taška Objavljeno Julij 3, 2003 Opozori Objavljeno Julij 3, 2003 če ga ne bo ona prej.... zdaj se je vloga spolov mal spremenila, ja,ja... :031 :lol:
RAF Objavljeno Julij 3, 2003 Opozori Objavljeno Julij 3, 2003 (popravljeno) če ga ne bo ona prej.... zdaj se je vloga spolov mal spremenila, ja,ja... :031 :lol: Ne vem če!!!! B) B) Lakom lačen, Lakom Smrketo papal!!! :rolleyes: :rolleyes: Popravljeno Julij 3, 2003. Popravil RAF
Zok Objavljeno Julij 3, 2003 Opozori Objavljeno Julij 3, 2003 (popravljeno) NIMAŠ PRAV !! :P Jaz mam Zokeca :wub: :wub: life is so fuckin' beautiful... :wub: :D :wub: Igralec: te povabma 1x na pjaco, bos lahk sline cedil... :) ;) ice: ne, ne svinjava povsod. samo po Motosvetu. :D sicer pa... ...kaj bi ze Ledena legenda reku?? trpi! ;) :D :P B) Popravljeno Julij 3, 2003. Popravil Zok
igralec Objavljeno Julij 3, 2003 Opozori Objavljeno Julij 3, 2003 ej ni potrebe :P Sline že cedim :D YZFR6 :wub: :rolleyes:
Zok Objavljeno Julij 3, 2003 Opozori Objavljeno Julij 3, 2003 Sline že cedim si ze mastn, a?? :D :D :D sj YZF R1 tud ni tak svoh, ves... :D
bauca Objavljeno Julij 3, 2003 Opozori Objavljeno Julij 3, 2003 Smetita spet ... pol bo pa :huh: bogi :huh: ledenko mogo spet pucat in se po nepotrebnem razburjat ... ga bo še kap :o :wub::wub::wub::wub::wub:
enduraš Objavljeno Julij 3, 2003 Opozori Objavljeno Julij 3, 2003 jz se javim za eno motoristično zagreto mladenko ,ki je ne moti trd zic in zna slabše vozit kot jaz :lol: :lol: :lol: :lol: Seveda je zaželeno ,da ne pečejo oči od pogleda nanjo (kakorkoli razumete razumete prav). Pa starejša starejša more bit od 16 :) Njeno ime naj bo Maja :D :rolleyes: .... dost bo... že to je preveč <_< Sebe ne bom opisoval ,ker sm itak razred zase :lol: :D ....sicer pa.... kdo pa ni razred zase? :ph34r: Ostanite hladni B)
Zok Objavljeno Julij 3, 2003 Opozori Objavljeno Julij 3, 2003 hmmm, men pa kes picke ne sedejo glih... :huh: :rolleyes: Ostanite hladni B) ...stay cool... ...be Ice... ehehehehe, TRPI!! :D :D :D trpijezakonpress ;) :)
greenninja Objavljeno Julij 4, 2003 Opozori Objavljeno Julij 4, 2003 jz se javim za eno motoristično zagreto mladenko ,ki je ne moti trd zic in zna slabše vozit kot jaz :lol: :lol: :lol: :lol: Seveda je zaželeno ,da ne pečejo oči od pogleda nanjo (kakorkoli razumete razumete prav). Pa starejša starejša more bit od 16 :) Njeno ime naj bo Maja :D :rolleyes: .... dost bo... že to je preveč <_< Sebe ne bom opisoval ,ker sm itak razred zase :lol: :D ....sicer pa.... kdo pa ni razred zase? :ph34r: Ostanite hladni B) Bemti, nisem maja in ne vozim slabše od tebe.. :P
Pervy Objavljeno Julij 4, 2003 Opozori Objavljeno Julij 4, 2003 jz se javim za eno motoristično zagreto mladenko ,ki je ne moti trd zic in zna slabše vozit kot jaz :lol: :lol: :lol: :lol: Seveda je zaželeno ,da ne pečejo oči od pogleda nanjo (kakorkoli razumete razumete prav). Pa starejša starejša more bit od 16 :) Njeno ime naj bo Maja :D :rolleyes: .... dost bo... že to je preveč <_< Sebe ne bom opisoval ,ker sm itak razred zase :lol: :D ....sicer pa.... kdo pa ni razred zase? :ph34r: Ostanite hladni B) Bemti, nisem maja in ne vozim slabše od tebe.. :P AUUUUUUUUUU pod pasom :blink: ;) :P
