Virko Objavljeno September 22, 2009 Deli Objavljeno September 22, 2009 Včeraj okrog 17:30 je nekdo fotkal/snemal na eni izmed srpetin na poti od Dvora do Kočevja. Kdo od tukaj (mislim, da je bila zraven tudi ena sopotnica - KTM) ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno September 30, 2009 Deli Objavljeno September 30, 2009 Danes zvozil to pot in moram opozorit na olje, ki je na cesti skoraj vso pot od Kočevja do Dvora! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suhi Objavljeno September 30, 2009 Deli Objavljeno September 30, 2009 Danes zvozil to pot in moram opozorit na olje, ki je na cesti skoraj vso pot od Kočevja do Dvora! Jz ga nism vidu dans, pa odrsaval tud nič ni kje pa je bil? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
She Objavljeno September 30, 2009 Deli Objavljeno September 30, 2009 Jz ga nism vidu dans, pa odrsaval tud nič ni kje pa je bil? če si se peljal v smeri proti Dvoru, ga skoraj nisi mogel falit oz. si imel srečo, ker si ga :grim. gandi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suhi Objavljeno September 30, 2009 Deli Objavljeno September 30, 2009 (popravljeno) Sreča je opoteča. Kje pa so bli fleki? Ne vem al se sam ne spomnem, al kaj je blo...? hvala Popravljeno September 30, 2009. Popravil suhi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suhi Objavljeno September 30, 2009 Deli Objavljeno September 30, 2009 Veš kaj je tudi možno, da sem bil prezgoden za olje, saj sem pičil tam mimo, ko je bila ura okoli 12:00 Miha27 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno Oktober 1, 2009 Deli Objavljeno Oktober 1, 2009 Veš kaj je tudi možno, da sem bil prezgoden za olje, saj sem pičil tam mimo, ko je bila ura okoli 12:00 Popoldan okrog štirih, črta olja vso pot po sredini desnega pasu v smeri proti Dvoru, na ovinkih pa oljni madeži... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rot Objavljeno Oktober 1, 2009 Deli Objavljeno Oktober 1, 2009 jaz sem bil dol tam okrog tretje ure, pa nisem opazil olja,je dobr držal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno Oktober 1, 2009 Deli Objavljeno Oktober 1, 2009 No, lepa rec, morda pa je kdo zanalasc malo ˝popestril˝ furanje ....vse je mozn.. Sicer pa se mi zdi, da je cesta ze od zacetka letosnje sezone pa do zdej precej bolj zjebana... Od smuke naprej so vsi desni ovinki ravno na ˝idealni liniji˝ v qrcu, men pa se dodatno hornetko zvija , tko, da je cesta nevarna... Pred vasjo Gorenje pa so se cestarji zelo ˝potrudil˝ in cist gladke, nc dvignjene flike naredl...Torej, cesta je nevarna, ampk se zmer vabljiva.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CAPI Objavljeno Oktober 1, 2009 Deli Objavljeno Oktober 1, 2009 (popravljeno) Torej, cesta je nevarna, ampk se zmer vabljiva.. Vsaka je nevarna če se dirka/divja po njih......... Bom hitr popravu...nevarni so tudi vozniki, ki ne upoštevajo omejitev na cestah :naughty: Popravljeno Oktober 1, 2009. Popravil CAPI Majesty, Fritz, gandi in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno Oktober 1, 2009 Deli Objavljeno Oktober 1, 2009 Vsaka je nevarna če se dirka/divja po njih......... Bom hitr popravu...nevarni so tudi vozniki, ki ne upoštevajo omejitev na cestah Takih je le nekaj % na nasih cestah... Torej, cesta kot ceste v Sloveniji, misljeno je blo, d je odsek iz naslova iz leta v leto vse bolj nevaren... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 3, 2009 Deli Objavljeno Oktober 3, 2009 Torej, cesta kot ceste v Sloveniji, misljeno je blo, d je odsek iz naslova iz leta v leto vse bolj nevaren... walda, k so motorji iz leta v leto bol divji ... Miha27, Fritz, Jure in 5 others 2 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
musaschi64 Objavljeno Oktober 3, 2009 Deli Objavljeno Oktober 3, 2009 walda, k so motorji iz leta v leto bol divji ... walda, k so šoferjii iz leta v leto bol divji ... domina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Janez66 Objavljeno Oktober 3, 2009 Deli Objavljeno Oktober 3, 2009 A je danes kdo kaj vozil po tej cesti? Kako je s peskom in oljem na cesti? Jutri zjutraj namreč užgemo po njej. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MihaJ Objavljeno Oktober 3, 2009 Deli Objavljeno Oktober 3, 2009 A je danes kdo kaj vozil po tej cesti? Kako je s peskom in oljem na cesti? Jutri zjutraj namreč užgemo po njej. Peljal danes popoldne, razmere zgledajo normalne, nisem opazil kakega ekstra peska, sem pa tja na cesti nekaj zemlje od traktorjev. