builder Objavljeno April 13, 2017 Opozori Objavljeno April 13, 2017 pred 2 minutami, maus pravi: sm že prvič zastopu, k si lepo napisu, ni treba mi 3x, čeprav enih ne bom nikol Kmet2 in maus 2
maus Objavljeno April 13, 2017 Opozori Objavljeno April 13, 2017 (popravljeno) pred 3 minutami, builder pravi: sm že prvič zastopu, k si lepo napisu, ni treba mi 3x, čeprav enih ne bom nikol k sm razvrvan, mi vse 3 x napiše Popravljeno April 13, 2017. Popravil maus builder 1
Popularna objava Borutt Objavljeno April 13, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno April 13, 2017 pred 4 minutami, builder pravi: jest sem baje pri 88 to spregledal, kaj šele pri 300 ni imela dvignjene roke, moja žena kot sopotnica, jo je zagledala, ko sva bila vštric z njo, vozilo, ki je bilo pred mano, je zaviralo, jest sm pa gledal vanj, da ga ne zajaham, za njim sem se peljal skozi Rimske Toplice, edina možnost, da me je počila, preden sem ga dohitel, a to je daleč nazaj, kolega, ki se je vozil zadaj je rekel, da to ni možno, on je sicer videl še policista kako sloni na vozilu in vozilo za hišo, jest in žena nisva, na kraj pameti mi ni bilo, da me ustavlja, to tudi ni videl voznik bele Seat Ibize, niti kolega, ki se je vozil za mano. Kasneje smo ob cesti srečali še patruljo, nihče ni storil ničesar, da meni nekdo beži, bi obvestil še Cerarja. Da sem vedel, da ustavlja, bi ustavil, sem človek, ko zajebe, tudi sprejme sankcije Na svojem računu imam 0 točk, v življenju nisem dobil niti ene pike, plačal sem radar skozi tunel, 60€, leta 2011, držim se omejitev skozi mesto, lahko se mi zalomi, to bom tudi priznal, vendar nisem bežal, ob 15.29, sredi belega dneva Dobro bom razmislil, kaj bom naredil, ali plačat polovičko, 750€ in kasirat 14 točk in 3 leta upat, da ne zajebem, ali se pravdat in na koncu je rezultat lahko isti, samo dražje bo Toliko te že poznam, da vem, da bi ustavil, če bi videl policista z dvignjeno roko. Si spregledal ali je bilo ustavljanje po domače in ni bilo pravočasno? Kaj pa prekoračitev hitrosti? Veliko denarja in veliko točk je v igri. Menda imaš priče. Z njimi lahko izpodbijaš ustavljanje. Verjetno lahko izpodbijaš tudi meritev hitrosti, saj ste vozili v koloni. To velja za laser in ne za kakšen drugi merilnik, kateri izmeri hitrost vsem in jih še poslika. Vse ostalo lahko na zasebno, da ne bo tukaj preveč solate. builder, DAMI34, skalar36 in 11 others 14
sesir Objavljeno April 13, 2017 Opozori Objavljeno April 13, 2017 (popravljeno) pred 16 minutami, builder pravi: jest sem baje pri 88 to spregledal, kaj šele pri 300 Če boš v naselju naletel z 300 in res ti novi radarji lovijo nad 250km/h kar stari niso!Te 100% ne bo na sliki! Zato @maus nima kazenskih točk! Popravljeno April 13, 2017. Popravil sesir
