DAMI34 Objavljeno Maj 2, 2021 Opozori Objavljeno Maj 2, 2021 Jučeri so me policaji testirali (na alkohol, ne korono) Rezultat je bil negativen Erikcslo 1
MARE 65 Objavljeno Maj 2, 2021 Opozori Objavljeno Maj 2, 2021 pred 1 uro, DAMI34 pravi: Jučeri so me policaji testirali (na alkohol, ne korono) Rezultat je bil negativen Dobro, da se nisi prej cepu s kakim kratkim... thumper in DAMI34 1 1
Darko3g Objavljeno Maj 2, 2021 Opozori Objavljeno Maj 2, 2021 pred 2 urami, DAMI34 pravi: Jučeri so me policaji testirali (na alkohol, ne korono) Rezultat je bil negativen Bi te morali kaznovati, ker se nisi razkužil. GregorM, DAMI34, thumper in 1 other 1 3
kaizer Objavljeno Maj 14, 2021 Opozori Objavljeno Maj 14, 2021 Ruska kontrola prometa: https://mail.google.com/mail/u/0?ui=2&ik=fcb4b59f85&attid=0.1.0.1&permmsgid=msg-f:1699737937290072060&th=1796aea5fb6e0ffc&view=att&disp=safe&realattid=17933764d5de329d6241 bajkr88 in Bostjan L 2
DAMI34 Objavljeno Junij 3, 2021 Opozori Objavljeno Junij 3, 2021 http://novice.najdi.si/predogled/novica/ce61b35a17b1ab748be0754361639d9f/Avtomanija-Com/Avtomobilizem/Samo-da-bo-imel-avto-400-ali-500-konjev Se strinjam, vsaj 400-500 konjev rabijo, ker drugač, kdo bo ujel prekršakrje v 10km kolonah, ki cijazijo 90-115km/h. Majkemi 140km/h po števcu je v tem času že luksuz voziti po naših AC. ligenjček, GregorM, Najots in 1 other 1 3
Lipstick Objavljeno Junij 3, 2021 Opozori Objavljeno Junij 3, 2021 (popravljeno) 2 hours ago, DAMI34 said: http://novice.najdi.si/predogled/novica/ce61b35a17b1ab748be0754361639d9f/Avtomanija-Com/Avtomobilizem/Samo-da-bo-imel-avto-400-ali-500-konjev Se strinjam, vsaj 400-500 konjev rabijo, ker drugač, kdo bo ujel prekršakrje v 10km kolonah, ki cijazijo 90-115km/h. Majkemi 140km/h po števcu je v tem času že luksuz voziti po naših AC. Nč bat, ne bodo dolgo fural, v enem letu jih bodo sami vse stolkl ..... Popravljeno Junij 3, 2021. Popravil Lipstick DAMI34, MiNa, thumper in 3 others 3 3
DAMI34 Objavljeno Junij 4, 2021 Opozori Objavljeno Junij 4, 2021 pred 15 urami, Lipstick pravi: Nč bat, ne bodo dolgo fural, v enem letu jih bodo sami vse stolkl ..... to pa verjamem, bo treba probat, kok povlejče danes spet...cca 500km ACja, kje si policija, ko tipi visijo pri 110 na prehitevalnem in vlačijo cele kolone za seboj in se ne umaknejo? Ja nikjer..ampak ko bo Dami pri 130km/h po desnem prehitel budale, bo pa hitro ugledal modre lučke v špeglu Sramota Prejšnji petek sem tipu poblendal, ki je pred mano vozil divjih 115km/h, pa nakazal, da bi rad šel mimo. Starec v BMW (itak) je pokazal sredinec in se ni umaknil z levega pasu...pa sem se mu mal približal, je začel pokat po zavori, da sva vozila 90km/h kot šleperji. Seveda, se ni umaknil, on ma rezervacijo levega pasu. Pa še ni bil zadovoljen, vzel je telefon in začel snemat nazaj, jaz pa 1m od njegove riti. Ne morš verjet, ko smo prišli mim kamiona je pa stegnu komot 150km/h.. thumper, vandrovec in ligenjček 2 1
DAMI34 Objavljeno Junij 4, 2021 Opozori Objavljeno Junij 4, 2021 skrajni čas, da te neodgovorne motoriste začno jebat...skrajni..veste kok jih je umrlo zadnje 3 mesece (al pa bilo umrtih) tako da hjseki, dejte jih motoriste, vsekakor predlagam iskanje dušilcev, merjenje glasnosti izpuhov, iskanje PP, preverjanje datumov na vsakem flajštru PP, ker to rešuje življenja.. lp vaš Hojsejk (mama narekovala besedilo) thumper, Mavti, maxxa in 2 others 5
Snečer Objavljeno Junij 4, 2021 Opozori Objavljeno Junij 4, 2021 Izstopa nepravilna smer vožnje? hm...
