simonsi Objavljeno September 24, 2007 Deli Objavljeno September 24, 2007 Meni pa cracka noče skopirat v mapo z igro, ker je mapa kao zaščitena pred pisanjem. :unsure: Kako naj to rešim? Sem že zrihtal z daemon tools ver. 4.10, NS-mohab_Mini-poseden.mdf iz gamecopyworld in pa yasu ver1.3 :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snakeyes Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 a ma kdo multiplayer crack za world in conflict :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 alo folk.. gremo tisto špilo z BMWji ONLINE :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 stranglehold :krneki: Meni pa normalno pride v meni, prikaže začetne filmčke,... ko pa začen loadat igro pa se pokaže črni ekratn in tukaj se vse konča. Noče v igro :angry: A kdo ve kaj je narobe? Nekje sem bral da nekaj jebe na Nvidia grafičnih karticah. Sam imam 8600GT in sem tudi ravno danes naložil nove gonilnike,... pa vseeno ne dela. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 (popravljeno) Meni pa normalno pride v meni, prikaže začetne filmčke,... ko pa začen loadat igro pa se pokaže črni ekratn in tukaj se vse konča. Noče v igro :angry: A kdo ve kaj je narobe? Nekje sem bral da nekaj jebe na Nvidia grafičnih karticah. Sam imam 8600GT in sem tudi ravno danes naložil nove gonilnike,... pa vseeno ne dela. lp ja na partis oz. blink oz. watever jst sm tam brou, da je to eroor na useh G forskah.... tudi men ne dela... tud jst sm dou nove gonilnike pa ne dela... bo treba počakat na patch ni drugega :) Popravljeno September 26, 2007. Popravil JeRn3j Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cheff Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Bi se dalo kaj naret da bi šla igra medal of honor Airborne na ati radeon 9600, ker kolegu napiše da ta grafična ni podprta... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno September 27, 2007 Deli Objavljeno September 27, 2007 Prišlo je par novih zadev, če je komu dolgčas :) Race 07 Moto GP 07 ET: Quake wars Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 27, 2007 Deli Objavljeno September 27, 2007 Prišlo je par novih zadev, če je komu dolgčas :) Race 07 Moto GP 07 ET: Quake wars xbox? PS2? PS3? PC?... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno September 27, 2007 Deli Objavljeno September 27, 2007 Prišlo je par novih zadev, če je komu dolgčas :) Race 07 Moto GP 07 ET: Quake wars pa se: sega rally 2007 oktobra pa prihaja : project gotham racing4 (špil podobn test driv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 27, 2007 Deli Objavljeno September 27, 2007 zdj sm dou lowdat MotoGP 07 za PC :D čez ene 3dni bo zlowdan.. upam :) toj pa moj sped of light siol powah :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno September 27, 2007 Deli Objavljeno September 27, 2007 lula 3d...zakon igra....majo celo tehnologijo bouncin boobs :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 27, 2007 Deli Objavljeno September 27, 2007 lula 3d...zakon igra....majo celo tehnologijo bouncin boobs :) funny :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno September 27, 2007 Deli Objavljeno September 27, 2007 zdj sm dou lowdat MotoGP 07 za PC :D čez ene 3dni bo zlowdan.. upam :) toj pa moj sped of light siol powah :D sm špilu mal zle..igrca je kr zahtevna grafika zlo lepa sam morš pa met že kr fain comp pol :whistle: drugač mi je pa ducati world championship dost bolša :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno September 27, 2007 Deli Objavljeno September 27, 2007 zdj sm dou lowdat MotoGP 07 za PC :D čez ene 3dni bo zlowdan.. upam :) toj pa moj sped of light siol powah :D s kje si pa dau vlečt? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snakeyes Objavljeno September 27, 2007 Deli Objavljeno September 27, 2007 a lohk kdo zrihta medal of honor cd key Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno September 27, 2007 Deli Objavljeno September 27, 2007 Že ima kdo MotoGP 2007? D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 27, 2007 Deli Objavljeno September 27, 2007 s kje si pa dau vlečt? mininova Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno September 28, 2007 Deli Objavljeno September 28, 2007 Vlečem MotoGP 07 dol...upam, da bo lepo delov :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DESIM Objavljeno September 28, 2007 Deli Objavljeno September 28, 2007 ..kolk mora bit močna grafična kartica za špil GP 07??? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno September 28, 2007 Deli Objavljeno September 28, 2007 ..kolk mora bit močna grafična kartica za špil GP 07??? :? odvisno na kok hočš met grafiko :P pomoje bi se dal pa tud s 6600gt igrt...zgolj ugibam ker nisem še zloudal igre...80% je :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 28, 2007 Deli Objavljeno September 28, 2007 sj k mate hitr net :D pr men je šele pri 29% .. ja še ene dobra 2 dni bom čakou :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno September 28, 2007 Deli Objavljeno September 28, 2007 sj k mate hitr net :D pr men je šele pri 29% .. ja še ene dobra 2 dni bom čakou :D pred mano si dua vlečt pa maš tok mal..to ni kriv net...ampak ti si dau tak torrent vlečt k ma enga sidrja pa 10000000 ličrjev :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 28, 2007 Deli Objavljeno September 28, 2007 pred mano si dua vlečt pa maš tok mal..to ni kriv net...ampak ti si dau tak torrent vlečt k ma enga sidrja pa 10000000 ličrjev :D vidm d sm dou en čudn torrent: 4/40 :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno September 28, 2007 Deli Objavljeno September 28, 2007 vidm d sm dou en čudn torrent: 4/40 :D hehe...ti si pa res slab gik :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P182 Objavljeno September 28, 2007 Deli Objavljeno September 28, 2007 odvisno na kok hočš met grafiko :Ppomoje bi se dal pa tud s 6600gt igrt...zgolj ugibam ker nisem še zloudal igre...80% je :naughty: a bi lahko link za torrent dobil :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se