Skoči na vsebino

Kacje ride II

Ice

Priporočene objave

road to HELL... :devil:

ma dej no ga srat, kaj misliš d vsi k grejo/mo tja furajo/mo na nož... :blink: :angry: itak lahko klobasaš kar ti paša, kdo misliš d te bo poslušu? Oz. poslušu že, kdo te bo upoštevu? Misliš d mamo vsi dnar d se bomo podili po Grobniku...ja magari :rolleyes: meni osebno ni do tega d bom odpelju 15-30 krogov na nož, zato ker so vsi enaki in je isto ku d bi se furu po rondoju... pa kaj misliš d če se tam zbiramo tudi vsi divjamo po tistih ovinkih? Js osebno se "zapodim" dol in nazaj gor, nakar se ustavim pa podebatiram s klapo in pole normalno domou, pa NIKOLI, NIKOLI se ne "važim" oz, peljem hitreje, nižje zato ker je tam en kup folka k me gleda :? se mi zdi bedasto, d bi govorili lej lej kko gre, pol se mi pa še isto sekundo smejali, češ kko je zgrmel v pesek :lol1: :lol1: :hmm: :angry: :angry: Greš kukr ti paša, pol pa al te kdo gleda al pa ne (meni je vseeno, če mi je do tega d bom obrušu štapco jo bom tudi na parkirnem, al pa nekje u treh PM k ni nikjer nobenga) pa večina je takih d se pelje tam tko lagano d jih je posvoje prou lepo gledat kako se ne zmenijo za ostale, so pa spet drugi k grejo tam za vse soude, pa za zdrsat še sedež ne sam štapce... Zgodi se nesreča, jebat ga... Bodmo sam veseli d se je tam, kjer nas je dosti d mu lahko pomagamo, če si naredi kej hudega (bog ne daj). Kaj pa če bi to blo nekje v treh PM, kjer ni nikjer nobenga in tip zleti s ceste pa izkrvavi v 3h urah k ni blo nobenga mimo...Nažalost je tudi to :cry:

No, tko zdej pa udari po meni. Komaj čakam...pa brez zamere ;) to mi je ležalo na duši pa sm "vrgu" vn.

@micho:

Ta kraj je Planina. Na smeri Postojna-Logatec. Bliže Postojni.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

road to HELL... :devil:

ma joj eni pa ste :BUA: .....obrazloži svoje pojmovanje le tega.....ali govoriš iz osebnih izkušanj al kaj se greš.....cesta kot cesta....in če je enim všeč po njej vozit se, padat ali pa samo gledat na ovinku je to izključno njihova stvar.....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ma dej no ga srat, kaj misliš d vsi k grejo/mo tja furajo/mo na nož... :blink: :angry: itak lahko klobasaš kar ti paša, kdo misliš d te bo poslušu? Oz. poslušu že, kdo te bo upoštevu? Misliš d mamo vsi dnar d se bomo podili po Grobniku...ja magari :rolleyes: meni osebno ni do tega d bom odpelju 15-30 krogov na nož, zato ker so vsi enaki in je isto ku d bi se furu po rondoju... pa kaj misliš d če se tam zbiramo tudi vsi divjamo po tistih ovinkih? Js osebno se "zapodim" dol in nazaj gor, nakar se ustavim pa podebatiram s klapo in pole normalno domou, pa NIKOLI, NIKOLI se ne "važim" oz, peljem hitreje, nižje zato ker je tam en kup folka k me gleda :? se mi zdi bedasto, d bi govorili lej lej kko gre, pol se mi pa še isto sekundo smejali, češ kko je zgrmel v pesek :lol1: :lol1: :hmm: :angry: :angry: Greš kukr ti paša, pol pa al te kdo gleda al pa ne (meni je vseeno, če mi je do tega d bom obrušu štapco jo bom tudi na parkirnem, al pa nekje u treh PM k ni nikjer nobenga) pa večina je takih d se pelje tam tko lagano d jih je posvoje prou lepo gledat kako se ne zmenijo za ostale, so pa spet drugi k grejo tam za vse soude, pa za zdrsat še sedež ne sam štapce... Zgodi se nesreča, jebat ga... Bodmo sam veseli d se je tam, kjer nas je dosti d mu lahko pomagamo, če si naredi kej hudega (bog ne daj). Kaj pa če bi to blo nekje v treh PM, kjer ni nikjer nobenga in tip zleti s ceste pa izkrvavi v 3h urah k ni blo nobenga mimo...Nažalost je tudi to :cry:

