vapotek Objavljeno Marec 14, 2006 Opozori Objavljeno Marec 14, 2006 Meni je že 3 dovolj. Nočem več, da ne izpadem štrebar :P !
Manu Objavljeno Marec 14, 2006 Opozori Objavljeno Marec 14, 2006 Meni je že 3 dovolj. Nočem več, da ne izpadem štrebar :P ! Vapotek - Sperans - Štrebar .... :OK: :OK: :OK: p.s. Pirr; Titej valda, Titej fejst zgleda.... :blush:
Pravokotar Objavljeno Marec 14, 2006 Opozori Objavljeno Marec 14, 2006 Titej valda, Titej fejst zgleda.... :blush: Valda, fotka je še iz cajtov, ko je redno vadil ristanc :grim
pirrulz Objavljeno Marec 14, 2006 Opozori Objavljeno Marec 14, 2006 (popravljeno) Valda, fotka je še iz cajtov, ko je redno vadil ristanc :grim Pa ko je še obe nogi mel. :fredy: :grim Popravljeno Marec 14, 2006. Popravil pirrulz
Broj Jedan Objavljeno Marec 14, 2006 Opozori Objavljeno Marec 14, 2006 ... je redno vadil ristanc :grim sy sm vedu, da mava yes in Titej neki skupnga - usaj neki ... :OK: ..shadowlands.... Keky mal več optimizma prosm sy bo mladina mislila, da smo imeli vsi take gsihte, ko smo nosili take zastave ..
Lobo Objavljeno Marec 15, 2006 Opozori Objavljeno Marec 15, 2006 Keky mal več optimizma prosm sy bo mladina mislila, da smo imeli vsi take gsihte, ko smo nosili take zastave .. Saj ste jih meli. Sedaj so še bolj kisli.
volk Objavljeno Marec 15, 2006 Opozori Objavljeno Marec 15, 2006 ... točno, ys celo trdim, da bi se danes, če Tita ne bi bilo, v polovici naše države govorilo Italjanščino, v drugi polovici pa Windisch (v šoli pa nemško) ... najbolj so seveda do Tita kritični današnji mladi klerohisteriki, ki pojma o pojmu nimajo kako se je živelo v SFRJ, v samoupravnem socializmu, katerega v svoji nebulozni histerični nevednosti enačijo s komunizmom ... :kva2: :lol1: :slap: :slap: :slap: :lol1: Meni je že 3 dovolj. Nočem več, da ne izpadem štrebar :P ! Bolje izpasti štreber nego iz brzog voza :grim
Pravokotar Objavljeno Marec 15, 2006 Opozori Objavljeno Marec 15, 2006 ...bo mladina mislila, da smo imeli vsi take gsihte, ko smo nosili take zastave .. Ne, naši ksihtki so bili fletkani, optimistično zazrti v lepšo prihodnost :)
Ice Objavljeno Marec 15, 2006 Opozori Objavljeno Marec 15, 2006 "tata, gde je cokolada?" "cut, mali. prvo skola onda cokolada." ksiht je ze fletkan, samo nekako mi ne deluje ravno "optimisticno zazrt" v prihodnost. :grrr
Brihta Objavljeno Marec 15, 2006 Opozori Objavljeno Marec 15, 2006 (popravljeno) ... točno, ys celo trdim, da bi se danes, če Tita ne bi bilo, v polovici naše države govorilo Italjanščino, v drugi polovici pa Windisch (v šoli pa nemško) ... Kaj bi blo super. Italijanscina je tako cudovit jezik :) Pa kul bi blo, k bi bla stajerska v drugi drzavi :devil: Popravljeno Marec 15, 2006. Popravil Brihta
Broj Jedan Objavljeno Marec 15, 2006 Opozori Objavljeno Marec 15, 2006 Kaj bi blo super. Italijanscina je tako cudovit jezik :) Pa kul bi blo, k bi bla stajerska v drugi drzavi :devil: bi lahko namesto v Graz hodili po kofi v Celje, oni pa namesto na PonteRosso na ljubljansko tržnico po kavbojke ... :lol1:
šokac Objavljeno Marec 15, 2006 Opozori Objavljeno Marec 15, 2006 Kaj bi blo super. Italijanscina je tako cudovit jezik :) Pa kul bi blo, k bi bla stajerska v drugi drzavi :devil: :SS brihta, :fight1: brihta
_THUNDER_ Objavljeno Marec 19, 2006 Opozori Objavljeno Marec 19, 2006 bom jaz dal tebi stajersko v drugi drzavi.... krucifiks kaj se to pravi... :nono: :nono: :nono: :nono:
