Skoči na vsebino

STOP Policija !

Thundercat

Priporočene objave

pred 1 minuto, Borutt pravi:

Glede črt bom jaz napisal vprašanje in vam vsem posredoval odgovor. Sem pač takšen, da mi ni škoda svojega časa in živcev za razrešitev nečesa takšnega. 

Tudi mene jezijo vsi, ki sekajo ovinke. Je bilo pa že veliko kaznovanih na ridah zaradi tega.

A v tisti tvoji knjigci , ki je napisana za "pali po raji " ni nič členov in zakonov za tiste ki kršijo veljavno zakonodajo :jezik:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 minuto, Borutt pravi:

Rakitna je na območju PU Ljubljana. 

Se bom ob priliki posvetoval s kom iz PU Ljubljana. Da ne bom izpadel kot težak - na naši ulici so na predlog (no, par predlogov je bilo treba) začeli redno kampirati. In posledično je promet tu mimo precej bolj umirjen, kot je bil leto nazaj. Definitivno pa ne morem kot državljan, od katerega se pričakuje spoštovanje zakonodaje mirno gledati raznih eksperimentov kr na pamet, ker varnost. Ne gre to tako... in v kolikor se na onih črtah tam nekdo razlima, bojo isto ugotovili izvajalci pilotnega projekta.

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 minuto, Kmet2 pravi:

A v tisti tvoji knjigci , ki je napisana za "pali po raji " ni nič členov in zakonov za tiste ki kršijo veljavno zakonodajo :jezik:

Ti razložim ? Bi poskusil, pa že vnaprej vem, da ne bo šlo v tvojo bučo :lol1:.

Sedaj mi pa razloži, kako piše v tisti knjižici, da se kaznuje samo rajo, nekoga drugega pa ne. Točen primer mi napiši. Ker iščem in ne najdem, kje piše, da se kaznuje siromaka, bogataša ali koga drugega pa ne. Poišči in napiši. 

pred 4 minutami, jskrablin pravi:

Se bom ob priliki posvetoval s kom iz PU Ljubljana. Da ne bom izpadel kot težak - na naši ulici so na predlog (no, par predlogov je bilo treba) začeli redno kampirati. In posledično je promet tu mimo precej bolj umirjen, kot je bil leto nazaj. Definitivno pa ne morem kot državljan, od katerega se pričakuje spoštovanje zakonodaje mirno gledati raznih eksperimentov kr na pamet, ker varnost. Ne gre to tako... in v kolikor se na onih črtah tam nekdo razlima, bojo isto ugotovili izvajalci pilotnega projekta.

Območja so razdeljena med različne uprave. In vsaka uprava deluje na svojem območju. 

Sedaj pa pomisli, kako žalostno je stanje v glavah voznikov, da mora policist stati ob cesti, da ta isti voznik upošteva predpise v naselju oziroma v vaši ulici. Stanje na naših cestah je takšno zaradi voznikov in ničesar drugega. 

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 29 minutami, Borutt pravi:

Ti razložim ? Bi poskusil, pa že vnaprej vem, da ne bo šlo v tvojo bučo :lol1:.

Sedaj mi pa razloži, kako piše v tisti knjižici, da se kaznuje samo rajo, nekoga drugega pa ne. Točen primer mi napiši. Ker iščem in ne najdem, kje piše, da se kaznuje siromaka, bogataša ali koga drugega pa ne. Poišči in napiši. 

Območja so razdeljena med različne uprave. In vsaka uprava deluje na svojem območju. 

Sedaj pa pomisli, kako žalostno je stanje v glavah voznikov, da mora policist stati ob cesti, da ta isti voznik upošteva predpise v naselju oziroma v vaši ulici. Stanje na naših cestah je takšno zaradi voznikov in ničesar drugega. 

Maš jih na TV dovolj , zakaj bi ti jaz govoril , če si nepismen in ne znaš poslušat je pa druga zgodba .....

Jskrablinu si repliciral ker je izpostavil en problem na njegovi cesti  in že izpostavil vse voznike za bedake :lol1: ......pa kaj čem se s tabo sploh pregovarjat če si trde buče (opran) :lol1:poskusi kdaj ko pišeš repliko odprt usta :lol1:če ne drugega bo vsaj zgledalo ,da si odprte glave .......:jezik:

Stanje na naših cestah je odraz politike  in infrastrukture v prometu , ker je dotrajana in narejena leta Titotovega , ko je bilo 5 avtov pa 2 motorja ......

