Skoči na vsebino

Kacje ride II

Priporočene objave

Objavljeno
Jaz bom pa šical :naughty:

Narobe si ti to predstavljaš... mi te bomo izstrelili, ti pa boš poskušal falit tarčo! :P

lohk tud čvape pečemo če se zmenimo

ideja je pač taka da je vsaj en dan v tednu,dan ko se nas res dobi veliko

starih in novih prijateljev,mal podebatiramo se odpeljemo kam na kofe skratka se družimo

:worship:

Objavljeno

Piki ti si se že izkazou kot prima kuhar, zato predlagam da mač ti čevače pod komano :whistle: :worship:

Objavljeno
sem premišljavala da bi lahko imeli en dan v tednu za zbor na ridah

nekaj podobnega kot srede na tromostovju

predlagam četrtke in sicer od 17h dalje

:yea1:

Objavljeno

A teleskanje na ridah je dovoljeno :whistle:

Objavljeno

Zvečir usi na ride, bo že suha cesta :naughty:

Objavljeno
Zvečir usi na ride, bo že suha cesta :naughty:

Jst bom oko pol 6ih :) Sam da se spravm iz sluzbe... Upam da se ne bo kj uscal :headbang:

Objavljeno
A teleskanje na ridah je dovoljeno :whistle:

Hmmmm... Teleskanje? A to je skanje na daljavo? :hmm:

Objavljeno

a se je sanda7 preimenovala v Daljavo ?

Objavljeno

Laughing Out Loud :worship:

Objavljeno

Teleskanje je, ko dva gola telesa ploskata skupaj = teleskanje :naughty:

kdo je pa Sando omenjal :closedeyes: ... ženski telešček bom že s seboj pripeljal :whistle:

Objavljeno

sanda!zakaj ne petek zakaj ravno četrtek????kaj ni boljše raspoloženje pri folku če vejo da je petek in da je pred njimi en lep vikenk????pa še več folka bi blo!!!!kar se tiče pa piknika sem pa zmeraj za!!!!!!

Objavljeno
sanda!zakaj ne petek zakaj ravno četrtek????kaj ni boljše raspoloženje pri folku če vejo da je petek in da je pred njimi en lep vikenk????pa še več folka bi blo!!!!kar se tiče pa piknika sem pa zmeraj za!!!!!!

pa ne ta petek noooo... 13. je :whistle:

Objavljeno
pa ne ta petek noooo... 13. je :whistle:

dobr legenda!pa nej bo ta četrtek pol pa nej bi se dobijali v petek!!!!!!vsaj upam da je večina za!!

Objavljeno

drgač pa je prau, da je petek dan za ridaški metek :lol1:

Objavljeno

Zakaj ne četrtek IN petek? :whistle:

Objavljeno
Zakaj ne četrtek IN petek? :whistle:

pol bi blo mal preveč pa bi se prenasitli!!!!!drgač pa nimam nč proti!!!gandi sej vem da rad fotkaš!!!kaj ti aparat dela sam na ridah????

Objavljeno

...

ideja je pač taka da je vsaj en dan v tednu,dan ko se nas res dobi veliko

starih in novih prijateljev,mal podebatiramo se odpeljemo kam na kofe skratka se družimo

Kaj vam tukaj ni jasno? Lahko se zbirate vsak dan ob katerikoli uri... Da pa ne bo prihajalo do nesporazumov, ko nekdo pride z obale in ni nikjer nikogar je Sanda lepo predlagal en termin, ki bi bil "tradicionalen"... Za koji kurac mor'te zmer' neki komplicirat? :headbang:

Objavljeno
Kaj vam tukaj ni jasno? Lahko se zbirate vsak dan ob katerikoli uri... Da pa ne bo prihajalo do nesporazumov, ko nekdo pride z obale in ni nikjer nikogar je Sanda lepo predlagal en termin, ki bi bil "tradicionalen"... Za koji kurac mor'te zmer' neki komplicirat? :headbang:

HEHEHE!!!!!!!KOMPLICIRAMO SAM ZATO,DA LOHK MAL PIŠEŠ GOR,KER VIDMO DA MAŠ ČASA NA PRETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Objavljeno
HEHEHE!!!!!!!KOMPLICIRAMO SAM ZATO,DA LOHK MAL PIŠEŠ GOR,KER VIDMO DA MAŠ ČASA NA PRETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sem ga kupu na bovšjaku. :P Prideš danes gor? Z mini-motom? Da pokažeš ostalim, kaj je vožnja po kolenu. ;)

Objavljeno
Sem ga kupu na bovšjaku. :P Prideš danes gor? Z mini-motom? Da pokažeš ostalim, kaj je vožnja po kolenu. ;)

RADE VOLJE SAM NIMAM PREVOZA!!!PA TUD DRAG ŠPORT JE ČE TE DOBIJO TAPLAVI NA CESTI!!!!!UPAM PA DA BO MOJA KOSILNICA KONČNO DOBILA PLASTIKE DA JO KONČNO VRŽEM SKUPEJ!!!!!POL PA PRAVAC RIDE!!!!

Objavljeno
pol bi blo mal preveč pa bi se prenasitli!!!!!drgač pa nimam nč proti!!!gandi sej vem da rad fotkaš!!!kaj ti aparat dela sam na ridah????

Lahko bi že sam fotkal ja, k je bil že tokrat tam, avto tud že sam zna prit na ride he he he :yea1:

Objavljeno

jest sm tut za petek bol kot četrtek..sanda kje si glih četrtek dobila??

al to zato k v petek že vsi kam spokajo??

no jest se pridružim spet naslednji teden..

počas pa do tačke po ridah..al pa vsaj do kolena :whistle:

Objavljeno
RADE VOLJE SAM NIMAM PREVOZA!!!PA TUD DRAG ŠPORT JE ČE TE DOBIJO TAPLAVI NA CESTI!!!!!UPAM PA DA BO MOJA KOSILNICA KONČNO DOBILA PLASTIKE DA JO KONČNO VRŽEM SKUPEJ!!!!!POL PA PRAVAC RIDE!!!!

haha pa takoj še enkrat skipat ker lekcija verjetno ni bla uspešna

Objavljeno
haha pa takoj še enkrat skipat ker lekcija verjetno ni bla uspešna

ti pa se sam zase brigej pa bo vse lepo in prou!!!!!!!bodi faca pa se prkaž na ridah,da se spoznava ker me prou zanima gdo si in kakšen tip si ti,da delaš škifo na motosvetu!!!!!!kaj je koga izučilo in kaj ni,to se tebe najmanj tiče!!!očitno si obremenjen sam sabo tolk da drugim želiš sam slabo!na tvojem mestu bi se usedel in dobro razmislil!pač vsakemu se kaj slabga zgodi,pa si lahko nevem kaj!!!!

Objavljeno
ti pa se sam zase brigej pa bo vse lepo in prou!!!!!!!bodi faca pa se prkaž na ridah,da se spoznava ker me prou zanima gdo si in kakšen tip si ti,da delaš škifo na motosvetu!!!!!!kaj je koga izučilo in kaj ni,to se tebe najmanj tiče!!!očitno si obremenjen sam sabo tolk da drugim želiš sam slabo!na tvojem mestu bi se usedel in dobro razmislil!pač vsakemu se kaj slabga zgodi,pa si lahko nevem kaj!!!!

:D Ja, kolk si se pa razburil, bre... B)

Take fame okol enih navadnih ovinkov, pak še nism vidu. Jao!

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!