No, tko zdej pa udari po meni. Komaj čakam...pa brez zamere ;) to mi je ležalo na duši pa sm "vrgu" vn.

@micho:

Ta kraj je Planina. Na smeri Postojna-Logatec. Bliže Postojni.

žan...

nisem tak, da bi "udarjal" po nekom, če ima drugačno mnenje od mene (za razliko od tebe)! :fight2: :BUA:

najbrž imam pravico izrazit svoje mnenje od katerega niti procent ne odstopam...

kar se pa tiče tvojih izjav... brez komentarja :zzz:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Netopir, ne provoceraj <_<

Glede ovinka: itak je normalno, da ti mal zapestje trza mko te folk gleda, enim bolj, drugim manj pol je pa od tebe odvisno, kako se boš odzval :smoke:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a pa res nimate kaj bolj pametnega počet, kot pa da podpirate roadracing variante ?! :BUA:

a res ne vidite kaj s tem počenjate !!

CESTA NI ZA DIRKANJE ... :angry:

zato poznamo dirkališča in razne poligone...

road to HELL ... :devil:

:hmm: ... tole mi je pa odprlo glavo ... ti ne podajaš svojega mnenja ... ti se tudi dereš in po mojem dokaj neupravičeno.

Si že bil na teh kačjih ridah ?

Nekomu se lahko zadereš tudi 5.000 krat v uho da cesta ni dirkališče, pa se ga to žal ne bo prijelo.

Tudi ti se s tvojom BMW jem najbrž ne voziš samo po dvorišču in makedamskih cestah, temveč tam kjer ti je lepo in ti to odgovarja. Čim prej boš ugotovil, da se vsak vozi zase, lažje ti bo. Sodeč po sliki ni ravno zelo prometna cesta in če so lepi ovinki se pač vsak pelje po svojih ocenah in zmožnostih.

Sem štajerc, dobro poznam MB rondo in dogajanje okrog njega, pa tega tudi ne podpiram pa vseeno naredim kakšen krog zase in za svojo dušo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

povem svojo plat: na ridah sem bil 2x do sedaj (z motorjem) in vsakic sem tolk mislil na cesto in na to da ne bom padu (ne obvladam motorja kot vecina), da sploh nisem niti porajtal a je kdo tam in gleda al ne, pa si loh kdo misl da sm flegma in da me boli k..., ne, sam 100%sem z mislimi na cesti in probam se imet fino :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dokler padeš sam in pri tem poškoduješ SEBE in SVOJ MOTOR je najbrž vse v najlepšem redu... če pa pri tem poškoduješ nekoga drugega je pa najbrž stvar čisto drugačna. :(

delat dodatno propagando za "kačje ride" se mi zdi zelo smešno in po eni strani tudi zelo neodgovorno!!

a veš koliko mladih motoristov to bere in ko bodo izvedeli kje so te "ride" (nekateri še ne vedo) bodo najbrž želeli sami probat...

mlad motorist, dosti gledalcev (npr. kačje ride), ata kupil močen motor, imamo pravo kombinacijo za kakšno tragedijo!!

simonsi, IKE, thundercat in podobni...

edino v čem js pametarim je to, da če je vam fajn se driblat po nekem ovinku gor in dol OK, ampak ne rabite tako zelo oglaševat tega, ker s tem dobesedno spravljate mlade motoriste v nevarnost...

preveč nas umira na teh cestah!

premislite o tem!

pa brez zamere... ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nimamo kaj zamerit ... to je stvar debate.

