Skoči na vsebino

STOP Policija !

Thundercat

Priporočene objave

Ob 5. 1. 2017 at 6:50, Borutt pravi:

Pilotni projekt ni samo risanje črt. Zadovoljen ?

Kar pa se tiče nabijanja in zavajanja si pa ti glavni, ker ne zmoreš ene stvari dokazati in argumentirati z veljavno pisano besedo, saj samo pišeš na pamet neke svoje predstave o nečem, kar sploh ne poznaš. 

podpiraš črte na rakitni? hmmmm.. piše da niso v skladu z zakonom .. ... ... .. še zmeraj podpiraš protizakonitost?

Ob 5. 1. 2017 at 7:16, HD-Dyna pravi:

Piše ..... , da ne smeš TI kracat po cesti, če ni ta tvoja lest seveda :P

.... potem tudi ti odgovarjaš pravno za pizdarije, ki se bi zgodile na tvoji porisani cesti ... 

kje sem rekel da bi kracal po cesti? kracal bi po črtah ..torej mehansko nebi kracal po cesti ker je plast barve vmes..

pred 23 urami, jskrablin pravi:

Upravljalec ceste torej naklepno krši zakonodajo in ogroža udeležence v prometu. Ob prvi prometni nesreči tam si morejo udeleženci omisliti spodobnega odvetnika in malo medijske pozornosti. Pa me zanima kako bo pol Legan pametoval. Fucking katastrofa.

Bom našravfal par kovinskih ovir v cesto pred hišo. Hitrostne ovire, za večjo varnost otrok. Ziher ne bo problema s kršitvijo zakonodaje... ZA VARNOST SE GRE!

p.s. Kje mi to živimo...

to , da se tudi staroste slovenske varne vožnje strinjajo z neko stvarjo , ki ni v skladu z zakonom je milo rečeno bizarno..

pred 19 urami, maus pravi:

sj mam tut mišice :dry:

maš mišico..samo jo kar sam grabi ko te prostata zvije.. :P

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 27 minutami, thumper pravi:

podpiraš črte na rakitni? hmmmm.. piše da niso v skladu z zakonom .. ... ... .. še zmeraj podpiraš protizakonitost?

kje sem rekel da bi kracal po cesti? kracal bi po črtah ..torej mehansko nebi kracal po cesti ker je plast barve vmes..

to , da se tudi staroste slovenske varne vožnje strinjajo z neko stvarjo , ki ni v skladu z zakonom je milo rečeno bizarno..

maš mišico..samo jo kar sam grabi ko te prostata zvije.. :P

Ja hmmm,kaj pa ustavna pravica do pitne vode :lol1:

Popravljeno . Popravil dondule
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 urami, dondule pravi:

Ja hmmm,kaj pa ustavna pravica do pitne vode :lol1:

lahko da se motim - ampak kolikor si jaz predstavljam naloge in zadolžitve policije je ta , da skrbijo za upoštevanje in izvajanje zakonov , ki so v veljavi v naši državi.. in ja tudi za varovanje ustave in v njej zapisanih pravic.. tudi do pitne vode če že želiš.. 

na žalost pa samo delovanje policije zmeraj globlje brede samo v represijo in pobiranje denarja .. in ne mi govorit , da jim po zakonu ni dana pravica raziskati sumov kriminalnih dejanj po svoji odločitvi temveč , da morajo preiskovati samo to , kar jim naloži politika.. in kar paše tej naši skorumpirani politiki ..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Se popolnoma strinjam,ne razmišljajo o ničemer drugem kot o tem kako bodo kasirali,včasih si želim ,da bi navaden človek lahko vzel pravico v svoje roke,me včasih ma da bi obrnil in šel za nekom ,ki mi je v ovinku pripeljal nasproti čez črto ga ustavil in mu vzel ključe in jih zabrisal v graben!:twak:in ja oprosti ker sem ravno tvoj post repliciral ,sem hotel zajeti več sam mi ni prijelo! :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 23 minutami, dondule pravi:

