Furioso Objavljeno Januar 16, 2002 Opozori Objavljeno Januar 16, 2002 ?????????????????????????????????=???????????????????????????????????????????ož?????????????????????????????????????????????????‰?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????4???????????????=???'???????????8??????????????????????•???????
Diablo Objavljeno Januar 16, 2002 Opozori Objavljeno Januar 16, 2002 quote: Ej Diablo..... madonca, midva se pa že nisva čula sto let!! No ja, tudi na CBR-i bi bilo potrebno probati, samo ne vem kaj bi tvoja na to rekla, razen, če si imel njo v mislih. Sicer pa, lahko bi se kaj slišali, jaz imam še vedno tvojo tel. št. samo ne vem več, če je še prava. kisses Pupa Če se ne motim te nekaj časa ni bilo na forumu, sedaj pa mimogrede pokukam v ljubezenski forum in najdem tebe kako rajcaš ostale žrebce.Upam da bo kmalu topleje da se spokamo na motorje in se srečamo na toplejšem FS. A si bila na novoletnem FS? PS Shit v sredo sem bil v LJ saj veš kje, telefonska pa je verjetno taprava.
pupa Objavljeno Januar 16, 2002 Opozori Objavljeno Januar 16, 2002 Diablo, če pa tebe ne najdem..... sicer se pa lahko pridružiš!1 kisses Pupa
Sam dePihlja Objavljeno Januar 16, 2002 Opozori Objavljeno Januar 16, 2002 quote: Dragi Sam.... Sicer pa.... zaradi plastike na Ninji je verjetno sama ležalna pozicija drugačna kot pri naked Horneti... torej.... treba je probati zadeve..... Me pa zanima, če bi si upal tudi med vožnjo. Sicer verjetno počasno.... pa verjetno ne z Ninjo, ampak, a bi? kisses Pupa No, to je že bolje (dragi Sam, pa to...), ...ja,ja,...na kaki neobljudeni cesti, ob primerni uri, bi po moje šlo. Ampak, samo na Ninji (z Ninjo pa ne, ker ima pretrd in preveč pekoč auspuh, ko je zagreta...aaaauuuuaaaa LP Sam. --------- Bolje hladna plavolaska, kot topli brat.
pupa Objavljeno Januar 16, 2002 Opozori Objavljeno Januar 16, 2002 ok, da naredim povzetek, če sem te prav razumela Sam: če bi bi samo na Ninji, na njej se pa ne da zaradi trdega in vročega avspuha?! Torej sedaj ti dejansko ne bi?! kisses Pupa
Sam dePihlja Objavljeno Januar 16, 2002 Opozori Objavljeno Januar 16, 2002 quote: ok, da naredim povzetek, če sem te prav razumela Sam: če bi bi samo na Ninji, na njej se pa ne da zaradi trdega in vročega avspuha?! Torej sedaj ti dejansko ne bi?! kisses Pupa Ej, Pupa, a so te predlogi "z" in "na" malo zmedli? Torej, na Ninji bi s***** (s kako fletno deklino), z Ninjo pa se nebi,... se "dajeva dol" samo v ovinkih (v položaju "jezdec", jaz zgor, ona pa vsa divja in nemirna, ampak vseeno poslušna, pod mano - hvala bogu, da še ni pogruntala kakega drugega položaja ). No, končno je konec šihta, torej adijo do jutri. LP Sam. --------- Bolje hladna plavolaska, kot topli brat.
lojzi Objavljeno Januar 16, 2002 Opozori Objavljeno Januar 16, 2002 quote: ok, da naredim povzetek, če sem te prav razumela Sam: če bi bi samo na Ninji, na njej se pa ne da zaradi trdega in vročega avspuha?! Torej sedaj ti dejansko ne bi?! kisses Pupa A zdej se pa PUpa ti ven vlečeš? Sam ni nič tacga reku ! Lojzi ma vas rad
pero Objavljeno Januar 16, 2002 Opozori Objavljeno Januar 16, 2002 No ni glih sex ampak prija-in to kar med vožnjo!!!! Ko voziš ti se ona za štil drži, ko vozi ona se pa ti primeš za varnostne mehove (varnost je vedno na prvem mestu!!!)!![}:] Ciao,by Pero
pupa Objavljeno Januar 16, 2002 Opozori Objavljeno Januar 16, 2002 quote: quote: ok, da naredim povzetek, če sem te prav razumela Sam: če bi bi samo na Ninji, na njej se pa ne da zaradi trdega in vročega avspuha?! Torej sedaj ti dejansko ne bi?! kisses Pupa Ej, Pupa, a so te predlogi "z" in "na" malo zmedli? Torej, na Ninji bi s***** (s kako fletno deklino), z Ninjo pa se nebi,... se "dajeva dol" samo v ovinkih (v položaju "jezdec", jaz zgor, ona pa vsa divja in nemirna, ampak vseeno poslušna, pod mano - hvala bogu, da še ni pogruntala kakega drugega položaja ). No, končno je konec šihta, torej adijo do jutri. LP Sam. --------- Bolje hladna plavolaska, kot topli brat. Ne, ne, ne... ti si tak čudno napisal tisto, da nisem čisto dobro razumela. Mi je pa tvoje razmišljanje všeč. Sploh kar se tiče všečnosti nemirne, divje, ampak vseeno poslušne.....hmm.... TO MI DELI!!!! kisses Pupa
