stigmata Objavljeno Februar 11, 2004 Deli Objavljeno Februar 11, 2004 Stigmata - sej bo, sam mal bo treba potrpet, poletje se bliža, valentinovo tud kmal bodo podivjal hormončki nato pa še motorji in ni ga vraga da si nebi kšnga fejst desca najdla... :friend2: ti ga prvošm :love1: To si pa zdaj napisal kot da sem čist u depresiji kr sem sama :cry: Meni čist nič ne fali... sama s sabo... kaj češ lepšega, plus tega zakaj bi se zvezala na enega če jih lahko imam 5 .) :lol1: Si pa zlo prjazn no, kr mi vse "to" prvošiš :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 11, 2004 Deli Objavljeno Februar 11, 2004 (popravljeno) Joojjjjjjjjjjjjjj Stigmata......ti pa nisi skromna!!!!! :o :o :o Morda maš pa prav :hmm: :naughty: :devil: Popravljeno Februar 11, 2004. Popravil klimbra Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno Februar 11, 2004 Deli Objavljeno Februar 11, 2004 jah no kaj češ... :huh: če so nekatere zadovoljne s svojim kolegom na baterije... pol je pa tud prav! :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
banini Objavljeno Februar 11, 2004 Deli Objavljeno Februar 11, 2004 :yea2: Stigmata ima prav ! Eden ni nobeden ! Pet je za zivet ! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 11, 2004 Deli Objavljeno Februar 11, 2004 To si pa tako lepo ovedal da lepše niti sama ne bi znala! :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno Februar 12, 2004 Deli Objavljeno Februar 12, 2004 :yea2: Stigmata ima prav ! Eden ni nobeden ! Pet je za zivet ! :OK: hja... sej je ql sam postav se na drugo stran.. kako bi se počutu če bi jih tvoja žena imela 5 (za žvet) ? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
banini Objavljeno Februar 12, 2004 Deli Objavljeno Februar 12, 2004 :yea2: Z petimi naj zivi , z mano pa si naj posteljo deli ! :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Februar 13, 2004 Deli Objavljeno Februar 13, 2004 khmmmmja....me zanima kako ti kaj uspeva tale tvoja pesniška nadarjenost pri paritvenem promoviranju :? :unsure: btw: ... s petimi ( ne z petimi) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Februar 13, 2004 Deli Objavljeno Februar 13, 2004 btw: ... s petimi ( ne z petimi) bubamara naš toporišič :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
banini Objavljeno Februar 13, 2004 Deli Objavljeno Februar 13, 2004 khmmmmja....me zanima kako ti kaj uspeva tale tvoja pesniška nadarjenost pri paritvenem promoviranju :? :unsure: btw: ... s petimi ( ne z petimi) :P Čisto slučajno ! Tako kot pride , tudi gre ! :? Še dobro , da si vsega ne zapomnem :hmm: ... :naughty: Za slovnične napake pa bubamara poskrbi :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
devilish Objavljeno Februar 13, 2004 Deli Objavljeno Februar 13, 2004 bubamara :angry: magari je možno da sm spregledala, k se mi mal mudi k spet delam, ma sm rekla da neki sporoci, da ne izpade da sm zginla z zemlje kar naenkrat :) alora sporocim pej zdej, sm se hotla dubit z vami, ma sm udarla eno last minute varianto za 2 tedna v francijo, tko da... sej pomoje me niste kej prevc pogresali :rolleyes: ma vseeno... ben nikjer nč vidla od srečanja, ste se dobili? blo fajn? jst bi tudiiiii :( jst moram tect zdej, bodte fajn :) lp, devilish Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Februar 14, 2004 Deli Objavljeno Februar 14, 2004 bubamara :angry: magari je možno da sm spregledala, k se mi mal mudi k spet delam, ma sm rekla da neki sporoci, da ne izpade da sm zginla z zemlje kar naenkrat :) alora sporocim pej zdej, sm se hotla dubit z vami, ma sm udarla eno last minute varianto za 2 tedna v francijo, tko da... sej pomoje me niste kej prevc pogresali :rolleyes: ma vseeno... ben nikjer nč vidla od srečanja, ste se dobili? blo fajn? jst bi tudiiiii :( jst moram tect zdej, bodte fajn :) lp, devilish ne skrbi, bilo vse sporočeno... :P :wub: fantje čakali le tebe...tako, da ni panike...bo še fajn... :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 14, 2004 Deli Objavljeno