BlackDoc Objavljeno Junij 4, 2021 Opozori Objavljeno Junij 4, 2021 pred 2 urami, DAMI34 pravi: to pa verjamem, bo treba probat, kok povlejče danes spet...cca 500km ACja, kje si policija, ko tipi visijo pri 110 na prehitevalnem in vlačijo cele kolone za seboj in se ne umaknejo? Ja nikjer..ampak ko bo Dami pri 130km/h po desnem prehitel budale, bo pa hitro ugledal modre lučke v špeglu Sramota Prejšnji petek sem tipu poblendal, ki je pred mano vozil divjih 115km/h, pa nakazal, da bi rad šel mimo. Starec v BMW (itak) je pokazal sredinec in se ni umaknil z levega pasu...pa sem se mu mal približal, je začel pokat po zavori, da sva vozila 90km/h kot šleperji. Seveda, se ni umaknil, on ma rezervacijo levega pasu. Pa še ni bil zadovoljen, vzel je telefon in začel snemat nazaj, jaz pa 1m od njegove riti. Ne morš verjet, ko smo prišli mim kamiona je pa stegnu komot 150km/h.. Ko bojo akcije policajev tipa 'spravimo ljudi iz prehitevalnega', 'če imaš več kot 3 vozila za sabo se umakni', potem bom verjel da se ne sankcionira samo nekaterih prekrškov. #VsiPrekrškiMatters. Zakaj se sankcionira samo nekatere? A ni enako lahko pobirat denarja od nekoga ki ima za samo kolono kot od nekoga ki vozi 10kmh preveč? Večkrat sem že šel mimo patrulje kot 25. v koloni pa niso niti mignili. Prijatelja pa na dvovaljniku ustavijo 'ker je slišat prehiter' wtf... ligenjček, ChilliPalmer, Mavti in 3 others 6
thumper Objavljeno Junij 4, 2021 Opozori Objavljeno Junij 4, 2021 Pravkar, BlackDoc pravi: Ko bojo akcije policajev tipa 'spravimo ljudi iz prehitevalnega', 'če imaš več kot 3 vozila za sabo se umakni', potem bom verjel da se ne sankcionira samo nekaterih prekrškov. #VsiPrekrškiMatters. Zakaj se sankcionira samo nekatere? A ni enako lahko pobirat denarja od nekoga ki ima za samo kolono kot od nekoga ki vozi 10kmh preveč? Večkrat sem že šel mimo patrulje kot 25. v koloni pa niso niti mignili. Prijatelja pa na dvovaljniku ustavijo 'ker je slišat prehiter' wtf... Si se že poskusil prebiti do prvega v kolono in mu vse po spisku? Tolk uspeha kot ga imamo pri tem ga imajo tudi policaji.. Težje je policajem ujet prvega ki dela kolono saj je vmes 20 avtov na fesni pa kamioni .. lažje je iti za hitrim ko je vse prazno..
