Skoči na vsebino

Kacje ride II

Priporočene objave

Objavljeno
baje da na tvojga cometa cilja :kva2: :kva2:

ki si pa tu slišu? :naughty: nima pogojev :whistle: dex :worship: brez zamere hehe... :whistle:

Objavljeno
Ja kaj si se pa čepela tm pr tisti luči sred Kopra,te je že tko zgodi zvil?Sm te vidu pa nisem bil čist 100% da si ti ,pa zgleda da si le bla.

kva si biu tut tm, kukr ni mlinčka zravn me ne poznaš al kaj :unsure: ajej... :whistle: ja no čakala sm kolegico drgač :naughty:

Objavljeno
kva si biu tut tm, kukr ni mlinčka zravn me ne poznaš al kaj :unsure: ajej... :whistle: ja no čakala sm kolegico drgač :naughty:

Midva sva ti pa pred "lunco" mahala, pa nisi hotla poznat...

Zarad' bel'ga škornja sem vezan na avto in osebno šoferko... :whistle:

Objavljeno

drugič pa dej glas :naughty: sm te zgrešla, nejbrš zatu k ritke nism vidla :whistle:

Objavljeno
J's ne nis'm n'č nate spravu! Vsaj zaenkrat nimam niti gay-evskih niti sodomičnih nagnenj... :P

Sploh pa nimaš seksi ritke... Lahk' pa prideš v zrelo družbo... ;)

Lahk' ti dam pa motor za pelat... se boš vsaj lahk' po dežju vozu!!! :P

Se lahko vseeno vozim po dežju :P

KUŽI,MATER SI LEP SAM VELIKOST NI TAPRAVA! :kva2: če nimam motorja,kaj potem imam!?

če nimaš motorja...maš željo po motorju :kva2:

Kot da ti je tok hudo...uživaš in se pritožuješ...to neki ne gre skp...

Objavljeno
Se lahko vseeno vozim po dežju :P

J's 'mam bol'š gume... :P

če nimaš motorja...maš željo po motorju :kva2:

Mehho mini-moto pa men za hčero prodaj... po možnosti unga... mini cross...

Kot da ti je tok hudo...uživaš in se pritožuješ...to neki ne gre skp...

Ti dam moj "škorenj" pa ti uživaj... lahk' mi pa prideš družbo delat...

Objavljeno

Sm mel tak škorn pa me ni nobena crtala tko k tebe :huh: kar pa se gum tiče...ja maš boljše...ampak maš samo ene...jst mam več vrst za več stvari počet :kva2:

Objavljeno
baje da na tvojga cometa cilja :kva2: :kva2:

Potem bo sele slisat Irenco :D

Drugace pa rade volje odstopim za tisti njen kupcek cekinov :D Ce je primerno velik seveda, da se odpovem taki raketi kot je moj comet :lol1: :kva2:

Objavljeno
Okolju ali uporabniku prijazno?

Girox

u tebe smo pa že kr pogrešal

danes edin motor k sem ga slišala je bla dexova štima pred blokom sem najprej mislila da kak čoper hrumi potem pa zagledam dexa v delovni obleki vsej od šmira in zadovoljenega obraza.

Objavljeno
u tebe smo pa že kr pogrešal

danes edin motor k sem ga slišala je bla dexova štima pred blokom sem najprej mislila da kak čoper hrumi potem pa zagledam dexa v delovni obleki vsej od šmira in zadovoljenega obraza.

saj en pametn :whistle: mene j pa tut mal opralu k sm šla iz šihta :krneki:

Objavljeno

Irančko!

Upam,da ti ritka že sveti ker si v temi zelo slabo vidna.lp ;)

Objavljeno
Irančko!

