Skoči na vsebino

Ključavnica šla v maloro

igralec

Priporočene objave

koncno sem resu zadevo no ubistvu jo je moj kolega.nova klucavnica cena 18000tisocakov ter 45minut cajta. :)

uff, no vazn da se zdej pele :) hmm kaj si pa pol z uno klucavnco naredu.........ce se ti da mas zdej lohk happy destruktion..........pa probas vn dobit un delcek kluca.....flex trademark......... :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tocno tolk pa nc vec pa nc men. no sej prejsna klucavnica za kontakt je unicena za pritljaznikje pa se cist cela tko da ce jo kaksen rab nej posle pm pa se bomo zmenil . :) drugac ti pa pr klucavnicarju rece da se mu ne splaca s tem ukvarjat..

Popravljeno . Popravil romans1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ni uriginal ker ga dobavitelj aprilia nima na zalogi :BUA: .cena je pa ista.

sej pol cena nit ni tko grozno visoka, kr jst sem si predstavljal, da je tam okol 25k SIT :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no sej men se tud ne zdi pretirano draga. samo kontaktna pride pa 15 tisocakov org aprilia ce bi jo mel na zalogi tko je pa nima.to je pa ze mal prevec :o pol sem pa seveda raje kupil komlet.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no sej men se tud ne zdi pretirano draga. samo kontaktna pride pa 15 tisocakov org aprilia ce bi jo mel na zalogi tko je pa nima.to je pa ze mal prevec :o pol sem pa seveda raje kupil komlet.

sej pol si dobr naredu, da si kupo komplet, k kot praviš si mel tud druge klučavnce v kur**.....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!