Kmet2 Objavljeno April 13, 2017 Opozori Objavljeno April 13, 2017 pred 2 minutami, Borutt pravi: Toliko te že poznam, da vem, da bi ustavil, če bi videl policista z dvignjeno roko. Si spregledal ali je bilo ustavljanje po domače in ni bilo pravočasno? Kaj pa prekoračitev hitrosti? Veliko denarja in veliko točk je v igri. Menda imaš priče. Z njimi lahko izpodbijaš ustavljanje. Verjetno lahko izpodbijaš tudi meritev hitrosti, saj ste vozili v koloni. To velja za laser in ne za kakšen drugi merilnik, kateri izmeri hitrost vsem in jih še poslika. Vse ostalo lahko na zasebno, da ne bo tukaj preveč solate. No to je odgovor !! DAMI34, drmr69, maus in 4 others 7
Borutt Objavljeno April 13, 2017 Opozori Objavljeno April 13, 2017 pred 1 minuto, Kmet2 pravi: No to je odgovor !! Sem zelo enostavno in po kmečko napisal, da ti ne bo treba drugih spraševati, kaj sploh pomeni določena besedna zveza . builder 1
Kmet2 Objavljeno April 13, 2017 Opozori Objavljeno April 13, 2017 (popravljeno) pred 3 minutami, Borutt pravi: Sem zelo enostavno in po kmečko napisal, da ti ne bo treba drugih spraševati, kaj sploh pomeni določena besedna zveza . Sej bi ti še kaj napisal sam potem me bo seronja Bobi spet oznaćil za seronjo P.S. hvala , kako si prijazen , ne se tako izpostavljat noo ...... P.s.1 lep način pisanja ,anede Bobi .... Popravljeno April 13, 2017. Popravil Kmet2 builder in DAMI34 2
TakeALookAround Objavljeno April 13, 2017 Opozori Objavljeno April 13, 2017 Cim je normaln odgovor, je pa ze navodilo, da dej privat..... Res smiselno. sesir, builder in Kmet2 3
Frenk 67 Objavljeno April 13, 2017 Opozori Objavljeno April 13, 2017 pred 4 minutami, DinDiin pravi: Cim je normaln odgovor, je pa ze navodilo, da dej privat..... Res smiselno. Sej ti je že Kmet povedu, da je Borutt privat čist prjazen dec, na forumu se pa s ketne strga DeeJay, sesir, Kmet2 in 3 others 6
builder Objavljeno April 13, 2017 Opozori Objavljeno April 13, 2017 pred 21 minutami, Borutt pravi: Toliko te že poznam, da vem, da bi ustavil, če bi videl policista z dvignjeno roko. Si spregledal ali je bilo ustavljanje po domače in ni bilo pravočasno? Kaj pa prekoračitev hitrosti? Veliko denarja in veliko točk je v igri. Menda imaš priče. Z njimi lahko izpodbijaš ustavljanje. Verjetno lahko izpodbijaš tudi meritev hitrosti, saj ste vozili v koloni. To velja za laser in ne za kakšen drugi merilnik, kateri izmeri hitrost vsem in jih še poslika. Vse ostalo lahko na zasebno, da ne bo tukaj preveč solate. dve priči, dva policista in sodnik, ki bo to vse skupaj premleu in naredil po svoje, maš zs in sliko obvestila,ki sm ga prejel sesir 1
Borutt Objavljeno April 13, 2017 Opozori Objavljeno April 13, 2017 pred 2 minutami, builder pravi: dve priči, dva policista in sodnik, ki bo to vse skupaj premleu in naredil po svoje, maš zs in sliko obvestila,ki sm ga prejel Ti bom odgovoril, ko bom prišel do računalnika. builder in sesir 2