Se popolnoma strinjam s tabo, sploh ta verianta ... dost $$$ pa starši kupijo motor in mulo vozi kot nor ... dejansko velik potencial za tragedijo. Ti fantje se žal vozijo za druge, ne zase in dovolj da so v bližini samo ene izivalne tangice pa gre vse k ... :devil: ... lahko tudi sredi mesta med nedolžne pešce.

Sam sem na motorjih že dobrih 20 let ( kaj hočeš, čas beži ) in se po cesti še nisem prevračal in upam da se tudi ne bom. Nikoli se nisem imel za divjaka, pa čeprav, ko zdaj v teh letih obujam spomine vidim, da sem ga tudi sam kdaj pa kdaj polomil, a tega se takrat nisem zavedal.

V tej temi ni nihče napisal ali vabil " pridite na ride noret gor in dol " ... tudi v MB rondoju se nas včasih zbere po 20 motoristov, pa se niti en ne zapelje po rondoju ... to so pač zbirališča, ki so ljudem na očeh ... zbiranje v gramoznici bogu za hrbtom ni nikomur v interesu.

Tudi če se zberemo pred kakšnim lokalom slišiš pripombe " glej jih norce, spet po gostilnah pijejo, pol bojo pa noreli " a na mizah so sami soki in cocacole ... :?

Upam da bo država čim prej doumela in naredila kakšen poligon ali dva, kjer se bodo lahko dirkači sprostili na varen način, ostali pa se bodo tam družili in prijetno debatirali.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nimamo kaj zamerit ... to je stvar debate.

Se popolnoma strinjam s tabo, sploh ta verianta ... dost $$$ pa starši kupijo motor in mulo vozi kot nor ... dejansko velik potencial za tragedijo. Ti fantje se žal vozijo za druge, ne zase in dovolj da so v bližini samo ene izivalne tangice pa gre vse k ... :devil: ... lahko tudi sredi mesta med nedolžne pešce.

Sam sem na motorjih že dobrih 20 let ( kaj hočeš, čas beži ) in se po cesti še nisem prevračal in upam da se tudi ne bom. Nikoli se nisem imel za divjaka, pa čeprav, ko zdaj v teh letih obujam spomine vidim, da sem ga tudi sam kdaj pa kdaj polomil, a tega se takrat nisem zavedal.

V tej temi ni nihče napisal ali vabil " pridite na ride noret gor in dol " ... tudi v MB rondoju se nas včasih zbere po 20 motoristov, pa se niti en ne zapelje po rondoju ... to so pač zbirališča, ki so ljudem na očeh ... zbiranje v gramoznici bogu za hrbtom ni nikomur v interesu.

Tudi če se zberemo pred kakšnim lokalom slišiš pripombe " glej jih norce, spet po gostilnah pijejo, pol bojo pa noreli " a na mizah so sami soki in cocacole ... :?

Upam da bo država čim prej doumela in naredila kakšen poligon ali dva, kjer se bodo lahko dirkači sprostili na varen način, ostali pa se bodo tam družili in prijetno debatirali.

:OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

netopir ti očitno ne razumeš,okoliški motoristi se dobivamo na ridah, ljubljanski na 3M,mariborski na rondoju.100X sem že povedala da ne TC na Žan,ne jaz in večina motoristov ne hodimo tja noret pač pa debatirat,zakaj ravno ride res ne vem to je že nekako tradicija.Očitno je taka lokacija zelo prevozna sploh za vikende ko šibajo motorji na morje in nazaj nardijo pač čik pavzo na ridah se malo pomenimo s sorodnimi dušami in jo mahnemo vsak v svojo smer.In še vedno sem mišlenja da s svojo prisotnostjo na ovinku nikogar ne spravljam v nevarnost vsak ima v glavi svojo zmoglivost in če ga zaradi folka na ovinku stisne nad svojo zmožnostjo zaradi frajerišenja,si samo mislim svoje in valda da vsakemu priskočim na pomoč

