Jry'O Objavljeno Julij 14, 2007 Opozori Objavljeno Julij 14, 2007 Pobiral me ne bojo nisem neka kamikaza na motorju, sam zanimal me je al me je ovink "presral" zaradi bliznjega srecanja, ali pa je sum utemeljen :) Kermi1 upam da ga motor ni prevec "fasu"
gandi Objavljeno Julij 15, 2007 Opozori Objavljeno Julij 15, 2007 In ravno na tem ovinku sem jst dons fuknu, ker mi je spustila prva guma...Jebat ga! :rolleyes: S tabo je vse OK kukr vidim pa upam, da nimaš preveč škode na motorju...
Urban K. Objavljeno Julij 15, 2007 Opozori Objavljeno Julij 15, 2007 Dons sm slišu, da je spet en fuknu gor, a ve kdo kej več?
Jure Objavljeno Julij 15, 2007 Opozori Objavljeno Julij 15, 2007 Zloglasni ridasi za en dan prestavili "dirkanje" v bolj kontrolirano okolje :D Kacje Ride Topless Racing Club na Mobikrogu:
PikiJapok Objavljeno Julij 15, 2007 Opozori Objavljeno Julij 15, 2007 Emmmm... Zakaj je Snoopy (spet) brez hlač? :hmm:
gandi Objavljeno Julij 15, 2007 Opozori Objavljeno Julij 15, 2007 Emmmm... Zakaj je Snoopy (spet) brez hlač? :hmm: Da ni bla Irencko kje v bližini? :naughty:
biker77 Objavljeno Julij 15, 2007 Opozori Objavljeno Julij 15, 2007 bil danes na ridah..kot sovoznik v civilu (avto)....sej sm vedu da so tut punce fajn voznice sam z nobeno se še nisem peljal..do danes :worship:
SuzyRider Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 včeraj šel čez tiste ride (po dolgem času) :unsure: z dvema prijateljema na Z-jih. s svojim tvornjakom (bmwGs) sem dvakrat s tačko zapel v asfalt. (poln prtljage in sopotnica) :whistle: sicer pa sem gor opazil nekaj observatorjev ob "progi" Kakorkoli že, srečno in po pameti
mi Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 sm tut jst opazu da so zdej gledalci se na drugo stran prestavl k sm šou učer mim.... vsaj senca je tm B)
Polona N. Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 (popravljeno) bil danes na ridah..kot sovoznik v civilu (avto)....sej sm vedu da so tut punce fajn voznice sam z nobeno se še nisem peljal..do danes :worship: hmmm.... In kaj bi rad s tem povedu??? Drugič te ne vzamem s seboj, če se boš pritoževal. :grrr Jst moram vozit, ne pa zravn sedet... se boš že navadu.... :D Popravljeno Julij 16, 2007. Popravil Polona N.
maus Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 Zloglasni ridasi za en dan prestavili "dirkanje" v bolj kontrolirano okolje :D Kacje Ride Topless Racing Club na Mobikrogu: pozerji :P
condor Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 pozerji :P Sam pol sam še ti fališ da bo kompletna fotka :whistle:
maus Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 Sam pol sam še ti fališ da bo kompletna fotka :whistle: pol bi bla že kičasta slika :lol1:
snoopy Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 Emmmm... Zakaj je Snoopy (spet) brez hlač? :hmm: :rolleyes: Da ni bla Irencko kje v bližini? :naughty: :grrr Če pa je blo crkljivo vroče...še mal pa bi se skuhal v lastnem soku :krneki:
biker77 Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 hmmm.... In kaj bi rad s tem povedu??? Drugič te ne vzamem s seboj, če se boš pritoževal. :grrr Jst moram vozit, ne pa zravn sedet... se boš že navadu.... :D ja sej sm se res skos pritoževal..zgleda da si tut ti še mal zmatrana in nisi dobr prebrala..sem lepo napisal da res lepo voziš..bom se z veseljem navadu :naughty:
Polona N. Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 ja sej sm se res skos pritoževal..zgleda da si tut ti še mal zmatrana in nisi dobr prebrala..sem lepo napisal da res lepo voziš..bom se z veseljem navadu :naughty: no sam da se boš navadu... :D
Sanda7 Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 a se dobimo dns proti večeru kej gor k bo vročina mal jenjala
Irencko Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 Da ni bla Irencko kje v bližini? :naughty: nene, jst sm ga prjela v roke k je pršo iz m.k. je še v istih name počaku :whistle: :naughty: :krneki: :naughty:
Irencko Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 a se dobimo dns proti večeru kej gor k bo vročina mal jenjala jst sm za :worship:
maus Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 nene, jst sm ga prjela v roke k je pršo iz m.k. je še v istih name počaku :whistle: :naughty: :krneki: :naughty: en dan me ni na ridah, pa se mi kurnik sprazni :headbang:
Klajba Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 en dan me ni na ridah, pa se mi kurnik sprazni :headbang: he he, a ti je lisjak pršu noter a :naughty:
maus Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 he he, a ti je lisjak pršu noter a :naughty: k mu bom pa prašnike raztrosu po pašniku in ridah .. bo še sam lisička ratu :lol1:
Klajba Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 k mu bom pa prašnike raztrosu po pašniku in ridah .. bo še sam lisička ratu :lol1: catch him if you can, he´s kneeling all the time :naughty:
Irencko Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 en dan me ni na ridah, pa se mi kurnik sprazni :headbang: kurnik je še lih tuk poun kur :whistle: sam kaj k se ti petelni naberaje :naughty:
Priporočene objave