madzarka Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 zivjo! spet se oglasam z mojimi veleumnimi idejami! namreč: zbiram verze. sej vem da je to bl tko, sam men so itak všeč pa bi rada ŠE! al pa kaka besedila pesmi.
J Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 A Horse with no name 1971 Dewey Bunnell On the first part of the journey I was looking at all the life There were plants and birds and rocks and things There was sand and hills and rings The first thing I met was a fly with a buzz And the sky with no clouds The heat was hot and the ground was dry But the air was full of sound I've been through the desert on a horse with no name It felt good to be out of the rain In the desert you can remember your name 'Cause there ain't no one for to give you no pain La, la... After two days in the desert sun My skin began to turn red After three days in the desert fun I was looking at a river bed And the story it told of a river that flowed Made me sad to think it was dead You see I've been through the desert on a horse with no name It felt good to be out of the rain In the desert you can remember your name 'Cause there ain't no one for to give you no pain La, la... After nine days I let the horse run free 'Cause the desert had turned to sea There were plants and birds and rocks and things There was sand and hills and rings The ocean is a desert with it's life underground And a perfect disguise above Under the cities lies a heart made of ground But the humans will give no love You see I've been through the desert on a horse with no name It felt good to be out of the rain In the desert you can remember your name 'Cause there ain't no one for to give you no pain La, la...
stigmata Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 ...zbiram verze... mislim da sem jih pustila v O.Š.- lahko pa grem pogledat :twisted:
D.J. Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 ti jaz dam en verz, je iz čreva potegnjen je lepe oblike in vsake tolko zategnjen če noče sam ven prit, mu s klistirjem pomagam olajša mi dušo, telo in srce
Pravokotar Objavljeno April 24, 2003 Opozori Objavljeno April 24, 2003 nikoli, nikoli, nikoli, je rekla, razmaknila stegna, zaprla oči. Ko spet se odprejo, je v njih le spoznanje: v vonjavah pomladi nikoli zbledi.
SiR Objavljeno April 24, 2003 Opozori Objavljeno April 24, 2003 nikoli, nikoli, nikoli, je rekla, razmaknila stegna, zaprla oči. Ko spet se odprejo, je v njih le spoznanje: v vonjavah pomladi nikoli zbledi. :oops: pa jo je 8) oz. :oops: pa ga je fasala :)
Manu Objavljeno April 24, 2003 Opozori Objavljeno April 24, 2003 Zbira se prtičke, znamke, značke in ostala jajčka..... :twisted: Nikoli, nikoli pa se ne zbira :shock: verzov... Verze se piše, bere, pije, vpija, živi, uživa, diha...... :rainbow1:
Manu Objavljeno April 24, 2003 Opozori Objavljeno April 24, 2003 trgala sva mirabele in si jih nosila v usta jaz tebi ti meni vse okoli naju se je utapljalo v sladkosti mirabel
Pravokotar Objavljeno April 24, 2003 Opozori Objavljeno April 24, 2003 Je kaka razlika med drekom in drisko? Ga muči dilema, povzroča mu stisko! Nobeden od zbranih mu svet'vat ne vé, kako naj zdaj reši zagate se té. Ga v hipu prešine: razlika je ta, da dreka se vendar grgrati ne da! (predsedniku združenja skatologov in skatofilov)