Maš pa hepane voznike , policiste ,uradnike itd ...............sam ne moreš potem posploševat , kot ti rad delaš !

Prosim navedi mi točen primer koga so rešile krace na Rakitni ...explicitno prosim ,da ne boš samo nabijal ........no razen izvajalca in naročnika , ki sta si razdelila provizijo in sta rešena do naslednjega posla .

Popravljeno . Popravil Kmet2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 13 urami, Kmet2 pravi:

Men je samo to važno :sleep2: če jaz naredim kaj kar je v nasprotju z veljavno zakonodajo PLAČAM !!! 

a nisi vesel, k so nam idealne linije narisali? :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, DAMI34 pravi:

a nisi vesel, k so nam idealne linije narisali? :P

Mene ne motijo :P,pa ni črta zid :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 11 urami, Borutt pravi:

Si prebral, da gre za pilotni projekt ? Ker nekateri ne znajo voziti po svoji strani, so se odločili, na podlagi dobrih izkušenj v tujini, za pilotni projekt s posebnimi talnimi označbami. 

Zaradi nekaj neuravnovešencev so nastale dodatne črte. In, ker ti neuravnovešenci ne znajo voziti nikoli in nikjer, jih sedaj motijo črte. Doma naj bodo pri mami, otročički. 

sej kadar grem jaz čez polno črto, je tut pilotni projekt :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 minuto, Kmet2 pravi:

Mene ne motijo :P,pa ni črta zid :D

Pravkar, DAMI34 pravi:

sej kadar grem jaz čez polno črto, je tut pilotni projekt :P

prekrškarja :mad: opjestneša :mad:

:ninja: 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 urami, Matej207 pravi:

Problem je ko naši vidijo in se bojijo samo da neb kater ostal "brezglavi" jezdec na motorju.... Jaz z vožnjo preko črte ogrožam sebe če slučajno pogledam pod "haubo" tovornjaka...

Kaj pa  tovornjakarji in avtobusi kateri pošteno sekajo ovinek? 

Podpiram pa da se vsak vozi po svoji strani ceste, če seveda veš katera je prava stran :P

se bom mal delal pametnega, od kamionov, avtobusov, vlačilcev kar pričakujem da bodo sekali, ker drugače ne gre, če hočejo da zadnje gume na cesti ostanejo. tu se umikam avtomatsko, pridejo pa včasih kake tete z očali, pa strici s klobuki, kateri pa težko volan obračajo, tistih se pa bojim, k nikol ne vem, kdaj jim bo volan iz roke zdrsnil.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, Kmet2 pravi:

Maš jih na TV dovolj , zakaj bi ti jaz govoril , če si nepismen in ne znaš poslušat je pa druga zgodba .....

Jskrablinu si repliciral ker je izpostavil en problem na njegovi cesti  in že izpostavil vse voznike za bedake :lol1: ......pa kaj čem se s tabo sploh pregovarjat če si trde buče (opran) :lol1:poskusi kdaj ko pišeš repliko odprt usta :lol1:če ne drugega bo vsaj zgledalo ,da si odprte glave .......:jezik:

Stanje na naših cestah je odraz politike  in infrastrukture v prometu , ker je dotrajana in narejena leta Titotovega , ko je bilo 5 avtov pa 2 motorja ......

Maš pa hepane voznike , policiste ,uradnike itd ...............sam ne moreš potem posploševat , kot ti rad delaš !

Prosim navedi mi točen primer koga so rešile krace na Rakitni ...explicitno prosim ,da ne boš samo nabijal ........no razen izvajalca in naročnika , ki sta si razdelila provizijo in sta rešena do naslednjega posla .

Si mi napisal primer, kako lahko jaz po knjižici kaznujem siromaka, bogataša pa ne morem ? Daj, potrudi se.

Za črte in za rešene duše me sprašuješ ? Koliko duš pa vsak dan rešijo vozniki, ki upoštevajo predpise ? Si ugotovil, kakšno vprašanje si postavil ?