Ice Objavljeno Januar 16, 2002 Opozori Objavljeno Januar 16, 2002 mirna pupa...pridna pupa ..........miiiiiiiiirnaaa pupika,mirnaaa..... ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Thundercat Objavljeno Januar 16, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Januar 16, 2002 ...je rahlo izkočilo iz svojega prvotnega namena! Za ženitne ponudbe in seksualne fantazije, podrobnejše opise in perverzne misli odprite novo temo da bomo VSI Z VSEMI LAHKO ga srali!!! Thundercat "Ne pustite se povoziti"
Ice Objavljeno Januar 16, 2002 Opozori Objavljeno Januar 16, 2002 ej donnerkatze,saj "se dogaja" v pravem forumu ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Diablo Objavljeno Januar 16, 2002 Opozori Objavljeno Januar 16, 2002 quote: Diablo, če pa tebe ne najdem..... sicer se pa lahko pridružiš!1 kisses Pupa Sem radoveden kaj bi se zgodilo če bi me našlaA tista 1 je mišljena kot ****
pupa Objavljeno Januar 17, 2002 Opozori Objavljeno Januar 17, 2002 Thundercat..... sam si kriv za posledice, kaj pa daš ven tak provukativen naslov!!! Sicer pa, saj sedaj samo delimo izkušnje, želje in še kaj..... Diablo, tista ena je bila pomota... namenjeno je bilo kot klicaj!! Sicer pa, to pa kar prepusti domišljiji, kaj bi bilo, če bi te našla.... saj veš, očem skrite stvari so vedno najbolj zanimive.... Ice, ti pa samo bereš in se mastiš okoli ust, ko se mi tu kurimo..... mogoče bi jaz kako izkušnjo povedala.......Ice.......nee?! kisses Pupa
easyrider Objavljeno Januar 17, 2002 Opozori Objavljeno Januar 17, 2002 quote: JA PUPA Ne bodi preveč radoveden! lp Easyrider
pupa Objavljeno Januar 17, 2002 Opozori Objavljeno Januar 17, 2002 Mislim da fant dobro ve, kam pes taco moli.... pa se boji... .ga je strah!! kisses Pupa
Ice Objavljeno Januar 17, 2002 Opozori Objavljeno Januar 17, 2002 quote: Ice, ti pa samo bereš in se mastiš okoli ust, ko se mi tu kurimo..... mogoče bi jaz kako izkušnjo povedala.......Ice.......nee?! ahem....no ja ...khem ...nekateri se pac neradi hvalimo ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
pupa Objavljeno Januar 17, 2002 Opozori Objavljeno Januar 17, 2002 No Sam dePihlja in Huba Buba..... kam sta izginila... vama je muca jezička snedla? Ali je to mogoče že preveč za vaju? kisses Pupa
Sam dePihlja Objavljeno Januar 17, 2002 Opozori Objavljeno Januar 17, 2002 quote: No Sam dePihlja in Huba Buba..... kam sta izginila... vama je muca jezička snedla? Ali je to mogoče že preveč za vaju? kisses Pupa HALO Pupa,...izginil med službenimi obveznostmi... Kako...? Da bi bilo preveč? Sem mislil, da se še niti v redu začelo ni! (BTW: uh, kake sanje s'n meu ponoči) LP Sam. --------- Bolje hladna plavolaska, kot topli brat.
pupa Objavljeno Januar 17, 2002 Opozori Objavljeno Januar 17, 2002 No povej teti Pupi, kake sanje si imel.... še poosebej, če sem kaj jaz omenjena.... No dobro, da ti to še začetek ni... bo vsaj zanimivo!! kisses Pupa
Ice Objavljeno Januar 17, 2002 Opozori Objavljeno Januar 17, 2002 yep.....spomlad se bliza ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Sam dePihlja Objavljeno Januar 17, 2002 Opozori Objavljeno Januar 17, 2002 quote: No povej teti Pupi, kake sanje si imel.... še poosebej, če sem kaj jaz omenjena.... No dobro, da ti to še začetek ni... bo vsaj zanimivo!! kisses Pupa ...ehhehem..., torej, dogaja se poleti, bli smo trije (temnomodri skuter, dolgonoga bejba z "oprijemljivim" oprsjem, v kratkem krilcu-spodaj res brez la-la-la-la-la-la... in jaz, ki sem sedel zadaj na skuterju z odprtim šlicom, voznica pa ne glih čisto na sedežu... Kako se je končalo?...z budilko! LP Sam. --------- Bolje hladna plavolaska, kot topli brat.
pupa Objavljeno Januar 17, 2002 Opozori Objavljeno Januar 17, 2002 OOOOO MADONAAAA...... OPA, OPA!!! No, ampak veš, bi ti bilo bolje, če bi kako črnolasko.... pol bi mogoče še pomislila, da mene.... ampak dobro, dobro..... za začetek..... drugič pa raje kako črnolasko, tudi z bujnim oprsjem, pa ne preveč suho (debelo pa tudi ne)... pa nick ma: Pupa!! kisses Pupa
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se