romans1 Objavljeno April 30, 2003 Deli Objavljeno April 30, 2003 20 tega v mesecu aprilu sem kupu po dovgem cajtu aprilio sr 125 pa so mi vsi zagotavljal da bo motor delu bres hibno. no pred dvema dnevoma mi pa crkne.. okvara svecka .. pa se placat sem mogu jurja zanjo ker je to baje potrosen materjal pa sem mu povedu da svecka ne more kar crknt po 270 kilometrih da je to stvar garancije ..odgovor ne.. no nato je pa reku da naj mam se kako svecko v razervi sabo ce se zadeva ponovi.. sej se mi ne gre za jurja sam ce bom svecke manu vsakih 270 kilometrov pol pa res ne vem.. lp. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jason Objavljeno April 30, 2003 Deli Objavljeno April 30, 2003 Kaj pa se je zgodilo s svečko? Kar crknila? Ali je nehala opravljet svojo nalogo? Ali se je zlomila? Kako so zgledale elektrode. Verejtno da bo zdaj bolje, ker je včasih pri prvi vgradnji kakšena crap roba. Napiši še ostale vtise o motorju, pa koliko je stal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
romans1 Objavljeno Maj 1, 2003 Avtor Deli Objavljeno Maj 1, 2003 motor je drugace dober mislm pospeski pa dovge relacije dober prinasa. s svecko pa je takole.. bla je cist crna. prav da je mogoce bla prevelka mesenica ampak da je to vse v tem ko se motor se privaja.. cena 532000 tiso0cakov z 20 procentov pousta ki pa je ze vstet v ceno .. v ta znesek je vstet tud obvezno zavarovanje registracija.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se