vandrovec Objavljeno Junij 4, 2021 Opozori Objavljeno Junij 4, 2021 pred 3 urami, DAMI34 pravi: to pa verjamem, bo treba probat, kok povlejče danes spet...cca 500km ACja, kje si policija, ko tipi visijo pri 110 na prehitevalnem in vlačijo cele kolone za seboj in se ne umaknejo? Ja nikjer..ampak ko bo Dami pri 130km/h po desnem prehitel budale, bo pa hitro ugledal modre lučke v špeglu Sramota Prejšnji petek sem tipu poblendal, ki je pred mano vozil divjih 115km/h, pa nakazal, da bi rad šel mimo. Starec v BMW (itak) je pokazal sredinec in se ni umaknil z levega pasu...pa sem se mu mal približal, je začel pokat po zavori, da sva vozila 90km/h kot šleperji. Seveda, se ni umaknil, on ma rezervacijo levega pasu. Pa še ni bil zadovoljen, vzel je telefon in začel snemat nazaj, jaz pa 1m od njegove riti. Ne morš verjet, ko smo prišli mim kamiona je pa stegnu komot 150km/h.. Ja, taki pacienti se zgleda prav izživljajo na avtocesti pri oviranju drugih...poznano. DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Junij 4, 2021 Opozori Objavljeno Junij 4, 2021 pred 1 uro, thumper pravi: Si se že poskusil prebiti do prvega v kolono in mu vse po spisku? Tolk uspeha kot ga imamo pri tem ga imajo tudi policaji.. Težje je policajem ujet prvega ki dela kolono saj je vmes 20 avtov na fesni pa kamioni .. lažje je iti za hitrim ko je vse prazno.. dej mi lučke modre barve, pa se zlahka prebijem. Še sedaj ko mi pokne živc in na desni ni nikogar, grem po desni 130km/h ne rabim noret do prvega..da vidim bele členke na volanu...pa mu mal z ljubeznijo potrobim. pred 1 uro, vandrovec pravi: Ja, taki pacienti se zgleda prav izživljajo na avtocesti pri oviranju drugih...poznano. tako nastanejo tista famozna zaviranja. Na desni nikogar gre 120, na desni kamion pa zavira na 105..pol je pa kmalu kolona, čudno zaviranje, karamboli, bolj nevarno je vse skupaj kot je videti nedolžno. IF7 in thumper 1 1
BlackDoc Objavljeno Junij 5, 2021 Opozori Objavljeno Junij 5, 2021 @thumper, @DAMI34 sem misil bolj na regionalke, ko gre kolona 50vozil mimo njih v senčki... prvega komot spravijo k strani DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Junij 5, 2021 Opozori Objavljeno Junij 5, 2021 pred eno uro, BlackDoc pravi: @thumper, @DAMI34 sem misil bolj na regionalke, ko gre kolona 50vozil mimo njih v senčki... prvega komot spravijo k strani tudi...
DAMI34 Objavljeno Junij 5, 2021 Opozori Objavljeno Junij 5, 2021 Sm jo ukradu prjatlu. Pravi da je ustavil, pa da je tip že 10minut tiho in se ne zmakne...pa ne ve, kaj naj nardi MARE 65, thumper in RobiRoberto 3
GeeSXer Objavljeno Junij 5, 2021 Opozori Objavljeno Junij 5, 2021 pred 14 urami, BlackDoc pravi: @thumper, @DAMI34 sem misil bolj na regionalke, ko gre kolona 50vozil mimo njih v senčki... prvega komot spravijo k strani ampak oni imajo nalogo kontrola hitrosti. Umirjanje prometa pa tako. thumper 1
DAMI34 Objavljeno Junij 6, 2021 Opozori Objavljeno Junij 6, 2021 https://siol.net/siol-plus/kolumne/miha-mazzini-propad-slovenske-policije-553769?fbclid=IwAR0Za9wjDwu93rWF8_YkZVNw6oZNmyw5qZ-gsWkM4JLwYVWRiKA7gWcFt9U
thumper Objavljeno Junij 6, 2021 Opozori Objavljeno Junij 6, 2021 Ob 5. 6. 2021 ob 7:42, BlackDoc pravi: @thumper, @DAMI34 sem misil bolj na regionalke, ko gre kolona 50vozil mimo njih v senčki... prvega komot spravijo k strani Pa ga ne.. čekirajo vse tiste vmes in upajo da bodo nekoga izmerili 57 na uto v naselju ali pa bo nekdo izven naselja začel ptehitevati zadnja dva metra polne črte pred prekinjeno..
