Fabo Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 ja tm je pa res mal počakala..kok ste žleht da jo tkole hecate..ja mi smo vas sam pršli mal pogledat k smo z grobnika šli...jutr bom pa tut kak ovink odpeljal.. ti..s ktm-om..če se boš pa tko vozu se pa ne boš prov dolg vozu..haloooo Ma ja no mal je blo mogoce nepremisljeno ma sm mogu snoopy-a ujet hehe O:-) ...sam sej tok hudo pa ni blo to sam iz avta tko zgleda :P ... A mas ti mogoce tud kaksno hornetko poleg gsx-a?
biker77 Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 Ma ja no mal je blo mogoce nepremisljeno ma sm mogu snoopy-a ujet hehe O:-) ...sam sej tok hudo pa ni blo to sam iz avta tko zgleda :P ... A mas ti mogoce tud kaksno hornetko poleg gsx-a? mel..pa nič več..
Fabo Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 Ja ja un desni ovinek(šikana), je odpeljal natančno na črto, nekaj cm bolj ven na levi pas, pa bi se končalo v nasprotivozečem avtu. Drugič malo bolj notri :nono: Ma ja zajebal sem ker sm prehitr prpelu pa mal prevec po zunanji strani...sta ze obe gume drsele ni slo bl polozt... :xx: (hvalabogu nobenga nasprot)-na napakah se ucimo (pa kdaj bi blo dobr tud da se neb blo treba na napakah) :slap:
Fabo Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 mel..pa nič več.. Aha, vprasam ker si se mi zdel nekam znan pa sem razmisljal kje sm te ze vidu pa sm se spomnu da smo se mogoce enkrat na rakitni srecal... ;)
Irencko Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 pr men tut včasih ni kontakta....pa pol ugasnem luči pa prec užgeKlajba ne ji vse tok strokovno razlagat...morš razumet da je ženska :kva2: ne ti žensk podcenjevat :krneki: d nauš slučaj brez gač :evilgrin: luč pa tle nima veze drgač, kr če kontakta ni, tut štrom ne dela... deci... :headbang:
Polona N. Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 HEY! No smeti nism jst pobirala.... Jih je snoopy..... Jst sm sam vrečko nesla v tisto zaraščeno kanto, da njemu ni blo treba čez ograjo skakat..... Glede kač pa ne komentiram več...... vsak ima svoj strah....
zverko Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 zdele grem v postojno,bo kdo dans kej gor :? ??
Irencko Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 zdele grem v postojno,bo kdo dans kej gor :? ?? sagurnu, men če neb nagaju me zih neb blo zj klet :whistle:
zverko Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 sagurnu, men če neb nagaju me zih neb blo zj klet :whistle: slabo pražena kava???pa je mlinč crknu?? :evilgrin: :evilgrin:
Irencko Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 slabo pražena kava???pa je mlinč crknu?? :evilgrin: :evilgrin: te bom, boš vido... :evilgrin: am mojga mlinčka sam štrom matra... :unsure:
zverko Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 te bom, boš vido... :evilgrin: am mojga mlinčka sam štrom matra... :unsure: me boš.......po hrbtu praskala :naughty: :wub: kaj te pa zeza mopi???
Irencko Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 me boš.......po hrbtu praskala :naughty: :wub: kaj te pa zeza mopi??? štrom, kontakt.... :unsure:
Klajba Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 Jest pridem mal :eek: , če se bo ker drsal gor :P
Irencko Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 Jest pridem mal :eek: , če se bo ker drsal gor :P ritka kdaj pa?
zverko Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 ritka kdaj pa? a za nega je pa kontakt,pa štrom?? :evilgrin: :evilgrin: :hmm:
zverko Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 juf... :evilgrin: ja prov pol.....dela kdo rezervne kluče za moped v postojn??? :topic:
condor Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 Mene pa še en cajt ne bo, zdej sm pa še zbolu pa sm na antibiotikih :angry: :angry:
Klajba Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 Mene pa še en cajt ne bo, zdej sm pa še zbolu pa sm na antibiotikih :angry: :angry: Pa sam tole zgleda de se pa prenaša
girox Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 Pa sam tole zgleda de se pa prenaša Da nima tista lisica kaj s tem? :lol1:
triler Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 Da nima tista lisica kaj s tem? :lol1: Eh od lisice ratas penast :lol1: Drugac pa je lusna. Sem jo vidu ene 2 tedna nazaj ene 2 ovinka nizje (vsaj predvidevam da je ista).
condor Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 Pa sam tole zgleda de se pa prenaša Ma jst sm že en teden slap, pa me le dohtar pošle na analizo krvi, pa sm dubu z mesta antibiotike. Bom se tacajt pa jst pocajtou, pa še kosilnca :whistle:
Klajba Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 (popravljeno) Bom se tacajt pa jst pocajtou, pa še kosilnca :whistle: ... se bo sestavla, de bomo lohk naprej kosil :naughty:... eh, sam pol boš pa kmal boljš, če je že en teden tako. Oj, k OSI bejš na en zvark, ti bo takoj bolš, ko ti bo zakuril dol skoz Popravljeno Avgust 1, 2007. Popravil Klajba
girox Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 ... se bo sestavla, de bomo lohk naprej kosil :naughty: ... eh, sam pol boš pa kmal boljš, če je že en teden tako. Oj, k OSI bejš na en zvark, ti bo takoj bolš, ko ti bo zakuril dol skoz Ježešna, opasnega li nasveta. :kva2:
girox Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 Ma jst sm že en teden slap, pa me le dohtar pošle na analizo krvi, pa sm dubu z mesta antibiotike.Bom se tacajt pa jst pocajtou, pa še kosilnca :whistle: Kaj je grlo fasalo? Ali kaj blizu? Tista lisica je pa enkratno simpatična, samo, da si jo odrešil suma.
Priporočene objave