Blade Objavljeno Avgust 4, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2004 (popravljeno) Za Doom3 " kjer ste igro inštalirali npr:programfiles\doom3\base-v base poiščite file doomconfig.cfg-odprite z notpadom-poiščite setaimage_cacheMegs32-in si spremente na 96 ali pa tudi več videl sem da so si tudi spreminjal do 256. " Men se je mal poznal sam še vseeno premalo da bi jo lahko normalno igral Popravljeno Avgust 4, 2004. Popravil Blade
Thundercat Objavljeno Avgust 4, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2004 jst ne najdem tega.....kaj pa to sploh naredi oz. spremeni..... :wacko:
TNT Objavljeno Avgust 4, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2004 (popravljeno) Hehe vidim da se nikoli nisi brskal po cfg file-ih od igrc. Blade se je malo zatipkal. Moral bi napisati npr.: seta image_cacheMegs "32" Presledek je med seta in image_.... ter stevilka je v narekovajih. Popravljeno Avgust 4, 2004. Popravil TNT
Blade Objavljeno Avgust 4, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2004 Hehe vidim da se nikoli nisi brskal po cfg file-ih od igrc. Blade se je malo zatipkal. Moral bi napisati npr.: seta image_cacheMegs "32" Presledek je med seta in image_.... ter stevilka je v narekovajih. dobr da se še kšn mal spozna namreč jest sm to (copy past) iz drugega foruma pa ne najdem iz kje :xx:
Thundercat Objavljeno Avgust 4, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2004 (popravljeno) res je..po configih ne brskam preveč...pri call of duty sem neke animacije za nick daju not pa to....drgač pa še nikol nisem rabu....hvala za pomoč....zdej znam eno stvar več... .) a lahko še napišeš kaj se s tem spreminja..... pa še to...najdu sem poleg tega seta image_cacheMegs "20" še to seta image_cacheMinK "200" kaj je eno kaj drugo..kolikšne vrednosti dam v prvo?? Popravljeno Avgust 4, 2004. Popravil Thundercat
BaTeMaN Objavljeno Avgust 5, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2004 Igra se da FUL potweakat v configu... meni je ratal pritobit 10 FPS v povprečju. Imam: XP 1800 512 Rama gf 4 MX Na vseh LOW nastavitvaj je celo igralno, vendar za multiplayer to ni zadovoljivo, pa tudi hudičem se je zelo trdo strateško umikat,.. Grafika igre je nora, vzdušje na 5.1 systemu ponoči je zelo shrljivo. Zlikovci pa so vsi zelo zelo v nulo dodelani. Opažam da je folk, ki bo igral navalil na nove GFje, procesorje nad 3.0 in pod GIGA (400) rama,.. sploh ne razmišlja... :D Pa še tole te baje pripelje na 40 - 60 nestabilnih (HIGH nastavitve) FPS. Vem kolk jih zazna oko, ampak v streljaških igrah je bolje več, magari je doom omejen. :notworthy:
TNT Objavljeno Avgust 5, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2004 pa še to...najdu sem poleg tega seta image_cacheMegs "20" še to seta image_cacheMinK "200" kaj je eno kaj drugo..kolikšne vrednosti dam v prvo?? No ja da ne bo pomote ... nisem noben pro, samo pac razne bind-e in nastavitve si vcasih postimam. In vecina igrc ima v cfg-jih med drugim ukaz seta blabla ena_vrednost. Zato sem vedel, da je neki narobe .... Sicer bi pa za prvo lahko rekel, glede na njeno ime, da nastavis koliko spomina se rezervira za razne "slike - taksne ali drugacne izracune pri grafiki" zato da ni potrebno na novo risati, racunati ... in samo vzame iz spomina. Torej iz tega bi sledilo, vec kot je bolje je. Toda na zalost si s spominom omejen in ce bi tukaj pretiraval bi za druge stvari ga zmanjkalo. Edini nasvet ... po malem vecaj npr. (32, 64, ...) in testiraj FPS-je. Aja ponavadi dajo na 1/3 do 1/2 RAM-a. Drugo pa ne vem kaj bi bilo ocitno spet nekaj s spominom teh "slik", mogoce koliksen je minimalni spomin v KByte-ih?