MARE 65 Objavljeno Junij 6, 2021 Opozori Objavljeno Junij 6, 2021 pred 11 urami, DAMI34 pravi: https://siol.net/siol-plus/kolumne/miha-mazzini-propad-slovenske-policije-553769?fbclid=IwAR0Za9wjDwu93rWF8_YkZVNw6oZNmyw5qZ-gsWkM4JLwYVWRiKA7gWcFt9U Pa še vse je res...žal... DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Junij 7, 2021 Opozori Objavljeno Junij 7, 2021 http://novice.najdi.si/predogled/novica/fef143b584914bc47dadd9a9afdd9574/Regional-Obala/Kronika/KDO-SI-JO-JE-ZAŽELEL-IMETI-DOMA-Silhueta-na-Črnem-Kalu-ni-ostala-dolgo Odšla neznano kam. Policija prosi za pomoč Komandir Doga je zaupno povedal, da policitka že nekaj časa ni bila zadovoljna s svojo pozicijo. Motil jo je hrup mimovozečih motoristov, radar, ki ne pokaže dejanske hitrosti in še nekaj malenkosti. Policija prosi za pomoč, predvsem jih zanima, če je kdo videl tavajočo policistko z radarjem GregorM in kaizer 2
thumper Objavljeno Junij 7, 2021 Opozori Objavljeno Junij 7, 2021 pred 1 uro, DAMI34 pravi: http://novice.najdi.si/predogled/novica/fef143b584914bc47dadd9a9afdd9574/Regional-Obala/Kronika/KDO-SI-JO-JE-ZAŽELEL-IMETI-DOMA-Silhueta-na-Črnem-Kalu-ni-ostala-dolgo Odšla neznano kam. Policija prosi za pomoč Komandir Doga je zaupno povedal, da policitka že nekaj časa ni bila zadovoljna s svojo pozicijo. Motil jo je hrup mimovozečih motoristov, radar, ki ne pokaže dejanske hitrosti in še nekaj malenkosti. Policija prosi za pomoč, predvsem jih zanima, če je kdo videl tavajočo policistko z radarjem na kolk je tam omejena hitrost k se nahaja tist biker??? a??? to je od oka tko na počez naklon za nekih ornk 100+ ..
MARE 65 Objavljeno Junij 7, 2021 Opozori Objavljeno Junij 7, 2021 pred 3 urami, DAMI34 pravi: http://novice.najdi.si/predogled/novica/fef143b584914bc47dadd9a9afdd9574/Regional-Obala/Kronika/KDO-SI-JO-JE-ZAŽELEL-IMETI-DOMA-Silhueta-na-Črnem-Kalu-ni-ostala-dolgo Odšla neznano kam. Policija prosi za pomoč Komandir Doga je zaupno povedal, da policitka že nekaj časa ni bila zadovoljna s svojo pozicijo. Motil jo je hrup mimovozečih motoristov, radar, ki ne pokaže dejanske hitrosti in še nekaj malenkosti. Policija prosi za pomoč, predvsem jih zanima, če je kdo videl tavajočo policistko z radarjem En jo je spizdu za doma...namesto lutke...... DAMI34, kaizer, thumper in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se