DAMI34 Objavljeno April 13, 2017 Opozori Objavljeno April 13, 2017 pred 1 uro, Borutt pravi: Sta se skregala in plačala? Do večera si moral nekam priti in si raje plačal nekaj, kar nisi storil ? Pa bodi ovca še naprej. Sem vedel, da ne boš razumel tistega o vožnji. Zato sta pa tudi najini vožnji zelo različni. Ker sta najini vožnji tako različni, bom jaz veliko težje storil nekaj, kar mi želiš v tujini. Štekaš ? Pes je na domačem dvorišču glasen. Jaz ovca ti kozu....to tako al tako nima veza. Builder je tut ovca k so ga nategnil, al trdiš da nategnejo samo v tujini? Če to trdiš, potem si isto kot kar meni očitaš. Vendar, ni v mojem interesu da tule zmerjam, moj interes je bil nekoliko odpreti debato kaj storiti če se podobna zadeva zgodi. Drugač pa se ne rabite tolko bat zame, jaz mam zaenkrat dovolj, da plačujem vse napake, ki jih storim. Ponovno te pa pozivam, od kje ti ideja, da je moja vožnjo toliko drugačna od tvoje, če sem vedno ko sva šla skupaj vozil za tabo? Da ni to samo debata za šankom, pa slike in videi iz interneta? In če spet pogledava, kaj je pes v tujini storil, ti lahko @pik1pove, da ni storil nič, zato pa je on znorel. pred 59 minutami, builder pravi: jest sem baje pri 88 to spregledal, kaj šele pri 300 ni imela dvignjene roke, moja žena kot sopotnica, jo je zagledala, ko sva bila vštric z njo, vozilo, ki je bilo pred mano, je zaviralo, jest sm pa gledal vanj, da ga ne zajaham, za njim sem se peljal skozi Rimske Toplice, edina možnost, da me je počila, preden sem ga dohitel, a to je daleč nazaj, kolega, ki se je vozil zadaj je rekel, da to ni možno, on je sicer videl še policista kako sloni na vozilu in vozilo za hišo, jest in žena nisva, na kraj pameti mi ni bilo, da me ustavlja, to tudi ni videl voznik bele Seat Ibize, niti kolega, ki se je vozil za mano. Kasneje smo ob cesti srečali še patruljo, nihče ni storil ničesar, da meni nekdo beži, bi obvestil še Cerarja. Da sem vedel, da ustavlja, bi ustavil, sem človek, ko zajebe, tudi sprejme sankcije Na svojem računu imam 0 točk, v življenju nisem dobil niti ene pike, plačal sem radar skozi tunel, 60€, leta 2011, držim se omejitev skozi mesto, lahko se mi zalomi, to bom tudi priznal, vendar nisem bežal, ob 15.29, sredi belega dneva Dobro bom razmislil, kaj bom naredil, ali plačat polovičko, 750€ in kasirat 14 točk in 3 leta upat, da ne zajebem, ali se pravdat in na koncu je rezultat lahko isti, samo dražje bo Ti si nabildana ovca. lp Borutt builder in Kmet2 2
DAMI34 Objavljeno April 13, 2017 Opozori Objavljeno April 13, 2017 pred 51 minutami, builder pravi: sm že prvič zastopu, k si lepo napisu, ni treba mi 3x, čeprav enih ne bom nikol z ozirom, da imaš priče bi vsekakor šel na pritožbo. tudi pritožbe uspejo. Točk pa tako ali tako ne moreš dobiti več kot ti jih grozi. pred 48 minutami, Borutt pravi: Toliko te že poznam, da vem, da bi ustavil, če bi videl policista z dvignjeno roko. Si spregledal ali je bilo ustavljanje po domače in ni bilo pravočasno? Kaj pa prekoračitev hitrosti? Veliko denarja in veliko točk je v igri. Menda imaš priče. Z njimi lahko izpodbijaš ustavljanje. Verjetno lahko izpodbijaš tudi meritev hitrosti, saj ste vozili v koloni. To velja za laser in ne za kakšen drugi merilnik, kateri izmeri hitrost vsem in jih še poslika. Vse ostalo lahko na zasebno, da ne bo tukaj preveč solate. Hvala Borutt, končno en dostojen odgovor brez zmerjanja z ovco, kozlom, bilderjem in ostalim, ter obsojanjem o stilu vožnje, konjih, navoru in barvi mopeda. Kmet2 in builder 2
