DAMI34 Objavljeno Januar 22, 2017 Opozori Objavljeno Januar 22, 2017 pred 1 minuto, Borutt pravi: Sploh veš, kaj je nevarna vožnja ? Ker ne veš, tudi ne boš našel tega med mojimi zapisi glede visenja čez sredinsko črto. Zato napiši tako, kot sem jaz napisal in nič drugače. Prav tako ne razlikuješ med kaznivim dejanjem in prekrškom. Zato raje uporabljaj izraz kršitev. Ovinek na tvojem posnetku je totalno nepregleden in visenje preko sredinske črte v tem ovinku je velika neumnost. In ja, zelo dobro se vidi visenje čez sredinsko črto. spet subjektivna ocena nekoga, ki je mogoče 1x prepeljal ovinek in gledal video.
Borutt Objavljeno Januar 22, 2017 Opozori Objavljeno Januar 22, 2017 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: zelo enostavno, pri 40km/h nas je na ac ob nekem sneženju odneslo v ograjo. Žal ledena plošča pod snegom (ne nisem vozil) Koliko vozil ?
DAMI34 Objavljeno Januar 22, 2017 Opozori Objavljeno Januar 22, 2017 pred 2 minutami, Borutt pravi: Koliko vozil ? najprej mi...čez nekaj časa pa še 5 na različnih mestih
Borutt Objavljeno Januar 22, 2017 Opozori Objavljeno Januar 22, 2017 pred 5 minutami, DAMI34 pravi: spet subjektivna ocena nekoga, ki je mogoče 1x prepeljal ovinek in gledal video. Se mi zdi, da si že pozabil na posnetek tega istega ovinka iz druge smeri. Kar poišči. FuL pregleden ovinek.
Borutt Objavljeno Januar 22, 2017 Opozori Objavljeno Januar 22, 2017 pred 4 minutami, DAMI34 pravi: najprej mi...čez nekaj časa pa še 5 na različnih mestih Na različnih mestih ? Niste mogli vsi na istem mestu udariti v ograjo ?
DAMI34 Objavljeno Januar 22, 2017 Opozori Objavljeno Januar 22, 2017 pred 4 minutami, Borutt pravi: Na različnih mestih ? Niste mogli vsi na istem mestu udariti v ograjo ? nope, so se ledene ploskve delale na razdalji dobrega kmja, nekaterim je pa celo uspelo vmes brez praske pridet.
DAMI34 Objavljeno Januar 22, 2017 Opozori Objavljeno Januar 22, 2017 pred 6 minutami, Borutt pravi: Se mi zdi, da si že pozabil na posnetek tega istega ovinka iz druge smeri. Kar poišči. FuL pregleden ovinek. ta ovinek odpeljem miže (pa še čez črto lahko visim) tok dobro ga poznam.
sesir Objavljeno Januar 22, 2017 Opozori Objavljeno Januar 22, 2017 (popravljeno) pred 15 minutami, DAMI34 pravi: ta ovinek odpeljem miže (pa še čez črto lahko visim) tok dobro ga poznam. Dami verjemi,da ni lahko mize...mogoce res,da bi na ful...sem poizkusal Raceland zvozit mize...seveda pocasi a zal nisem imel jajc in sem odpiral oci vmes... Popravljeno Januar 22, 2017. Popravil sesir DAMI34 1
