SENIOR-Z Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 @irencko:si bla ti dns u KP???se mi zdi da sm vidu mlin za kofe mimo žusterne...ja al ne?? Ja kaj si se pa čepela tm pr tisti luči sred Kopra,te je že tko zgodi zvil?Sm te vidu pa nisem bil čist 100% da si ti ,pa zgleda da si le bla.
Sanda7 Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 danes ne bo pa nič z ridami tole vreme neki štrajka se mi zdi da bo dan ravnopravšnji za pranje motorja :rolleyes:
PikiJapok Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 Ah, kur'c pa taki dirkači, k' noben ne zna po dežju vozit. :P
misty Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 po dežju na koleno, v dežju na komolec ...
condor Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 po dežju na koleno, v dežju na komolec ... Po potrebi pa tudi po riti :whistle:
osa rider Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 HEHE!!!KAKO CENIM DA STE DANES SOLIDARNI DO NAS KI SMO BREZ MOTORJEV!!!!!!TO CENIM!!MI SE NEMOREMO ZARADI TAKIH IN DRUGAČNIH UZROKOV VI PA ZARADI DEŽJA!!!!!
osa rider Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 PIKI!DNS SEM SE SKORI OPIL,K SM TE ČAKU V OŠTARIJI!TEBE PA ODNIKODER!SEJ RAZUMEM,DEŽ JE PADAL,GIPS IN MARELO JE TEŠKO NOSIT NAENKRAT!UPAM DA NASLEDNJIČ TE BOM DOČAKAL!POZDRAV,PA ČIMPREJ SPRAVI GIPS DOL!!!
misty Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 osa, še podčrtat si pozabu :P Po potrebi pa tudi po riti :whistle: ampak samo po veliki potrebi :lol1:
osa rider Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 osa, še podčrtat si pozabu :P ampak samo po veliki potrebi :lol1: HVALA DA SI ME SPOMNU!!! :worship:
2384nsdf83 Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 PIKI!DNS SEM SE SKORI OPIL,K SM TE ČAKU V OŠTARIJI!TEBE PA ODNIKODER!SEJ RAZUMEM,DEŽ JE PADAL,GIPS IN MARELO JE TEŠKO NOSIT NAENKRAT!UPAM DA NASLEDNJIČ TE BOM DOČAKAL!POZDRAV,PA ČIMPREJ SPRAVI GIPS DOL!!! SAMŠELOČILANEHAŠUPORABLATPAPRESLEDKEPABOTVOJEPISANJEFULPRIJAZNO: :whistle:
girox Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 SAMŠELOČILANEHAŠUPORABLATPAPRESLEDKEPABOTVOJEPISANJEFULPRIJAZNO: :whistle: Okolju ali uporabniku prijazno? Girox
osa rider Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 SAMŠELOČILANEHAŠUPORABLATPAPRESLEDKEPABOTVOJEPISANJEFULPRIJAZNO: :whistle: MATERSIPAMETENSEJNISMOVŠOLISAJNEPIŠEMKITAJSKOKOLIKORVIDIMDAČISTOVSERAZUMEŠ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
PikiJapok Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 PIKI!DNS SEM SE SKORI OPIL,K SM TE ČAKU V OŠTARIJI!TEBE PA ODNIKODER!SEJ RAZUMEM,DEŽ JE PADAL,GIPS IN MARELO JE TEŠKO NOSIT NAENKRAT!UPAM DA NASLEDNJIČ TE BOM DOČAKAL!POZDRAV,PA ČIMPREJ SPRAVI GIPS DOL!!! Sorry, ampak si videl... Je padal ta klinčev dež... in meni se res ni dalo na berglah rinit do tja po dežju. Sploh sem pa mislil, da boste eno spil, pa ušli... :slap:
misty Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 (popravljeno) HVALA DA SI ME SPOMNU!!! :worship: ni problema, najina naslednja učna stopnja bo, da podčrtaš besedilo in ne smajlija :P :naughty: :lol1: hint: glej html kodo objave Popravljeno Julij 30, 2007. Popravil misty
osa rider Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 ni problema, najina naslednja učna stopnja bo, da podčrtaš besedilo in ne smajlija :P :naughty: :lol1: hint: glej html kodo objave HVALA!!! :worship:
snoopy Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 HEHE!!!KAKO CENIM DA STE DANES SOLIDARNI DO NAS KI SMO BREZ MOTORJEV!!!!!!TO CENIM!!MI SE NEMOREMO ZARADI TAKIH IN DRUGAČNIH UZROKOV VI PA ZARADI DEŽJA!!!!! Tolaž se... :cry: :cry: sm bil prejle gor....v sanjah-sm vozu po jajcih :lol1:
osa rider Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 Tolaž se... :cry: :cry: sm bil prejle gor....v sanjah-sm vozu po jajcih :lol1: kako bi bil ti priden kuža če nebi za vsako stvar lajal!!! :nono: :headbang: :headbang:
snoopy Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 (popravljeno) kako bi bil ti priden kuža če nebi za vsako stvar lajal!!! :nono: :headbang: :headbang: bewsk bewsk...osa ne jezi se...vidiš da je dž in se morm nekam dat...pa je treba mal spet virtualne ride aktivne narest... ;) kaj pa nisi reku da se ga nalivate dol zravn pikija?? :glare: Popravljeno Julij 30, 2007. Popravil snoopy
osa rider Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 bewsk bewsk...osa ne jezi se...vidiš da je dž in se morm nekam dat...pa je treba mal spet virtualne ride aktivne narest... ;) kaj pa nisi reku da se ga nalivate dol zravn pikija?? :glare: ŽAL,NE VEČ!SEM DOMA PA MAL LENARIM!
PikiJapok Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 Nehi lajat, pa se prid nalivat! :headbang:
snoopy Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 Kaj ste se pa zdj vsi name spravl???? :cry: :cry: sj osa nima motorja... ;) :P O:-) B)
condor Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 Kaj ste se pa zdj vsi name spravl???? :cry: :cry: sj osa nima motorja... ;) :P O:-) B) Eden more bit :whistle: :whistle:
PikiJapok Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 (popravljeno) Kaj ste se pa zdj vsi name spravl???? :cry: :cry: sj osa nima motorja... ;) :P O:-) B) J's ne nis'm n'č nate spravu! Vsaj zaenkrat nimam niti gay-evskih niti sodomičnih nagnenj... :P Sploh pa nimaš seksi ritke... Lahk' pa prideš v zrelo družbo... ;) Lahk' ti dam pa motor za pelat... se boš vsaj lahk' po dežju vozu!!! :P Popravljeno Julij 30, 2007. Popravil PikiJapok
osa rider Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 Kaj ste se pa zdj vsi name spravl???? :cry: :cry: sj osa nima motorja... ;) :P O:-) B) KUŽI,MATER SI LEP SAM VELIKOST NI TAPRAVA! :kva2: če nimam motorja,kaj potem imam!?
Irencko Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 :lol1: :lol1: To pa res :D Irenca, imas ze izbran nasledni motor, za takrat ko kup cekinckov dovolj velik? je par ugledanih, ma mal tut odvisn kak kupček se bo navbrau :blush:
Priporočene objave