Upam,da ti ritka že sveti ker si v temi zelo slabo vidna.lp ;)

ma ja u soboto zvečer sm zarnco menala, pou ure kasnej že ni vč delala... neki me štrom matra... :headbang:

Objavljeno

marcelo... marcelo... :headbang:

Objavljeno
ma ja u soboto zvečer sm zarnco menala, pou ure kasnej že ni vč delala... neki me štrom matra... :headbang:

Zgleda maš nekje en slab stik, pa ti nekje prebija zato ti jih pa tolk skur :whistle:

Objavljeno
Zgleda maš nekje en slab stik, pa ti nekje prebija zato ti jih pa tolk skur :whistle:

hm, trenutno me bl zanima če se mij kdo s klučavnco igrou... kr mam slb kontakt, včas ga kr ni... sploh nwm kaj nj nardim... kaka ideja? sicr pa tu n paše u to temo, ampak k smo lih pr tem... ?? :unsure:

Objavljeno
hm, trenutno me bl zanima če se mij kdo s klučavnco igrou... kr mam slb kontakt, včas ga kr ni... sploh nwm kaj nj nardim... kaka ideja? sicr pa tu n paše u to temo, ampak k smo lih pr tem... ?? :unsure:

K štromarju, da ti pomeri polnjenje alternatorja, kjer bo pa verjetno ugotovil, da ti je˝regler˝crknu. Možno je tudi, da imaš obrabljeno zaščitno plast na kablu za + pol, in ti ta pritiska na maso, ki ima - pol. Povej mi, ali ti sprednja luč vedno bolj belkasto sveti, če imaš vedno več obratov :hmm: ?

Objavljeno
K štromarju, da ti pomeri polnjenje alternatorja, kjer bo pa verjetno ugotovil, da ti je˝regler˝crknu. Možno je tudi, da imaš obrabljeno zaščitno plast na kablu za + pol, in ti ta pritiska na maso, ki ima - pol. Povej mi, ali ti sprednja luč vedno bolj belkasto sveti, če imaš vedno več obratov :hmm: ?

pa ja... ma sj drgač mam štromarja doma, sam sj vete... za dumače ni nkol cajta... :whistle: bo treba mal vzrojt hehe, bomo ž zrihtal, sam d bom kj duma...

Objavljeno

Mal :topic: , a bo dons kdo gor? :whistle:

Objavljeno

pr men tut včasih ni kontakta....pa pol ugasnem luči pa prec užge

Klajba ne ji vse tok strokovno razlagat...morš razumet da je ženska :kva2:

:chase:

pa ja... ma sj drgač mam štromarja doma, sam sj vete... za dumače ni nkol cajta... :whistle: bo treba mal vzrojt hehe, bomo ž zrihtal, sam d bom kj duma...

Spet bo en ostal brez hlač... :whistle:

Mal :topic: , a bo dons kdo gor? :whistle:

Jst se bom zlo potrudu pridit...se mi tok gon da je joj...a ti prideš??super-bom spet par novih slikc mel :evilgrin:

Objavljeno
pr men tut včasih ni kontakta....pa pol ugasnem luči pa prec užge

Klajba ne ji vse tok strokovno razlagat...morš razumet da je ženska :kva2:

:chase:

Spet bo en ostal brez hlač... :whistle:

Jst se bom zlo potrudu pridit...se mi tok gon da je joj...a ti prideš??super-bom spet par novih slikc mel :evilgrin:

Namen mam prit ja, me že kr neki časa ni blo pa še prevroče ni :grim

Objavljeno

Superca...pol morm pa it...spucat kombinezon in motor...da se me vo vidl :lol1:

pride še kdo???

okrog5,6?!?

Objavljeno

po pravic povedano se mi kr ne da

sm neki zmatrana

ma u četrtek pa zihr pridem

Objavljeno

Namen mam prit ja, me že kr neki časa ni blo pa še prevroče ni :grim

Morali bi te imenovati za uradnega fotografa motosveta. En glas že imaš :photo: .

Jaz si te bom moral tudi kaj izposoditi; fotke od drugih mi tukaj sicer redno skritizirajo.

Objavljeno

kdaj pa imaš namen a mogoče danes

ker če pa ti prideš,pol pa pridem tud jaz,sam dan pa uro povej

Objavljeno
kdaj pa imaš namen a mogoče danes

ker če pa ti prideš,pol pa pridem tud jaz,sam dan pa uro povej

Oj Sanda, prvi stavek je samo citat Uradnega fotografa Gandi I. .

Trenutno uživam malo počitnic, hvalabogu za telefone z internet brskalnikom. Sicer se te dneve vsi nekaj namakajo.

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!