hotschko Objavljeno Julij 14, 2003 Opozori Objavljeno Julij 14, 2003 (popravljeno) meni grejo pa ch zh sh-ji totalno na zhchivce ... Popravljeno Julij 14, 2003. Popravil hotschko
prototip Objavljeno Julij 14, 2003 Opozori Objavljeno Julij 14, 2003 meni grejo pa ch zh sh-ji totalno na živce ... Slovenci imamo shumnike, in nam jih ne bo nek vsrani Microsoft vzel!!! :)
Desmo Objavljeno Julij 14, 2003 Opozori Objavljeno Julij 14, 2003 meni grejo pa ch zh sh-ji totalno na živce ... Za igranje vloge Krjavlja morajo biti pač določene posebnosti v igri... :P :D :lol:
kekec III Objavljeno Julij 14, 2003 Opozori Objavljeno Julij 14, 2003 Pol pa men uchitate, da zhivim u preteklosti, dejte no zhe nehat vletcht na dan raztrgane in usrane gate :angry: Chas je, da mislmo na prihodnost, EU je pred nosom, vi pa sv. Avgushtina vlachte po zobeh. SRAMOTA :blink: Vsak človek mora biti hiter za poslušanje, počasen za govorjenje, počasen za jezo, kajti človekova jeza ne uresničuje božje pravičnosti.... (apostol Jakob)
hotschko Objavljeno Julij 14, 2003 Opozori Objavljeno Julij 14, 2003 meni grejo pa ch zh sh-ji totalno na živce ... Slovenci imamo shumnike, in nam jih ne bo nek vsrani Microsoft vzel!!! :) in ravno ti si si jih pustil vzeti ... ali opaziš razliko čžš ali chzhsh ...
kekec III Objavljeno Julij 14, 2003 Opozori Objavljeno Julij 14, 2003 Pol pa men uchitate, da zhivim u preteklosti, dejte no zhe nehat vletcht na dan raztrgane in usrane gate :angry: Chas je, da mislmo na prihodnost, EU je pred nosom, vi pa sv. Avgushtina vlachte po zobeh. SRAMOTA :blink: Nehajmo soditi drug drugega. Rajši pazite na to, da ne boste bratu v spotiko ali v pohujšanje. (Apostol Pavel)
prototip Objavljeno Julij 14, 2003 Opozori Objavljeno Julij 14, 2003 Nehajmo soditi drug drugega. o o o (Apostol Pavel) Pa kaj je stabo kekec? Tema je ZASTAVA in z njimi povezane teme kot sem zhe preje napisal in pokazu slike: To je da vas vechina ne vidi globine v nashih poljedelsko zhivinorejskih koreninah, ki sjupaj z "utrdbami" ki smo jih pred 3000 leti zgradili po evropi predstavljajo vizijo nashe prihodnosti. Vse to se lahko debatira skozi onega "poshtarja". Konj je nash vech kot 3,000 let star simbol. Glih tko pa so Vojashke utrdbe po vsej Evropi :
kekec III Objavljeno Julij 14, 2003 Opozori Objavljeno Julij 14, 2003 [Nehajmo soditi drug drugega. o o o (Apostol Pavel) Pa kaj je stabo kekec? Tema je ZASTAVA ...bla,bla,bla.... [i
Pravokotar Objavljeno Julij 14, 2003 Opozori Objavljeno Julij 14, 2003 Pa kaj je stabo kekec? Razsoden človek, ki opazi, da v neki sredini ni sprejet tako, kot si je sam zamislil, se vpraša: "Kaj je narobe z mano?" ali "Kaj je narobe z mojim pristopom?" Morebiti bi se veljalo nad tem zamisliti.
hotschko Objavljeno Julij 14, 2003 Opozori Objavljeno Julij 14, 2003 Razsoden človek ... Morebiti bi se veljalo nad tem zamisliti. ;) B)
-pero- Objavljeno Julij 14, 2003 Opozori Objavljeno Julij 14, 2003 ...ej kaj če bi se vi mal držal teme oz. če nimate kaj povedati o zastavi in njeni (ne)zamenjavi naredite eno drugo in se pejte tja kregat in bemtit slovence v sloveniji in drugod po svetu <_<
Pravokotar Objavljeno Julij 14, 2003 Opozori Objavljeno Julij 14, 2003 ...ej kaj če bi se vi mal držal teme oz. če nimate kaj povedati o zastavi in njeni (ne)zamenjavi naredite eno drugo in se pejte tja kregat in bemtit slovence v sloveniji in drugod po svetu <_< Čemu neki, pero-med-črticami? Lepota demokratične razprave je prav v tem, da se tupatam ukreše kaka iskrica. Ti se le drži teme, nekateri bomo pa še malo v obrobje pokukali, če ti je prav. Ali pa če ti ni.