kekec III Objavljeno April 24, 2003 Opozori Objavljeno April 24, 2003 TAKOLE HODIM HODIM PO ULICI PO ULICI SPOMINOV SPOMINOV IN SANJ SPOMINOV SANJ NAPOL POZABLJENIH A NE IZGUBLJENIH V MEGLI KI JE TUDI DEŽ NE OČISTI S POGLEDOM UPRTIM V TLA NAJDEM STOTAKA... 8)
kekec III Objavljeno April 24, 2003 Opozori Objavljeno April 24, 2003 SEM TER TJA - KOT VSI SI ZAŽELIM BREZ NAGLICE HODITI PO TOPLEM POLETNEM DEŽJU IN ZADNJIČ JE BILO POLETJE VEČER TOPEL POLETEN DEŽEK PA MARELE NISM MOGU ODPRET 8)
kekec III Objavljeno April 24, 2003 Opozori Objavljeno April 24, 2003 ŽIVLJENSKA POPOLNOMA SUH NA MIKLOŠIČEVI BREZ DEŽNIKA MOKER KOT PES 8)
Manu Objavljeno April 24, 2003 Opozori Objavljeno April 24, 2003 ležim v postelji in gledam v noč ne morem se spomniti kaj je tista reč na nebu zvezda? ali samo odsev nečesa kar je nekoč obstajalo med nama
D.J. Objavljeno April 24, 2003 Opozori Objavljeno April 24, 2003 skrita v kopici beži pred pogledi vzihuje in stoka, prihodnost lebdi kamenju leta izklešejo gube kam šla boš zdaj.. plastenka donata vigred se smeje, noč topla je tu cvetice nabira, jih muči ljubi me, ne ljubi me mine stoletje, kaj boš pa zdaj tvoje rajsko pročelje prešlo je h kraj' zvijam si podkev na suho ne gre v ta zadnjo porinem izplinim, pa je
D.J. Objavljeno April 24, 2003 Opozori Objavljeno April 24, 2003 SM krepelce zasadim si v goleno kot poduk me stisne vsakič, ko željan sem muk ga rahlo pomigam, kar solza privre v črevu me stisne, iz tiča pa usuje . potuje gospodin kot fini buržuj se plazič usuje in cesto zapre kaj mu storiti, je dnara dovolj z njim kopal ne bo, raj grel se zastonj pride pomoč, reče, stari spizdi a veš kdo sem jaz, se gospodin huduje ma boli me kurac, tu macola sem jaz pakiraj odavde... rep med noge in gre
RAN Objavljeno April 24, 2003 Opozori Objavljeno April 24, 2003 ležim v postelji in gledam v noč ne morem se spomniti kaj je tista reč na nebu zvezda? ali samo odsev nečesa kar je nekoč obstajalo med nama Je postelja na prostem, okol nje pa hudič. V izbi mesečina, na nebu pa tič. :twisted:
Manu Objavljeno April 24, 2003 Opozori Objavljeno April 24, 2003 ker tiča ni na nebu sploh ni nobenga hudiča je pa neznansko lepo ker ga čutim kar tako živo :black:
kekec III Objavljeno April 24, 2003 Opozori Objavljeno April 24, 2003 KWADRATURA KROGA DA SMO SI NA JASNEM VSAKA KROGLA JE OKROGLA PA ČE DELAŠ Z NJO KARKOLI TUDI ČE JO ODREŽEŠ NI SLABA IDEJA... 8)
Dave Objavljeno April 24, 2003 Opozori Objavljeno April 24, 2003 V soju zvezd sva se ljubilla in ti si se mi skrila, ko si se pocasi izmuznila Ven iz mojega zaznavnega prostora Dotaknila si se me skoz line ki mi zracijo telo. Skoz njih vcasih, redko kdaj zagledam se v nebo. Trpko si me zbudila, ko si se me dotaknila tam kjer moskost svojo veckrat sem preveril sam Dobro jutro punca z drugega planeta ki ti sveta moc je dana da skoz valobrana moje duse speljes ladjo cistega uzitka ki brez vsakega ocitka zre v turiste ki so si na bregu tega toka noge namocili Vendar niso se predali valu da se ne bi zaljubili. 20.04.02