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 minutami, Borutt pravi:

Si mi napisal primer, kako lahko jaz po knjižici kaznujem siromaka, bogataša pa ne morem ? Daj, potrudi se.

Za črte in za rešene duše me sprašuješ ? Koliko duš pa vsak dan rešijo vozniki, ki upoštevajo predpise ? Si ugotovil, kakšno vprašanje si postavil ?

Po knjižici je v tem primeru po katerem me sprašuješ  vse BP ni pa v glavah policistov .....ne vem če štekaš .....

Ne,  sprašujem te točno za določeno osebo , navedi koga so te črte rešile .....takšna butasta vprašanja imaš ti :P

Jaz se samo spustim na tvoj nivo :jezik:tako težko kot se je s tabo pogovarjat se je potem tudi tebi z mano .....zakaj bi bilo tebi lažje ,sej smo Slovenci .....:lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 20 minutami, Kmet2 pravi:

Po knjižici je v tem primeru po katerem me sprašuješ  vse BP ni pa v glavah policistov .....ne vem če štekaš .....

Ne,  sprašujem te točno za določeno osebo , navedi koga so te črte rešile .....takšna butasta vprašanja imaš ti :P

Jaz se samo spustim na tvoj nivo :jezik:tako težko kot se je s tabo pogovarjat se je potem tudi tebi z mano .....zakaj bi bilo tebi lažje ,sej smo Slovenci .....:lol1:

Napisal si, da je knjižica napisana za "pali po raji". Mislim, da ne veš, da mora policist delovati zakonito. Torej opozori ali pa napiše globo v skladu s knjižico. In sedaj napiši, kaj ni v glavah policistov.

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 8 minutami, Borutt pravi:

Napisal si, da je knjižica napisana za "pali po raji". Mislim, da ne veš, da mora policist delovati zakonito. Torej opozori ali pa napiše globo v skladu s knjižico. In sedaj napiši, kaj ni v glavah policistov. Pa ne mislit , to ti ne gre ....:jezik:

Trdiš ,da policist vedno dela po "knjižici" ?

Si prebral moj post ? Pojdi še enkrat in boš dobil odgovor na zadnje vprašanje .............mal težav pri branju ......bova enkrat mal obnovila :lol1:

Pa nisi mi odgovoril že na dva vprašanja ......potem začneš nabijat kar nekaj tretjega :lol1:a ti kaj jemlješ , kar ne bi smel ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 19 minutami, Kmet2 pravi:

Trdiš ,da policist vedno dela po "knjižici" ?

Si prebral moj post ? Pojdi še enkrat in boš dobil odgovor na zadnje vprašanje .............mal težav pri branju ......bova enkrat mal obnovila :lol1:

Pa nisi mi odgovoril že na dva vprašanja ......potem začneš nabijat kar nekaj tretjega :lol1:a ti kaj jemlješ , kar ne bi smel ?

Policist mora delati po knjižici. V nasprotnem primeru so sankcije. Tako, kot zate, ko ne voziš po predpisih.

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 14 minutami, Borutt pravi:

Policist mora delati po knjižici. V nasprotnem primeru so sankcije. Tako, kot zate, ko ne voziš po predpisih.

Dej ne nabijej :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, VS800 pravi:

Mene pa že mčkn ferbec šlata, kuga se vidva pogovarjata k sta u živo skupi....:P

mene šćipata :dry: 

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, VS800 pravi:

Mene pa že mčkn ferbec šlata, kuga se vidva pogovarjata k sta u živo skupi....:P

Firbec :P

Pravkar, maus pravi:

mene šćipata :dry: 

V kaj v rebro ....:lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, Kmet2 pravi:

Firbec :P

V kaj v rebro ....:lol1:

sj mam tut mišice :dry:

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 19 minutami, VS800 pravi:

Borutt : "Prometno, vozniško prosim ... Psihofizično stanje ?   Ste kej piu, jedu mogoče ????"

Kmet2 : ????? .....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:lol1: Nehite s takimi ..... Folk na šihtu misl, da se mi je čist odpelal... Drgač pa odlično prikazano !!!!

Tale zmaga dons in ta teden :blush:

Popravljeno . Popravil HD-Dyna
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!