thumper Objavljeno Januar 22, 2017 Opozori Objavljeno Januar 22, 2017 (popravljeno) pred 48 minutami, Borutt pravi: No, pa daj primer. jaz na črpalki leta nazaj.. obvoznica posuta - mokra ..izvoz na pumpo posut moker . omejitev 40 , pri znaku sem bil po kazalu pod to vrednostjo....na pumpi 1cm ledu .. me je neslo med dva betonska stebra naravnost v točilno mesto..spustil zavoro , poravnal kolesa , stisnil zavoro in priletel v betonski steber .. ko sem poklical policijo se je imel sovoznik zahvaliti samo vzdolžnim prečkam na pasatu na katerih je obvisel ob avtu - sm se kar malo nasmehnil ko je visel ubožček kot orangutan z nogami v zraku - da si ni polomil medenice .. pripeljala sta se en policist in en hepan od polcaja .. ob izražanju mojega argumenta , da je vse ledeno - evropejc ima na desni točilno mesto - je rekel hepan da zakaj se ni mazda 323f zaletela v steber - mazda ima točilno mesto na levi in se je ustavila po obeh črpalnih mestih ker jo je odneslo diagonalno - navkljub parkiranemu policijskemu avtu s plavimi lučkami na pumpi.. policist je ugotovil samo dejansko stanje a mi je ponudil obrazec za pritožbo - ki je bila mimogrede s strani prekrškovnega organa(komandirja postaje brdo) - tudi sprejeta .. in ob prispetju policijskega avta je črpalkar postavil tiste rumene plastike pazi spolzko ter posul območje črpalke.. ker sva se s črpalkarjem zmenila , da odda mojo pritožbo na petrol sem ga neka 2 tedna iskal...izkazalo se je , da je on osebno koncesionar za to in še eno bližnjo črpalko .. verjetno se mi je skrival tudi če je bil na pumpi.. požrem odbitno franšizo in dam avto popravit na kasko .. ko čez en mesec spet povprašam po njem neko deklico na pumpi mi pove , da je na bolniški zaradi kompliciranega zloma noge - na smučanju .. ta podatek sem dobil potrjen tudi od drugod.. jebiga včasih pa zvemo , da nas pravica ni pustila na cedilu.. pred 42 minutami, Borutt pravi: Prav tako ne razlikuješ med kaznivim dejanjem in prekrškom. Zato raje uporabljaj izraz kršitev. ti slabo bereš...ni napisal "kaznjivo dejanje " temveč "kaznivo" !!!! tako kot za prekršek je tudi za kršitev ponavadi predpisana denarna kazen . torej je kaznivo .. drugače bi se ji reklo "prekrškarija" ali "kršitovna" .. potvarjat besede nekoga drugega ni lepo .. ja vem poklicna deformacija .. Popravljeno Januar 22, 2017. Popravil thumper Kmet2 in DAMI34 2
Borutt Objavljeno Januar 23, 2017 Opozori Objavljeno Januar 23, 2017 Za nekoga, ki ne razlikuje med kaznivim dejanjem in prekrškom. In prav tako ne ve, da se za eno stvar izreče kazen, za drugo pa sankcija. (1) Za storjeni prekršek se ob pogojih iz tega zakona izreče predpisana sankcija ali opozorilo. (2) Sankcije za prekrške so: - globa; - opomin; - kazenske točke v cestnem prometu s prenehanjem veljavnosti vozniškega dovoljenja in prepovedjo uporabe vozniškega dovoljenja; - prepoved vožnje motornega vozila; - izgon tujca iz države; - odvzem predmetov; - izguba ali omejitev pravice do sredstev iz proračuna Republike Slovenije in proračunov samoupravnih lokalnih skupnosti; - izločitev iz postopkov javnega naročanja; - vzgojni ukrepi. Za kazniva dejanja se smejo krivim storilcem izreči te kazni: - zapor; - denarna kazen; - prepoved vožnje motornega vozila.
