mr.Evil Objavljeno Marec 24, 2006 Opozori Objavljeno Marec 24, 2006 Bivši poslanec Ivo Hvalica, kljub starosti in upokojitvi premore toliko moči, da prestavlja težko kamenje, ki sestavlja napis naš Tito nad Novo Gorico. Ivo :nono: Mogoče pa trenira za goli otok! :devil: :devil:
janih Objavljeno Marec 24, 2006 Opozori Objavljeno Marec 24, 2006 Mogoče pa trenira za goli otok! :devil: :devil: če je že tak junak, zakaj se je potem skrival pred kamero janih
Matjažek Objavljeno Marec 27, 2006 Opozori Objavljeno Marec 27, 2006 Moje mnenje: tito - Ni šans! Škoda besed. Kdor nasprotuje naj prebere knjige, seveda tiste, ki jih niso pisali komunisti.
Matjažek Objavljeno Marec 27, 2006 Opozori Objavljeno Marec 27, 2006 Se opravičujem. Še enkrat sem prebral naslov Teme. Torej: Nosil lepe obleke :OK: in kadil dobre cigarose :OK: Rodil se tik ob Slovenski meji :OK: :OK: :OK:
Robka Objavljeno Marec 27, 2006 Opozori Objavljeno Marec 27, 2006 Moje mnenje: tito - Ni šans! Škoda besed. Kdor nasprotuje naj prebere knjige, seveda tiste, ki jih niso pisali komunisti. Seveda z novo oblastjo bomo zamenjali še zgodovino...(kdo je že prisegal Dolfiju??), avtorji knjig spremenjene zgodovine so pa verjetno raznorazni Bajuki... :cry:
Matjažek Objavljeno Marec 27, 2006 Opozori Objavljeno Marec 27, 2006 (popravljeno) Se strinjam 100 %. Sicer pa, kaj pa je EU, če ne Združena Velika Nemčija. Pa priseganje Natu... Ko gre za obstoj, človek priseže pač tistemu, ki je na oblasti. Popravljeno Marec 27, 2006. Popravil Matjažek
mr.Evil Objavljeno Marec 27, 2006 Opozori Objavljeno Marec 27, 2006 Se strinjam 100 %. Sicer pa, kaj pa je EU, če ne Združena Velika Nemčija. Pa priseganje Natu... Ko gre za obstoj, človek priseže pač tistemu, ki je na oblasti. Narobe Matjašek, hudo narobe .
Matjažek Objavljeno Marec 27, 2006 Opozori Objavljeno Marec 27, 2006 No, saj se ni treba razburjat. Zavedam se, da so te strasti še po xx letih zelo vroče. Stojim za svojim mnenjem. O tem pišem tudi z veliko mero rezerve in vljudnosti. Povem kar jaz mislim. Napišem tudi še malo bolj karikirano, da tudi "ostali" razumejo. Še kost: (karikirano, ali pa tudi resnično) Če ne prisežeš trenutni oblasti, končaš na Kočevskem... če te zajebejo z obeh strani, tudi.
Ćardak Objavljeno Marec 27, 2006 Opozori Objavljeno Marec 27, 2006 kaj pa je EU, če ne Združena Velika Nemčija. :nono: :nono: :nono: Bruselj je glavni za EU :devil:
Matjažek Objavljeno Marec 27, 2006 Opozori Objavljeno Marec 27, 2006 Če ne bi šlo za obstoj Slovenije (širši pojem), ali bi prisegli Natu in EU???
