Ice Objavljeno Maj 23, 2003 Opozori Objavljeno Maj 23, 2003 pišuka sej mors bit nazgan..drgac te prec kej zacne zulit pa nevemkuga :lol: nope....ni potrebno .......nic ne zuli. ;)
Thundercat Objavljeno Maj 23, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Maj 23, 2003 Pomoje če si nažgan nimaš dost od tega...pa še motor lahko zvrneš...kjer junak je trezn to delu...tistemu svaka čast! :D
Nagaya Objavljeno Maj 24, 2003 Opozori Objavljeno Maj 24, 2003 ice...ja tebe najbrz res ne :D ...mislim...moske najbrz res ne bi moglo zult.....ostalo so pa itak nepotrebne finese ....zensko pocutje pa to ;)
SiR Objavljeno Maj 25, 2003 Opozori Objavljeno Maj 25, 2003 ice...ja tebe najbrz res ne :D ...mislim...moske najbrz res ne bi moglo zult.....ostalo so pa itak nepotrebne finese ....zensko pocutje pa to ;) ja, nepotrebne finese :ph34r: B) B) B)
Nagaya Objavljeno Maj 25, 2003 Opozori Objavljeno Maj 25, 2003 (popravljeno) medtem ko je vcasih tudi moske treba TEPST!!! :angry: kaksno kulturo pa ucis mularijo :angry: ??? aja sej res..fantovscina pa to...nej ti bo ker si pod vplivom <_< <_< ob 6h zjutri človek!!!! :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: Popravljeno Maj 25, 2003. Popravil tejka
Thundercat Objavljeno Maj 25, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Maj 25, 2003 Dobra kultura.....tud če je ob 6-tih zjutraj....zjutraj je pa sex itak boljši...pravijo :D
Nagaya Objavljeno Maj 25, 2003 Opozori Objavljeno Maj 25, 2003 joj PAZI SE če je na tem kej res!!!!! :angry: :angry: :angry: :angry: :blink: :angry:
Alla Objavljeno Maj 25, 2003 Opozori Objavljeno Maj 25, 2003 .....k pol se zna kaj takega zgodit..... (najbolj nežen scenarij....)....... Alla
Nagaya Objavljeno Maj 25, 2003 Opozori Objavljeno Maj 25, 2003 sem med bolj temperamentnimi... :angry:
Thundercat Objavljeno Maj 25, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Maj 25, 2003 sem med bolj temperamentnimi... :angry: Blagor teb... :D
Nagaya Objavljeno Maj 25, 2003 Opozori Objavljeno Maj 25, 2003 sej na to pa ni treba odgovarjata a ne'
Guest 1 Objavljeno Maj 25, 2003 Opozori Objavljeno Maj 25, 2003 Dobra kultura.....tud če je ob 6-tih zjutraj....zjutraj je pa sex itak boljši...pravijo :D :P 100% drži - anatomisti in zdravniki tudi vedo povedati zakaj je to tako vempanepovempress je pa že stari Tom Jones (nisem 100% da on) pel: In the morning in the morning taht's the time I love the best.. takrat še niso vedeli organskega vzroka za to danes pa to pesem reedko slišim otrokzgooodajvstajapress :P :P :P ker pa vem anatomski vzrok katerega je presneto lahko kontrolirati B) sem pesem prestavil v pozne večerne ure ;)
Nagaya Objavljeno Maj 28, 2003 Opozori Objavljeno Maj 28, 2003 a ni mogoče bolj udobna travica oB motorju? sploh pa a mi lahko kdo namigne kake položaje mate v mislih???..oziroma v praxi:D
urbi Objavljeno Maj 28, 2003 Opozori Objavljeno Maj 28, 2003 Dobra kultura.....tud če je ob 6-tih zjutraj....zjutraj je pa sex itak boljši...pravijo :D :P 100% drži - anatomisti in zdravniki tudi vedo povedati zakaj je to tako vempanepovempress je pa že stari Tom Jones (nisem 100% da on) pel: In the morning in the morning taht's the time I love the best.. takrat še niso vedeli organskega vzroka za to danes pa to pesem reedko slišim otrokzgooodajvstajapress :P :P :P ker pa vem anatomski vzrok katerega je presneto lahko kontrolirati B) sem pesem prestavil v pozne večerne ure ;) Povej zakaj, povej zakaj!!!!! :rolleyes: Povej, povej, povej, pliiiiiiiz! :rolleyes: Tudi jaz bi rad znal (nevemsicerkaj) kontrolirat! :) :) Urbi Da pa je seks boljsi zjutraj, pa tak ve ze vsak... moj prijatelj! :huh:
Guest 1 Objavljeno Maj 29, 2003 Opozori Objavljeno Maj 29, 2003 ..seks boljsi zjutraj, pa tak ve ze vsak... moj prijatelj! :huh: ok? B)
urbi Objavljeno Maj 29, 2003 Opozori Objavljeno Maj 29, 2003 ..seks boljsi zjutraj, pa tak ve ze vsak... moj prijatelj! :huh: ok? B) Aha! B) Urbi
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se