Killroy Objavljeno April 24, 2003 Opozori Objavljeno April 24, 2003 You When I think about you, I remember how much I love you Your every move,your every step is enough to make me red Your happy face,the way you walk, all that things want me to talk and say to you I love you. Maybe you will feel the way I do and grant me the words I love you too Then,my wish will come true. To sm spesnil v osmem razredu za nalogo pri angleščini, navdih oziroma muza je bila sošolka. Lp
Grilzz Objavljeno April 24, 2003 Opozori Objavljeno April 24, 2003 Bjelo dugme - Lipe cvatu Ljeto ide, kako si mi ti Gdje si, s kim si, da mi je znati Ko li mi te ugrijao Dok je zimus snjeg padao Ko li mi te ljubio, grom ga ubio Bas me briga gdje si otisla Ravna ti je Jugoslavija Bas me briga, nisi dijete Sve u korist tvoje stete Samo tvoje, al' i moje srce boluje Lipe cvatu Sve je isto k'o i lani, hej Samo srce moje i srce tvoje U ljubavi vise ne stoje Zaklinjem se dusom i Bogom Krvi mojom plavom seljackom Zaklinjem se, i umrijet cu Ali ja te trazit necu Necu, necu, a umrijet cu, a umrijet cu Lipe cvatu Sve je isto ko i lani, hej Samo srce moje i srce tvoje U ljubavi vise ne stoje :roll:
Manu Objavljeno April 24, 2003 Opozori Objavljeno April 24, 2003 Bjelo dugme - Lipe cvatu Ljeto ide, kako si mi ti Gdje si, s kim si, da mi je znati Ko li mi te ugrijao Dok je zimus snjeg padao Ko li mi te ljubio, grom ga ubio Bas me briga gdje si otisla Ravna ti je Jugoslavija Bas me briga, nisi dijete Sve u korist tvoje stete Samo tvoje, al' i moje srce boluje Lipe cvatu Sve je isto k'o i lani, hej Samo srce moje i srce tvoje U ljubavi vise ne stoje Zaklinjem se dusom i Bogom Krvi mojom plavom seljackom Zaklinjem se, i umrijet cu Ali ja te trazit necu Necu, necu, a umrijet cu, a umrijet cu Lipe cvatu Sve je isto ko i lani, hej Samo srce moje i srce tvoje U ljubavi vise ne stoje :roll: 8) 8) 8)
kekec III Objavljeno April 24, 2003 Opozori Objavljeno April 24, 2003 BACK IN THE U.S.S.R. (Lenon & McCartney, 1968) FLEW IN FORM MIAMI BEACH BOAC DIDN'T GET TO BED LAST NIGHT ON THE WAY THE PAPER BAG WAS ON MY KNEE MAN I HAD A DREADFUL FLIGHT I'M BACK IN THE U.S.S.R. YOU DON'T KNOW HOW LUCKY YOU ARE BOY BACK IN THE U.S.S.R. BEEN AWAY SO LONG I HARDLY KNEW THE PLACE GEE IT'S GOOD TO BE BACK HOME LEAVE IT TILL TOMORROW TO UNPACK MY CASE HONEY DISCONNECT THE PHONE I'M BACK IN THE U.S.S.R. YOU DON'T KNOW HOW LUCKY YOU ARE BOY BACK IN THE U.S. BACK IN THE U.S. BACK IN THE U.S.S.R. WELL THE UKRAINE GEALLY KNOCK ME OUT THEY LEAVE THE WEST BEHIND AND MOSCOW GIRLS MAKE ME SING AND SHOUT THAT GEORGIA'S ALWAYS ON MY MIND. I'M BACK IN THE U.S.S.R. YOU DON'T KNOW HOW LUCKY YOU ARE BOYS BACK IN THE U.S.S.R. WELL THE UKRAINE GEALLY KNOCK ME OUT THEY LEAVE THE WEST BEHIND AND MOSCOW GIRLS MAKE ME SING AND SHOUT THAT GEORGIA'S ALWAYS ON MY MIND. SHOW ME ROUND YOUR SNOW PLAKED MOUNTAINS WAY DOWN SOUTH TAKE ME TO YOUR DADDY'S FARM LET ME HEAR YOUR BALALAIKA'S RINGING OUT COME AND KEEP YOUR COMRADE WARM. I'M BACK IN THE U.S.S.R. YOU DON'T KNOW HOW LUCKY YOU ARE BOYS BACK IN THE U.S.S.R.
Sanda7 Objavljeno Maj 6, 2003 Opozori Objavljeno Maj 6, 2003 Fuk je naše geslo gdor ne fuka ta je teslo ko pa nam bo rit razneslo bomo spremenili geslo.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se