Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Včeri sem si inštaliral Doom3,zdej ste me pa mal preplašili s tem kurjenjem kartic :unsure: ...

A ma kdo kakšen tip(namig) za omenjeno igro...

Objavljeno

nič dost...razen tega da uživaj :yea2: ...če te zahteve jebejo maš par strani nazaj nekaj napisanega o tem.... :)

Objavljeno
Včeri sem si inštaliral Doom3,zdej ste me pa mal preplašili s tem kurjenjem kartic :unsure: ...

A ma kdo kakšen tip(namig) za omenjeno igro...

Mam samo 2 nasveta za igro:

1. ne igrat s kodami, drugače ti bo po 2 min dolgčas

2. raje je sploh ne igraj, saj ti bo uničila vse sanje - v primerjavi s prejšnjimi Doomi je BEDNOBEDNOBEDNA ni niti slučajno vredna 3 CD-jev, kaj šele prostora na disku. :SS :SS :SS :SS :SS

lp

Rudi

Sem prišel do 2 al 3 stopnje in nehal ker je bila tko zanič, da sem raje še enkrat 1942 začel igrat, še to je bolje od tega skrpucala.

Objavljeno

Oooo, te Truckerje hočem met :OK: So na Suprnovi ali kakem drugem P2P? :naughty:

Objavljeno

Lepo, da je motosvet tako liberalen glede PtP programčičev/linkov :OK:

Objavljeno

z deamon tools mountaš .cue file in ti ga da na navidezni drive...potem pa setup zaženeš pa je....

najprej rabiš tale programček-Deamon tools

potem inštalirej program...ko je inštaliran ga zaženi in daj mount image...na trdem disku najdi omenjen .cue file in ga odpri...pojdi v raziskovalec in tam boš imel navidezni drive (e,f ali g) in tam bo kot, da bi imel cede od igre not...zaženi setup in inštaliraj špil....

lahko pa z programom WinIso odpreš .bin file in ga extraktaš na disk zaženeš setup in to je to...winIso dobiš tukaj,,,

dela?

Objavljeno

To je image file. Loh ga sam z nerotam zapeces na cd da ne bo komplikacij.

A ima kdo mogoce dvd verzijo dooma 3?

Objavljeno
Ej, nimam pojma kak se lahko to zgodi, mogoče je program bil tak napisan, da je (podobno, kot lahko narediš z nekaterimi programi) malo navil kartico al se mu je pač čisto sfuzlalo. Mislim, sej vem da se čuje banalno, samo ni skoraj razlage zakaj bi taki del strojne opreme pobralo. Sej zdaj je v garanciji dobo novo ;) Ko smo že glih pri karticah, sej vem da je :topic: , ampak se da kje dobit Radeona 9600 XT z 256RAM-a ceneje kot 45.000sit?

Kupiš 9600 SE pa zloudaš bios od XT pa včasih dela. Aja, pa dodaj en pameten kuler za proc pa ram.

LP

Objavljeno
To je image file. Loh ga sam z nerotam zapeces na cd da ne bo komplikacij.

bs.gif

zadnji dve leti oz. zadnjih 20 iger sem igral brez, da bi karkoli snemal...

Objavljeno

Alo, ti bom pomagal pri pečenju. Potegni si iz neta "Bin to Iso Converter". Kr napiši to v google pa ti bo vrgo ven rezultate. Torej, potegni programček dol in ga odpri. Je sila preprost. Najprej vklopi Rar in raztegni tisto datoteko noter (recimo ttmk.rar). Daj si jo nekam na disk, tako da boš vedel kje je. Potem vklopi Bin to Iso Converter in v prvem okencu poišči tisto datoteko, ki si jo prej raztegnil nekam na disk. Potem samo stisi še gumb "convert" in to je to. Ko si to naredil si spremenil zapis iz bin v iso. To je Neru berljiv program, zato zaženi Nerota (lahko tudi kaj drugega kot je recimo Alcohol 120% itd.), sistni na "datoteka" in "zapeči sliko". To je to ;) Upam, da ni preveč komplicirano :unsure:

Objavljeno

to je čisto nepotrebno zapravljanje časa, ker nero (in drugi programi) snemajo tudi bin oz. cue datoteke...

comp.gif

Objavljeno

evo še dve slikci z Pedal to the metal...v tej verziji je na avtocestah srečat tudi bikerje....

post-21-1095017609.jpg

Objavljeno

žal se tudi nesreče dogajajo...ta je končal pod kolesi :xx: ...sem poskušal en dobr screenshot naredit pa se ni izšlo.... :unsure:

post-21-1095017721.jpg

Objavljeno

zanima me če kdo ve(BC) s katerim programom naj convertam mp3 datoteke, ki jih hočem vrteti v igri...namreč dopušča da v Music file igre lahko prekopiram v zahtevanem formatu glasbo, ki se mi v igri vrti...mislim da je ogg format ali neki tazga.... :hmm:

Objavljeno

to mene tud zanima ker nažalost winamp ne laufa :cry:

drgač pa igrca :OK:

edino kar me en čink moti je vodljivost...

aja pa na volan ni najbol fajn špilat :doze: :xx: damn

Objavljeno (popravljeno)
zanima me če kdo ve(BC) s katerim programom naj convertam mp3 datoteke, ki jih hočem vrteti v igri...namreč dopušča da v Music file igre lahko prekopiram v zahtevanem formatu glasbo, ki se mi v igri vrti...mislim da je ogg format ali neki tazga.... :hmm:

jaz uporabljam jetaudio, bi pa moral to imeti vsak malo boljši audio/media player... http://www.google.com/search?hl=sl&ie=UTF-...+z+Googleom&lr=

Popravljeno . Popravil BC
Objavljeno

kul...hvala :notworthy:

zdej ob vožnji 18 wheeleja poslušam Jimija hendrixa :OK: :)

Objavljeno

Jas pa sn toti špil posnel, pa mi ne laufa. Napiše, da je "corrupted" :BUA: To tudi sam vem :naughty:

Objavljeno

Cod : United Offensive :notworthy: :OK: :notworthy:

Objavljeno

18 wheels rulajo. Že komaj čakam, da bom imel dost časa tistih ušivih 100.000 $ zaslužit, pa da šef ratam.

lp

Rudi

Objavljeno

Kva je pa spploh cilj te igre? govorim za 18wos:pttm!

imam 73 zvezdic (2 do zlate) in si lastim že kšnih 20 tovornjakarjev k vozjo zame, pa je že dougčas postal, k je preveč keša že. A je ciljk mogoče, da imaš use voznike zaposlene? al kaj druzga?

Lp,

Jure

Objavljeno

cilj vsake igre je zabava.....po moje če ti ni več zabavno najboljš da nehaš špilat...kdaj se igra konča pa ne-bi vedel.....mogoče čez 2 zvezdici.. :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!