Februar 14, 2004 bubamara :angry: magari je možno da sm spregledala, k se mi mal mudi k spet delam, ma sm rekla da neki sporoci, da ne izpade da sm zginla z zemlje kar naenkrat :) alora sporocim pej zdej, sm se hotla dubit z vami, ma sm udarla eno last minute varianto za 2 tedna v francijo, tko da... sej pomoje me niste kej prevc pogresali :rolleyes: ma vseeno... ben nikjer nč vidla od srečanja, ste se dobili? blo fajn? jst bi tudiiiii :( jst moram tect zdej, bodte fajn :) lp, devilish buba toporišič hitro to prevedi pa popravi, jes nič nea razumem! aja ka zej, se bo kdo končno oženil pa da bomo lahko zastonj pili? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno Februar 14, 2004 Deli Objavljeno Februar 14, 2004 kaj boš s poroko? mal počakej da jest diplomo nardim, pol se ga bo pa pil 7dni in noči O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
devilish Objavljeno Februar 15, 2004 Deli Objavljeno Februar 15, 2004 samo 1 prošnja pred bilokakimi dogovori... :) kaj lahko prosim cez teden??? :? k cez vikend med rata sele zacetk januarja :( ČE! lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tamav Objavljeno Februar 15, 2004 Deli Objavljeno Februar 15, 2004 devilisih ni panike ;) smo na vezi, vec pa na PM .) bubamara: za v soboto vama je pa lohka žal jest še zdej mačka zdravm :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Februar 15, 2004 Deli Objavljeno Februar 15, 2004 devilisih ni panike ;) smo na vezi, vec pa na PM .) bubamara: za v soboto vama je pa lohka žal jest še zdej mačka zdravm :lol1: :004 :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tamav Objavljeno Februar 22, 2004 Deli Objavljeno Februar 22, 2004 halo! nekam neaktivni smo ratali v tej temi :? pomlad se priblizuje vas nic hormoncki ne matrajo :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Februar 22, 2004 Deli Objavljeno Februar 22, 2004 halo! nekam neaktivni smo ratali v tej temi :? pomlad se priblizuje vas nic hormoncki ne matrajo :P čaki...zdej so počitnice....zdej se da mir pol pa se spet začne.... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
muc Objavljeno Februar 22, 2004 Deli Objavljeno Februar 22, 2004 iščem dekle potrebno kilometrov! če skrivaš doma kakšen minimoto nč hudga sem namreč zelo igrive narave-po domač otročji buba vidiš kakšno smolo mam še zmeri nč nobena ni za motor ko bo pa toplo bi mogu pa pet prkolic zraven vozit :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Februar 22, 2004 Deli Objavljeno Februar 22, 2004 iščem dekle potrebno kilometrov! definiraj katerih kilometrov da se katera ne ustraši.....ali pa da se ne javijo napačne.... :lol1: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 22, 2004 Deli Objavljeno Februar 22, 2004 iščem dekle potrebno kilometrov! :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Februar 22, 2004 Deli Objavljeno Februar 22, 2004 buba vidiš kakšno smolo mam še zmeri nč nobena ni za motor ko bo pa toplo bi mogu pa pet prkolic zraven vozit :angry: mucek... :004 ...če bi punce vedle kaj zamujajo... :grim :grim ...malo reklame: luštkan, simpatičen, sexy, s smislom za humor, dobrega srca,.....ja...pa ljubitelj živali ( zelo pomembno...vsaj zame)....pa še kaj bi se našlo... :wub: no, če ti bo pa kdaj zares zelo zelo hudo pri srcu, se pa pri men oglasi... :naughty: :devil: eeeeeeeee...vse pride, ko najmanj pričakuješ ( tko se yst tolažim... :xx: ) :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PSI_Hunter Objavljeno Februar 22, 2004 Deli Objavljeno Februar 22, 2004 (popravljeno) hmmmm............ :unsure: :cry: Popravljeno Februar 22, 2004. Popravil PSI_Hunter Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tamav Objavljeno Februar 23, 2004 Deli Objavljeno Februar 23, 2004 PSI Hunter, čakamo opravičilo, pojasnilo za četrtek? :hmm: Mi smo naročil par rund k smo misli, da prideš in plačaš ti pa zatajiš :? Ah, sicer je pa itak bolš, da nisi prišel...je vsaj več zame ostalo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se