misty Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 pa hecno je ker je reku da je original. Zastopim da honda dela tudi kosilnice pa to, ampak kopalniško opremo ... :slap:
maus Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 jutr se pa mim rid peljem :whistle: do kala
snoopy Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 IRENCKO nisem vedel da si tolk maščevalna in si mi šla na ridah ose v jakno naštimat da so me popikale. NIKOLI NIKOLI VEČ NE BOM ŽALIL TVOJIH KONJIČEV!! :surrender: P.S.pa ostalim tud to svetujem opasna je ratala tale tamala...mislim da moram nehat zajebavat njen kavni mlinček :whistle: :whistle: PS:u soboto upam da se gor vidmo proti večeru :rolleyes: :evilgrin:
2384nsdf83 Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 Zanimivo...del policijskega avta je na voznem pasu,avto celo "pelje" v napačno smer...ah ne bom pikolovski...narejen je prekršek...in tak bo mene kaznoval za isto stvar ki jo dela on sam :headbang: :headbang: bogi-bogi si ... tut pištolo nosi, ti je pa načeloma ne smeš ... :whistle:
snoopy Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 bogi-bogi si ... tut pištolo nosi, ti je pa načeloma ne smeš ... :whistle: načeloma :naughty: mamjstdrgačnopištoloboljšoodnjegovepress bogi sm pa zarad drugih stvari :unsure:
Jure Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 :slap: ah, pa veš, da bi se predstavila, če bi vedela, da koga (te) zanima ;) Ja itak da nas zanima! :D Sej smo bli sami motosvetovci gor :)
miha Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 zdej vas končno mal več spoznavam se mal pa bom vse poznov :naughty: :naughty:
Klajba Objavljeno Julij 27, 2007 Opozori Objavljeno Julij 27, 2007 čist resno je zapel O zapeu zapeu, bi bla lohk jeba, če bi me ustavla kontrola. Sam dejstvo je pa, de te bedn ne pogleda, ko se pelješ mimo njega :whistle: . Najbolj mi je bil všeč njegov novi "bojler" :whistle: :naughty: :lol1: joke stari ne me tepst :) Mater sam je res bojler. Še dve ur po prihodu domov je bil topel. PS: Vendar sem enkrat slišal žrebce, kako rezgetajo, ne da bi prdeli :naughty: :naughty:
Klajba Objavljeno Julij 27, 2007 Opozori Objavljeno Julij 27, 2007 He he, sam fajn je pa blo, povhn ˝bojler˝smeha :naughty:
PikiJapok Objavljeno Julij 27, 2007 Opozori Objavljeno Julij 27, 2007 Peesda... Mous to ti pa zamerim... Ti, tvoj woo-doo in tvoje prekletstvo belih škornjev... še 14 dni ga bom mogu met... najmanj!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
gandi Objavljeno Julij 27, 2007 Opozori Objavljeno Julij 27, 2007 :hmm: gandi, kdaj moram prit, da boš pofotkal tudi mene? :blush: ko je padel mrak, te ni bilo več :( Se bova midva posebej zmenila za fotkat, k nau nobenga druzga zraven :naughty:
Sanda7 Objavljeno Julij 27, 2007 Opozori Objavljeno Julij 27, 2007 ja pa en vaju bo mogu slikat danes me najbrž ne bo oz se bom peljala dol enkrat okrog 15h
She Objavljeno Julij 27, 2007 Opozori Objavljeno Julij 27, 2007 ja pa en vaju bo mogu slikat :slap: gandi, naju prideš slikat? :lol1: pa prej povej, da bom tud jest pršla :closedeyes: gandi 1
maus Objavljeno Julij 27, 2007 Opozori Objavljeno Julij 27, 2007 zdele grem preko rid do kala... pa pol tud nazaj :whistle: ... štart čez pol ure :naughty:
gandi Objavljeno Julij 27, 2007 Opozori Objavljeno Julij 27, 2007 :slap: gandi, naju prideš slikat? :lol1: pa prej povej, da bom tud jest pršla :closedeyes: Bom naštimu na samosprožilc pa rafalno, ne rabva nobenga zraven :naughty:
Klajba Objavljeno Julij 27, 2007 Opozori Objavljeno Julij 27, 2007 Bom naštimu na samosprožilc pa rafalno, ne rabva nobenga zraven :naughty: kvaaaa se to sliš pokvarjen :naughty: , spominja me na kakšen star p...
gandi Objavljeno Julij 27, 2007 Opozori Objavljeno Julij 27, 2007 kvaaaa se to sliš pokvarjen :naughty: , spominja me na kakšen star p... Ne ne neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee O:-) Lahko pa ti prideš poslikat, če maš mirno roko :whistle:
Irencko Objavljeno Julij 27, 2007 Opozori Objavljeno Julij 27, 2007 IRENCKO nisem vedel da si tolk maščevalna in si mi šla na ridah ose v jakno naštimat da so me popikale. NIKOLI NIKOLI VEČ NE BOM ŽALIL TVOJIH KONJIČEV!! :surrender: P.S.pa ostalim tud to svetujem č j pa osa rider ušu.. po so pa čist zdivjale... :whistle: glede konjiču pa ja, bol zate, ma vidm d ti grjo res u nos :naughty:
Irencko Objavljeno Julij 27, 2007 Opozori Objavljeno Julij 27, 2007 opasna je ratala tale tamala...mislim da moram nehat zajebavat njen kavni mlinček :whistle: :whistle: PS:u soboto upam da se gor vidmo proti večeru :rolleyes: :evilgrin: ti tut ratu, sam gor pridm pa že pobegneš... pa sm bla še ob hlače :whistle: kr neki kao nova tarifa al kaj si se zmislu... :rolleyes: nč jasn... HOČM hlače!! :whistle:
Klajba Objavljeno Julij 27, 2007 Opozori Objavljeno Julij 27, 2007 Ne ne neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee O:-) Lahko pa ti prideš poslikat, če maš mirno roko :whistle: Nap prjatu, se mi zdi deb se mi začela roka trest :whistle:
Irencko Objavljeno Julij 27, 2007 Opozori Objavljeno Julij 27, 2007 kva j slišat enga novga kandidata za hlače? :naughty:
Klajba Objavljeno Julij 27, 2007 Opozori Objavljeno Julij 27, 2007 :hmm: , a to s.. v naravi, da pol ostaneš brez hlač :P
Irencko Objavljeno Julij 27, 2007 Opozori Objavljeno Julij 27, 2007 :hmm: , a to s.. v naravi, da pol ostaneš brez hlač :P ride so u naravi, ja pole maš res... sicr ti ohka pa snoopy bl natančn razloži č očš :naughty:
shark357 Objavljeno Julij 27, 2007 Opozori Objavljeno Julij 27, 2007 :hmm: , a to s.. v naravi, da pol ostaneš brez hlač :P Ona sam vahta na ridah kdo gre "jagode nabirat" pol pa hop hlače :trance_33_sleep:
Klajba Objavljeno Julij 27, 2007 Opozori Objavljeno Julij 27, 2007 ride so u naravi, ja pole maš res... sicr ti ohka pa snoopy bl natančn razloži č očš :naughty: Ma neče neč rečt, kva je blo s tem hlačam. Ga bom mogu podkupt s tazriln :whistle:
Priporočene objave