Andro Asgaard Objavljeno Januar 26, 2017 Opozori Objavljeno Januar 26, 2017 http://www.zurnal24.si/policija-naslednji-mesec-z-vsemi-sredstvi-nad-prehitre-voznike-clanek-284850
DAMI34 Objavljeno Januar 26, 2017 Opozori Objavljeno Januar 26, 2017 nemapara, trebjau nampare akcija
Borutt Objavljeno Januar 26, 2017 Opozori Objavljeno Januar 26, 2017 pred eno uro, DAMI34 pravi: nemapara, trebjau nampare akcija Res je. DAMI34 1
Popularna objava Borutt Objavljeno Februar 2, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 2, 2017 Danes sem dobil odgovor glede črt na Rakitni. Bolj ali manj je neko nakladanje in nepoznavanje zakonodaje. Ne bom še prilepil odgovor, ker jim bom poslal še eno sporočilo z malenkost bolj tečno vsebino oziroma jim bom poskusil dopovedati, da je potrebno brati in razumeti zakonodajo (težka bo), ker drugače je vse skupaj ena zmešnjava. DAMI34, sesir, C eagle in 13 others 16
builder Objavljeno Februar 2, 2017 Opozori Objavljeno Februar 2, 2017 pred 2 urami, Borutt pravi: Danes sem dobil odgovor glede črt na Rakitni. Bolj ali manj je neko nakladanje in nepoznavanje zakonodaje. Ne bom še prilepil odgovor, ker jim bom poslal še eno sporočilo z malenkost bolj tečno vsebino oziroma jim bom poskusil dopovedati, da je potrebno brati in razumeti zakonodajo (težka bo), ker drugače je vse skupaj ena zmešnjava. po moje ti je odgovorila kaka čistilka z ministrstva, ki je brala pošto, ki so jo odvrgli v koš solorider, sesir, DAMI34 in 4 others 7
Andro Asgaard Objavljeno Februar 6, 2017 Opozori Objavljeno Februar 6, 2017 http://www.primorske.si/2017/02/06/Motorist-padel-zaradi-sunka-burje
DAMI34 Objavljeno Februar 6, 2017 Opozori Objavljeno Februar 6, 2017 Pravkar, Andro Asgaard pravi: http://www.primorske.si/2017/02/06/Motorist-padel-zaradi-sunka-burje je bil nerodn, jz sm doma v burji, tut 140 je pihala, pa sm prevozil vipavsko dolino. Res pa da ni šlo čez 45km/h Andro Asgaard, Bmflar, Kmet2 in 1 other 4
thumper Objavljeno Februar 7, 2017 Opozori Objavljeno Februar 7, 2017 Ob 6. 2. 2017 ob 17:18, DAMI34 pravi: je bil nerodn, jz sm doma v burji, tut 140 je pihala, pa sm prevozil vipavsko dolino. Res pa da ni šlo čez 45km/h se spomniš lni ko sem te klical iz vrtovina ? na poti dol je bila v razdrtem 92..podnanos 100 .. od Log-a proti Ajdovščini je bilo že malce na tem , da sem začel dvomiti v oprijem gum zaradi nagiba ..hitrost okoli 60 več ni pasalo.. itak si je policist nasprot spahnu čeljust .. v vrtovinu - lozarjih - ob prihodu čista nula - zrak stoji na miru .. ko sem te klical je pa lipa že lepo šelestela ..torej se je že okrepilo na 130+ v dolini.. do cola je bilo že pesto tudi pri 20 na uro ampak ne zaradi samih sunkov temveč zaradi divjih vrtincev.. počas pa po pameti je pa šlo vseeno .. te pa zmatra - ok no mene k sm str.. jadranka ko nisem mogel vozit na odprtih delih prek 100 - pa fak ne morm no sem rekel kolegu v senju nazaj grede - no pol doma so pa rekli da je bila kao zaprta za avtodome in mopede .. DAMI34 in Bmflar 2
Borutt Objavljeno Februar 8, 2017 Opozori Objavljeno Februar 8, 2017 Nekdo se je spomnil predlagati risanje tistih lepih črt z Rakitne na nekih drugih lokacijah. Da ne bo kdo presenečen, ko bo zagledal nekaj na tleh. Kaj in kako je uradno in zakonito glede teh črt, pa v nadaljevanju, ko dobim še kakšen odgovor. Bom pa težil in spraševal. Joker, GoBobi, Bmflar in 6 others 9
