RAN Objavljeno Januar 18, 2002 Opozori Objavljeno Januar 18, 2002 quote: Pupa, kaj, ko bi nam za začetek malo inspiracije dala in s tem motivacijo dvignila? Lojzi ma vas rad Če smo že ravno pri dvigovanju, ne vem če je vprašanje motivacijo dvigovat. Razen če se onetu po novem motivacija reče. lp RAN
Brrrm Objavljeno Januar 18, 2002 Opozori Objavljeno Januar 18, 2002 Fantje, povezava petek-metek, da ne bo potem doma motivacija upadla. Brrrm
lojzi Objavljeno Januar 18, 2002 Opozori Objavljeno Januar 18, 2002 quote: Fantje, povezava petek-metek, da ne bo potem doma motivacija upadla. Brrrm Kdo pa o doma govori? Lojzi ma vas rad
Brrrm Objavljeno Januar 18, 2002 Opozori Objavljeno Januar 18, 2002 Saj ravno zato pa opozarjam. Prej ali slej moraš tudi domov (vsaj srajco, gate in nogavice zamenjat). Potem pa ... Brrrm
RAN Objavljeno Januar 18, 2002 Opozori Objavljeno Januar 18, 2002 Še dobr da naše drage ne bluzijo po forumu. Drugače bi pa sedaj šiba pela, pa spokorniška srajca, pa na kolenih klečat. Ja, saj če bi bil človek masohist, bi še užival. Ni kaj, če si mačo si mačo. doklertenedobijopress lp RAN
pupa Objavljeno Januar 18, 2002 Opozori Objavljeno Januar 18, 2002 Fantje, fantje... pa kam ste zdej odbluzili?? Pa kje je sedaj kaj sledi o seksu na motorju?? HUBA-BUBA, SAM DE PIHLJA, DIABLO... VELIKI KURJAČI..... DAJMO NO!! PUPIKI JE DOLGČAS.... Pol se pa dva najdeta pa politizirata tuki v pm..... fanta, saj vesta, fantek in punčka... opa cupa.... temu se reče seks.... ČE STA ŽE MOGOČE POZABILA!!!!!!!! kisses Pupa
Ice Objavljeno Januar 18, 2002 Opozori Objavljeno Januar 18, 2002 eh,pupek,se vidi da ti je neizmerno dolgcas.pa pusti fantom malo,da zadihajo ....pa potem po njih ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
RAN Objavljeno Januar 18, 2002 Opozori Objavljeno Januar 18, 2002 No pupa lepo da zadevo spet v pravo strugo spelješ, zato se ti pa še ni treba obnašat, kot da si fuk izumla. lp RAN
pupa Objavljeno Januar 18, 2002 Opozori Objavljeno Januar 18, 2002 Ma to je bila provukacija za starejše občane , če pa ti sebe sem šteješ, pa če si mogoče pozabil, ti pa lahko pokažem kako to gre!! Ice.... ni mi dolgčas.... ampak vseeno..... kisses Pupa
RAN Objavljeno Januar 18, 2002 Opozori Objavljeno Januar 18, 2002 quote: pa če si mogoče pozabil, ti pa lahko pokažem kako to gre!! kisses Pupa Saj res, za kaj se sploh gre ??Izgleda da sem res pozabil. Podučit bi se pa dal, da se znanja obnovijo pa da stvari ne zakrnijo. lp RAN
.T. Objavljeno Januar 18, 2002 Opozori Objavljeno Januar 18, 2002 quote: sicer pa se ti ne zdi, če je muca čisto pobrita, da malo pedofilsko deluje? kisses Pupa Pupa govorią neumnosti! Čisto pobrita prav nic pedofisko ne deluje. Deluje zeeeelooooooo stimulativno. Ko vidią tako, ne mores vec reci ne. Tadej
pupa Objavljeno Januar 18, 2002 Opozori Objavljeno Januar 18, 2002 Iz lastnih izkušenj ti povem, da mi je med aktom, ko jo je gledal in občudoval in .... (da ne bodo šotorčki v službi ob tem branju), deloval kot kak pedofil, ki se izživlja nad še ne poraščeno deklico.... in mi full ni bilo všeč.... zato sem to "frizuro" opustila... kisses Pupa