DAMI34 Objavljeno April 13, 2017 Opozori Objavljeno April 13, 2017 pred 38 minutami, DinDiin pravi: Cim je normaln odgovor, je pa ze navodilo, da dej privat..... Res smiselno. v končni fazi ma prav. Samo privat lahko greš v detajle in se posvetiš 100% zadevi, drugač je solata, kot tule. sesir, Frenk 67 in builder 3
maus Objavljeno April 13, 2017 Opozori Objavljeno April 13, 2017 pred 13 minutami, DAMI34 pravi: v končni fazi ma prav. Samo privat lahko greš v detajle in se posvetiš 100% zadevi, drugač je solata, kot tule. solata z mrzlim bućnim oljem ja valda .. detalji se rešujejo diskretno, na tri oka Frenk 67, DAMI34, builder in 1 other 4
Borutt Objavljeno April 13, 2017 Opozori Objavljeno April 13, 2017 pred eno uro, DAMI34 pravi: Jaz ovca ti kozu....to tako al tako nima veza. Builder je tut ovca k so ga nategnil, al trdiš da nategnejo samo v tujini? Če to trdiš, potem si isto kot kar meni očitaš. Vendar, ni v mojem interesu da tule zmerjam, moj interes je bil nekoliko odpreti debato kaj storiti če se podobna zadeva zgodi. Drugač pa se ne rabite tolko bat zame, jaz mam zaenkrat dovolj, da plačujem vse napake, ki jih storim. Ponovno te pa pozivam, od kje ti ideja, da je moja vožnjo toliko drugačna od tvoje, če sem vedno ko sva šla skupaj vozil za tabo? Da ni to samo debata za šankom, pa slike in videi iz interneta? In če spet pogledava, kaj je pes v tujini storil, ti lahko @pik1pove, da ni storil nič, zato pa je on znorel. Ti si nabildana ovca. lp Borutt Ovce strižejo. Si dokazal. Če že ne razumeš. Pa pusti sedaj druge, ker debatiramo o tvojem primeru. Kaj storiti ? Plačaj, saj si kriv. Tako si razložil. Jaz pa sem ti napisal nekaj drugega. Kako sta najini vožnji različni ? Ko si bil z menoj oziroma za menoj, nisi doživel nobenega izsiljevanja niti striženja ovac. V primeru, ko mene ni s teboj, se ti dogajajo izsiljevanja in še ostrižejo te. pred eno uro, DAMI34 pravi: z ozirom, da imaš priče bi vsekakor šel na pritožbo. tudi pritožbe uspejo. Točk pa tako ali tako ne moreš dobiti več kot ti jih grozi. Hvala Borutt, končno en dostojen odgovor brez zmerjanja z ovco, kozlom, bilderjem in ostalim, ter obsojanjem o stilu vožnje, konjih, navoru in barvi mopeda. Dobil je Obvestilo kršitelju. Torej mora napisati izjavo. Še vedno velja, da ovce strižejo. Menda na jadranski magistrali kar redno. builder 1
GoBobi Objavljeno April 13, 2017 Opozori Objavljeno April 13, 2017 pred 2 urami, Kmet2 pravi: Izgleda ,da se samo ti razumeš hvala za meglen zavajajoč odgovor in nasvete ,ki jih deliš in za vsa izpostavljanja ,res si dober , čudno ,da še nisi oženjen ...............čak,čak ..........sej tud baje sam spiš ti se moreš pa res imeti rad ,da nobeno ne spustiš bliz Vidim ,da se lepo izražaš ........ hepan, sam sem srečen in nč mi ne manjka ,boli vse okrog mene pa še majhnega imam , zdej sem si kupil res velik hp , še mal več kot jih ima tvoja RS Fiesta ............je teb kej zrastu ? Samo dva tvoja posta od zdejle... To sem mislil, ko sem napisal, da se spuščaš kot seronja na nek nivo lapave babnce. In ja, prav je, da se ne sekiraš kaj dosti za pisarije drugih. Je življenje lažje (no, vsaj zate). pred 2 urami, Kmet2 pravi: jz sem se ti smilil 190cm 110kg proti 170cm in100kg okrog buha .........kvečjemu si se smilil ti meni ,saj jaz sem prišel z povsem novim GSA in ti pa z razštelano škodo z veliko HP ..........spet primankljaj v policiji in betici. (za vijolo) (za zeleno) Ajd! Nearrain 1
DAMI34 Objavljeno April 13, 2017 Opozori Objavljeno April 13, 2017 pred 56 minutami, Borutt pravi: Ovce strižejo. Si dokazal. Če že ne razumeš. Pa pusti sedaj druge, ker debatiramo o tvojem primeru. Maš prav. Kaj storiti ? Plačaj, saj si kriv. Tako si razložil. Jaz pa sem ti napisal nekaj drugega. Jaz tudi Kako sta najini vožnji različni ? Ko si bil z menoj oziroma za menoj, nisi doživel nobenega izsiljevanja niti striženja ovac. V primeru, ko mene ni s teboj, se ti dogajajo izsiljevanja in še ostrižejo te. to bo, če tebe ni so problemi, verjetno si pa ti edini, ki ga še nikol niso izsilili. Le una izjave me včasih zmoti, da folk včasih tut plavih lučk pa sirene ne sliši, ma pustva podrobnosti. Dobil je Obvestilo kršitelju. Torej mora napisati izjavo. Napisati mora pritožbo. Še vedno velja, da ovce strižejo. Menda na jadranski magistrali kar redno. To bo mekekeeee. Tebe ne morjo ,ker več kot do Novi vinodolski ti ne znese pred 48 minutami, GoBobi pravi: Samo dva tvoja posta od zdejle... To sem mislil, ko sem napisal, da se spuščaš kot seronja na nek nivo lapave babnce. In ja, prav je, da se ne sekiraš kaj dosti za pisarije drugih. Je življenje lažje (no, vsaj zate). (za vijolo) (za zeleno) Ajd! A ot Borutta ne boš nič pobarval? Samprašam. Presenetljivo veliko živalskega sveta je uporabljeno v njegovih izjavah. Kmet2 1
Borutt Objavljeno April 13, 2017 Opozori Objavljeno April 13, 2017 Ovce strižejo. Si dokazal. Če že ne razumeš. Pa pusti sedaj druge, ker debatiramo o tvojem primeru. Maš prav. Kaj storiti ? Plačaj, saj si kriv. Tako si razložil. Jaz pa sem ti napisal nekaj drugega. Jaz tudi Kako sta najini vožnji različni ? Ko si bil z menoj oziroma za menoj, nisi doživel nobenega izsiljevanja niti striženja ovac. V primeru, ko mene ni s teboj, se ti dogajajo izsiljevanja in še ostrižejo te. to bo, če tebe ni so problemi, verjetno si pa ti edini, ki ga še nikol niso izsilili. Le una izjave me včasih zmoti, da folk včasih tut plavih lučk pa sirene ne sliši, ma pustva podrobnosti. Ti piše o stalnem izsiljevanju in plačevanju za nekaj, kar nisi naredil. Dobil je Obvestilo kršitelju. Torej mora napisati izjavo. Napisati mora pritožbo. Pritožbo na kaj ? Še vedno velja, da ovce strižejo. Menda na jadranski magistrali kar redno. To bo mekekeeee. Tebe ne morjo ,ker več kot do Novi vinodolski ti ne znese Ne vidim nekega užitka gledati celo pot z ene strani skale, z druge pa vodo. Pa pozdravi ta črno.