TNT Objavljeno Avgust 5, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2004 (popravljeno) @BaTeMan: Ce se ze pohvalis da si pridobil 10FPS, daj se razkrij s cim (nastavitve). Sicer pa sem nasel nekaj teh nastavitev, ki jih drugi uporabljajo: (create a autoexec.cfg file in your base dir and put these commands in it) seta com_showFPS “1″ Just to see how much FPS you’re getting in game… seta image_cacheMegs “256″ Change this value to about half or 1/3th of you ram. (256mb to 96-128, 512 to 128-256). seta ui_showGun “0″ Hides the gun, no biggy but everything helps. seta r_shadows “0″ Disables shadows, shadows are cool but makes baby computers go slow, your call :P (you can enable your own shadows in singleplayer with the seta g_showplayershadow “1″ command, I think it looks ‘kinda cool’, try it…) seta com_allowconsole “1″ Nothing performance wise, but just handy. makes console come up easily (otherwise use ctrl+alt+²) seta image_downSizeLimit “256″ seta image_ignoreHighQuality “1″ seta image_downSizeBumpLimit “256″ seta image_downSizeSpecularLimit “64″ seta image_downSizeBump “1″ seta image_downSizeSpecular “1″ seta image_downSize “1″ seta image_forceDownSize “1″ These settings will downsize your images. the 256 value is vidcard memory multiplyed by 4 (64 x 4 = 256 in this case). seta image_anisotropy “0″ seta image_filter “GL_LINEAR_MIPMAP_NEAREST” First is some detail lvl I guess, so change it to 0 if it isn’t. 2nd one is image filter. Is propably on “GL_LINEAR_MIPMAP_LINEAR” default, change it for faster fragging. P.S.: Bi se se kaj naslo, za zacetek bo dovolj. Popravljeno Avgust 5, 2004. Popravil TNT
TNT Objavljeno Avgust 5, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2004 No se report iz P4 2.4, 512 MB RAM-a, GeForce 4200 128MB. Zadeva je ze mnogo lepsa ... na 800*600, medium so slike ze zelo lepe. Seveda manjka AA toda ... Laufa pa v povprecju okoli 30FPS. Torej se da ze lepo igrat. Aja tko dela brez raznega tweak-anja.
Shargo Objavljeno Avgust 5, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2004 Pri doomu lahko kar dildota, tipka tab vsekate, ~ lahko pa tudi z editorjem, vseeno in napisete notri recimo seta image_cacheMegs "**" tam kjer sta dve zvezdici pa lahko vpisite do 75% svojega fizicnega spomina. Pri vindovsih 95 ali 98 ali milenium pa max do 196 mb. Najbolje je ce, se vpisuje mnogokratnik, 32, 64,128 in ne npr 100 ali kaj podobnega
TNT Objavljeno Avgust 6, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2004 No za vse nas Doom-ase :lol1: sem se malo potrudil in nasel en zelooo lep tweaking tutorial, ki bo sigurno dovolj dober za vse nas. Tweak the Doom3
Thundercat Objavljeno Avgust 6, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2004 lepo si najdu...bom še kaj popravu...drugače sem dal cachemegs na 190 in je razlika v igranju več kot očitna(po defaultu je blo tam 20) sam je še vseeno švoh za resn užitek......
BaTeMaN Objavljeno Avgust 10, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2004 Jaz sem sledil tejle strani: discharged Svoje skripte pa ne bom objavljal, ker se na drugih sistemih krešajo windowsi, pa še nisem našel razloga zakaj.
TNT Objavljeno Avgust 10, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2004 No se en malo bolj obsezen tweak guide ... je pa vsaka nastavitev opisana! TweakGuides
Gorgh Objavljeno Avgust 15, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2004 A motorjev pa nič ne igrate? kšne gp500 (motogp 2004 mod), motogp1, 2, al pa superbike? če kdo igra pa da bi mu sedl u mp igrt....zs!