Broj Jedan Objavljeno Marec 20, 2006 Opozori Objavljeno Marec 20, 2006 bom jaz dal tebi stajersko v drugi drzavi.... krucifiks kaj se to pravi... :nono: :nono: :nono: :nono: kaj se pa sekiraš - aerodrom že tkaltko imate :OK:
Lobo Objavljeno Marec 20, 2006 Opozori Objavljeno Marec 20, 2006 bom jaz dal tebi stajersko v drugi drzavi.... krucifiks kaj se to pravi... :nono: :nono: :nono: :nono: :hmm: Mogoče to, da pol res ne bomo imeli izhoda na odprto morje? Se bi pa končno rešili močvirnikov. :kva2:
janih Objavljeno Marec 20, 2006 Opozori Objavljeno Marec 20, 2006 :hmm: Mogoče to, da pol res ne bomo imeli izhoda na odprto morje? Se bi pa končno rešili močvirnikov. :kva2: škoda, si se pač prepozno rodil, bi lahklo pomagal hitlerju, ko je bil v mariboru na obisku janih
Lobo Objavljeno Marec 20, 2006 Opozori Objavljeno Marec 20, 2006 škoda, si se pač prepozno rodil, bi lahklo pomagal hitlerju, ko je bil v mariboru na obisku janih Mu je pa zato pomagal stric v mojem imenu, ki je padel pri partizanih. Pomagal, da je hitreje zapustil naše ozemlje. Pa kar tako, eno vprašanje, posti predhodnikov te pa verjetno ne motijo?
Broj Jedan Objavljeno Marec 20, 2006 Opozori Objavljeno Marec 20, 2006 Mu je pa zato pomagal stric v mojem imenu, ki je padel pri partizanih. ..? ys mam tu enga tazga strica in grem vsako leto z mamo na Bučko očistit njegov spomenik z rdečo zvezdo :worship: ampak to so bile prave zgodbe o pravih možakarjih ... ne pa "veterani desetdnevnega piknika v hosti", kateremu danes rečejo "osvobodilna vojna za SLO" :lol1:
Dip Objavljeno Marec 20, 2006 Opozori Objavljeno Marec 20, 2006 ampak to so bile prave zgodbe o pravih možakarjih ... ne pa "veterani desetdnevnega piknika v hosti", kateremu danes rečejo "osvobodilna vojna za SLO" :lol1: Aja - kaj pa si ti delal, ko je bil "piknik"?
šokac Objavljeno Marec 20, 2006 Opozori Objavljeno Marec 20, 2006 Glej totega, že spet bluzi. Glej totega broja, že spet bluzi. Aja - kaj pa si ti delal, ko je bil "piknik"? Takrat je še bil v Srbiji...
Lobo Objavljeno Marec 21, 2006 Opozori Objavljeno Marec 21, 2006 ys mam tu enga tazga strica in grem vsako leto z mamo na Bučko očistit njegov spomenik z rdečo zvezdo :worship: ampak to so bile prave zgodbe o pravih možakarjih ... ne pa "veterani desetdnevnega piknika v hosti", kateremu danes rečejo "osvobodilna vojna za SLO" :lol1: Je pač bilo treba biti z njegovo taktiko. Nemce, ki so pregovorno vojaški narod z vojno, Srbe pa s piknikom, ki so bolj na čage mahjeni.
Broj Jedan Objavljeno Marec 21, 2006 Opozori Objavljeno Marec 21, 2006 Je pač bilo treba biti z njegovo taktiko. Nemce, ki so pregovorno vojaški narod z vojno, Srbe pa s piknikom, ki so bolj na čage mahjeni. Čš rečt, da smo slovenceljni izjemni vojni strategi po duši in srcu in takorekoč že iz plenic ven .. kenede? :yes:
janih Objavljeno Marec 21, 2006 Opozori Objavljeno Marec 21, 2006 Mu je pa zato pomagal stric v mojem imenu, ki je padel pri partizanih. Pomagal, da je hitreje zapustil naše ozemlje. Pa kar tako, eno vprašanje, posti predhodnikov te pa verjetno ne motijo? tud moj stric je padel vpartizanih in to prav v mariboru in to na dan svobode, me motijo, vendar ne mislim glih na vsakega, dajati komentarjev, tebi sem zato odgovoril, ker si glih omenil močvirnike, ne-vem kaj smo ti v napoto janih
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se