metuljcica46 Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 jutri najprej na ride......potem pa k jezerčku v zbilje ;) :P
Sanda7 Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 no neki se nas je pa kr nabralo :worship: misty lepo te je bil videti na domačmu terenu no ostale tud da ne bo kakšne pomote in nepotrebnih pripomb
Irencko Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 hja za prvi četrtk vredi :lol: :whistle: hehe :whistle:
snoopy Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 A bo kj dokumenterano??slikce?? PS:če bo kupleraj pr vsaki hiši...oddajam v najem :naughty:
kuntakinte Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 no neki se nas je pa kr nabralo :worship: misty lepo te je bil videti na domačmu terenu no ostale tud da ne bo kakšne pomote in nepotrebnih pripomb Jst se pa lih gor pelu ko ste se vi lih šli. Ma saj bo še dost prilk za kakšno rečt.
kuntakinte Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 (popravljeno) dvojni post-dajte zbrisat Popravljeno Julij 12, 2007. Popravil kuntakinte
osa rider Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 A bo kj dokumenterano??slikce?? PS:če bo kupleraj pr vsaki hiši...oddajam v najem :naughty: HEHE!!!!!!nč dokumentacije in nč slikc!!!!!STROGO ZAUPNO!če te je že zanimalo,bi pa pršu!!!!veš kako pravjo KOMANDOSI?prvo ride,pol pa vse ostalo!!!nč posebnega!
flejm Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 sam res,pridem ob 7h gor pa nikjer nobenga,pa tak zbor prejšn tedn je biu folk pa do devete gor,sej če grem jutr pa ob 5h gor pa lih tku ne bo nobenga
gandi Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 sam res,pridem ob 7h gor pa nikjer nobenga,pa tak zbor prejšn tedn je biu folk pa do devete gor,sej če grem jutr pa ob 5h gor pa lih tku ne bo nobenga Verjetn jih je mraz pregnal :wacko:
durs4 Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 jutri najprej na ride......potem pa k jezerčku v zbilje ;) :P Bravo ta ideja ni slaba sem takoj za :naughty: Dobimo se lahko okoli 17:00h :winkiss: Polona N. glej, da ti bo uspelo priti. Lp :photo:
KeC Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 Jebemu jutri se bom pa mogu tam čez peljat :whistle:
Fabo Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 (popravljeno) Jebemu jutri se bom pa mogu tam čez peljat :whistle: Sej se da okol pelat...hehe :rolleyes: Popravljeno Julij 13, 2007. Popravil Fabo
maus Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 Jebemu jutri se bom pa mogu tam čez peljat :whistle: ti kr pel prijatu... bom tulu, da se ti peleš... se bodo vsi ustavl :worship: :beer2:
misty Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 no neki se nas je pa kr nabralo :worship: misty lepo te je bil videti na domačmu terenu no ostale tud da ne bo kakšne pomote in nepotrebnih pripomb ja, neki nas je pa naPralo takoj od ljubljane naprej :D lepo je blo videt in srečat vse, čeprav od "stare ridaške garniture" sem poznal samo tebe, hehe tnx modremu spremstvu za družbo na poti :OK: :OK:
Original-One Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 ja, neki nas je pa naPralo takoj od ljubljane naprej :Dlepo je blo videt in srečat vse, čeprav od "stare ridaške garniture" sem poznal samo tebe, hehe tnx modremu spremstvu za družbo na poti :OK: :OK: :yea1: Naslednjič sam mal bolj počas :whistle:
PikiJapok Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 Zame so bile skoraj vse face nove... znane bi lahko naštel na prste ene roke povprečnega mizarja s 15-imi leti delovne dobe... :whistle:
triler Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 hehe, ja je blo fajn :P Mene pa ni napral :010 (mors deznga sabo vozt pa nikol ne pada :headbang: )
misty Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 :yea1: Naslednjič sam mal bolj počas :whistle: :lol1: ... sej si ti vozil spredaj
Sanda7 Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 hehe, ja je blo fajn :P Mene pa ni napral :010 (mors deznga sabo vozt pa nikol ne pada :headbang: ) no zdej pa končno vem kdo si sm se matrala da bi pogruntala pa mi ni ratalo sem se ob 17:30 ustavla na ridah pa sta bla sam dva na brenclih tko da sm šla kar naprej
Jry'O Objavljeno Julij 14, 2007 Opozori Objavljeno Julij 14, 2007 Kako se sfura un super_oster_v_klanec levi ovinek, ki sledi "the ovinku"? prva 20kmph? :P Nisem dost na ridah - za prestet na prste ene roke, me pa ta ovinek matra ze od kar sm biu prvic z motorjem gor in me je skor bus s sabo nazaj v LJ odnesu...
simonsi Objavljeno Julij 14, 2007 Opozori Objavljeno Julij 14, 2007 un ovink nad Ovinkom je prow zahrbten v obe smeri, kar po pameti, da ne bodo še tebe pobirali.
Stroj Objavljeno Julij 14, 2007 Opozori Objavljeno Julij 14, 2007 un ovink nad Ovinkom je prow zahrbten v obe smeri, kar po pameti, da ne bodo še tebe pobirali. Pr temu ovinku je najbol zajeban za gor....vozniki avtomobilov, ki se vklučujejo na ride z enosmerne se velikrat rinejo na cesto čeprow vidjo motor.
motodick Objavljeno Julij 14, 2007 Opozori Objavljeno Julij 14, 2007 Kako se sfura un super_oster_v_klanec levi ovinek, ki sledi "the ovinku"? prva 20kmph? :P Nisem dost na ridah - za prestet na prste ene roke, me pa ta ovinek matra ze od kar sm biu prvic z motorjem gor in me je skor bus s sabo nazaj v LJ odnesu... tko ga pel, da živ prideš gor oziroma dol
Urban K. Objavljeno Julij 14, 2007 Opozori Objavljeno Julij 14, 2007 Kako se sfura un super_oster_v_klanec levi ovinek, ki sledi "the ovinku"? prva 20kmph? :PNisem dost na ridah - za prestet na prste ene roke, me pa ta ovinek matra ze od kar sm biu prvic z motorjem gor in me je skor bus s sabo nazaj v LJ odnesu... In ravno na tem ovinku sem jst dons fuknu, ker mi je spustila prva guma... Jebat ga! :rolleyes:
Priporočene objave