Se popolnoma strinjam,ne razmišljajo o ničemer drugem kot o tem kako bodo kasirali,včasih si želim ,da bi navaden človek lahko vzel pravico v svoje roke,me včasih ma da bi obrnil in šel za nekom ,ki mi je v ovinku pripeljal nasproti čez črto ga ustavil in mu vzel ključe in jih zabrisal v graben!:twak:in ja oprosti ker sem ravno tvoj post repliciral ,sem hotel zajeti več sam mi ni prijelo! :)

Večinoma razmišljajo šefi, kako bi ohranili stolčke, potem se pa vrši pritisk na izvajalce kasiranja. Ponavadi so inkasanti še najmanj krivi. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 uro, DAMI34 pravi:

Večinoma razmišljajo šefi, kako bi ohranili stolčke, potem se pa vrši pritisk na izvajalce kasiranja. Ponavadi so inkasanti še najmanj krivi. 

tudi v policiji je isto kot v drugih službah - sam si rekel , da te nikoli ne morejo tako slabo plačat kot ti lahko malo narediš..torej če bi se hoteli tem nepisanim normam o višini pokasiranega denarja upreti bi se jim lahko.. pa se nočejo ..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 16 minutami, thumper pravi:

tudi v policiji je isto kot v drugih službah - sam si rekel , da te nikoli ne morejo tako slabo plačat kot ti lahko malo narediš..torej če bi se hoteli tem nepisanim normam o višini pokasiranega denarja upreti bi se jim lahko.. pa se nočejo ..

se strinjam, razn če full mal kaznujejo :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 5 urami, thumper pravi:

...

Se bom pregrešil in ti odgovoril. 

Repliciral si moj zapis. Sedaj pa pojasni meni in celotni vesoljni Sloveniji, kako si ugotovil to, kar si ugotovil iz tega mojega zapisa. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 minutami, Borutt pravi:

Repliciral si moj zapis. Sedaj pa pojasni meni in celotni vesoljni Sloveniji, kako si ugotovil to, kar si ugotovil iz tega mojega zapisa. 

Spet nobeden ne zna brat, a ne , sam ti :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 18 minutami, thumper pravi:

Ti se lepo drži svoje prijateljice, o kateri poje Mlakar, pa ne tipkaj neumnosti. 

Pravkar, Kmet2 pravi:

Spet nobeden ne zna brat, a ne , sam ti :lol1:

Te premalo boli ? Lahko pridem na obisk in te malo pobožam tam pod rebri :jezik:.

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 minuto, Borutt pravi:

Ti se lepo drži svoje prijateljice, o kateri poje Mlakar, pa ne tipkaj neumnosti. 

Te premalo boli ? Lahko pridem na obisk in te malo pobožam tam pod rebri :jezik:.

Le pridi , bomo narezal .....;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ob ‎04‎.‎01‎.‎2017 at 18:55, Borutt pravi:

Brane Legan iz Centra varne vožnje Vransko pri AMZS je za Delo povedal, da so talne označbe na cesti Podpeč–Rakitna res narisane v nasprotju z veljavno zakonodajo, a so kljub temu namenjene večji varnosti motoristov.

pred 16 minutami, Borutt pravi:

navezoval se je na tvoj zgoraj citiran post..

ker nisi izluščil bistva te bom še enkrat vprašal direktno :

se strinjaš s črtami na rakitni? da ali ne ?

pred 13 minutami, Borutt pravi:

zelo konstruktivno ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 14 minutami, thumper pravi:

navezoval se je na tvoj zgoraj citiran post..

ker nisi izluščil bistva te bom še enkrat vprašal direktno :

zelo konstruktivno ...

Sprašuješ, če podpiram črte na Rakitni in hkrati, če še vedno podpiram protizakonitost. Odloči se, kaj bi želel izvedeti, ker prvo sprašuješ, potem pa nekaj trdiš. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 minuto, Borutt pravi:

Sprašuješ, če podpiram črte na Rakitni in hkrati, če še vedno podpiram protizakonitost. Odloči se, kaj bi želel izvedeti, ker prvo sprašuješ, potem pa nekaj trdiš. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, thumper pravi:

Verjetno misliš na tiste črte, katere so nastale, kot pilotni projekt in sicer zaradi neprilagojenih in nesposobnih motoristov. Odgovor je ali. 

