo mel na zalogi tko je pa nima.to je pa ze mal prevec :o pol sem pa seveda raje kupil komlet. sej pol si dobr naredu, da si kupo komplet, k kot praviš si mel tud druge klučavnce v kur**..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se