Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
A ma slučajno kdo igrco Anno 1503 (al pa Anno 1602).

Jest jih sploh ne morm dobit - vsak pack ma napake. :cry:

Ja, moj kolega jo je imel, samo je bla v nemščini ;) Bom ga vprašal, če jo še ma ;) Probaj s kako alternativo. Settlers for instance :)

Objavljeno
Začelo se je z wolfenstein 3D, pol je prišel Return to castle Wolfenstein, Pol je prišel Medal of Honnor in derivati, pol pa še Call of Duty, ki je IMHO najboljša.

Še posebej zadnja misija v Berlinu :yea2:

Meni je pa ful všeč Norveška pa Stalingrad (posebej začetek iz Enemy at the Gates). Pa tudi oni jez mi je bil kr všeč :)

Objavljeno
A ma slučajno kdo igrco Anno 1503 (al pa Anno 1602).

Jest jih sploh ne morm dobit - vsak pack ma napake. :cry:

Jst jo mam B) Men se zdi prvi del mal bolši, zarad pogleda. Lahko da se da kej štelat, velik je nism špilu :hmm:

Objavljeno

Aja, a ma kdo mogoče tale True Crime LA že doma? NA Suprnovi sem ga vido, samo nevem, če se ga moje ubogo računalo nebi vstrašlo. Zgleda kot GTA (oba zadnja dela sta bla 1A, še posebej po tem, ko sem zvedo, da so za Vice City sami znani igralci posodli glasove). Pri muziki je pa VC itak raztural! :kva2:

Se pa zadnje čase veselim špila Stalker: Shadow of Chernobyl. Sem potegno ene par filmčkov dol iz njihove strani pa sem mislo, da se mi bo zmešalo :notworthy: Realni čas (noč-dan), spreminjajoče se vreme, prosto gibanje v radiju 30km, uporaba vozil, mutacije na živalih in ljudeh, radioaktivnost...

Evo ena slikica iz špila :) Več pa jih najdete na www.stalker-game.com

april04_stalkerpc__040504_003.jpg

Objavljeno

S ponosom lahko povem, da mi je danes ratal undreground obrnt B) Špilam ga že par tednov in sm zdej res vesel, da je to zamano. Sm prpravlen na undergound ll :P :D

Objavljeno

Doom 3 je končan. Čez dobra 2 tedna štarta prodaja... :D :yea2:

Ima MOTORKO !!! :) :OK:

Objavljeno
Aja, a ma kdo mogoče tale True Crime LA že doma?

Jst mam True Crime doma že en mesec...... :naughty:

a ni S.T.A.L.K.E.R podnaslov Oblivion lost :hmm:

Objavljeno

A je dober ta LA? .) Meni deluje ko GTA :)

Ja, S.T.A.L.K.E.R je imel prej naslov Oblivion Lost, zdaj pa iz meni neznanega razloga ni več tako in se imenuje Shadow of Chernobyl. So enkrat meli en natečaj za najboljšo pošast pa sem poslal enega monstruma tja. Samo nisem bil izbran :cry: Bom ga probal kdaj napopat sem, samo najt ga moram ;)

Objavljeno

A je dober ta LA? .) Meni deluje ko GTA :)

Ja, S.T.A.L.K.E.R je imel prej naslov Oblivion Lost, zdaj pa iz meni neznanega razloga ni več tako in se imenuje Shadow of Chernobyl. So enkrat meli en natečaj za najboljšo pošast pa sem poslal enega monstruma tja. Samo nisem bil izbran :cry: Bom ga probal kdaj napopat sem, samo najt ga moram ;)

Objavljeno (popravljeno)

Še en zgrešen post. Prosim moderatorje, da pobrišejo ;)

Popravljeno . Popravil Tomozuki
Objavljeno

Evo še drugo sliko ;) Zaradi kvalitete slike se opravičujem, ker nimam skenerja pa je blo z digitalcem slikano :xx:

post-21-1090349785.jpg

Objavljeno

ql si to narisal, kaj ti to samo tak na roko rišeš al se z 3D modeliranjem tud kaj ukvarjaš, ker pošast zgleda full dobro!!!

LP :010

Objavljeno

dobr si to narisu :notworthy:

La je ql špil......sam ga ne igram kej preveč.....priporočam pa ker je nekaj novih for not...predvsem razbivanje avtov, strelanje gum itd.

Objavljeno
Gobec' date='20 Jul 2004 @ 22:35'] ql si to narisal, kaj ti to samo tak na roko rišeš al se z 3D modeliranjem tud kaj ukvarjaš, ker pošast zgleda full dobro!!!

LP :010

Bi se rad naučo z 3D modelarjem tudi kaj delat, drugače nimam pojma :) Autocad je težki ko marija :doze:

Objavljeno (popravljeno)

Autocad te naučim kar se 2d osnov risanja tiče in kotiranja v 1 do 3 urah :)

Nebi bil prvi... :D

Jaz sem čist zmešan odkar je fixen datum za doom 3

HOČEM MOTORKO :) :notworthy:, sorry to sem že povedal.. :D

Drugače pa prihaja tudi nova pisarniška streljačina moorhuhn wanted :)

Popravljeno . Popravil BaTeMaN
Objavljeno

21,621 v 2. poskusu :D

Objavljeno

Evo imam eno prošnjo, najbrž se spomnite igre TotalAnnihilation, ki je izšla leta 97. Ali jo ima kdo mogoče doma pa bi mi jo lohka nekam uploadov, ker na DC++jo je izredno težko dobit pa še vsakič, ko jo dobim mi ravno nekje na polovici pobegnejo z neta pa se ne prikažejo več gor <_<

Objavljeno
21,621 v 2. poskusu :D

69,60 :yea2:

Objavljeno

Gebre .... pa kaj ti to igraš na 386 :lol1:

Objavljeno

Kst sem zdržal 108.309 sekund v 3. poskusu! Ma sej se ni težko izogibat, sam lepo skoz maš miskin kazalec prtisnjen na rdečem kvadratku pa okol vlečeš :P (jednostavno ko pasulj :D )

I'm the Winner :lol1:

Mejte se fajn

LP Burnout

Objavljeno
Gebre .... pa kaj ti to igraš na 386 :lol1:

Ti bom dal na 386 boš vidu :kva2: , ni pa dosti boljši :). Je pa fora, da pri meni ko pritisnem na kvadratek in ga počasi vlečem ostali kvadratki štekajo :rolleyes: , imam pa pa ADSL 1mbit :lol1:

Bom zvečer Burnovta posekal :P

Objavljeno
Evo imam eno prošnjo, najbrž se spomnite igre TotalAnnihilation, ki je izšla leta 97. Ali jo ima kdo mogoče doma pa bi mi jo lohka nekam uploadov, ker na DC++jo je izredno težko dobit pa še vsakič, ko jo dobim mi ravno nekje na polovici pobegnejo z neta pa se ne prikažejo več gor <_<

jo mam..pošlji mi Pm.....kaj za hudiča boš rabu ta špil??? :hmm:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!