Popravljeno . Popravil Borutt
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 36 minutami, Borutt pravi:

Verjetno misliš na tiste črte, katere so nastale, kot pilotni projekt in sicer zaradi neprilagojenih in nesposobnih motoristov. Odgovor je ali. 

Kdaj bo kakšen pilotni projekt  za avtomobiliste .....kdo več ljudi ubije , motoristi ALI avtomobilisti ....? Akcije se pa po večini izvaja samo nad nami ! 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 6 minutami, Kmet2 pravi:

Kdaj bo kakšen pilotni projekt  za avtomobiliste .....kdo več ljudi ubije , motoristi ALI avtomobilisti ....? Akcije se pa po večini izvaja samo nad nami ! 

Al pa projekt, opozorilo ali kazen :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 50 minutami, Borutt pravi:

ne da mislim..o tistih dodatnih talnih črtah je govora ..nisi sposoben odgovotiti z "da" ali z "ne" ?

se strinjaš dodatnimi črtami ali se ne strinjaš?  ali je pa musliman ..ima vpliv na policijo?

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Enosledna vozila zavzemajo občutno manjši delež prometnih udeležencev pa kljub temu krepko vplivajo na število nesreč.

Trditi, da osebna/tovorna vozila, kolesarji in ostali udeleženci v prometu niso deležni nobenih "projektov" in prijemov je zavajajoče in sebično.

Še vedno me zanima odkrito mnenje Borutta glede črt na Rakitni. Podpira njihovo namembnost, smatra ta ukrep kot prestrog, nesmiselen - potencialno bolj nevaren kot občasni "izstrelki". 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 41 minutami, Kmet2 pravi:

Ker imaš neke podatke o akcijah, bi nas lahko seznanil, katere so te akcije in koliko teh akcij je namenjenih določeni skupini udeležencev. Lahko napišeš statistično, koliko akcij je za eno skupino in, koliko akcij je za drugo skupino. Pa ne pozabi napisati statistiko, kdo ubije več ljudi. Samo za to tvoje ubijanje ne vem, kaj si točno mislil. Ali gre za to, koliko ljudi kakšna skupina udeležencev ubije ? 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 33 minutami, SMX17 pravi:

Enosledna vozila zavzemajo občutno manjši delež prometnih udeležencev pa kljub temu krepko vplivajo na število nesreč.

Trditi, da osebna/tovorna vozila, kolesarji in ostali udeleženci v prometu niso deležni nobenih "projektov" in prijemov je zavajajoče in sebično.

Še vedno me zanima odkrito mnenje Borutta glede črt na Rakitni. Podpira njihovo namembnost, smatra ta ukrep kot prestrog, nesmiselen - potencialno bolj nevaren kot občasni "izstrelki". 

Se mi zdi, da v prvem odstavku zaznavam vpliv statistike. 

Moje mnenje je, da na cesti ne sme biti nobenih odvečnih ali nepotrebnih stvari. Kar pomeni, da morajo biti na cesti samo tiste črte, katere so potrebne za označevanje roba vozišča in za razmejevanje smernih vozišč oziroma smernega vozišča na prometne pasove (da ne omenjam ostalih črt, katere so v pravilniku). Sedaj se pa postavlja vprašanje, zakaj so nastale te poševne črte ob sredinski črti v levih ovinkih. Menda ne zaradi lepega ali zaradi viška barve. Nastale so zaradi določenih neprilagojenih in nesposobnih motoristov. Ravno tako, kot nastanejo določene fizične ovire, ker so domorodci preveč neumni, da bi upoštevali omejitev hitrosti skozi njihovo naselje. Pa nastanejo te ovire zaradi njihovega pritoževanja nad prehitro vožnjo turistov, čeprav so na slikah radarja sami domorodci. Že večkrat videno. Ker pri nekaterih ne zaleže lepa beseda, se pač odgovorni odločijo za različne ukrepe, kateri naj bi spametovali te določene neprilagojene. Seveda vsak tak ukrep vpliva tudi na vse ostale prilagojene. Ampak zahvala gre nekaj neprilagojenim osebkom. In sedaj še eno vprašanje in sicer ali so bolj nevarne neke črte ali občasni izstrelki. Če ne bi bilo občasnih izstrelkov, tudi ne bi bilo sedaj vprašanje, kaj je bolj nevarno. 

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!