BC Objavljeno April 30, 2004 Opozori Objavljeno April 30, 2004 ja frišno, kakšen teden staro... Manhunt "stars" "hero" James Earl Cash (both terms are used advisedly) as the unwilling participant in a reality-show twist on any number of film treatments of the hunt for human prey. His death by lethal injection is faked, and he's thrown into the gang-ruled town of Carcer City, where he (and by extension, the player) have to survive by stealth and gruesome violence while a sinister "Director" watches through a host of closed-circuit cameras.
SeLoTeJp Objavljeno April 30, 2004 Opozori Objavljeno April 30, 2004 Colin McRae Rally 4 - zakon :OK: :yea2: :) (saj ze more bit, pri 4ih Cdjih.. .) )
Tomozuki Objavljeno Maj 1, 2004 Opozori Objavljeno Maj 1, 2004 Imam OPF Gold, torej original + red hammer + resistance :) Kaj naj rečem, igram ga že eno leto in še kar se ga nisem naveličal. Drugače pa imam v zadnjem cajtu špilov tolko, da ne morem vseh prešpilat. Lock-on, Splinter Cell, Call of Duty, Singles, Search and Rescue 3, Halo, The Thing, Pirates of the Caribbean pa še kaj bi se našlo... In še slikica slavnega OPF-a, ki sem ga tudi do konca preigral (cca 80 misij, uh). Komaj pa čakam špil Stalker: Shadow of Chernobyl ( www.stalker-game.com)
Thundercat Objavljeno Maj 1, 2004 Opozori Objavljeno Maj 1, 2004 Operation Flashpoint :OK: ...Dobr špil..sam dodatke nisem pa nikoli sprobal.....
SiM Objavljeno Maj 1, 2004 Opozori Objavljeno Maj 1, 2004 Colin McRae Rally 4 - zakon :OK: :yea2: :) (saj ze more bit, pri 4ih Cdjih.. .) ) Colin 4 :BUA: (nobenga papredka razen grafike, ni ITA in FR... kr neki) Colin 2 :OK: (ful dober špil- lahko se "zdivjaš") Mimo grede 3/4 CDjev zasedejo jeziki (tip, ki ti zraven bluzi, lahko bluzi v 5-ih jezikih)
Tomozuki Objavljeno Maj 1, 2004 Opozori Objavljeno Maj 1, 2004 Operation Flashpoint :OK: ...Dobr špil..sam dodatke nisem pa nikoli sprobal..... Če maš pirat verzijo to itak nebo šlo, ker se dodatki "sesujejo". So pa fajn, še posebej resistance mi je bil všeč, ker je mel taki partizanski način napadanja. Drugače pa poglej sem gor in poberi dol kakšne dodatke za originalni OPF: http://ofp.gamezone.cz/index.php?newlang=eng Pa dosti veselega igranja :)
Dr.SPEED Objavljeno Maj 3, 2004 Opozori Objavljeno Maj 3, 2004 Alin bi se dalo skom zmenit,da mi proda kakšne dobre igre. :? :? Po petih letih sem zopet usposobo računalnik,sedaj pa nimam dobene igre,razen NEED F.S.UNDERGROUND.