DAMI34 Objavljeno April 13, 2017 Opozori Objavljeno April 13, 2017 pred 8 minutami, Borutt pravi: Ovce strižejo. Si dokazal. Če že ne razumeš. Pa pusti sedaj druge, ker debatiramo o tvojem primeru. Maš prav. Kaj storiti ? Plačaj, saj si kriv. Tako si razložil. Jaz pa sem ti napisal nekaj drugega. Jaz tudi Kako sta najini vožnji različni ? Ko si bil z menoj oziroma za menoj, nisi doživel nobenega izsiljevanja niti striženja ovac. V primeru, ko mene ni s teboj, se ti dogajajo izsiljevanja in še ostrižejo te. to bo, če tebe ni so problemi, verjetno si pa ti edini, ki ga še nikol niso izsilili. Le una izjave me včasih zmoti, da folk včasih tut plavih lučk pa sirene ne sliši, ma pustva podrobnosti. Ti piše o stalnem izsiljevanju in plačevanju za nekaj, kar nisi naredil. Dobil je Obvestilo kršitelju. Torej mora napisati izjavo. Napisati mora pritožbo. Pritožbo na kaj ? Še vedno velja, da ovce strižejo. Menda na jadranski magistrali kar redno. To bo mekekeeee. Tebe ne morjo ,ker več kot do Novi vinodolski ti ne znese Ne vidim nekega užitka gledati celo pot z ene strani skale, z druge pa vodo. Pa pozdravi ta črno. bom, se dobro poznava. Naslednjič ona plača, tak je dogovor. pr Dinkotu, če veš kje je to Ne, ne pišem o stalnem ampak o slovenski praksi. Menda si ne zmišljujem ,al bi rad rekel da sem vol ki rine po glavni cesti misleč da ima prednost? Lej, prjatu, še vedno te smatram za prijatelja, nima veze koliko se ali ne strinjava, pisna debata vedno lahko poteka brez žalitev, brez primerjav z živalskim svetom, brez zaničevanja drugače mislečega, brez večvrednostnega kompleksa in poniževanja drugačemislečega. Jaz sem do sedajj preživel, in mi je vse gladko. Težko me je spraviti iz tira, iz iskušenj pa vem, da konstruktivna debata prinese več dobrega kot pa nekonstruktivna in žaljiva. Kmet2 1
GoBobi Objavljeno April 13, 2017 Opozori Objavljeno April 13, 2017 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: pisna debata vedno lahko poteka brez žalitev, brez primerjav z živalskim svetom, brez zaničevanja drugače mislečega, brez večvrednostnega kompleksa in poniževanja drugačemislečega. ...iz iskušenj pa vem, da konstruktivna debata prinese več dobrega kot pa nekonstruktivna in žaljiva. No, to lahko napišeš še svojemu drugemu prijatelju, preden se mu spet "odpelje" in nam vsem še enkrat pove kako lep in seksi je in seveda bogat, pa kako mu je pomembno da ima več HP-jev kot un ta drug s Ford Fiesto RS, ki je napram njemu majhen in okrogu in menda celo nima žene in spi celo brez ženske, pa če bi se mi dal gledat mal nazaj, bi najdu še par detajlov iz miličarjevega življenja, ki jih je razkril, ko je bil naspidiran in ki na javnem forumu nimajo kaj iskat. Ali sem bil nerazumljiv Dami? Povej, če je temu tako, bom napisal še bolj jasno. In ja v tejle temi, ki ni nabijalna (kot si ti sam napisal pred časom), se ne da razbrat nobenega vprašanja/odgovora več, ampak samo nabijanje, v katerem tokrat sodeluješ tudi ti. Potem boš pa spet čistil (za kar pa se ti, kot uporabnik foruma, seveda zahvaljujem ) Ajd! Nearrain 1
