Lobo Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 aaaaammmm......... bajd´vej....... kaj ze ima to vse skupaj veze z nuklearko?! :? aja, luc. B) Pri nuklearki in babah je vzdrževanje hudičevo drago, Sosedje bi imeli samo koristi, ne pa tudi delitve stroškov, stranski produkti ti še bolj žerejo živce in praznijo denarnico, ko pa se hočeš znebit zastarele tehnologije, ki se samo kvari, pa imaš še več stroškov. Torej, ne eno ne drugo ni pametno imeti doma. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 (popravljeno) aaaaammmm......... bajd´vej....... kaj ze ima to vse skupaj veze z nuklearko?! :? aja, luc. B) :grim Fiat lux. Fiat Uranium. :grim Popravljeno Februar 15, 2006. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 luč in bič in upanje ! :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Februar 18, 2006 Avtor Deli Objavljeno Februar 18, 2006 Pri nuklearki in babah je vzdrževanje hudičevo drago, Sosedje bi imeli samo koristi, ne pa tudi delitve stroškov, stranski produkti ti še bolj žerejo živce in praznijo denarnico, ko pa se hočeš znebit zastarele tehnologije, ki se samo kvari, pa imaš še več stroškov. Torej, ne eno ne drugo ni pametno imeti doma. No ja, ni ravno tako hudo. Razen sosedov :D Vse je odvisno od tipa nuklearke in tipa babe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Februar 19, 2006 Deli Objavljeno Februar 19, 2006 Pa tud od tega, za kolk bi ti te isti sosedi pol rental svoje babe... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Februar 22, 2006 Deli Objavljeno Februar 22, 2006 Hitro se zna zgodit, da bomo še kakšno nuklearko zraven dobil.... O tem razmišljajo tudi drugje po EU - energija iz nuklearke se še vedno splača... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Februar 22, 2006 Deli Objavljeno Februar 22, 2006 Hitro se zna zgodit, da bomo še kakšno nuklearko zraven dobil.... O tem razmišljajo tudi drugje po EU - energija iz nuklearke se še vedno splača... Vedno bolj, misliš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Februar 23, 2006 Deli Objavljeno Februar 23, 2006 Mene nuklearka v Krškem ne moti, zaupam mojstrom, ki jo upravljajo in verjamem da pri nas ne bo nobenega Černobil stajl stanja. Imam morda pač srečo in sem brezbrižen do tega. :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Februar 23, 2006 Avtor Deli Objavljeno Februar 23, 2006 Mene nuklearka v Krškem ne moti, zaupam mojstrom, ki jo upravljajo in verjamem da pri nas ne bo nobenega Černobil stajl stanja. Imam morda pač srečo in sem brezbrižen do tega. :blink: Sem istega mnenja. Poleg tega sem bral ene par mesecev nazaj v eni prilogi dela, da bodo zaradi primanjkljaja še postavljali. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Avgust 9, 2007 Deli Objavljeno Avgust 9, 2007 Za vse Zelene(horjo nisem mislo na jagre :whistle: ) sem iz zaupnih virov zvedu...da bodo 6.10.2007 ugasnili reaktor v krški nuklearki... :unsure: :unsure: :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Avgust 9, 2007 Deli Objavljeno Avgust 9, 2007 ...da bodo 6.10.2007 ugasnili reaktor v krški nuklearki... Končno jo bodo predelali na veter. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Avgust 10, 2007 Deli Objavljeno Avgust 10, 2007 Za vse Zelene(horjo nisem mislo na jagre :whistle: ) sem iz zaupnih virov zvedu...da bodo 6.10.2007 ugasnili reaktor v krški nuklearki... :unsure: :unsure: :unsure: :lol1: Mogoče za kakšen remont. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Avgust 10, 2007 Deli Objavljeno Avgust 10, 2007 Za vse Zelene(horjo nisem mislo na jagre :whistle: ) sem iz zaupnih virov zvedu...da bodo 6.10.2007 ugasnili reaktor v krški nuklearki... :unsure: :unsure: :unsure: Ohohooooooo, lej ga deca, še svetiš v temi? :yea1: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 10, 2007 Deli Objavljeno Avgust 10, 2007 Za vse Zelene(horjo nisem mislo na jagre :whistle: ) sem iz zaupnih virov zvedu...da bodo 6.10.2007 ugasnili reaktor v krški nuklearki... :unsure: :unsure: :unsure: Vsi ven, ker bojo belil! :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Avgust 10, 2007 Deli Objavljeno Avgust 10, 2007 RAF a bote kupolo reaktora prefarbal? Ta sedaj je nekam šiptarska :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Avgust 10, 2007 Deli Objavljeno Avgust 10, 2007 RAF a bote kupolo reaktora prefarbal? Ta sedaj je nekam šiptarska :whistle: Po moje bodo najprej luknje poflikal. (RafJeSpetTreniralPress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Avgust 10, 2007 Deli Objavljeno Avgust 10, 2007 (RafJeSpetTreniralPress) :slap: :lol1: Matr to je pa dobr....trenira, nardi pizdarijo, pol takoj remont, pa še plačan dobi za to :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Avgust 10, 2007 Deli Objavljeno Avgust 10, 2007 Po moje bodo najprej luknje poflikal. (RafJeSpetTreniralPress) so mel Krški lovci goste...pa so mel mal jačjo municijo :naughty: :naughty: :naughty: Drugač pa Horjo...če prideš kaj na škorpijone javi...greva na pir Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Avgust 13, 2007 Deli Objavljeno Avgust 13, 2007 so mel Krški lovci goste...pa so mel mal jačjo municijo :naughty: :naughty: :naughty: Drugač pa Horjo...če prideš kaj na škorpijone javi...greva na pir Žal se mi zdi, da bom bolj na Škarpi-jonih. :blush: Nakladal kvadre na malto. Se pa nikoli ne ve, kdaj mi dojadi in gasaaaaa. Če, pokličem! LP (SemMisliDaNeBojoPorajtalPress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Avgust 14, 2007 Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 Nuklearka v Sloveniji, kje... Krško? dezinformacija, to je đamija, minareti so pa v zasavju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 Nuklearka v Sloveniji, kje... Krško?dezinformacija, to je đamija, minareti so pa v zasavju. jap...sej je blo neke čudne zvoke iz razglasa slišat zadnje cajte :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Avgust 16, 2007 Deli Objavljeno Avgust 16, 2007 jap...sej je blo neke čudne zvoke iz razglasa slišat zadnje cajte :worship: :worship: :worship: Da niso na gorivnih celicah kakšni zobniki polomljeni? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Avgust 16, 2007 Deli Objavljeno Avgust 16, 2007 ... tam je itak že vse polomljeno ... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: (vemkdojevsevzdrževalecvNEKpress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Avgust 16, 2007 Deli Objavljeno Avgust 16, 2007 Nuklearko odpret za turiste, za hrvaške 1/2 cene solasnikipresss Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se