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Janez66 Objavljeno Oktober 3, 2009 Deli Objavljeno Oktober 3, 2009 Peljal danes popoldne, razmere zgledajo normalne, nisem opazil kakega ekstra peska, sem pa tja na cesti nekaj zemlje od traktorjev. Hvala. Zemlje od traktorjev pa je sedaj povsod veliko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rot Objavljeno Maj 5, 2010 Deli Objavljeno Maj 5, 2010 (popravljeno) Prejšnji teden obiskal staro prijateljico. Lepo se je bilo zapeljati po njej, ni nobenih sledi o kaki zemlji ali pesku. Se mi pa dozdeva, da je iz leta v leto bolj načeta. Nazaj grede sem dotankal na omv in pred gostiščem Tušek mi je pogled polepšalo 6 motorjev "letečmanov". Zgleda, da so šli fantje na , preden začnejo umirjati promet .) Aja, je bilo kar nekaj motoristov videti. Popravljeno Maj 5, 2010. Popravil rot Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
entip Objavljeno Maj 7, 2010 Deli Objavljeno Maj 7, 2010 Živjo! Res je cesta že precej nadelana. Na tej relaciji je zdravo za par klikov odpustit vzmetenje, če ne zna motor malo trest. Vsekakor priporočam podaljšati turo do Petrine, če se že potikaš po teh koncih, ker je cesta veliko boljša in tudi ne tako hitra. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hornet Objavljeno Junij 13, 2011 Deli Objavljeno Junij 13, 2011 Včeraj naredili s kolegi furo NM - Dvor - Kočevje. Od tiste vasi kjer pečejo odojke verjetno kakšen kilometer proti Kocevju v desni ovinek pesek cez cel vozni pas. Vozil sem prvi in je bilo videti malo peska. Dobro me je razmetalo po cesti ker pa sem pripeljal po notranji strani mi je uspelo ujeti motor malo pred sredinsko črto, bi bilo pa zelo na knap če bi tam pripeljal takrat nekdo nasproti. Šele na poti nazaj sem videl koliko dejansko tam peska je in sem imel veliko srečo da o meni danes ne pišejo v črni kroniki... Carp in suhi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 13, 2011 Deli Objavljeno Junij 13, 2011 Včeraj naredili s kolegi furo NM - Dvor - Kočevje. Od tiste vasi kjer pečejo odojke verjetno kakšen kilometer proti Kocevju v desni ovinek pesek cez cel vozni pas. Vozil sem prvi in je bilo videti malo peska. Dobro me je razmetalo po cesti ker pa sem pripeljal po notranji strani mi je uspelo ujeti motor malo pred sredinsko črto, bi bilo pa zelo na knap če bi tam pripeljal takrat nekdo nasproti. Šele na poti nazaj sem videl koliko dejansko tam peska je in sem imel veliko srečo da o meni danes ne pišejo v črni kroniki... Kako si pa čez Trebnje prišel? tam nekaj packajo in je neki hudi obvoz. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Junij 13, 2011 Deli Objavljeno Junij 13, 2011 tam so urejali bankine in so nasuli - hvala - čisto bel pesek..jaz če sem na daleč videl nekaj belega sem tudi pričakoval , da bo ovinek poln peska .. isto je bilo tudi na cesti male bloke sodražica ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
njofra Objavljeno Junij 13, 2011 Deli Objavljeno Junij 13, 2011 Kako si pa čez Trebnje prišel? tam nekaj packajo in je neki hudi obvoz. čez Dobrnič :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Junij 13, 2011 Deli Objavljeno Junij 13, 2011 (popravljeno) Prejšnji teden obiskal staro prijateljico. Lepo se je bilo zapeljati po njej, ni nobenih sledi o kaki zemlji ali pesku. Se mi pa dozdeva, da je iz leta v leto bolj načeta. To si pa tako dvoumno napisal, da človek ne ve, ali si mislil prijateljico ali cesto. Popravljeno Junij 13, 2011. Popravil BREITNER thumper, babilon, Ervin93 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno Oktober 31, 2011 Deli Objavljeno Oktober 31, 2011 http://maps.google.com/maps?saddr=Maribor,+Slovenija&daddr=Ko%C4%8Devje,+Slovenija+to:46.03252,15.26473+to:La%C5%A1ko,+Slovenija+to:Maribor,+Slovenija&hl=sl&ie=UTF8&sll=46.097995,15.254517&sspn=1.481746,2.469177&geocode=FddoxgIdHr3uACklAglPpHdvRzFiYe6gaR5Lcw%3BFRxmuAIddNHiACmVAHZUPu5kRzFb5kjTz-aRQw%3BFYhmvgId2uvoACmxIwg9KAplRzEAxCs2HPgAEw%3BFQ1CwAIdnnvoACnBjEZBXHNlRzGQ8z-CHPgABA%3BFddoxgIdHr3uACklAglPpHdvRzFiYe6gaR5Lcw&vpsrc=0&dirflg=ht&mra=ls&via=2&t=m&z=9 Tja in nazaj nisem srečal nobenega motorista? Tudi prehitel me ni nihče z motorjem (pa z avtom tudi ne ;-) Cesta je že močno načeta. . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XTR Objavljeno Oktober 21, 2018 Deli Objavljeno Oktober 21, 2018 Novost na GP stezi! Prenovljena šikana... pobarvan rob ceste - robnik , dodani količki na izletnih conah, pobarvana odbojna ograja. Pohvalno, ker je res smotan ovinek! trebor, bojc84, Quest in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se