lojzi Objavljeno Maj 22, 2003 Opozori Objavljeno Maj 22, 2003 (popravljeno) naj izdela predlogo za priložnostni plakat in priponke v stilu: 1. tradicionalna poroka Manuele in Fiftyja, Lendava 2003. :D :P In ko bomo prišli do desete tradicionalne poroke Manuelle in Fifty-a bomo že tako zverzirani, da bomo lahko svoje storitve tudi profesionalno tržili naprej! Jest se javim za komercialnega direktorja za trženje megle, avtorskih pravic, zakonskih svetovanj, nevestine dote (kdo da več?) in ženinovega premoženja (kr mislte si, jest sem bolj perverzno kot materialno usmerjen ;) :P :D Popravljeno Maj 22, 2003. Popravil lojzi
Pravokotar Objavljeno Maj 22, 2003 Opozori Objavljeno Maj 22, 2003 Rabimo še ljudstvo! In klic v sili B)
Alla Objavljeno Maj 22, 2003 Opozori Objavljeno Maj 22, 2003 (popravljeno) Hm.....jest se pa javim (oz. odzivam vabilu), da bom nevesti ves čas dogodka v moralno podporo.......Ma, saj ne vem, kak se temu strokovno reče (nimamizkušenjsporokamipress).......naj Manuela sama pove, kaj bom....... :rolleyes: Alla B) Popravljeno Maj 22, 2003. Popravil Alla
lojzi Objavljeno Maj 22, 2003 Opozori Objavljeno Maj 22, 2003 Ej, zakaj sta pa ženin in nevsta tako tiho? ;) :P :D :rolleyes:
Pravokotar Objavljeno Maj 22, 2003 Opozori Objavljeno Maj 22, 2003 Javim se, da ... hm... a sem lahko ministrant? :D :D :D :) Gala ideja, Sym! Garantirano prideš v Guinessovo knjigo rekordov! NAJVEČJI MINISTRANT VSEH ČASOV ;) :D
pupa Objavljeno Maj 22, 2003 Opozori Objavljeno Maj 22, 2003 Pomoje kujeta načrte, kam jo bosta stegnila, ker se menimo kar brez njiju... :lol: :lol: :D ;)
AlterMann Objavljeno Maj 22, 2003 Opozori Objavljeno Maj 22, 2003 Mož in žena pa žlica masva, sta vkup krave pasva.... _______________________ (Iz filma Cvetje v jeseni)
RAN Objavljeno Maj 22, 2003 Opozori Objavljeno Maj 22, 2003 A je funkcija črnogorskega kuma še frej ? :rolleyes:
vragica Objavljeno Maj 22, 2003 Opozori Objavljeno Maj 22, 2003 Ženin in nevesta pod mizo žgance jesta... :o
bauca Objavljeno Maj 22, 2003 Opozori Objavljeno Maj 22, 2003 Ženin in nevesta pod mizo žgance jesta... :o Obstaja tudi tema ˝verzi˝.... B) :D
king4ever Objavljeno Maj 22, 2003 Opozori Objavljeno Maj 22, 2003 Jaz se kot ljudstvo ponizno javljam za edino nalogo ki jo na gostijah zelo zelo rad opravljam: Z mojim zelodcem lahko poskrbim da nebo ostalo prevec pijace in jedace, pa da na plesiscu nebo prevec prazno. A lahko pridem? :D :D :D :D :D
YZFgeorge Objavljeno Maj 23, 2003 Opozori Objavljeno Maj 23, 2003 Zanimivo.......vse ste že splanirali, samo ženin in nevesta sta tiho kot ribi :P
Dada Objavljeno Maj 23, 2003 Opozori Objavljeno Maj 23, 2003 Zanimivo.......vse ste že splanirali, samo ženin in nevesta sta tiho kot ribi :P Ženin se še ni oglasil. Ali sploh že ve, da se namerava poročiti? :huh:
fifty Objavljeno Maj 23, 2003 Opozori Objavljeno Maj 23, 2003 :blink: :blink: :blink: :o :o :o :ph34r: ;) B)
marijan Objavljeno Maj 23, 2003 Opozori Objavljeno Maj 23, 2003 a to pomeni kot privolitev za vsesplošno rajanje na vajino srečno zakonsko zvezo? A bo gauda ob Kanomljici? :D
Pravokotar Objavljeno Maj 23, 2003 Opozori Objavljeno Maj 23, 2003 Kdo bo že koga vzel???? :blink: Čuk se bo oženil, tralala Sova ga bo vzela, hopsasa ;) :D :D :D :lol: :lol:
Manu Objavljeno Maj 23, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Maj 23, 2003 ŠELE ZDAJ SEM PRIŠLA DO ..... :unsure: .....TU :) Ja, se strinjam z vsem, vsak bo lahko kar bo hotu bit, sam vlogi MOŽ in ŽENA sta fiksni B) - ta čas sem že poklicala v Laško - bodo pokrovitelji... sam količine še ne vem??? :unsure: - a kdo pozna kakšnega mesarja???? :blink: - pa kakšno pekarno razen pečjakove??? :rolleyes: - ostale podrobnosti pa še... prosim.... z idejami na dan.... :) . p.s. Alla, seveda, saj sva dogovorjeni že od vsega začetka - in reče se PRIČA, POROČNA PRIČA ;) p.p.s. Pravkar me je klical Fifty in me vprašal, če bi bla njegova zaročenka... :rolleyes: zaenkrat.... :rolleyes: A po telefonu velja??? :unsure: :unsure: :) :) :)
fifty Objavljeno Maj 23, 2003 Opozori Objavljeno Maj 23, 2003 A je funkcija črnogorskega kuma še frej ? :rolleyes: Ne, se je že Bukselj javil ;) B)
marijan Objavljeno Maj 23, 2003 Opozori Objavljeno Maj 23, 2003 za pekarno ni problem, bo ista kot na FS12+1 Hlebček
Manu Objavljeno Maj 23, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Maj 23, 2003 1. tradicionalna poroka Manuele in Fiftyja, Lendava 2003. :D :P Mali popravek : 1. in edina tradicionalna poroka...... :)
Manu Objavljeno Maj 23, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Maj 23, 2003 a to pomeni kot privolitev za vsesplošno rajanje na vajino srečno zakonsko zvezo? A bo gauda ob Kanomljici? :D lahko bi bla...sam mal dolino še razširmo, pol pa gaaassssaaa B)
Dada Objavljeno Maj 23, 2003 Opozori Objavljeno Maj 23, 2003 p.p.s. Pravkar me je klical Fifty in me vprašal, če bi bla njegova zaročenka... :rolleyes: zaenkrat.... :rolleyes: A po telefonu velja??? :unsure: :unsure: :) :) :) Jaz na tvojem mestu še ne bi pristala. Zaroka mora biti po predpisih: Na enem kolenu, z rdečo vrtnico med zobmi. In pa seveda priče morajo biti tudi zraven, da si ne bi premislil (saj veš, tvoja beseda proti njegovi). Najbolj verodostojne priče boš našla kakšno sredo na 3M. :P :P :P
fifty Objavljeno Maj 23, 2003 Opozori Objavljeno Maj 23, 2003 Jaz pa sem za Lendavo imela poseben načrt......aaahhh. :( Če že vprašaš, ne. :blink: Ker že imam dva - otroka namreč. :) In moj dragi tudi - dva. :) Torej skupno - štiri. :) :rolleyes: da pa se računica izide, rabva še eno poroko - da bova mela skupi tud štir poroke (ne sam štir otroke) ;) B)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se