Brdaus Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 Ni kriva bankina, niti asvalt, niti guma... Vedno je kriv izključno in samo voznik. Le voznik je namreč tisti, ki naj bi imel vsaj trohico razuma... Da se ne boš užgal... jest sm padu zgolj in izključno zarad gume. Če se kdaj srečava na kofetu v Zbiljah, bova tam naprej... tukaj se ne splača nabijat .)
simonsi Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 Pravilno, tebi izgleda. kaj ne pise, da sem s primorske? tip ne ve kaj je italijanscina. pa s kje je? misli, da tukaj govorimi latinsko kot 2.000 let nazaj. kaj pa je s terminologijo narobe, ta zvemo se to? (pa ne pozabi na svoje refernce ali vire) Girox Gravity Latinščina in predvsem terminologija pa še ni izumrla zato, ker se tako nedvoumno in univerzalno poimenujejo antomija, patologija itd, da tudi dr na primorskem ve, zakaj se gre. In ko preberem takole izpeljanko, me kar pri srcu stisne kaj bi bilo če bi pri svojem delu uporabil take izraze. :wacko:
girox Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 (popravljeno) Latinščina in predvsem terminologija pa še ni izumrla zato, ker se tako nedvoumno in univerzalno poimenujejo antomija, patologija itd, da tudi dr na primorskem ve, zakaj se gre. In ko preberem takole izpeljanko, me kar pri srcu stisne kaj bi bilo če bi pri svojem delu uporabil take izraze. :wacko: bi ostal kaksen vec ziv. to je onkraj dvoma. cisti italijanscini pravis izpeljanka? kaj pa je slovenscina ? hrbtenjaca in podobno-bo kdo mislil da si clenonozec GG Popravljeno Avgust 2, 2007. Popravil girox
Sanda7 Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 bil dons gor.......bl mal povedu,še mejn prašau :blush: sn pač mal bel sramežljiv O:-) mene zih ni blo takrat še gor
girox Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 (popravljeno) Oj sanda7, si vidla, imamo enga tapravga dr.med. na netu : to je Simonsi. Mi je pravkar skritiziral italijanscino. vseeno, tudi ce spreha samo po nase in latinsko, ga predlagam za sefa obvezovalnice na ridah. kaj pravis? Popravljeno Avgust 2, 2007. Popravil girox
zverko Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 mene zih ni blo takrat še gor sn ušel,ka sn se mal bal,de bojo pršle primorke,pa me bojo....... :naughty:
Port Folio Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 pocajtaj se klajba na travmi vse zrihtajo verjemi, vem,čeprav je se tako hudo!!!! Sam, če to pride od tebe :worship: :worship: :worship: Voziš kej "žeks" :whistle: Si motor že dokonca porihtu?
biker77 Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 bil dons gor.......bl mal povedu,še mejn prašau :blush: sn pač mal bel sramežljiv O:-) ti kr kej vpraš če te zanima..drgač pa dons noben ni prov dost povedal...pičkice :kva2: :kva2: :whistle:
biker77 Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 Da se ne boš užgal... jest sm padu zgolj in izključno zarad gume. Če se kdaj srečava na kofetu v Zbiljah, bova tam naprej... tukaj se ne splača nabijat .) a pa nisi vedu da je guma slaba al kaj??? če si si sam kriv :whistle:
hurikan Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 Olja vsem :rolleyes: , bil malo na jadranju in zdaj sem nazaj. Kaj novega? lp :whistle:
sjeng Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 a pa nisi vedu da je guma slaba al kaj??? če si si sam kriv :whistle: Ma si ti brihten
biker77 Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 Ma si ti brihten in kaj si hotu s tem povedat? kolk folka se pa voz k ve da bi nekak mogl že menjat gumo??? no???
hajoktejn Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 Oj sanda7, si vidla, imamo enga tapravga dr.med. na netu : to je Simonsi.Mi je pravkar skritiziral italijanscino. Ma sej ma prav, če že hočeš izpast strokoven uporabljaj latinščino, sicer pa piši slovensko in bo vsem vse jasno, brez spotikanj in zapenjanj; komu kaj pomeni italijanščina? meni nič :yawn:
lakyluk Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 jah "žeks" se vozi sam skoz leve ovinke, desni mu ne ležijo... :rolleyes: zato mu paše grobnik ku je bol lev ko desn!! LP usem
girox Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 Ma sej ma prav, če že hočeš izpast strokoven uporabljaj latinščino, sicer pa piši slovensko in bo vsem vse jasno, brez spotikanj in zapenjanj; komu kaj pomeni italijanščina? meni nič :yawn: Italijanscina je eno od narecij latinscine, ki jo je pri pisanju Commedia Divina uporabil Dante. kam pa si ti v gimnazijo hodil, v dhjcfn na ndcbdch? Girox
girox Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 (popravljeno) Ma si ti brihten "genij majkemi" da uporabim tvoj citat izpred 50 strani teh resnicno kacjih rid, hocem rec strani. Popravljeno Avgust 2, 2007. Popravil girox
hajoktejn Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 (popravljeno) Italijanscina je eno od narecij latinscine, ki jo je pri pisanju Commedia Divina uporabil Dante.kam pa si ti v gimnazijo hodil, v dhjcfn na ndcbdch? Girox pa kakšno vezo ima italijanščina z medicino???? v mojo izobrazbo se raje ne spuščaj :krneki: sicer pa, Your point was???? Popravljeno Avgust 2, 2007. Popravil hajoktejn
sjeng Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 (popravljeno) "genij majkemi" da uporabim tvoj citat izpred 50 strani teh resnicno kacjih rid, hocem rec strani. :D dobra Popravljeno Avgust 2, 2007. Popravil sjeng
girox Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 pa kakšno vezo ima italijanščina z medicino????v mojo izobrazbo se raje ne spuščaj :krneki: sicer pa, Your point was???? Point je, da je italijanscina narecje latinscine; in kot taka latinscina.
simonsi Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 Oj sanda7, si vidla, imamo enga tapravga dr.med. na netu : to je Simonsi.Mi je pravkar skritiziral italijanscino. vseeno, tudi ce spreha samo po nase in latinsko, ga predlagam za sefa obvezovalnice na ridah. kaj pravis? O hvala, kar za doktotja medicine si me postavil. Ran pa ne bi prevezoval, to naj kar med. sestre počnejo, ali pa če mi boš kar ti pomagal. ;)
biker77 Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 zdej pa to res ni več tema kačje ride :whistle:
hajoktejn Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 Point je, da je italijanscina narecje latinscine; in kot taka latinscina. aha; in zato jo v medicini uporabljajo kot kaj? sleng med osebjem alkaj?
simonsi Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 Point je, da je italijanscina narecje latinscine; in kot taka latinscina. In to je tvoj izgovor za tvoje izrazoslovje? In kaj imaš od tega, da makaronarjem tako v rit lezeš? Nočko... :yawn:
Brdaus Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 a pa nisi vedu da je guma slaba al kaj??? če si si sam kriv :whistle: Guma je bla dobra .) Pa ni bit brihten.
biker77 Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 tale motosvet je ratal motosekret
Priporočene objave