Manu Objavljeno Marec 28, 2006 Opozori Objavljeno Marec 28, 2006 :nono: :nono: :nono: Bruselj je glavni za EU :devil: Ah bejž bejž--- to sam v učbeniku tako piše.... :grrr
volk Objavljeno Marec 28, 2006 Opozori Objavljeno Marec 28, 2006 Seveda z novo oblastjo bomo zamenjali še zgodovino...(kdo je že prisegal Dolfiju??), avtorji knjig spremenjene zgodovine so pa verjetno raznorazni Bajuki... :cry: :slap: če ni vse res kar so nas naučili v šoli naj soseda strela udar :grim Res, res
HHV Objavljeno Marec 28, 2006 Opozori Objavljeno Marec 28, 2006 Se opravičujem. Še enkrat sem prebral naslov Teme. ... Pohvaljen! Vsaj eden, ki prizna, da blekne, brez da bi prej preveril o čem se sploh gre. In da to potem prizna. :OK: Dokaj neobičajna praksa na tem Motomarsu!
volk Objavljeno Marec 28, 2006 Opozori Objavljeno Marec 28, 2006 Če ne bi šlo za obstoj Slovenije (širši pojem), ali bi prisegli Natu in EU??? A bi hodili v šole če ne bi šlo za obstoj, a bi hodili v službe in izbirali med boljšimi zaposlitvami če ne bi šlo za obstoj . . . :eek:
Broj Jedan Objavljeno Marec 28, 2006 Opozori Objavljeno Marec 28, 2006 A bi hodili v šole če ne bi šlo za obstoj, a bi hodili v službe in izbirali med boljšimi zaposlitvami če ne bi šlo za obstoj . . . :eek: . . . Ali bi sexali, če ne bi šlo za obstoj? Ys bi - za druge pa ne vem ... :devil:
Lobo Objavljeno Marec 28, 2006 Opozori Objavljeno Marec 28, 2006 . . . Ali bi sexali, če ne bi šlo za obstoj? Ys bi - za druge pa ne vem ... :devil: Jaz tudi. Jebeš obstoj, važno da uživaš in ti pride. Pa po možnosti tudi njej.
Damian Objavljeno Marec 28, 2006 Opozori Objavljeno Marec 28, 2006 Moje mnenje: tito - Ni šans! Škoda besed. Kdor nasprotuje naj prebere knjige, seveda tiste, ki jih niso pisali komunisti. Koliko časa pa si živel "pod komunisti" v tistem "enoumju" in " za železno zaveso", ko pri nas "nisi mogel kupiti čokolade Milka", da so se ti tako zamerili........ .......čeprav nisi nič prebral v tej temi, preden si napisal svojo misel ........ Pa lep pozdrav, D.
pirrulz Objavljeno Marec 29, 2006 Opozori Objavljeno Marec 29, 2006 Pa po možnosti tudi njej. Kar pa absolutno ni prioriteta. :grrr :devil: Sicer WTF ima to opraviti z Brozom? - ampak moralo je biti povedano. B)
Lobo Objavljeno Marec 29, 2006 Opozori Objavljeno Marec 29, 2006 Kar pa absolutno ni prioriteta. :grrr :devil: Sicer WTF ima to opraviti z Brozom? - ampak moralo je biti povedano. B) Mislil sem v tem smislu, če naj bi Joža imel kup žensk in za nekaj razredov frocovja, da bi pa to pasalo sem. Mea culpa. Mea culpa. Meja Kolpa.
šokac Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 Mislil sem v tem smislu, če naj bi Joža imel kup žensk in za nekaj razredov frocovja, da bi pa to pasalo sem. Mea culpa. Mea culpa. Meja Kolpa. Titovi "otroci"...
kekec III Objavljeno Maj 4, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 na današnji dan, (pred 26 leti) je v večnost odšla neka legenda...
GorazdH Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 no, neki se šušlja o tem, da bi en, ki ga ne bom omenjal, ker je tako in tako samo še za zdrahe delat, organiziral podrtje napisa NAŠ TITO na Sabotinu enkrat do konca Maja... :grrr Poleg idiotizma v dejanju je še dodatna zabava s tem, da se Italjančki samo smejejo temu kako se znamo grist med sabo. Torej, možnim bodočim podiralcem želim obilo MODRASOV, KLOPOV in bližnjega srečanja z OHRANJEVALCI napisa in LASTNIKI parcel, kjer je napis. :yea1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se