Brrrm Objavljeno Januar 18, 2002 Opozori Objavljeno Januar 18, 2002 quote: .... zato sem to "frizuro" opustila... Občutljiva duša, kaj češ. Brrrm
pupa Objavljeno Januar 18, 2002 Opozori Objavljeno Januar 18, 2002 quote: quote: pa če si mogoče pozabil, ti pa lahko pokažem kako to gre!! kisses Pupa Saj res, za kaj se sploh gre ??Izgleda da sem res pozabil. Podučit bi se pa dal, da se znanja obnovijo pa da stvari ne zakrnijo. lp RAN Ja, stvar je res ko vožnja s kolesom, sicer nikoli ne pozabiš, se pa sama perfekcija zelo poslabša.... zadeve je treba obnavljati stalno!! Ti bom ob priložnosti izdala moj urnik, pa se bova zmenila... nee?! kisses Pupa
.T. Objavljeno Januar 18, 2002 Opozori Objavljeno Januar 18, 2002 quote: ko jo je gledal in občudoval in .... kisses Pupa Tadej
lojzi Objavljeno Januar 18, 2002 Opozori Objavljeno Januar 18, 2002 quote: ko jo je gledal in občudoval in .... kisses Pupa Tadej Da nisi biu ti ta Tadej? Lojzi ma vas rad
cyc Objavljeno Januar 18, 2002 Opozori Objavljeno Januar 18, 2002 Geez tle se pa dogaja hehe a naj se kar v vrsto postavimo? -- Andraz, cyc
RAN Objavljeno Januar 18, 2002 Opozori Objavljeno Januar 18, 2002 quote: Ti bom ob priložnosti izdala moj urnik, pa se bova zmenila... nee?! kisses Pupa lp RAN
pupa Objavljeno Januar 18, 2002 Opozori Objavljeno Januar 18, 2002 Ne vem zakaj se mi je dozdevalo, da se bos cisto strinjal s tem?? kisses Pupa
klimbra Objavljeno Januar 18, 2002 Opozori Objavljeno Januar 18, 2002 Pupa...... k je glih temo o sex na motorju....sem kot blazno praktičen človek takoj poskrbel za nekoliko lažjo izvedbo ...... med vožnji seveda....,če se ne motim je bila to tvoja želja. IN TAKO SEM DANES CEL POPOLDAN Z MACOLO NABIJAL PO PREDNJI IN ZADNJI FELTNI. BL K JE JAJČASTA.....BL POSKAKUJE.....NJAMIIIIIII Matr kok sem jest praktičen človk!!!!! se še sam s sabo fulllll strinjam!!!!!! Klimbra.....preprosto neponovljiv
cyc Objavljeno Januar 18, 2002 Opozori Objavljeno Januar 18, 2002 quote: IN TAKO SEM DANES CEL POPOLDAN Z MACOLO NABIJAL PO PREDNJI IN ZADNJI FELTNI. BL K JE JAJČASTA.....BL POSKAKUJE.....NJAMIIIIIII[8D ROTFL Evo Pupa, izziv -- Andraz, cyc
klimbra Objavljeno Januar 20, 2002 Opozori Objavljeno Januar 20, 2002 quote: quote: IN TAKO SEM DANES CEL POPOLDAN Z MACOLO NABIJAL PO PREDNJI IN ZADNJI FELTNI. BL K JE JAJČASTA.....BL POSKAKUJE.....NJAMIIIIIII[8D ROTFL Evo Pupa, izziv -- Andraz, cyc PUPA.....AL SI TI BOLJ NA UNO NARJENA: FUK BREZ MUK JE UTOPIJA Klimbra.....preprosto neponovljiv
Lindau Objavljeno Januar 20, 2002 Opozori Objavljeno Januar 20, 2002 quote: Damn pa baterija crknila takrat ko bi moral poklicat črnolasko z bujnim oprsjem z nickom **** Vidis diablo zato mam pa jaz zmeraj kaksno baterijo ekstra na zalogi (generalnisponzorvesnaakumulatorjipress)
pupa Objavljeno Januar 20, 2002 Opozori Objavljeno Januar 20, 2002 quote: PUPA.....AL SI TI BOLJ NA UNO NARJENA: FUK BREZ MUK JE UTOPIJA ja kako hudiča si pa to vedel?? kisses Pupa
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se