compaq Objavljeno Februar 8, 2017 Opozori Objavljeno Februar 8, 2017 pred 24 minutami, Borutt pravi: Nekdo se je spomnil predlagati risanje tistih lepih črt z Rakitne na nekih drugih lokacijah. Da ne bo kdo presenečen, ko bo zagledal nekaj na tleh. Kaj in kako je uradno in zakonito glede teh črt, pa v nadaljevanju, ko dobim še kakšen odgovor. Bom pa težil in spraševal. Ajde, fino, da se zajebavas s tem in hoces priti stvari do dna, ali je zakonito te crte risat ali ne. Bojim pa se, da so narisane in bodo kot take ostale. Eno je s prstom pokazat na krivca, drugo pa (eventuelno) napako popravit. Upam, da ti uspe oboje. sesir, C eagle, DAMI34 in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Februar 9, 2017 Opozori Objavljeno Februar 9, 2017 Zanimivo, sploh o krivdi: http://www.slovenskenovice.si/crni-scenarij/doma/foto-sopotnik-dane-je-mrtev-dejan-namesto-50-peljal-85 Mavti, Kmet2 in Bmflar 3
Borutt Objavljeno Februar 9, 2017 Opozori Objavljeno Februar 9, 2017 pred 9 urami, DAMI34 pravi: Zanimivo, sploh o krivdi: http://www.slovenskenovice.si/crni-scenarij/doma/foto-sopotnik-dane-je-mrtev-dejan-namesto-50-peljal-85 Še bolj zanimivo je pa, ko prebereš, kaj so policisti ugotovili in nato, kdo in s kakšnim argumentom je to zavrgel. C eagle 1
DAMI34 Objavljeno Februar 10, 2017 Opozori Objavljeno Februar 10, 2017 pred 15 urami, Borutt pravi: Še bolj zanimivo je pa, ko prebereš, kaj so policisti ugotovili in nato, kdo in s kakšnim argumentom je to zavrgel. A veš kaj si mi pred časom napisal: sodna veja oblasti je samostojna. Če poenostavim, za policaje je velikokrat avtomatsko kriv motorist, ker je "prekrškar". Sodišče je mislim da kr pametno napisalo. Čeprav si zasluži kazen, mu je ne more dati ali nekaj takega. Men je čisto jasno, da nima dveh čistih, hkrati pa sem samo komentiral, kako se pa "reglcih" opredeli krivda. Kmet2 in solorider 2
Borutt Objavljeno Februar 10, 2017 Opozori Objavljeno Februar 10, 2017 pred 41 minutami, DAMI34 pravi: A veš kaj si mi pred časom napisal: sodna veja oblasti je samostojna. Če poenostavim, za policaje je velikokrat avtomatsko kriv motorist, ker je "prekrškar". Sodišče je mislim da kr pametno napisalo. Čeprav si zasluži kazen, mu je ne more dati ali nekaj takega. Men je čisto jasno, da nima dveh čistih, hkrati pa sem samo komentiral, kako se pa "reglcih" opredeli krivda. Glede na tvoj zapis lahko napišem, da ne veš, kaj so policisti ugotovili oziroma, kdo je po njihovem povzročitelj prometne nesreče. In zato si napisal, kar si napisal. Poišči članek in si preberi, kaj so policisti ugotovili in, kdo je potem ti njihovi odločitvi oporekal in s čim. Lahko pa jaz napišem, kdo nima dveh čistih. Ampak ti ne bo všeč. Pa še tisto o sodnikih si lahko prebereš. Spodaj je člen. 125. člen (neodvisnost sodnikov) Sodniki so pri opravljanju sodniške funkcije neodvisni. Vezani so na ustavo in zakon.
DAMI34 Objavljeno Februar 10, 2017 Opozori Objavljeno Februar 10, 2017 pred 51 minutami, Borutt pravi: Glede na tvoj zapis lahko napišem, da ne veš, kaj so policisti ugotovili oziroma, kdo je po njihovem povzročitelj prometne nesreče. In zato si napisal, kar si napisal. Poišči članek in si preberi, kaj so policisti ugotovili in, kdo je potem ti njihovi odločitvi oporekal in s čim. Lahko pa jaz napišem, kdo nima dveh čistih. Ampak ti ne bo všeč. Pa še tisto o sodnikih si lahko prebereš. Spodaj je člen. 125. člen (neodvisnost sodnikov) Sodniki so pri opravljanju sodniške funkcije neodvisni. Vezani so na ustavo in zakon. ne da se mi, mam svoje mnenje, sicer pa čist možno, da so prav napisali.....ampak ti še vedno trdiš da smo nevarni okolici trenutno se igram s temi objestneži : Kmet2 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se