hotschko Objavljeno Julij 14, 2003 Opozori Objavljeno Julij 14, 2003 (popravljeno) Prototip nisem prepričan, da si dojel ... za našega Pepe-ja vem, da je razsoden človek ... B) Popravljeno Julij 14, 2003. Popravil hotschko
Ice Objavljeno Julij 14, 2003 Opozori Objavljeno Julij 14, 2003 ... za našega Pepe-ja vem, da je razsoden človek ... B) upam,da si prebral njegov "podpis"...... :D B)
J Objavljeno Julij 14, 2003 Opozori Objavljeno Julij 14, 2003 Kaj pa ta? no, kaj pa ta? aaa...ena od teh?
Guest 1 Objavljeno Julij 14, 2003 Opozori Objavljeno Julij 14, 2003 yessssss to je ideja vse zastave na slovenski use mičkene na NAŠI velki usred pa papeževa slika da se ve kdo je najpomembneši na planetu opic :D :D :D :D :D
J Objavljeno Julij 14, 2003 Opozori Objavljeno Julij 14, 2003 t o j e e n n a d s c h k o o f f i z c a n a d e , k i g a b t w z a n i m a j o z a s t a v e !
Guest 1 Objavljeno Julij 14, 2003 Opozori Objavljeno Julij 14, 2003 t o j e e n n a d s c h k o o f f i z c a n a d e , k i g a b t w z a n i m a j o z a s t a v e ! sy vem da ni papež - ys sm sam mal dopolnil tojo idejo avtorske pravice tako zadržiš ti, men pa ena cockta za provizijo, a ne?
J Objavljeno Julij 14, 2003 Opozori Objavljeno Julij 14, 2003 (popravljeno) ok! ;)....karkoli :rolleyes: Nisem sto let pil cockto, včeraj sem pa kupil eno plastično liter in pol, ma kako je to presladko! :D ;) TEMA JE ZASTAVA :angry: al kaj ze? :unsure: Popravljeno Julij 14, 2003. Popravil J
gregas Objavljeno Julij 14, 2003 Opozori Objavljeno Julij 14, 2003 TEMA JE ZASTAVA :angry: al kaj ze? :unsure: ...ja dejte se od zdej naprej natepavat v tej temi :angry:
Guest 1 Objavljeno Julij 14, 2003 Opozori Objavljeno Julij 14, 2003 (popravljeno) cockto, včeraj sem pa kupil eno plastično liter in pol.. za spremembo o cockti: piti jo iz plastenke je (ti boš to bolj vedel kot jaz) kot piti iz plastenke: vino vinjak slivovko whiskey etc bljak - a ne? to se ne dela to je greh etc eto vidiš Cocokto se pije edino iz male stekleničke, s slamico ali iz kozarca, NIKAKOR TOČENO IZ SODČKA PREKO "PIR-LAJTUNGE" ALI IZ PLASTENK ok? Popravljeno Julij 14, 2003. Popravil 1
J Objavljeno Julij 14, 2003 Opozori Objavljeno Julij 14, 2003 Po mojem imaš prav, ker jaz sem namreč nazadnje pil cockto spomladi leta 1985 v Pozarevac-kantina (pa pet vrst pira so imel) Takrat sem probal u flaški in mi je bla boljša od Coca Cole! Mora bit pa zlo mrzla a ne? prepisujem: BREZ KOFEINA in ORTOFOSFORNE KISLINE
Guest 1 Objavljeno Julij 14, 2003 Opozori Objavljeno Julij 14, 2003 (popravljeno) TEMA JE ZASTAVA :angry: al kaj ze? :unsure: ...ja dejte se od zdej naprej natepavat v tej temi :angry: paaa ne morš skoz o zastavi.. ok, ok tema je zastava.. sam mislm, da se je izpela, da nau nč pusebi nouga.. hja mal lohk še probamo, no.. torej na hitro nekaj sklamfamo: ZASTAVA zastava rdeča ali plava na drogu visi in v vetru mahati hiti al' je naša al' je vaša nam vseeno ni saj za njo smo pripravljeni pobijati ljudi :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: etotolkotem ;) Popravljeno Julij 14, 2003. Popravil 1
Guest 1 Objavljeno Julij 14, 2003 Opozori Objavljeno Julij 14, 2003 ..Mora bit pa zlo mrzla a ne? prepisujem: BREZ KOFEINA in ORTOFOSFORNE KISLINE ja Cockta mora biti mrrrzlaaa - najboljša je taka , da je pri vrhu stekleničke že nekoliko ledu - torej tam okoli 0 stopinj.. redkokatera pijača se pije "skoraj zmrznjena" tako kot Cockta :P
Priporočene objave