pupa Objavljeno Januar 26, 2002 Opozori Objavljeno Januar 26, 2002 Ja saj... vse so mi pobrali..... še pogovori in fantaziranje se je ustavilo..... Vidite, kaj ste naredili!!!! Najprej me date za sex moderatorko, pa moji posti kar pridobivajo na ševilu, potem mi ga pa uzamete.. pa zadeva kar usahne!! I want some more!!
Brrrm Objavljeno Januar 26, 2002 Opozori Objavljeno Januar 26, 2002 quote: .. pa zadeva kar usahne da ne napišemo, se povesi Brrrm
Ice Objavljeno Januar 28, 2002 Opozori Objavljeno Januar 28, 2002 quote: lec jst rajd phew.....ne vem no .....samo ne morem pogruntat kaj naj bi to pomenilo. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
pupa Objavljeno Januar 28, 2002 Opozori Objavljeno Januar 28, 2002 pomoje je hotel napisati: lets just ride.... pojdimo se raje voziti... al kaj?? I want some more!! Uredil - pupa on 28/01/2002 13:21:26
Ice Objavljeno Januar 28, 2002 Opozori Objavljeno Januar 28, 2002 isusa mu tud! ....."let´s just ride" ajajajajaj.....pa ne zastopim jaz totih zabarjev iz mocvirja! ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
marijan Objavljeno Januar 28, 2002 Opozori Objavljeno Januar 28, 2002 piši kot govoriš, pa da te cel svet razume. lp marijan
Ice Objavljeno Januar 28, 2002 Opozori Objavljeno Januar 28, 2002 quote: piši kot govoriš, pa da te cel svet razume. lp marijan "lec jst rajd"? al rajs "lec dz(a)st rajd"?? ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Ghost_R1 Objavljeno Januar 29, 2002 Opozori Objavljeno Januar 29, 2002 quote: akhem.....pupa NI vec sex moderator ......kaj pa sedaj?! [:D Malo me ni, pa pupa vse titule zgubi, ja kakšna škoda, pa toliko vprašanj sem imel pripravljenih, pa jih sedaj nimam komu več postavit. Žalost, žalost, HA priblisk, Pupa ne skrbi, te bom častno rešil, če pa ne bo vredi, te pa kuj zbrišite HEHEHEHEHE Grobnik, 1:39.317
Furioso Objavljeno Februar 15, 2002 Opozori Objavljeno Februar 15, 2002 Še malo, pa bomo res lahko seksali na motorju... Pa ne samo doma v garaži, ampak na prostem; sonček, lep razgled,... :D Jihaaaa! :D Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer!
Pervy Objavljeno Februar 15, 2002 Opozori Objavljeno Februar 15, 2002 seks na enduru? YES PLEASE!!! SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!!
klimbra Objavljeno Februar 15, 2002 Opozori Objavljeno Februar 15, 2002 UHHHHHHHHHHHHH zakaj mi mati narava ni nardila mal dalših nog,tko pa na tole endurco jest bl težko splezam Klimbra.....saj le najmehkejši je dovolj nežen
Gregs Objavljeno Februar 15, 2002 Opozori Objavljeno Februar 15, 2002 Ej, tole bejbo na bajku pa vzamem takoj! PRODANO! Motor lahko kdo drug obdrzi... hehehe....
Ghost_R1 Objavljeno Februar 17, 2002 Opozori Objavljeno Februar 17, 2002 Ja ta bejba pa bi bila vredna greha Grobnik, 1:39.317
Furioso Objavljeno Februar 17, 2002 Opozori Objavljeno Februar 17, 2002 quote: Ja ta bejba pa bi bila vredna greha Greha? Kakšnega greha? Definiraj. Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer!
borissuper Objavljeno Februar 17, 2002 Opozori Objavljeno Februar 17, 2002 AAAAAAUUUUUU!!! A je motosvetovka???
Furioso Objavljeno Februar 17, 2002 Opozori Objavljeno Februar 17, 2002 quote: AAAAAAUUUUUU!!! A je motosvetovka??? Ni. Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer!
Drekavac Objavljeno Februar 17, 2002 Opozori Objavljeno Februar 17, 2002 Evo, sem že oddal zahtevo za ločitev... LP Drekavac drekavac@vavpycom.net www.vavpycom.net Bilo kuda, drekavac svuda
Furioso Objavljeno Februar 18, 2002 Opozori Objavljeno Februar 18, 2002 quote: Evo, sem že oddal zahtevo za ločitev... Dream on.... Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer!
pupa Objavljeno Februar 18, 2002 Opozori Objavljeno Februar 18, 2002 Ja smo vse bližje pomladi in seksu na motorju, samo še sneg moramo pregnati...... to pa traja, in traja, in traja........ .....v nedogled I want some more!!!!
lojzi Objavljeno Februar 18, 2002 Opozori Objavljeno Februar 18, 2002 quote: Ja smo vse bližje pomladi in seksu na motorju, samo še sneg moramo pregnati...... to pa traja, in traja, in traja........ .....v nedogled I want some more!!!! Uauuuuuu Pupa, kompliment tvojmu fotografu, res je ustvaril remek delo! Lojzi ma vas rad
Furioso Objavljeno Februar 18, 2002 Opozori Objavljeno Februar 18, 2002 quote: Ja smo vse bližje pomladi in seksu na motorju, samo še sneg moramo pregnati...... to pa traja, in traja, in traja........ .....v nedogled Pa saj imamo Snickers. Sicer pa, če rabiš še več... Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer!
Furioso Objavljeno Februar 18, 2002 Opozori Objavljeno Februar 18, 2002 ...come and get some!!! Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer!
cyc Objavljeno Februar 19, 2002 Opozori Objavljeno Februar 19, 2002 quote: seks na enduru? YES PLEASE!!! SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!! Umm ... Suze Randall ... a mas cist slucajno tole serijo v celoti? -- Andraz, cyc
cyc Objavljeno Februar 19, 2002 Opozori Objavljeno Februar 19, 2002 quote: Umm ... Suze Randall ... a mas cist slucajno tole serijo v celoti? Nevermind ... ze mam -- Andraz, cyc
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se