klimbra Objavljeno Maj 14, 2003 Deli Objavljeno Maj 14, 2003 Točn zato........MAKSI VSE VIDI.......MAKSI VSE VE!!!!!! :angry: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Maj 14, 2003 Deli Objavljeno Maj 14, 2003 Ker si pri Maksiju lahko počneš vse... namesto 100, 150% :unsure: <_< ... moj prijatelj bi rekel: NICE ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Maj 14, 2003 Deli Objavljeno Maj 14, 2003 Jok Mačka vse dela z 200+++++ :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno Maj 14, 2003 Deli Objavljeno Maj 14, 2003 Pa nkol jih nisem odpeljala tako hitro kot zadnjič s Teyo. Pa je rekla, da jo je bilo strah. Mačica, jaz bi se pa mal zamislil nad tem ;) :P Jap Mačico bi lahko preimenovali v:"Jojoubu dokuen kamikaze gyosha" :P :blink: :P :D B) :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zarja Objavljeno Maj 14, 2003 Deli Objavljeno Maj 14, 2003 Mačka.................POČAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry: :angry: :angry: Ti že veš zakaj sem to napisu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zdej mi je pa ze bolj jasno zakaj smo prestavile Babji FS. :o E, Macko moja... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Maj 14, 2003 Avtor Deli Objavljeno Maj 14, 2003 Pa dobro pa kaj vam je??? :blink: :blink: :huh: :o Kot da sem cruising misile. E ljubčki moji dragi. Če drugega ne, mi moj motor tega ne dopušča. Moj edini problem je to, da sem vozila enako hitro tako po odprti cesti kot skozi naselja (ali pa vsaj podobno). Priznam, da se trudim in poskušam vozit skozi naselja maksimalno 60kmh. Tele obtožbe tukaj temeljijo na zastarelih podatkih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Maj 14, 2003 Deli Objavljeno Maj 14, 2003 Tele obtožbe tukaj temeljijo na zastarelih podatkih. Tako zastarela pa spet nisi. :rolleyes: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Maj 14, 2003 Deli Objavljeno Maj 14, 2003 Pa dobro pa kaj vam je??? :blink: :blink: :huh: :o Kot da sem cruising misile. E ljubčki moji dragi. Če drugega ne, mi moj motor tega ne dopušča. Moj edini problem je to, da sem vozila enako hitro tako po odprti cesti kot skozi naselja (ali pa vsaj podobno). Priznam, da se trudim in poskušam vozit skozi naselja maksimalno 60kmh. Tele obtožbe tukaj temeljijo na zastarelih podatkih. Mijauuuuuuuuuuuuuuu :lol: :lol: :lol: :lol: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno Maj 14, 2003 Deli Objavljeno Maj 14, 2003 Tele obtožbe tukaj temeljijo na zastarelih podatkih. Kar je NICE! (upamdaresdržikarsinapisala :blink: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Maj 14, 2003 Deli Objavljeno Maj 14, 2003 Tele obtožbe tukaj temeljijo na zastarelih podatkih. Kar je NICE! (upamdaresdržikarsinapisala :blink: ) A se strinjamo v eni trditvi????????? TO JE OD MAČKE NAJLJUBŠA!!!!!!!!!!!! B) B) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Maj 14, 2003 Deli Objavljeno Maj 14, 2003 Nc ne stekam, ampak zihr je kul... :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pilly Objavljeno Maj 14, 2003 Deli Objavljeno Maj 14, 2003 CESTA NI DIRKALIŠČE. kočevko pa kar dobr poznam in tako bom rekel da so hitrosti vse do 230 km/h neveš pa kaj te čaka za ovinkom.LASTNA IZKUŠNJA. na vse mogoče sem že naletel edino na medveda še ne. ZATO VEDITE DA ZA HITRO VOŽNJO POJDITE RAJE NA PISTO IN SI DAJTE DUŠKA. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno Maj 16, 2003 Deli Objavljeno Maj 16, 2003 Jest ne vozim ful hitr, se nisem pri maksiju. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BoBo Objavljeno Maj 26, 2003 Deli Objavljeno Maj 26, 2003 Probal v soboto, res luštna cestica. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Maj 26, 2003 Deli Objavljeno Maj 26, 2003 CESTA NI DIRKALIŠČE. kočevko pa kar dobr poznam in tako bom rekel da so hitrosti vse do 230 km/h neveš pa kaj te čaka za ovinkom.LASTNA IZKUŠNJA. na vse mogoče sem že naletel edino na medveda še ne. ZATO VEDITE DA ZA HITRO VOŽNJO POJDITE RAJE NA PISTO IN SI DAJTE DUŠKA. ti lahko divjaš do 230km/h mi moramo pa na pisto svojih 140km/h vozit ... dvojna merila ... shame on you :P B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VETER Objavljeno Maj 29, 2003 Deli Objavljeno Maj 29, 2003 CESTA NI DIRKALIŠČE. kočevko pa kar dobr poznam in tako bom rekel da so hitrosti vse do 230 km/h neveš pa kaj te čaka za ovinkom.LASTNA IZKUŠNJA. na vse mogoče sem že naletel edino na medveda še ne. ZATO VEDITE DA ZA HITRO VOŽNJO POJDITE RAJE NA PISTO IN SI DAJTE DUŠKA. ti lahko divjaš do 230km/h mi moramo pa na pisto svojih 140km/h vozit ... dvojna merila ... shame on you :P B) :P Če sploh bomo dočakal kakšno pisto v SLO :angry: .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Junij 5, 2003 Deli Objavljeno Junij 5, 2003 A ne bi na tem k..čevem ovinku enga znaka nabil?????? Sem se včeri pelu, prebral sem ta topic, pa vseen prehitr ovink nasprot prišu :blink: na srečo brez posledic... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Junij 5, 2003 Deli Objavljeno Junij 5, 2003 (popravljeno) A ne bi na tem k..čevem ovinku enga znaka nabil?????? Sem se včeri pelu, prebral sem ta topic, pa vseen prehitr ovink nasprot prišu :blink: na srečo brez posledic... Dragi moj ... dva znaka sta ... omejitev 40km/h in trikotnik s klicajem ... a hočeš, da ti še napišejo "motorist pozor, ovinek se proti koncu ful zapre", ki ga boš pravtako spregledal ... ;) :D :D Popravljeno Junij 5, 2003. Popravil hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Junij 6, 2003 Deli Objavljeno Junij 6, 2003 ... dva znaka sta ... omejitev 40km/h in trikotnik s klicajem ... :blink: nisem vidu - špegle menjat :rolleyes: damn :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Junij 11, 2003 Deli Objavljeno Junij 11, 2003 POZOR! Na desni strani ceste iz smeri Kočevaja proti Dvoru je med naseljema Stari Log in Smuka po celotni dolžni na cesti masten madež širok od 10 do 50 cm (po vsej vrjetnosti razlita nafta). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
perimund Objavljeno Junij 12, 2003 Deli Objavljeno Junij 12, 2003 POZOR! Na desni strani ceste iz smeri Kočevaja proti Dvoru je med naseljema Stari Log in Smuka po celotni dolžni na cesti masten madež širok od 10 do 50 cm (po vsej vrjetnosti razlita nafta). :ph34r: Toi bi zanlo bit zanimivo za kaksen "powerslide" B) :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Junij 12, 2003 Deli Objavljeno Junij 12, 2003 S :( amo da ne bo "power - tresk" :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Marec 19, 2005 Deli Objavljeno Marec 19, 2005 Danes z urqllom sprobala tele ovinke, s pomočjo domačina ki nama je utiral pot na GS-u. Super zadeva. Če je dotični z motosveta si zaluši pir :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Marec 19, 2005 Deli Objavljeno Marec 19, 2005 Tudi jaz včeraj užival na omenjeni relaciji :OK: ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urqlle Objavljeno Marec 19, 2005 Deli Objavljeno Marec 19, 2005 cesta prazna, asfalt grob, čeprav mrzlo guma prime...noro :worship: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se