reesko Objavljeno September 28, 2007 Deli Objavljeno September 28, 2007 a bi lahko link za torrent dobil :rolleyes: jst kr iz blinka vlečem :P bivši partis :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P182 Objavljeno September 28, 2007 Deli Objavljeno September 28, 2007 iz kje? jaz sem bolj kratek pri teh stvareh :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno September 28, 2007 Deli Objavljeno September 28, 2007 iz kje?jaz sem bolj kratek pri teh stvareh :blush: www.blink.si www.partis.si probi se povsod registrirat...to je eno in isto...pa obenem drugo :D kr neki tele gik staff :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno September 28, 2007 Deli Objavljeno September 28, 2007 Še dober, da je sam špil :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno September 28, 2007 Deli Objavljeno September 28, 2007 ..kolk mora bit močna grafična kartica za špil GP 07??? :? kr zahtevna je.. js mam ATI RADEON X800 GTO, pa je bol bogo že na medium.. na low se pa da špilat..sam je pa pol grafika bol u qurcu.. MINIMUM SPECIFICATIONS 2.4Ghz Processor Win XP / Vista 512MB Ram ATI 9800 or similar graphics card DirectX 9.0c Compatible Sound Card 950Mb Free Hard Drive Space (installed) DVD Rom Drive 4GB HD Space Required Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 28, 2007 Deli Objavljeno September 28, 2007 kr zahtevna je.. js mam ATI RADEON X800 GTO, pa je bol bogo že na medium.. na low se pa da špilat..sam je pa pol grafika bol u qurcu..MINIMUM SPECIFICATIONS 2.4Ghz Processor Win XP / Vista 512MB Ram ATI 9800 or similar graphics card DirectX 9.0c Compatible Sound Card 950Mb Free Hard Drive Space (installed) DVD Rom Drive 4GB HD Space Required bom vidu čez 25ur k bo zlowdan kako mi dela :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 28, 2007 Deli Objavljeno September 28, 2007 Še dober, da je sam špil :D pa ene parim kr ornk lega :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 29, 2007 Deli Objavljeno September 29, 2007 in s kermu programam zdj to špilo inštaliram? :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno September 29, 2007 Deli Objavljeno September 29, 2007 .001 odpri z winrar...pa extractej... sam pomoje fali .00 al pa .rar fajl probi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno September 29, 2007 Deli Objavljeno September 29, 2007 (popravljeno) ja kr daš da odpre z winrarom pa pol extracti nekam.. sm js isto meu. Popravljeno September 29, 2007. Popravil tomazin Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 29, 2007 Deli Objavljeno September 29, 2007 aha, aha, dela :D kr fajna igra :D prbližn je use isto kot iz prejšnih MotoGP.. sam grafika je mal spedenana.. pa kao motor mal zanaša.. čeprou ni učinka na vožnjo, samo zgleda fajn :D pa par več posnetkov je pa teh scen. kr fajna špila uglavnm :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno September 29, 2007 Deli Objavljeno September 29, 2007 aha, aha, dela :D kr fajna igra :D prbližn je use isto kot iz prejšnih MotoGP.. sam grafika je mal spedenana.. pa kao motor mal zanaša.. čeprou ni učinka na vožnjo, samo zgleda fajn :D pa par več posnetkov je pa teh scen. kr fajna špila uglavnm :) pobremzi s tazadno pa dej gas sred ovinka boš vidu kakšn je učink :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mitiž46 Objavljeno September 29, 2007 Deli Objavljeno September 29, 2007 A ma kdo za motogp2007 kšn crack? Na kakšno foro ste rešil problem zaščite? Ker meni ne zažene, sm probu tud zapečt dvd, sam jebiga, ni orginal :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mitiž46 Objavljeno September 29, 2007 Deli Objavljeno September 29, 2007 A ma kdo za motogp2007 kšn crack? Na kakšno foro ste rešil problem zaščite? Ker meni ne zažene, sm probu tud zapečt dvd, sam jebiga, ni orginal :headbang: Najdu, never mind... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 29, 2007 Deli Objavljeno September 29, 2007 pobremzi s tazadno pa dej gas sred ovinka boš vidu kakšn je učink :D sj to delam :D ampak velik bolš je na PS2 igrat MotoGP :D tist je pa čist hudo.. tole na kompu se še zmer ne more primerjat.. pa tut nevem če se kdaj bo :) je pa ql k sliko mal trese pa to :D kdaj gremo ONLINE? :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno September 29, 2007 Deli Objavljeno September 29, 2007 sj to delam :D ampak velik bolš je na PS2 igrat MotoGP :D tist je pa čist hudo.. tole na kompu se še zmer ne more primerjat.. pa tut nevem če se kdaj bo :) je pa ql k sliko mal trese pa to :D kdaj gremo ONLINE? :whistle: :whistle: kok maš kej močn kom? (da vidm, če bi men delal :krneki: :krneki: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 29, 2007 Deli Objavljeno September 29, 2007 kok maš kej močn kom? (da vidm, če bi men delal :krneki: :krneki: ) 2400, pa 1GB ram :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 29, 2007 Deli Objavljeno September 29, 2007 aja, amm, grafično mam pa radeon x1600 serije :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno September 30, 2007 Deli Objavljeno September 30, 2007 sj to delam :D ampak velik bolš je na PS2 igrat MotoGP :D tist je pa čist hudo.. tole na kompu se še zmer ne more primerjat.. pa tut nevem če se kdaj bo :) je pa ql k sliko mal trese pa to :D kdaj gremo ONLINE? :whistle: :whistle: dej sam gremo res online...jst drkam zdej cele dneve :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mitiž46 Objavljeno September 30, 2007 Deli Objavljeno September 30, 2007 Sam tale motogp je pa čist arkadna igrca. Če hoče kdo bolj realno vožnjo z motorji nej si skine superbikes riding challenge. Pa še tisto je mal čudno, pač je težko nardit igrco z motorji na tipkovnco. Drgač je pa pr motogp2007 vse drugo narjeno perfektno. Sam ko začneš vozit te pa nekam prime... Že od prvega motogpja ista arkada. Že muska k špila med igro vse pove. Mislm k da igraš enga skaterja :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno September 30, 2007 Deli Objavljeno September 30, 2007 kok maš kej močn kom? (da vidm, če bi men delal :krneki: :krneki: ) fingi optimist, tole tezko da ti bo delal :D Za probat je an. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno September 30, 2007 Deli Objavljeno September 30, 2007 alo fantje a une zabite muske se ne da ugasnt? da bi sam motor slišu...ker to da mi ene glupe kitare nažigajo mi je gadno...jst bi rd sam auspuhe poslušu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 30, 2007 Deli Objavljeno September 30, 2007 dej sam gremo res online...jst drkam zdej cele dneve :D povej kdaj! :D alo fantje a une zabite muske se ne da ugasnt? da bi sam motor slišu...ker to da mi ene glupe kitare nažigajo mi je gadno...jst bi rd sam auspuhe poslušu :D ko dirkaš pristisni ESC, pa greš sound options.. neki tazga :) pa daš music na 0 :D SFX pa do konca :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 povej kdaj! :Dko dirkaš pristisni ESC, pa greš sound options.. neki tazga :) pa daš music na 0 :D SFX pa do konca :P tnx for nfo :P kva je gik a si nestrpn :P sej bova šla no...ti bom pokazu kako se pele :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 tnx for nfo :Pkva je gik a si nestrpn :P sej bova šla no...ti bom pokazu kako se pele :P np :D nism gik.. sam tko ane.. pač mal se mi špila :P sj ti bom probou saj sledit.. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se