safrane Objavljeno Maj 5, 2003 Deli Objavljeno Maj 5, 2003 Zanima me kakšno mast uporabljate za valjčke? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Maj 5, 2003 Deli Objavljeno Maj 5, 2003 JAz dam vazelin noter...samo mi ga tak ven zmeče od obratov....tak da brezveze to :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare20 Objavljeno Maj 5, 2003 Deli Objavljeno Maj 5, 2003 polinijevih in malossijevih ni treba mazat. drugace pa nekateri bravijo da je boljse z grafitno mastjo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Maj 5, 2003 Deli Objavljeno Maj 5, 2003 čemu sploh to služi da jih namažeš??? pa še mi lahko gdo razloži kak naj ugotovim ali mam jas notri pretežke valčke? pa če še mogoče gdo ve kolko gramski valčki so v original paketu za leovinceja zx za aerox-a???? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare20 Objavljeno Maj 5, 2003 Deli Objavljeno Maj 5, 2003 nevem :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno Maj 5, 2003 Deli Objavljeno Maj 5, 2003 Za pravilne valjcke kupis nekaj razlicnih in jih menjujes:) pol pa vidis s katerimi gre najboljse. Ampak valjcki se lahko prav ulezejo komaj po precej kilometrih, tak da takoj tega tudi ne ugotovis:) to je en nacin, drugi pa: kupis en stevec obratov. pol pogledas pr kolko obratih ma masina najvecjo moc in se za avspuh pogledas pol pa das valcke noter pa gledas obrate:) pa s tem stevcom si nastavis tudi sklopko lahko fajn:> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Maj 5, 2003 Deli Objavljeno Maj 5, 2003 jas sn že ugotovo kdaj ma mašina največjo moč ---> tudi prek zvoka se da :D in sicer: na začetku malo rabi da nabere, te puna cukne in potem zelo rahlo spusti zvok, potem pr 70 pa začne spet puna se dret ;) mislim da bi se moglo dret vedno enako al ne?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jason Objavljeno Februar 24, 2004 Deli Objavljeno Februar 24, 2004 Zanima me kakšno mast uporabljate za valjčke? Za podmazovanje originalnih valjčkov naj bi se uporabljala litijeva mast (oznaka NLGI 3). Nevem pa zakaj nej se ne bi podmazovalo polinijevi in malosijevih valjčkov. Zanima me še, če obstaja kakšna četrta možnost razen zgoraj naštetih (orig.,poli.,malos.)? Ali se dobijo kje kakšni poceni "noname" valjčki? Meni je važna samo prava dimenzija in teža. Potrebujem 19x17 12,2g. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Februar 24, 2004 Deli Objavljeno Februar 24, 2004 pa če še mogoče gdo ve kolko gramski valčki so v original paketu za leovinceja zx za aerox-a???? :unsure: ej jutri ti povem, k grem mal nekaj za mojo rs-ko kupovat, pa sem prejšnič videl da majo tud ZX v izložbi, tko da bi tam mogli vedet....bom probu zvedet ponavad pa mi s kolegi valjčke mažemo kr z vazelinom, sam itaq vse vn zmeče (tko kot je reko roba) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Februar 24, 2004 Deli Objavljeno Februar 24, 2004 Ne rabi vec tega podatka ze Speed Control opravlja svoje delo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PSI_Hunter Objavljeno Februar 24, 2004 Deli Objavljeno Februar 24, 2004 ce ze mazete valjcke, jih mazte vsaj z neko toplotno zeloooo obstojno mastjo, in se to cisto malo....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Februar 24, 2004 Deli Objavljeno Februar 24, 2004 Zanima me še, če obstaja kakšna četrta možnost razen zgoraj naštetih (orig.,poli.,malos.)? Ali se dobijo kje kakšni poceni "noname" valjčki? Meni je važna samo prava dimenzija in teža. Potrebujem 19x17 12,2g. Ja veliko se uporablja valček RMS. Verjetno si ziher bolj poceni kot pa polini al pa malossi. A orginal valčki sploh obstajajo? :blink: Npr. jaz še nikol nisem slišal da bi kdo dal npr. v runnera valčke gilera. Verjetno dajejo v tovarni not kakšne od druge firme. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jason Objavljeno Februar 24, 2004 Deli Objavljeno Februar 24, 2004 Potem pa me zanima kje (točno) se dobi RMS roba. Najraje v Sloveniji. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Februar 24, 2004 Deli Objavljeno Februar 24, 2004 Potem pa me zanima kje (točno) se dobi RMS roba. Najraje v Sloveniji. V mariboru se dobi v stupitu, v Kranju pa nebi vedo. Verjetno ga drži kakšna takšna trgovina katera ma dele za prdelave ala stupit, linde mpa ..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Februar 25, 2004 Deli Objavljeno Februar 25, 2004 jz mam neke gianneli, drago plačal, znucal so se čist po 2k kilometrih toliko o noname :unsure: valjčkih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jason Objavljeno Februar 25, 2004 Deli Objavljeno Februar 25, 2004 Ena od lastnosti "noname" valjčkov naj bi bila tudi nižja cena v primerjavi z "name/firma" valjčki. Če si jih ti drago plačal, že niso ustrezali kriteriju "noname". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zazy Objavljeno Februar 25, 2004 Deli Objavljeno Februar 25, 2004 Hmmm kaj pa ce nimas valckov sploh namazanih ker js jih nimam?Kaka je sploh razlika ce so namazani al pa ne?Ker do zdaj sem namazane valjcke sam na speedfightu vido pa nikjer drugje, tut na nekaterih novih motorjih? Bo treba Dopler variomat kupit pa nebomo mel problemov!!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
seemon Objavljeno Februar 25, 2004 Deli Objavljeno Februar 25, 2004 Jaz sem dal zdaj not Polini valjčke, ki so plastični modre barve v notranjosti so kovinski, pa me zanima če sploh kaj zdržijo. Ali jih lahko namažem s teflonsko mastjo, ker se mi zdi čudn da bi plastiko podmazoval? :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
italjet maniac Objavljeno Februar 25, 2004 Deli Objavljeno Februar 25, 2004 Mene pa zanima ta speed control kaj pri tem ni vec valckov malo mi razlozite prosim :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Februar 25, 2004 Deli Objavljeno Februar 25, 2004 (popravljeno) Mene pa zanima ta speed control kaj pri tem ni vec valckov malo mi razlozite prosim :D Makova zrnca so not :lol1: Speed Control= Sportni Variator made by Polini Na sliki je Evo.... Popravljeno Februar 25, 2004. Popravil _Roba_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jason Objavljeno Februar 25, 2004 Deli Objavljeno Februar 25, 2004 Doppelr vario pa izgleda malo drugače kot vsi ostali. Ali kdo kaj več ve o tem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Februar 25, 2004 Deli Objavljeno Februar 25, 2004 Doppelr vario pa izgleda malo drugače kot vsi ostali. Ali kdo kaj več ve o tem? tale je res mal drugačen od drugih B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Februar 25, 2004 Deli Objavljeno Februar 25, 2004 Mislim da pri tem doplerju ne rabiš valčke menajvat :hmm: Ma nek drug sistem. Se mi zdi da je blo o tem že nekaj govora. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
firefox f-15 Objavljeno Februar 25, 2004 Deli Objavljeno Februar 25, 2004 Kot jaz vem, je vsa finta doplerja to, da ni treba vsega razdirat če bi radi zamenjali valčke. Samo iztakneš in daš nove not... Nič drugega... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Februar 26, 2004 Deli Objavljeno Februar 26, 2004 hehe, roba nam pa zgleda pripravlja presenecenje za prihajajoco sezono :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se