DAMI34 Objavljeno April 13, 2017 Opozori Objavljeno April 13, 2017 pred 5 minutami, GoBobi pravi: No, to lahko napišeš še svojemu drugemu prijatelju, preden se mu spet "odpelje" in nam vsem še enkrat pove kako lep in seksi je in seveda bogat, pa kako mu je pomembno da ima več HP-jev kot un ta drug s Ford Fiesto RS, ki je napram njemu majhen in okrogu in menda celo nima žene in spi celo brez ženske, pa če bi se mi dal gledat mal nazaj, bi najdu še par detajlov iz miličarjevega življenja, ki jih je razkril, ko je bil naspidiran in ki na javnem forumu nimajo kaj iskat. Ali sem bil nerazumljiv Dami? Povej, če je temu tako, bom napisal še bolj jasno. In ja v tejle temi, ki ni nabijalna (kot si ti sam napisal pred časom), se ne da razbrat nobenega vprašanja/odgovora več, ampak samo nabijanje, v katerem tokrat sodeluješ tudi ti. Potem boš pa spet čistil (za kar pa se ti, kot uporabnik foruma, seveda zahvaljujem ) Ajd! Če je torej vsega kriv @Kmet2 je zadeva enostavna, njega pobrišem in bo vse ok? Malomorgen, ovce, objestneži, neznalci bodo še vedno ostali. In verjem, on tako al tako nima problema če ga poradiram. Očitno se boš marsikaj naučiti, akcija sproži reakcijo, bognedaj, da bi jaz na vsak post odogovoril v stilu kot sem ga dobil, v stilu ovce, nesposobneža, preveč konjev, objestneža itd.... Kmet2 in Bmflar 2
GoBobi Objavljeno April 13, 2017 Opozori Objavljeno April 13, 2017 Vem, oziroma verjamem, da je tako... seveda veva oba, da ga ne želim "utišat", moti me samo nivo, na katerega se spušča, ko je prizadet (pa čeprav se dela "velikega" fanta in govori kako njemu za vse skupaj dol visi, se mu jebe za vse, bla,bla,bla...). Pač, možakar, ki o meni okrog govori meni pomembne stvari, ki sem mu jih zaupal v "dobrih" časih, ker me hoče s tem očrniti ali prizadeti v najinih "slabih" časih, je zame pezde in mu to tudi povem. Da razširi to svoje trobljenje celo na forum, mu pa lahko tisto o pezdetu pove tudi kdo drug. In to sem naredil in to je tudi vse. Kako se da s takim človekom ubadat forumskemu policistu, je pa pač njegova stvar. Ajd! Nearrain 1
DAMI34 Objavljeno April 13, 2017 Opozori Objavljeno April 13, 2017 pred 13 minutami, GoBobi pravi: Vem, oziroma verjamem, da je tako... seveda veva oba, da ga ne želim "utišat", moti me samo nivo, na katerega se spušča, ko je prizadet (pa čeprav se dela "velikega" fanta in govori kako njemu za vse skupaj dol visi, se mu jebe za vse, bla,bla,bla...). Pač, možakar, ki o meni okrog govori meni pomembne stvari, ki sem mu jih zaupal v "dobrih" časih, ker me hoče s tem očrniti ali prizadeti v najinih "slabih" časih, je zame pezde in mu to tudi povem. Da razširi to svoje trobljenje celo na forum, mu pa lahko tisto o pezdetu pove tudi kdo drug. In to sem naredil in to je tudi vse. Kako se da s takim človekom ubadat forumskemu policistu, je pa pač njegova stvar. Ajd! heh, miška ma scroll down, vsako trolanje se preskoči. ampak mene moti trolanje, oziroma žalitve vseh, ki to počno. Se mi pa res ne da vsega brisat, a si predstavljaš koliko časa porabim, da vse preberem, preštudiram, pobrišem del ali celo, ker ni primerno za javnost? Naj ti povem, kar veliko, vključno s tem, kar si mu ti napisal. Koneckoncev je vse neprimerno in žaljenje, pa neglede kdo je začel. Včasih tudi jaz ne zmorem, da ne bi vrnil na istem nivoju, kot sem bil izzvan. Sem pa vsem rekel in še 1x poudarjam, pišite Codeinu, povejte da boste zamenjali Damija in rade volje se vam umaknem in bom čisto pridn Kmet2 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se