Gionni Objavljeno Avgust 15, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2004 A motorjev pa nič ne igrate? kšne gp500 (motogp 2004 mod), motogp1, 2, al pa superbike? če kdo igra pa da bi mu sedl u mp igrt....zs! Js špilam motoGP2 :D A slučajno veš, če obstaja kakšen mod za letošnjo sezono? MP pa ne igram, ko nimam ADSL-ja al pa kabla :cry: Lahko mal poveš kake cajte maš na progah... Pa neka me še zanima. Superbike in GP500 sploh nisem špilal. A sta ti dve igri boljši od motoGP2? Mal me vaše mnenje zanima. :hmm:
Gorgh Objavljeno Avgust 16, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2004 Men osebno sta seriji motgp eni najslabših dirkaških igrc, nimata nobenga občutka za vožnjo, motor bremza ko formula 1 ko stisneš bremzo, nobenga spodnašanja, ampak kar naenkrat zmanka...... probaj gp500 (huda igrca, in non stop akcija)-za katero obstaja uraden motogp 2004 mod (nova sezona-popolnoma novi motorji in dodatne piste katerih v takrratni 98 sezoni še ni bilo na koledarju.) če nimaš adsla, ti jio lohk js pošlem po pošt skupi z novo sezono! pa porbaj sbk 2001, samo če nimaš volana al pa joysticka, nimaš kaj iskat če misliš igrat na simulaciji, ker je res nemogoče kontrolirat motor s tipkovnico!!! tko da probaj si nujno dobit tedve igri, ker motogp in motogp 2 nimata kaj iskat zravn teh dveh, čeprov sta starejši. sploh mi ni jasno zakaj jih folk tolk hvali, ker men je pa res najslabša od vseh naštetih!!!! Lp, Jure
gebre Objavljeno Avgust 16, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2004 He, jest sem včasih špilal SBk 2001 in to na tipkovnici B) . Kawa na koliko pomoči pa maš naštimano pri SBK?
Gorgh Objavljeno Avgust 17, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2004 si lohka igral, če imaš pomoč, jaz sem use izklopil, ker pol mi ni pointa špilat sploh..... sam sem pa igrou na volan.... Lp, Jure
Gionni Objavljeno Avgust 17, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2004 @kawa7rr: Bom js kr reko enmu kolegu, ko ima adsl, da mi dov potegne GP500 pa Superbike2001, tk da se ti ne bo treba matrat pa po pošti pošilajat. Hvala vseeno. :notworthy: Drugač mam pa logitechov đojstik, tk da ne bo smelo bit problemov B)
gebre Objavljeno Avgust 17, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2004 si lohka igral, če imaš pomoč, jaz sem use izklopil, ker pol mi ni pointa špilat sploh..... Ups, si pa taprav profi, jest na tipkovnici brez pomoči ne naredim enega kroga brez padca, ker lahko daš samo poln ali "prazen" gas <_<
Gorgh Objavljeno Avgust 17, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2004 Ja, sj to je najvecji problem pri tipkovnici, zato pa obstaja volan al pa joystick, s katerim lohka voziš najhitrejš! pa puno adrenalina pri sbk2001, k pol fukneš zadn krog pol si pa kuj ta deset :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: sam pri gp500, pa igram na tipkovnico, ker ni treba joysticka al pa volana uporablat, ker je nadzor 3kat lažji kot pri sbk2001. pa se ga da tud do konca stišat :))) drgač pa...s kerim kj vozte? pri gp500 mod 2004 vozim z Nakanom na kawaskiju, pri sbk 2001 pa z Nori Hago na yamahi al pa z Goberjem na bimoti :) Lp,
gebre Objavljeno Avgust 17, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2004 Jest sem pri SBK vozil s Kawo(Yanagava, nekaj takega), pa z bimoto, voznik pa je bil najbrž gobert.
Gorgh Objavljeno Avgust 17, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2004 Erm, ja najbrž bo kr Akira Yanagawa, tud js sm z njim vozu, k sm zanga naviju takt, tko kt za hago in goberja :)) aja, pa Gionni: reč unmu tipu nj ti potegne tanov mod za sezono 2004 za gp500!!!!! pa nej merka ker fajl bo dol vleku, k so vč al mn špoanski pa francoski! Lp, Jure
Gionni Objavljeno Avgust 17, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2004 S katere strani se pa potegne mod za 2004 dov? http://www.gp500store.oteracing.net/motogpsets.htm - na tej strani se mi zdi, da je sam za sezono 2003 :hmm:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se