Zok Objavljeno Julij 4, 2003 Opozori Objavljeno Julij 4, 2003 a to glede Maje leti na mene?? :rolleyes:
king4ever Objavljeno Julij 4, 2003 Opozori Objavljeno Julij 4, 2003 jz se javim za eno motoristično zagreto mladenko ,ki je ne moti trd zic in zna slabše vozit kot jaz :lol: :lol: :lol: :lol: Seveda je zaželeno ,da ne pečejo oči od pogleda nanjo (kakorkoli razumete razumete prav). Pa starejša starejša more bit od 16 :) Njeno ime naj bo Maja :D :rolleyes: .... dost bo... že to je preveč <_< Sebe ne bom opisoval ,ker sm itak razred zase :lol: :D ....sicer pa.... kdo pa ni razred zase? :ph34r: Ostanite hladni B) Meni pa je vseeno kak je punci ime, pa tudi mi je vseeno ce se rada vozi z motorji (cimmanj veselja ma do motoristicnega zica tem boljse, ker se najraje vozim sam) Samo moja starostna meja je premaknjena tam bolj proti 19-20 let, pa vse do cca 25-27 :D :D :D :D :D
Zok Objavljeno Julij 4, 2003 Opozori Objavljeno Julij 4, 2003 tud ce bi ji blo ime Muzačihačohovićevićevićićić??? :D :D :D
bauca Objavljeno Julij 4, 2003 Opozori Objavljeno Julij 4, 2003 (popravljeno) tud ce bi ji blo ime Muzačihačohovićevićevićićić??? :D :D :D Uuuu, Muzačihačohovićevićevićićić ... lepo ime ... to je kaka tvoja znanka ? :D :lol: Popravljeno Julij 4, 2003. Popravil bauca
king4ever Objavljeno Julij 4, 2003 Opozori Objavljeno Julij 4, 2003 tud ce bi ji blo ime Muzačihačohovićevićevićićić??? :D :D :D Jah zakaj pa ne, take z takim priimkom imajo ponavadi tako fajno olivno polt (najboljsi je kak mix ala Bosna-Slovenija :D :D :D ),samo malo dolgo bi rabil da bi se priimek naucil.Mah qrc, na obcino bi jo poslal pa naj se preimenuje :P
Zok Objavljeno Julij 4, 2003 Opozori Objavljeno Julij 4, 2003 Mah qrc, na obcino bi jo poslal pa naj se preimenuje :P :D :D :D :D :D @Bauca: moji najljubsi znanki je ime Mateja! :wub: ;) B)
bauca Objavljeno Julij 4, 2003 Opozori Objavljeno Julij 4, 2003 Mah qrc, na obcino bi jo poslal pa naj se preimenuje :P :D :D :D :D :D @Bauca: moji najljubsi znanki je ime Mateja! :wub: ;) B) Ja ? Lepo ... :o :huh: :wub: Pa kak jo pa ti klices ? Mateja al ...? :wub:
bauca Objavljeno Julij 4, 2003 Opozori Objavljeno Julij 4, 2003 klicem jo Bauca... B) :wub: :wub: :wub: :wub: Cuker .... :D
Dirkac Objavljeno Julij 4, 2003 Opozori Objavljeno Julij 4, 2003 No otročka, saj te izlive si lahko pošiljata tudi prek PM-a. :P :D
enduraš Objavljeno Julij 4, 2003 Opozori Objavljeno Julij 4, 2003 kar se tiče mojega povpraševanja... popustim pri imenu in znanju vožnje :huh:
manjak Objavljeno Julij 4, 2003 Opozori Objavljeno Julij 4, 2003 No otročka, saj te izlive si lahko pošiljata tudi prek PM-a. :P :D Sta že zafilala inbox pa morta zdej klele se menit :D
igralec Objavljeno Julij 4, 2003 Opozori Objavljeno Julij 4, 2003 povečajte jima quoto PMjev na 200 v inboxu :P
manjak Objavljeno Julij 4, 2003 Opozori Objavljeno Julij 4, 2003 Za par dni bo mir pol pa jovo na novo :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se