Gionni Objavljeno Maj 3, 2004 Opozori Objavljeno Maj 3, 2004 Na tem naslovu maš totalno super igre čisto zastonj :OK: Klikni Fajn je mal ubujat spomine na prve igrce, ki sem jih špilal :D
Thundercat Objavljeno Maj 3, 2004 Opozori Objavljeno Maj 3, 2004 Alin bi se dalo skom zmenit,da mi proda kakšne dobre igre. :? :? Po petih letih sem zopet usposobo računalnik,sedaj pa nimam dobene igre,razen NEED F.S.UNDERGROUND. najboljš da greš v trgovino...naprimer mantis lahko tud napišeš kaj želiš...mogoče ima kdo kaj doma..... :rolleyes:
simonsi Objavljeno Maj 3, 2004 Opozori Objavljeno Maj 3, 2004 Pejdi na Bolho.com, vpišeš igre v iskalnik in si izbereš kar hočeš B)
Tomozuki Objavljeno Maj 9, 2004 Opozori Objavljeno Maj 9, 2004 Em, tisti z hitrimi povezavami, probajte www.suprnova.org ;) Danes sem potegnu dol Hitman: Contracts, ki se naj nebi bil niti izdan, ker jim na uradni strani pise "pre-order" :)
Thundercat Objavljeno Maj 18, 2004 Opozori Objavljeno Maj 18, 2004 hitman 3 je zakon špil..... :OK: pa desert rats vs africa corps tud... :OK: pa true crime streets of la prihaja na Pc.... :OK:
peco Objavljeno Junij 10, 2004 Opozori Objavljeno Junij 10, 2004 A ma slučajno kdo igrco Anno 1503 (al pa Anno 1602). Jest jih sploh ne morm dobit - vsak pack ma napake. :cry:
Shargo Objavljeno Junij 10, 2004 Opozori Objavljeno Junij 10, 2004 "Far Cry", v stilu "Call of duty" in "Medal of honnor"
simonsi Objavljeno Junij 10, 2004 Opozori Objavljeno Junij 10, 2004 Začelo se je z wolfenstein 3D, pol je prišel Return to castle Wolfenstein, Pol je prišel Medal of Honnor in derivati, pol pa še Call of Duty, ki je IMHO najboljša. Še posebej zadnja misija v Berlinu :yea2:
Shargo Objavljeno Junij 10, 2004 Opozori Objavljeno Junij 10, 2004 Začelo se je z wolfenstein 3D, pol je prišel ... :OK: :yea2:
Thundercat Objavljeno Junij 10, 2004 Opozori Objavljeno Junij 10, 2004 pol pa še Call of Duty, ki je IMHO najboljša. Še posebej zadnja misija v Berlinu :yea2: a si multiplayer že igral štanjel...... :naughty: :naughty: :notworthy:
HAWKey Objavljeno Junij 10, 2004 Opozori Objavljeno Junij 10, 2004 a si multiplayer že igral štanjel...... :naughty: :naughty: :notworthy: men pa glih tta ne diši, sm dost COD MP prešpilu, zdj mal pauziram k mi je ži brezveze, vsake tolk cajta mal :OK:
Thundercat Objavljeno Junij 10, 2004 Opozori Objavljeno Junij 10, 2004 men pa glih tta ne diši, sm dost COD MP prešpilu, zdj mal pauziram k mi je ži brezveze, vsake tolk cajta mal :OK: se človek naveliča res....zdej po netu špilam Il-2 Sturmovik AEP..... :notworthy: :OK:
gizmOkak Objavljeno Junij 11, 2004 Opozori Objavljeno Junij 11, 2004 bi kdo vedu zakaj Colin 4 vrže u vindols takoj ku daš gas na štartu :lol1: resno-me vrže kar vn...meni in vse nastavitve dela, kukr zaženeš mapo pa vrže vn?!
HAWKey Objavljeno Junij 11, 2004 Opozori Objavljeno Junij 11, 2004 bi kdo vedu zakaj Colin 4 vrže u vindols takoj ku daš gas na štartu :lol1: resno-me vrže kar vn...meni in vse nastavitve dela, kukr zaženeš mapo pa vrže vn?! nevem točn sam en moj frend je neki reku da je napaka če iz CDja inštalira, da mu dela le če da vse na disk pa pol z diska inštalacijo zažene. probi ...
gizmOkak Objavljeno Junij 11, 2004 Opozori Objavljeno Junij 11, 2004 nevem točn sam en moj frend je neki reku da je napaka če iz CDja inštalira, da mu dela le če da vse na disk pa pol z diska inštalacijo zažene. probi ... bom :OK:
Thundercat Objavljeno Junij 11, 2004 Opozori Objavljeno Junij 11, 2004 nevem točn sam en moj frend je neki reku da je napaka če iz CDja inštalira, da mu dela le če da vse na disk pa pol z diska inštalacijo zažene. probi ... odvisno katero kopijo ima...sistemska napaka zagotovo ni...preizkušeno.....
gizmOkak Objavljeno Junij 20, 2004 Opozori Objavljeno Junij 20, 2004 zgleda d bo to to. Ne dela na noben način :grrr
Gionni Objavljeno Junij 25, 2004 Opozori Objavljeno Junij 25, 2004 A še igra kdo igrco MotoGP2? Me zanima, če kdo ve, če se dobijo kje kakšni popravki in dodatki, npr. motorji za letošnjo sezono ipd. :?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se