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

netopir ti očitno ne razumeš,okoliški motoristi se dobivamo na ridah, ljubljanski na 3M,mariborski na rondoju.100X sem že povedala da ne TC na Žan,ne jaz in večina motoristov ne hodimo tja noret pač pa debatirat,zakaj ravno ride res ne vem to je že nekako tradicija.Očitno je taka lokacija zelo prevozna sploh za vikende ko šibajo motorji na morje in nazaj nardijo pač čik pavzo na ridah se malo pomenimo s sorodnimi dušami in jo mahnemo vsak v svojo smer.In še vedno sem mišlenja da s svojo prisotnostjo na ovinku nikogar ne spravljam v nevarnost vsak ima v glavi svojo zmoglivost in če ga zaradi folka na ovinku stisne nad svojo zmožnostjo zaradi frajerišenja,si samo mislim svoje in valda da vsakemu priskočim na pomoč

razumem,razumem... :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

razumem,razumem... :OK:

hvala bogu vsaj negdo :naughty: lahko pa se tud ti kaj ustaviš bomo rade volje kakšno rekli

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sicer pa da se ne bi tle prerekal okol tega,pridte raje vsi skupi to soboto na Mobikrog,pa kdor hoče naj si da duška na stezi ,ostali pa podebatirajte o tem in onem v prijetnem vzdušju,kjer nas ne bo nihče gledal postrani.Če bi se že mogu ganjat pa kazat,bi to vsekakor raje delu tam,kot pa na ridah,je bolše ,predvsem pa veliko bolj varno.Pa če je komu težko dat tistga jurja al pa dva,zato da se varno zdivjaš(al pa tud čist turistično zapeleš)pa tud ne vem koga še naj človk nardi. .) :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sicer pa da se ne bi tle prerekal okol tega,pridte raje vsi skupi to soboto na Mobikrog,pa kdor hoče naj si da duška na stezi ,ostali pa podebatirajte o tem in onem v prijetnem vzdušju,kjer nas ne bo nihče gledal postrani.Če bi se že mogu ganjat pa kazat,bi to vsekakor raje delu tam,kot pa na ridah,je bolše ,predvsem pa veliko bolj varno.Pa če je komu težko dat tistga jurja al pa dva,zato da se varno zdivjaš(al pa tud čist turistično zapeleš)pa tud ne vem koga še naj človk nardi. .) :D

bravo billy... :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hvala bogu vsaj negdo :naughty: lahko pa se tud ti kaj ustaviš bomo rade volje kakšno rekli

vseeno pa ne podpiram roadracerjev...

tako da veš! :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

vseeno pa ne podpiram roadracerjev...

tako da veš! :P

sva že dva :OK:

TC če bo vreme veš da uletim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pridte raje vsi skupi to soboto na Mobikrog ...

Zanimivo ... kdaj ? ... ura, termini voženj ... je kje kaj več napisanega ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ok od 18-19 enkrat.... .)

možno d pridem :) pa bom že mal prej tm, kšno minutko pred 18... bom reku še Schultzu .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ker sem vedel da vreme ne bo zdržalo sem šel 2x gor-dol že ob 14h :OK: .... kva je fajn ko maš prost dan :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zanimivo ... kdaj ? ... ura, termini voženj ... je kje kaj več napisanega ?

Mislim da v soboto cel dan(tko je blo rečeno),kadr prideš,prideš,mal pogledaš se zapeleš pa greš naprej,kok ti paše,če pa maš voljo pa se lahk prjavš tud za dirko,čist tko prjatlsko,par krogov-da se neki dogaja(sorry,mal off the topic).

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jst bom tudi jutri malo tam. Ob kaki uri pride "rush hour" oziroma po domače malo več ljudi. Prišel bom bolj popoldne. CBR600F 93 modro rudeče barve... :hmm: you know what, si bom kar majco od motosveta obleku... :naughty: al bo zgledalo čudno? :unsure:

Skratka.. to je to.

LP

duhec

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Po mojem se tut jst kaj oglasim. Rdeč KAWA ER-5 z sivo tank torbo :yea2: . Če me kdo zagleda pa naj za mano začne zjat :lol1: :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!